Ahoj všem,
Děkuji za nakopnutí, rozhodl jsem se tuto výzvu přijmout a kandidovat na čelo kandidátky.
Profil na https://lide.pirati.cz/profil/2247/
Proč kandiduji a proč si myslím, že na to mám:
- Politice se věnuji od dorosteneckého věku, možná ještě dříve. Vždy jsem pozorně sledoval aktuální dění a snažil se chápat souvislosti. To mě vedlo i k občanskému aktivismu, kterému jsem věrný dodnes a působím v řadě spolků. Zájem o politiku mě přivedl ke studiu politologie, kterou studuji druhým rokem na UHK. Jsem zastupitelem ve Vamberku, kde působím ve vládnoucí koalici a aktivně se podílím na tvorbě místních politik. Druhé volební období působím jako předseda sportovní komise, kam se mi podařilo získat zástupce ze všech sportovních a volnočasových organizací ve městě. Organizaci a rozvoji sportu se aktivně věnuji a v podstatě mě provází celý život.
- Jak jsem psal výše zabývám se sportem a jeho organizací. Jsem členem Výkonného výboru největší sportovní organizace v Královéhradeckém kraji – Královéhradecký krajský fotbalový svaz, který čítá na 17.800 členů. Objem práce je velký a ne, nemám za to peníze. Zvolily mě kluby hrající naše soutěže a tím mi dali velkou důvěru, které si moc vážím. Působím jako sekretář Okresního fotbalového svazu Rychnov nad Kněžnou. V roli tajemníka působím v tělovýchovné jednotě Baník Vamberk. Zkušenosti z vedení sportovních organizací jsou pro mě nesmírně cenné, neboť mě postupně vedly výše a já se měl možnost naučit novým dovednostem a získal zkušenosti a kontakty. Byť má fotbal své negativní stránky, tak z mého pohledu převládají pozitiva a je mou snahou dělat vše pro to, abych i do fotbalu přivedl trochu Pirátství
.
- Má aktivita ve výše uvedených pozicích ze mě vytváří potencionálně oblíbeného kandidáta v očích voličů. Na Rychnovsku a troufám si říct, že ve většině Královéhradecka jsem osobou známou, minimálně u fotbalistů. Určitě věřím v mobilizaci voličů z fotbalového prostředí, mám za sebou velký kus práce a věřím, že je i vidět. Ve strukturách svazů jsem znám pro svůj postoj vždy hledat kompromis a vždy se dohodnout. Po těch letech, co dělám bafuňáře jsem odolný vůči stresu a nenechám se vykolejit ať už řevem, nátlakem nebo vyhrožováním. Pracovní den pro mě brzo ráno začíná a pozdě večer končí, mám to tak nastavené již několik let a toto tempo mi vyhovuje. Aktivně si organizuji čas a sepisuji si na každý den priority.
- Mé charakteristiky jsou určitě k užitku, jsem pracovitý a aktivní. Mám rád výzvy a umím řešit problémy. Jsem tvárný a rád se učím novým věcem. V životě jsem vyzkoušel mnoho prací, všechny mě něco naučili, hlavně pokoře, od svých patnácti jsem brigádničil, podnikal jsem, nakonec se ze mě stal corpo rat.
- Pokud mi dáte svou důvěru, budu pozitivním a pragmatickým kandidátem, na kterého se budete moci spolehnout.