P.S. To, že Jan Lipavský a spol jednali správně víme všichni a ještě jednou díky za to.
Některé z nás pouze T.T. nechal na pochybách jestli kromě všeho co za roky u policie dělal, resp. nedělal ale dělat měl, byla práce plagiátem nebo kompilátem, 31.12.2022 jsem se ho na Velké Javořině chtěl zeptat ale z důvodu vyhodnocení situace co se tam dělo a jak česko-slovenští politici tuto pietní a sousedskou akci v ten den zruinovali desítkami policejních vozidel a znepřístupněním hlavního místa, kde se pak u Holubyho chaty setkáváme a jak mě odboural předseda senátu, který chtěl za dohledu desítek českých a slovenských policistů vytvořit dojem běžnosti tak si do batůžku zastrčil českou vlaječku, jsem to neudělal. Ještě by ze mne udělali od antivaxera (bohužel vynuceně dvě očkování mám ale jako katastrofu nebo čipování to neberu), proruského švába (přeju ať UA protiofenziva vyjde) , nebo jak se teď všichni s jiným než požadovaným názorem (na demonstrace nechodím) označují vznešeně za dezoláty. (Tak jako ti co jsou na principu Luciferova efektu, obdobně to používali nacisti dehumanizováni označením za blázny resp. dezoláty si myslím, že to po předchozí špatné vládě co nezvládla Covid ani ta současná včetně premiéra nezvládá inflaci, ČNB neplní svou hlavní funkci finanční stability a Česká republika i nadále není právní stát a nejde jen o ministra spravedlnosti, který chce pomoci svých straníkům, ale zároveň si myslím, že přes díky ručnímu počítání přes občasné podvůdky ve volebních komisích a zneužívání veřejných prostředků ve volebních kampaních, demokratická země jsme a opozice se může po svobodných volbách ujmout vlády)
Snad se někdo ujme a zaslouží si respekt i v té další části, kde se to od doby zastrašování podřízených moc nezměnilo.
Na jednoho z Černých baronů, přestože musí povinně procházet i očním vyšetřením a tak by měl rozpoznat hnědou vodu od čiré a u povinných psychotestů se posuzuje i bájná lhavost, po poté co na principu ultima ratio - když mírné prostředky selžou má nastoupit trestní právo už nebylo cesty, jsme za maření úkolu úřední osoby z minulosti dával trestní oznámení a asi jak jim z GIBS Zlín (což je samo o sobě na samostatný seriál pro Netflix, kdy jeden z dílů bude mít název Metyl.. (aneb o ničem jsme nevěděli, částky rozhodně nesouhlasí policisté ve Zlínském kraji sami nikdy alkohol neprodávali, ani mezi sebou, a pokud prodávali nebyl to ten co to byl( patrně zavolali, tak už část řízení nemařil a zároveň nikdo mne z křivého obvinění neřešil a GIBS Zlín mé podání bez vyrozumění odložila.
Druhý baron pouze při prosté žádosti cestou zákona č. 106/1999Sb., InfZ, kdy jsem žádal o usnesení o zahájení trestního stíhání, konkrétní osoby, s konkrétním bydlištěm, konkrétním datem narozením, ke konkrétní smlouvě z registru smluv organizace kde byl dříve ředitelem a jejich emailem zaslané nejasnosti o koho nebo co má jít jsem jim do 53 minut od poslání vyjasnil, tak místo aby se vypořádal se stížností na nevyřešení žádosti ve lhůtě tak (pravděpodobně i z iniciativy tiskového mluvčího jako zpracovatele) v den kdy jsem dva týdny po uplynutí lhůty 15 dní k vydání rozhodnutí, ale těsně před uplynutím 30 denní lhůty pro stížnost tuto podal stížnost na nevyřízení žádosti tak dva týdny po lhůtě pro vydání rozhodnutí vydali zamítavé rozhodnutí, dali na něj stejné datum i si to napsali na poslední řádek své papírové knihy pošty (do ETŘ to samosebou dali až dva dny po mé stížnosti a den po odeslání jejich antedatovaného rozhodnutí) ze dne kdy byla na jejich podatelně fyzicky podána má stížnost, aby to vzbudilo dojem, že jsem se ve dveřích před podáním stížnosti srazil s pošťáčkou, ale přitom to pošta přijala až den po mé stížnosti. Ale i tak jsem se proti tomu nezákonnému rozhodnutí odvolal a do odvolání napsal, že bylo stejně antedatované a ejhle baron si svůj zamítavý postoj rozmyslel a aby se to celé nedostalo o úroveň víš tak pomocí autoremedůry své vlastní nezákonné a antedatované rozhodnutí zrušil a informaci co mi vydat nechtěl mi vydal.
Proto prosím někdo nás zbavte i Krajského policejního ředitele včetně jeho slouhy.
Pokud by se cítili pravdou výše dotčení prosím poskytněte jim mé osobní údaje ať se ukáže jak funguje justice.