Volebni spot pro volby 2009

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
merlyn
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: .

Re: Volebni spot pro volby 2009

Příspěvek od merlyn »

g.i.joe píše:
petr.duchek píše:Mno, než v současné době vymýšlet spot, tak bych se pokusil sehnat grafiky, kameramany, režiséry...kteří by mohli pomoct s vytvoření propagačních materiálů (včetně spotu).
Bohužel pochybuji, že se najde sponzor, který by zaplatil výrobu profesionálního spotu.
bohužel toto je holá pravda, pokud neseženeme peníze a sponzory, tak si o spotech, reklamních tričkách, samolepkách atd. můžeme necht jenom zdát. :cry:
Na začátek bysme si ty trička mohli kupovat. Třeba o 100 kč navíc, který by šly na účet strany. Ale je jasný, že to není nafurt.
Jiri.Matulik
Profese: Strážník městské policie
Dostal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

to merlyn

Příspěvek od Jiri.Matulik »

mas pravdu, já si to triko rad koupim a ne jedno :D
ale víš jak to chodí v předvolebních kampaních stran, samá igelitka s reklamními předměty atd. jde o to že lidi rádi dostávají věci zadara a češi obzvlášť ;)
Jiří Matulík
Jan.Bobek

Příspěvek od Jan.Bobek »

Conik píše:"Zákony nás mají chránit, ne z nás dělat zločince"
- to je velice dobré.
Ne my, ale špatné zákony z vás dělají zločince.
Nepochopil jsem, proč je tam to MY, proč jsme MY ve spojení s děláním zločinců z ostatních lidí.
Na začátek bysme si ty trička mohli kupovat. Třeba o 100 kč navíc, který by šly na účet strany.
Jsem možná pirát, ale ani mě nenapadlo, že by se ta trika rozdávala zadarmo. Naopak jsem přemýšlel, kdy budou k zakoupení, abych stranu podpořil.
Michael.Polak
Profese: programátor, poskytovatel Internetu
Dal poděkování: 1022 poděkování
Dostal poděkování: 2432 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael.Polak »

Natočit profesionální video v dnešní době není zase TAK těžké... snad jsme IT profesionálové, ne ? a spolupracuje s námi Svaz Autorů...

⁂ Mastodon/Fediverse @xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | spolupracovnk TO, zájmy: informatika/doprava/energetika | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence

Conik

Příspěvek od Conik »

Jak praví jedna česká pohádka "ten umí to a ten zas tohle" :-) Když se složí lidi dohromady, tak určitě půjde vytvořit něco kvalitního.
Já například (troufám si říct) že docela obstojně fotím. Až bude nějaká akce ČPS v brně, určitě tam nebudu chybět a pečlivě dokumentovat.

A navíc - nevím jestli už někdo viděl aktuální reklamní billboardy ODS či ČSSD, ale troufám si říct, že něco takovýho by tu dokázal udělat každej druhej člověk.
merlyn
Profese: .

Příspěvek od merlyn »

Jan Bobek píše:
Conik píše:Ne my, ale špatné zákony z vás dělají zločince.
Nepochopil jsem, proč je tam to MY, proč jsme MY ve spojení s děláním zločinců z ostatních lidí.
Co ty víš, co si lidi spojí s pirátama? Prostě mě to tak napadlo...
Pavel.Casar
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Pavel.Casar »

Aby to bylo stylový, mohla by to být nějaká jednoduchá on-line gamesa....to ještě nikdo nepoužil. A nějaký demo z ní by mohlo zároveň sloužit jako spot.
sumix
Profese: -
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od sumix »

Jak tu někdo zmiňoval IT Crowd - Moss and the German - tak tím by se dalo inspirovat :) Přinejmenším je tam hezky vyobrazena část s tím vlastním stahováním z netu :)
Pro ty, kteří netuší, o co jde: http://www.youtube.com/watch?v=UHFXIzcyuus
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Nevím, proč přemýšlet nad spotem, nad sponzoringem, nad formou propagace... Vždyť strany, které se účastní těchto voleb jsou již zapsány, dodatečný zápis není možný. Dodatečně se žádná další strana do voleb nezapojí. Musíte tedy čekat... ;)
sumix
Profese: -
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od sumix »

Tomáš píše:Nevím, proč přemýšlet nad spotem, nad sponzoringem, nad formou propagace... Vždyť strany, které se účastní těchto voleb jsou již zapsány, dodatečný zápis není možný. Dodatečně se žádná další strana do voleb nezapojí. Musíte tedy čekat... ;)
Do kterých voleb? Do EP to určitě nebude, ale předčasné volby do PS by měly být OK, ne?
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“