Vážené Pirátstvo,
dovoluji si nominovat Matouše Fialu @mattfa2 do volby předsedy*kyně Mladého Pirátstva.
Měl jsem tu čest poslední více než rok a půl intenzivně pracovat na mnoha věcech, ať už při kampani do PS v roce 2021, při komunálkách u nás v Letňanech loni na podzim a také posledních asi 16 měsíců právě v radě Mladého Pirátstva. V Matoušovi vidím neskutečnej potenciál nejen pro Mladé Pirátstvo, ale i pro celou stranu, pokud se Matouš rozhodne, že ji bude chtít nadále věnovat svoji energii.
Proč si myslím, že by Matouš byl schopným předsedou?
- Za tu dobu, co je v radě MP odvedl obrovský množství dobrý práce dovnitř i ven, nejen co se socek týká. Tak například - prezentace mladých kandidátů před komunálkami, organizace náborového videa, organizace srazu s německými liberály, pomoc s PirateConem a samozřejmě neustálej struggle s našimi sítěmi, na který byl fakticky sám, a přesto to zvládal velmi obstojně.
- Je neuvěřitelně pracovitej a obětavej. Nepamatuju si, kdy by mi řekl, že něco neudělá nebo se na to alespoň nepodívá, když jsem ho poprosil. A to jsem po něm často chtěl náročný nebo dost otravný věci.
- Má tisícero různých skillů a vědomostí, které se vždycky hodí.
- Má velmi dobrý smysl pro organizaci věcí.
- Má nadhled, určitou dávku pragmatismu a hlavně všude vnáší obrovskej klid.
Trochu je to takové moje vlákno děkovné Matoušovi, protože mi už milionkrát zachránil zadek, ale znám Matouše díky tomu velmi dobře a myslím, že by se s takovou úlohou popral velmi obstojně.
Díky Matouši, že to alespoň zvážíš, protože vím, že jsi tohle v plánu asi neměl:)