Díky..právě jsme se přihlásil abych i o tom čísle inzerce, které mne vůči novinám k ničemu neopravňuje, napsal a původní reakci upřesnil. Potvrzuji miniaturní číslo jsem přehlédl a proto ani od fotky inzerce neoříznul a tím si čísla mohl všimnou kdokoli jiný a tak se i stalo. Meritum věci to nijak nemění.
Všiml jsem si toho miniaturního čísla až dnes, když jsem zahlédl dnešní a včerejší Blesk a v pondělním to pokračuje.
Tentokrát navzdory například existenci krajského měsíčníku, facebooku Zlínského kraje ,placená inzerce propaguje.
Nejde o ojedinělou příhodu,ale o systém předvolební propagace krajských politiků z veřejných peněz Kraje kde ve vládní koalici sedí i piráti.
Kde je potom ta změna, jejímž slibem piráti oslovovali voliče?
Kdo jiný než občanská veřejnost a média na to má upozorňovat, když to důsledně nekontroluje opozice? Možná i protože opozice často předtím dělala a možná i potom bude dělat něco podobného. Od léta vzrůstající předvolební krajská kampaň za peníze Zlínského kraje = podle hlavy VII. Ústavy je územní samospráva je společenstvím občanů a ty zajímá za co se veřejné peníze utrácí.
Než to piráti zablokují, jsou to piráti kdo dal veřejnosti možnost se ptát, je samozřejmě pravda nejde o zároveň právo dostávat pravdivé odpovědi. Buďte fér a když se to už přestává hodit tak možnost se na fóru ptát zablokujte, ne pod různými záminkami nenaznačovat moderaci když se fakta nehodí.
Chápu, že to může moderátor kterého jsem kdysi upozornil, že v rozporu s interními předpisy vede stranické jednání, přestože v emocích pozastavil členství,ale když žil v realitě neposlaneckého světa, tak ho zase rychle obnovil Neptal jsem se za kolik si u jiného člena krajské sdružení platí psaní PR článků je to placeno z příspěvků od státu a tak je to na rozhodnutí strany kolik utrácí za vylepšení mediálního obrazu, ptal jsem se na utrácení veřejných peněz na zjevně skrytou předvolební kampaň.
Evidentně slušný dotaz, vědomě uvedený na celostátní části fóra není příjemné téma a moderátor diskuze si připravuje moderaci příspěvku, Jako záminku si vybral samostatnou reakci na dva jiné komentáře pirátů. Když to zablokujete, kdo s tím co nadělá dáváte možnost se ptát nikoliv právo dostat pravdivou odpověď bez urážek okolo. Hana Ančincová jistě její urážlivé dezinformace provázející můj slušně položený dotaz potvrdí, když je zveřejním já tak to moderátor smaže, protože se to nehodí.
Styl komunikace?
Následek je zaměněn s příčinou. Přitom stačí u pirátů nešířit, nejen na ženu, nechutné dezinformace o pochcání se v autobuse, nezavděčovat se přísliby lustrací na krajském úřadě a další urážky od jiných a nikdo je pak nemůže citovat[/b] a citace nemůžou být smyšlenou záminkou k moderaci příspěvku. Ani nepropagovat cizí projekty za své. Tak prosté to je.
A- Pokud by podobnou skrytou předvolební kampaň, navíc za peníze Zlínského kraje dělal třeba Čunek s Krajskou nemocnicí, nebo Schilerová, Babiš atd byl by stejný slušný dotaz vítán a ve skrytých skupinách by piráti sdíleli odkazy aby ostatní piráti přes své početné fejkovní profily podobné počínání negativně komentovali.
B- Když se to platí v době kdy je na kraji koalice s Piráty, tak ten kdo se slušně zeptá tak je u Krajských pirátů cílem urážek, hloupých dezinformací od první náměstkyně s cílem poškodit autora o ,, pochcání se v autobuse.", urážek do magorů a pod.
![Obrázek]()
Vojtech.Pikal píše: ↑17 lis 2023, 20:46
Číslo jsem zakroužkoval zde:
číslo.png
Měl jsem za to, že exituje nějaká povinnost identifikace inzerenta, ale nedohledal jsem že by tomu tak bylo a povinnost sdělit totožnost inzerenta to vypadá, že je pouze vůči dohledovánm orgánům.
Podotknu tedy, že v takovém případě mi takto neidentifikovatelná reklama přijde minimálně hrubě neetická.
Oznámení moderátora:A prosím netapetovat (nepřispívat opakovaně bezprostředně za sebou bez zvláštního důvodu), pokud už pominu ten styl komunikace.