Žádost o členství - Zbyněk Mucha

Moderátoři: PKS Zlínský kraj, KoKS Zlínský kraj, PMS Zlín

Odpovědět
Uživatelský avatar
Zbynek.Mucha
Místní předsednictvo
Příspěvky: 40
Registrován: 29 čer 2020, 11:16
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 71 poděkování

Žádost o členství - Zbyněk Mucha

Příspěvek od Zbynek.Mucha »

Ahoj,

Chtěl bys vás poprosit o zvážení mé žádosti o členství.

Zhruba před rokem jsem začal navštěvovat krajské i místní schůze a stal se registrovaným příznivcem. Potvrdilo se mi, že Piráti jsou dobrá parta, která má vizi a myslí to upřímně. Proto bych rád jako plnohodnotný člen taky přiložil ruku k dílu :) .

Zajímám se o zahraniční politiku, takže chodím na schůze Resortního týmu Evropa, zahraničí, obrana. Letos jsem kandidoval v komunálních volbách a momentálně kandiduju taky do vedení Pirate Party International. I díky hlasům některých z vás jsem prošel primárkama, takže díky!

Něco dál o mě:

Jsem doktorand na FF UK (Institut asijských studií) a v tomto akademickém roce jsem zaměstnaný i jako výzkumný asistent Albertské univerzitě v kanadském Edmontonu (Wirthův Institut pro rakouská a středoevropská studia). Zabývám se tématy spojenými s mezinárodní migrací z jižní Asie do Evropy, velmi konkrétně potom migrací z Bangladéše do Česka a Polska. Dál mě zajímá geopolitická situace v oblasti Bengálského zálivu a obecně vše, co se týká Indie, Bangladéše a Tibetu.

Jinak je mi 30, ve Zlíně jsem chodil na základku i na střední (SPŠ) a považuju ho za svůj domov stejně jako Prahu. Ve Zlíně, a poslední roky taky v UH na Slováckém létě, organizuju streetbalový turnaj a akci Dýchej pro street, která propaguje neformální pohybové aktivity (parkour, streetball, streetdance, streetworkout, atd) mezi mládeží. Mohli jste nás dál vidět třeba na všech (kromě letošního) ročnících festivalu Wifič ven v Bílovicích.

Můj pirátský medailonek najdete tady: https://lide.pirati.cz/profil/3549/

Zdravím a díky moc! :)

Tito uživatelé poděkovali autorovi Zbynek.Mucha za příspěvky (celkem 2):
Eliska.Holsanova, Hedvika.Drevojankova
Odpovědět

Zpět na „Zájemce o členství Zlín“