Nominace Matěje Bělohoubka do rady MP

Fórum pro práci týmu Mladého Pirátstva.

Moderátor: Mladé Pirátstvo

Odpovědět
Tadeas.Stepka
Administrativní odbor
Profese: Zastupitel MČ Praha 18, student
Dal poděkování: 71 poděkování
Dostal poděkování: 130 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nominace Matěje Bělohoubka do rady MP

Příspěvek od Tadeas.Stepka »

Vážené Pirátstvo,
rád bych ještě na poslední chvíli nominoval do rady MP Matěje Bélohoubka. Jeho energii, nasazení a odhodlání dotáhnout věci do konce dle mého potřebujeme. Navíc je Matěj aktivní i na evropské úrovni mladých Pirátů a Pirátek, což považuji za velké plus.
Děkuji Matějovi za zvážení nominace a vám za zvážení jeho podpory ve volbě.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Tadeas.Stepka za příspěvky (celkem 3):
Jiri.Belsan, mattfa2, Katerina.Stojanova

Zastupitel MČ Praha 18
Vedoucí přípravného týmu Praha 18
Asistent Administrativního odboru

Matej.Belohoubek
Kontrolní komise
Profese: student, pokladník YPE
Dal poděkování: 86 poděkování
Dostal poděkování: 104 poděkování

Re: Nominace Matěje Bělohoubka do rady MP

Příspěvek od Matej.Belohoubek »

Ahoj, Pirátstvo,
v prvé řadě chci velmi poděkovat Tadeášovi za nominaci, velmi si jí vážím.
Chvíli jsem přemýšlel, jestli nominaci přijmout, protože již teď kandidují do rady velmi dobří členové, ale nakonec jsem se rozhodl nejen proto, že kandidátů není tolik, ale hlavně proto, že přece jen bych rád dobrovolničil pro Mladé Pirátstvo trochu více, než jako řadový člen.
OFFTOPICI když někteří členové rady by mohli říct, že se občas zapojuji až moc. :lol:
Tímto ji tedy rád přijímám.

Pro ty, kteří mě neznají. Jsem již druhým funkčním obdobím za Mladé Pirátstvo pokladník Young Pirates of Europe - spolku, který spojuje mládežnické organizace pirátských stran po celé Evropě. Plánuji kandidovat i po třetí - myslím, že není na škodu, když budeme mít svým způsobem 'spojku' mezi YPE a MP.
Dále jsem také juniorní OFFTOPICjuniorní, ale opravdu juniorní, Rosťo :lol: člen KK a v rámci strany jsem se dále zapojoval jako člen týmu odpovídačů.

A co považuji za priority pro příští radu Mladého Pirátstva, na kterých bych se chtěl podílet? Tak v první řadě, v tomto funkčním období proběhnou dvoje volby - na jaře příštího roku do Evropského parlamentu, na kterých by se mělo Mladé Pirátstvo rozhodně podílet! Přeci jen, dokonce máme v Mladém Pirátstvu i zastoupení z řad europoslaneckého týmu. Práci na těchto volbách bych chtěl také propojit s Young Pirates of Europe - přeci jen, v rámci Evropských Pirátů budeme mít společný program, vždy se hodí zjistit pirátské poznatky z jiné perspektivy. (A zajisté poznat nové lidi!)
Dále budou tentýž rok, ale na podzim, volby do krajských zastupitelstev, kde má Mladé Pirátstvo již v tuto chvíli značné zastoupení a měli bychom pracovat na tom, aby klidně bylo ještě větší.
Kromě toho bych si také přál, aby se řady Mladého Pirátstva rozšířily - z toho plyne propagace našich myšlenek jak uvnitř strany, tak samozřejmě i mimo ni.
Kromě toho se nadále snažit o vzdělávání mladých o demokratických procesech, a jak se do nich mohou zapojit.

Tak, díky všem, kdo si moji řeč přečetli a potkáme se na Heliosu! 8-)

A aby byla moje kandidátská řeč kompletní, zde je můj medailonek: https://lide.pirati.cz/profil/2719/

Tito uživatelé poděkovali autorovi Matej.Belohoubek za příspěvky (celkem 4):
Tadeas.Stepka, Jiri.Belsan, mattfa2, Katerina.Stojanova
Tadeas.Stepka
Administrativní odbor
Profese: Zastupitel MČ Praha 18, student
Dal poděkování: 71 poděkování
Dostal poděkování: 130 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nominace Matěje Bělohoubka do rady MP

Příspěvek od Tadeas.Stepka »

Registruji přijetí nominace do rady MP

Zastupitel MČ Praha 18