Ahoj všem,
jsem velmi rád že něco jako Mladé Pirátstvo existuje a rád bych se kvám připojil.
Jmenuji se Tomáš Polách. Je mi 28 let. Pocházím ze Svitav, ale dlouhodobě žiji ve Zlíně. Piráty volím od doby co mám volební právo ( poprvé tuším krajské volby 2012 ) a aktivně se zapojuji od roku 2018, kdy jsem kandidoval do zastupitelstva Svitav
a pomáhal se senátní kampaní Jirky Krátkého. V letošních volbách kandiduji ve Zlíně, kde jsem registrovaným příznivcem.
Vystudoval jsem audiovizuální tvorbu na FMK UTB ve Zlíně a živím se jako freelancer střihač. V poslední době pracuji hlavně na dokumentárních filmech. Ve volném čase fotím, sbírám desky, hraji hry....
K otázkám:
1) Chtěl by jsi se u MP nějak zapojit ? Jak ?
Pokud čas a moje schopnosti dovolí, tak určitě.
2) Měl by jsi zájem pomoct na nějakém Piráteconu, podcastu, streamu ? jak ?
Přiznám se že nevím co je Pirátecon, ale pokud bych byl k něčemu užitečný, tak rozhodně není problém.
3) Hraješ nějaké hry ? (PC, deskovky, cokoliv) , Jakou hudbu posloucháš ?
Crusader Kings II, Cities Skylines, Tropice 6, Cyberpunk 2077, NHL, FIFA atd.
Z deskovek mám rád Munchkina, Citadelu a klasicky Bang!
Můj hudební výběr je celkem pestrý od jazzu, přes Pink Floyd, Franka Zappu, Black Sabbath, Rage Against The Machine, System of a Down až po WWW.
4) Víš že jsme i na instagramu ? Twitchi a máme web ?
Jasně
5) Jak jsi se o nás dozvěděl ?
Hodně z vás sleduji na Twitteru a zjistil jsem, že máme na spoustu věcí stejné názory. To byl jeden z hlavních impulzů, proč bych se k vám rád připojil.
6) Máš v plánu se nějak v rámci Pirátů zapojovat ?
Určitě, výýhledově bych se rád stal členem a dál fungoval v rámci Zlína.
7) Jsi již v kontaktu s nějakými Piráty ? KS nebo MS ?
Jasně, Zlín a Svitavy.