Joanna Hyrnik představení

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: PKS Moravskoslezský kraj, KoKS Moravskoslezský kraj, Personální odbor - celý

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
Joanna.Hyrnik
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: OSVČ
Dal poděkování: 92 poděkování
Dostal poděkování: 77 poděkování

Joanna Hyrnik představení

Příspěvek od Joanna.Hyrnik »

Ahoj všem!

Jmenuji se Joanna Hyrnik a bydlím v Třinci.
Profesně se nyní zabývám zákaznickou podporou ve společnosti provozující mj. software pro veřejné zakázky.
V soukromém životě se zajímám o souznění člověka a přírody, můžeme to klidně nazývat i ekologií a udržitelností.
Ráda čtu a vzdělávám se, zajímá mne život a dění v regionu.
Aktivně se účastním života polské národnostní menšiny.

Nějakou dobu už jsem RegP a letos jsem byla lídryní pirátské kandidátky pro komunální volby v Třinci. Takže nějaké info o mne je také zde: https://trinec.pirati.cz/lide/joanna-hyrnik/ Doufám, že i přes neúspěch ve volbách, budeme nyní rozvíjet účast Pirátů na třinecku, plány i chuť je. :)
Mým zbožným přáním je vznik pořádného pirátského MS Třinec.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Joanna.Hyrnik za příspěvky (celkem 6):
Jakub.Dedek, MarianB, Adam.Wantulok, Hana.Pavlickova, Jakub.Vontroba, Michaela.Moricova
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Moravskoslezský kraj“