Ahoj.
Pirátskou stranu sleduji dlouhou dobu, od roku 2017 jsem voličkou. V mnoha tématech její hodnoty korespondují s mými, především v přístupu k sociální politice a práci, školství a tématům jako je klima, nebo diskriminace napříč skupinami (počínaje ženami).
Je mi 38 let a žiji se svým partnerem a pětiletým synem v Moravských Budějovicích.
Již od dob mého dospívání se zajímám o dění ve svém městě a přímo se na něm podílím. Mnoho let jsem místopředsedkyní zapsaného spolku K4, který aktivně zasahoval a stále zasahuje do komunitního životě ve městě.
Aktuálně pracuji jako dětská psychoterapeutka ve Středisku výchovné péče STŘED v Třebíči a souběžně provozuji soukromou praxi pro dospělé. Celou moji 13letou profesní kariéru pracuji v sociální a školské oblasti. Mám zkušenost jak s institucemi (externí spolupráce s MPSV), tak s neziskovým sektorem. Jako sociální pracovnice jsem vedla Program náhradní rodinné péče STŘED, ve kterém jsme poskytovali doprovázení pěstounům. Při rodičovské dovolené jsem pracovala jako metodický vedoucí a projektový manažer u několika projektů. Před půl rokem jsem se stala členkou sociální a školské komise Rady města Moravské Budějovice. Členkou jiné politické strany jsem nebyla.
PS mohu nabídnout orientaci v aktuálních tématech školství a sociální oblasti. Mám osobní kontakty na mnoho školských zařízení a sociální služby na Třebíčsku. Ve spolku jsem vedla PR sekci, napsala několik úspěšných projektů.