Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 17:43Oznámení moderátora:Přesouvám do Podpalubí (veřejná část fora.)
LOL. To ti poradil Springinsfeld?
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 17:43Oznámení moderátora:Přesouvám do Podpalubí (veřejná část fora.)
LOL. To ti poradil Springinsfeld?
Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям
і Героїням слава!
. Make ruzzia Small Again. Dosť bolo fica
. Dump trump–krasnov. A za Elišku
.
Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.
Ne, to byla moje úvaha na žádosti lidí výše včetně tvojí. Jen jsem teď chvilku nebyl online.
Tomáš Válek
tomas.valek@pirati.cz
+420 774 652 082
Někdo musel najít tu odvahu.
Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 17:45Ne, to byla moje úvaha na žádosti lidí výše včetně tvojí. Jen jsem teď chvilku nebyl online.
V Redminu AO je moje námitka.
і Героїням слава!
.
Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.
Podpalubi je podle me cajk Diky.
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
Pokud někdo po svém ukončení členství začne poškozovat stranu, tak to podle mě OT k tomu ukončení členství není. Pokud bude v budoucnu nějaké POS rozhodovat o přijetí dané členky, tak by pro ně bylo jednodušší mít tyto informace na jednom místě.
Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 17:45Ne, to byla moje úvaha na žádosti lidí výše včetně tvojí. Jen jsem teď chvilku nebyl online.
Podpalubí je externí systénm, nemoderovaný, který je součástí fóra jen technicky, nikoli "předpisově", takže přesouvat do něj něco odjinud je zapovězeno.
a navíc ani není veřejné, protože neregistrovaní do něj nemůžou a pro registrované je na opt in.
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
Napsal bych popcorn.gif, ale hrozi, ze se vlakno vrati do verejne casti, tak to radeji neudelam
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
Lukas.Novy píše: ↑06 zář 2023, 18:29Napsal bych popcorn.gif, ale hrozi, ze se vlakno vrati do verejne casti, tak to radeji neudelam
A to by vadilo?
і Героїням слава!
.
Jiri.Belsan píše: ↑06 zář 2023, 17:57Pokud někdo po svém ukončení členství začne poškozovat stranu, tak to podle mě OT k tomu ukončení členství není. Pokud bude v budoucnu nějaké POS rozhodovat o přijetí dané členky, tak by pro ně bylo jednodušší mít tyto informace na jednom místě.
Souhlasím. Navíc, když „slinty“ z fóra už jsou venku. Je to důvod pro veřejnost diskuze, @Tomas.Valek?
Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 14:33Není zřetelný důvod, proč by nesouvisející diskuse musela zůstat veřejná. Pokud nějaký máš, tak to přesunu jinam.
і Героїням слава!
.
Podpalubi je dostupne pro kohokoliv, takze muj problem s tim, ze sem OP nemuze, timto pada.
A ze tohle neni v podatelne je naprosto v poradku, tam je veskera diskuse OT (coz tam krajsky predseda napsal dokonce dvakrat).