Dobrý deň,
moje meno Miroslav Kučera, som študentom psychológie na Univerzite Komenského v Bratislave. Pracujem na diplomovej prácy s témou "Kto je pirátom - tematická analýza pirátskych identít", v rámci ktorej prevádzam rozhovori s členmy Českej Pirátskej Strany ohľadom ich politických postojov a presvedčení. Týmto by som vás chcel požiadať o pomoc s mojou diplovou prácou zúčastnením sa individuálneho rozhovoru. Jeho dĺžka by mala byť okolo 1,5 hodiny, a prebiehať by mal formou online chatu alebo hovoru. V prípade že máte záujem zúčastniť sa interview prosím vyplnte tento krátky dotazník v nasledujúcom linku, alebo poprípade my napíšte správu priamo cez Pirátskej Fórum. Ďakujem.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
Diplomová práca o Českej Pirátskej Strane
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Diplomová práca o Českej Pirátskej Strane
- Lukas.Dolezal
- Dal poděkování: 1452 poděkování
- Dostal poděkování: 1332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diplomová práca o Českej Pirátskej Strane
Lukas.Dolezal píše: ↑07 lis 2022, 13:45Michal.Marciniszyn píše: ↑07 lis 2022, 12:22Ozval se mi student z Bratislavy, který píše diplomovou práci na téma naší strany. Jeho vedoucím je můj bývalý spolužák, pokud by se někdo z vás chtěl zapojit, bylo by to super.
Vyplněno.
Zdravím,
ozval jsem se vám už v listopadu, ale bez reakce z vaší strany.
Podporuji Pirátskou stranu .
Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям
і Героїням слава!
. Make ruzzia Small Again. Dosť bolo fica
. Dump trump–krasnov. A za Elišku
.
Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.