Na začátek bysme si ty trička mohli kupovat. Třeba o 100 kč navíc, který by šly na účet strany. Ale je jasný, že to není nafurt.g.i.joe píše:bohužel toto je holá pravda, pokud neseženeme peníze a sponzory, tak si o spotech, reklamních tričkách, samolepkách atd. můžeme necht jenom zdát.petr.duchek píše:Mno, než v současné době vymýšlet spot, tak bych se pokusil sehnat grafiky, kameramany, režiséry...kteří by mohli pomoct s vytvoření propagačních materiálů (včetně spotu).
Bohužel pochybuji, že se najde sponzor, který by zaplatil výrobu profesionálního spotu.
Volebni spot pro volby 2009
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
Re: Volebni spot pro volby 2009
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Strážník městské policie
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
to merlyn
mas pravdu, já si to triko rad koupim a ne jedno
ale víš jak to chodí v předvolebních kampaních stran, samá igelitka s reklamními předměty atd. jde o to že lidi rádi dostávají věci zadara a češi obzvlášť

ale víš jak to chodí v předvolebních kampaních stran, samá igelitka s reklamními předměty atd. jde o to že lidi rádi dostávají věci zadara a češi obzvlášť

Jiří Matulík
-
- to je velice dobré.Conik píše:"Zákony nás mají chránit, ne z nás dělat zločince"
Nepochopil jsem, proč je tam to MY, proč jsme MY ve spojení s děláním zločinců z ostatních lidí.Ne my, ale špatné zákony z vás dělají zločince.
Jsem možná pirát, ale ani mě nenapadlo, že by se ta trika rozdávala zadarmo. Naopak jsem přemýšlel, kdy budou k zakoupení, abych stranu podpořil.Na začátek bysme si ty trička mohli kupovat. Třeba o 100 kč navíc, který by šly na účet strany.
- Michael.Polak
- Profese: programátor, poskytovatel Internetu
- Dal poděkování: 1022 poděkování
- Dostal poděkování: 2432 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Natočit profesionální video v dnešní době není zase TAK těžké... snad jsme IT profesionálové, ne ? a spolupracuje s námi Svaz Autorů...
⁂ Mastodon/Fediverse @xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | spolupracovnk TO, zájmy: informatika/doprava/energetika | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence
Jak praví jedna česká pohádka "ten umí to a ten zas tohle"
Když se složí lidi dohromady, tak určitě půjde vytvořit něco kvalitního.
Já například (troufám si říct) že docela obstojně fotím. Až bude nějaká akce ČPS v brně, určitě tam nebudu chybět a pečlivě dokumentovat.
A navíc - nevím jestli už někdo viděl aktuální reklamní billboardy ODS či ČSSD, ale troufám si říct, že něco takovýho by tu dokázal udělat každej druhej člověk.

Já například (troufám si říct) že docela obstojně fotím. Až bude nějaká akce ČPS v brně, určitě tam nebudu chybět a pečlivě dokumentovat.
A navíc - nevím jestli už někdo viděl aktuální reklamní billboardy ODS či ČSSD, ale troufám si říct, že něco takovýho by tu dokázal udělat každej druhej člověk.
Co ty víš, co si lidi spojí s pirátama? Prostě mě to tak napadlo...Jan Bobek píše:Nepochopil jsem, proč je tam to MY, proč jsme MY ve spojení s děláním zločinců z ostatních lidí.Conik píše:Ne my, ale špatné zákony z vás dělají zločince.
-
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Aby to bylo stylový, mohla by to být nějaká jednoduchá on-line gamesa....to ještě nikdo nepoužil. A nějaký demo z ní by mohlo zároveň sloužit jako spot.
-
- Profese: -
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Jak tu někdo zmiňoval IT Crowd - Moss and the German - tak tím by se dalo inspirovat
Přinejmenším je tam hezky vyobrazena část s tím vlastním stahováním z netu 
Pro ty, kteří netuší, o co jde: http://www.youtube.com/watch?v=UHFXIzcyuus

Pro ty, kteří netuší, o co jde: http://www.youtube.com/watch?v=UHFXIzcyuus
-
Nevím, proč přemýšlet nad spotem, nad sponzoringem, nad formou propagace... Vždyť strany, které se účastní těchto voleb jsou již zapsány, dodatečný zápis není možný. Dodatečně se žádná další strana do voleb nezapojí. Musíte tedy čekat... 

-
- Profese: -
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Do kterých voleb? Do EP to určitě nebude, ale předčasné volby do PS by měly být OK, ne?Tomáš píše:Nevím, proč přemýšlet nad spotem, nad sponzoringem, nad formou propagace... Vždyť strany, které se účastní těchto voleb jsou již zapsány, dodatečný zápis není možný. Dodatečně se žádná další strana do voleb nezapojí. Musíte tedy čekat...