Trička, logostrany.
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Kontaktovat uživatele:
Trička, logostrany.
Nápad s tričky je dobrý a otázka je co na něj umístit. Lev, jak jsem psal je trochu ošidný a nesmí se podobat znaku státu. Osobně by se mi líbila červená panda. Má sympatický výraz a zaujme. Zatím běžely na meilu organizační zprávy. Je ale žádoucí připravit si fakta. Mělo by se poukázat na rozdíl ve výrobě a nákladech a také kolik lidí poslouchá dnes CD a kolik lidí poslouchalo vinil. Jaká je cena v ČR a ve světě a jaké jsou výdělky a kolik asi zůstane za nehty BSA a pod. a nebo jsou to rozpočtové organizace? Je třeba to dát do placu, aby se jinak nemluvilo na východě a jinak na západě.
- Jaroslav.Kucera
- Člen KS Jihomoravský kraj
- Profese: Konfigurační inženýr/programátor
- Dal poděkování: 2212 poděkování
- Dostal poděkování: 294 poděkování
Re: Trička, logostrany.
Ne, že bych studoval design, ale logo strany musí být jednoduché a nejlépe jednobarevné(náklady, tiskové možnosti) a zároveň snadno zapamatovatelné(identifikace s něčím).
Můj návrh by bylo například zlomené CD. Barvu nechám na vás. Vyjadřuje přežitek ve formě fyzických médií, podle kterých se vše porovnává. Zároveň se dá kombinovat se skratkou strany - ČPS, kde to "S" se dá nahradit právě dvěma polovinami zlomeného CD, které jsou proti sobě vzájemně posunuté a zlom je veden šikmo.
Nálepky na auta jsou také dobrou a levnou formou propagace.
Můj návrh by bylo například zlomené CD. Barvu nechám na vás. Vyjadřuje přežitek ve formě fyzických médií, podle kterých se vše porovnává. Zároveň se dá kombinovat se skratkou strany - ČPS, kde to "S" se dá nahradit právě dvěma polovinami zlomeného CD, které jsou proti sobě vzájemně posunuté a zlom je veden šikmo.
Nálepky na auta jsou také dobrou a levnou formou propagace.
člen KS Jihomoravský kraj, zakládající člen
-
Co se loga s rozlomenym CD tyce, daval bych pozor, aby to nevypadalo jako SS (myslim, ze jakakoli zaminka udelat z teto strany cosi spatneho prijde odpurcum vhod...).
Chtel bych se zeptat, planujete finalni verze loga a grafiky vydat pod verejnou licenci, aby si je mohl kazdy stahnout a pripadne (nechat) vyrobit sam?
Chtel bych se zeptat, planujete finalni verze loga a grafiky vydat pod verejnou licenci, aby si je mohl kazdy stahnout a pripadne (nechat) vyrobit sam?
-
- Dostal poděkování: 2 poděkování
ja bych se primlouval za zachovani linie s ostatnimi Piratskymi stranami - viz toto logo

popripade trochu pozmenene, jako to maji napr. v americe

nebo svycarsku

u nas by potom prichazela v uvahu zmena dle vzoru nasi statni vlajky
ps: pro inspiraci adresa s grafickym materialem americke piratske strany: http://channel6.pirate-party.us/

popripade trochu pozmenene, jako to maji napr. v americe

nebo svycarsku

u nas by potom prichazela v uvahu zmena dle vzoru nasi statni vlajky
ps: pro inspiraci adresa s grafickym materialem americke piratske strany: http://channel6.pirate-party.us/
-
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Nejsem grafik, ale něco jsem v křivkách skicnul
Spíš bych řešil zatím nápady, než konečný vzhled 
BTW: s tou bílou je na bílém pozadí problém...

BTW: s tou bílou je na bílém pozadí problém...
-
- Dostal poděkování: 2 poděkování
hmm, kdyz jsem to psal, tak jsem mel spis na mysli vlajku ve vodorovnem a ne svislem provedeni, ale jak tak na to koukam tohle vypada taky dobre 
mohl byste zkusit postnout i jak by to vypadalo v tom vodorovnem provedeni? diky

mohl byste zkusit postnout i jak by to vypadalo v tom vodorovnem provedeni? diky
-
-
Řikám nejsem grafik, ale aspoň nějakej nápad by to chtělo. Za tu bílou se omlouvám. Člověk se pořád učí 
Víc se mi líbilo to svislé rozvržení, pak můžu poslat křivky, aby si s tím někdo pohrál případně xD

Víc se mi líbilo to svislé rozvržení, pak můžu poslat křivky, aby si s tím někdo pohrál případně xD
-
- Profese: grad student IT
Nejsem grafik, ale nešlo by třeba nějak nakreslit ten prapor místo do kruhu do Č ? ... nevím kam s tím S... 

-