Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 14:19Po domluvě s @Petr.Springinsfeld jsem odmoderoval OT a nesouvisející sem.
Proč je odmoderované OT v uzavřené diskuzi?
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 14:19Po domluvě s @Petr.Springinsfeld jsem odmoderoval OT a nesouvisející sem.
Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям
і Героїням слава!
. Make ruzzia Small Again. Dosť bolo fica
. Dump trump–krasnov. A za Elišku
.
Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.
Lukas.Dolezal píše: ↑06 zář 2023, 14:28Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 14:19Po domluvě s @Petr.Springinsfeld jsem odmoderoval OT a nesouvisející sem.
Protože není žádný nárok, aby OT byly v původním vlákně.
Tomáš Válek
tomas.valek@pirati.cz
+420 774 652 082
Někdo musel najít tu odvahu.
Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 14:30Lukas.Dolezal píše: ↑06 zář 2023, 14:28Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 14:19Po domluvě s @Petr.Springinsfeld jsem odmoderoval OT a nesouvisející sem.
Protože není žádný nárok, aby OT byly v původním vlákně.
A jaký je nárok, aby OT byly v uzavřené diskuzi?
і Героїням слава!
.
Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.
Není zřetelný důvod, proč by nesouvisející diskuse musela zůstat veřejná. Pokud nějaký máš, tak to přesunu jinam.
Tomáš Válek
tomas.valek@pirati.cz
+420 774 652 082
Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 14:33Není zřetelný důvod, proč by nesouvisející diskuse musela zůstat veřejná. Pokud nějaký máš, tak to přesunu jinam.
Všechna nesouvisející diskuze je automaticky neveřejná?
і Героїням слава!
.
Tomas.Valek píše: ↑06 zář 2023, 14:19Oznámení moderátora:Po domluvě s @Petr.Springinsfeld jsem odmoderoval OT a nesouvisející sem.
Kde to je?
"Nejste oprávněn číst toto fórum"
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
Obecně ne, a obecně by to i bylo naprosto ok.
V případě ukončení členství mi to nicméně přijde nevhodné, protože bývalá členka sem nemá přístup. Řešit to nějakými adhoc oprávněními mi vzhledem k situaci přijde zbytečně složité, umístění do veřejné části fóra dává největší smysl.
@Tomas.Pastircak, takže to, jestli off topic bude v uzavřené nebo otevřené části fóra záleží na libovůli předsedající/ho ?
і Героїням слава!
.
Bývalá členka dává veřejné rozhovory, kdy poškozuje dobré jméno strany. Nevidím důvod, proč by tato diskuse měla být uzavřená.
Oznámení moderátora:Přesouvám do Podpalubí (veřejná část fora.)
Tomáš Válek
tomas.valek@pirati.cz
+420 774 652 082