Martin Kucera píše:Nevim jak ostatni, ale ja bych byl radsi, kdybys misto vypadu proti jinym clenum venoval napred vetsi peci svym prispevkum. Napriklad citovane vete chybi prisudek a nejspis i dalsi vetne cleny, coz ji (aspon pro me) dost zasadne ubira na srozumitelnosti.
Tohle obvinení by si pisatel mohl nechat od cesty, nebo ho doložit koho a čím, že to mám podle jeho tvrzení napadat.
Netuším co kdo by a kdy radši, ale kvůli tomu, abychom si navzájem dělali dobře, tady snad nejsme.
Jinak si umím představit co všechno by pro mé pohodlí mohli případně lidé dělat.
Žádné členy jsem nechtěl napadat pouze jsem konstatoval stav věcí. Pokud napadáním není myšleno, že jednání jistých lidí považuji pro ČPS proklamativně demokratickou stranu, za životně nebezpečné. Pokud snad někdo v tomto vidí napadání, pak tedy ať už nikdo nikdy nevolá "Pozor hoří" nebo "Pozor tohle je cesta do bažin" aby nebyl vláčen za urážku na cti.
Svým příspěvkům věnuji čas i péči, ale nedělám si osobní ambice na literární ceny, vím o tom, že můj písemný projev není bezchybný.
PS: texty bez háčků a čárek českému jazyku asi také zrovna nelahodí.