Z pověření PKS zahajuji rozpravu ve věci zrušení krajského personálního odboru.
Prosím někoho z PKS o úvodní slovo.
Moderátoři: Koordinatori, PKS Liberecky kraj, Predsedajici
Příspěvek od Petr.Vyhnal »
Z pověření PKS zahajuji rozpravu ve věci zrušení krajského personálního odboru.
Prosím někoho z PKS o úvodní slovo.
Příspěvek od Daniela.Weissova »
úvodní slovo:
Vážení a milí,
po debatě v PKS jsme došli k rozhodnutí, že mít formálně zřízený nějaký odbor, se nám jeví jako nesprávné. Jsme malé sdružení a úkoly PO pro nás v tuto chvíli dostatečně zajišťuje @hana.cernosova ve spolupráci s celostátním PO. Pokud někdy v čase nastane, například s brutálním nárůstem členské základny, potřeba odbor mít, můžeme si jej znovu zřídit.
Prosím o vaše názory.
Edit:
návrh usnesení:
Krajské sdružení ruší Personální odbor. Agendu bude zajišťovat @hana.cernosova ve spolupráci s celostátním PO.
Edit:
Abychom to měli správně, děkuji @Jan.Tempel za úpravu a opravuji návrh usnesení:
KF LBK ruší Krajský personální odbor KS Libereckého kraje
Daniela Weissová
místopředsedkyně PKS Liberecký kraj, krajská zastupitelka LB a předsedkyně sociálního výboru Lb kraje, členka RV
Příspěvek od hana.cernosova »
Já s tím souhlasím. Personální odbor momentálně nefunguje a mám dojem, že ani není potřeba, že by fungovat měl. Reálně personální záležitosti řeším já, v pozici KoKS, společně s celostátním PO a v kraji to vnímám jako dostatečné řešení.
Poprosím ještě @Petr.Vyhnal a časové mantinely rozpravy a jejího následného hlasování.
Příspěvek od Jan.Tempel »
Mně to teda nedá, ale takhle to vážně nemůžeme prohlasovat. Navrhuji úpravu usnesení na
KF LBK ruší Krajský personální odbor KS Libereckého kraje
Prosím o podporu palci
Příspěvek od Daniela.Weissova »
Beru si za své a upravuji návrh usnesení.
Daniela Weissová
místopředsedkyně PKS Liberecký kraj, krajská zastupitelka LB a předsedkyně sociálního výboru Lb kraje, členka RV
Příspěvek od Petr.Vyhnal »
Navrhuji rozpravu do 9.2.2023 s následným hlasováním 12.2.-13.2.
Zpět na „Krajské fórum Liberecký kraj“