Kam kráčí Pirátská strana - ČPS je jen recese a vtip ?

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
Petr.Bajgar
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: ,
Dal poděkování: 2327 poděkování
Dostal poděkování: 1270 poděkování

Re: Kam kráčí Pirátská strana - ČPS je jen recese a vtip ?

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Martin Kucera píše:Nevim jak ostatni, ale ja bych byl radsi, kdybys misto vypadu proti jinym clenum venoval napred vetsi peci svym prispevkum. Napriklad citovane vete chybi prisudek a nejspis i dalsi vetne cleny, coz ji (aspon pro me) dost zasadne ubira na srozumitelnosti.

Tohle obvinení by si pisatel mohl nechat od cesty, nebo ho doložit koho a čím, že to mám podle jeho tvrzení napadat.
Netuším co kdo by a kdy radši, ale kvůli tomu, abychom si navzájem dělali dobře, tady snad nejsme.
Jinak si umím představit co všechno by pro mé pohodlí mohli případně lidé dělat.

Žádné členy jsem nechtěl napadat pouze jsem konstatoval stav věcí. Pokud napadáním není myšleno, že jednání jistých lidí považuji pro ČPS proklamativně demokratickou stranu, za životně nebezpečné. Pokud snad někdo v tomto vidí napadání, pak tedy ať už nikdo nikdy nevolá "Pozor hoří" nebo "Pozor tohle je cesta do bažin" aby nebyl vláčen za urážku na cti.

Svým příspěvkům věnuji čas i péči, ale nedělám si osobní ambice na literární ceny, vím o tom, že můj písemný projev není bezchybný.
Jde mi o to, aby ČPS nezůstala pidi stranou, nebo jen pouhým sdružením několika Asamců a jejich poslušných následovníků.
O tomto je snad toto vlákno -> „Kam kráčí Pirátská strana" a tou jak doufám ČPS snad ještě je.
PS: texty bez háčků a čárek českému jazyku asi také zrovna nelahodí.
Spirit
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 48 poděkování

Příspěvek od Spirit »

Možná opravdu nemáš v úmyslu nikoho napadat, bohužel tak ale tvůj písemný projev na ostatní nezřídka působí. Nechceš raději konkrétně rozepsat své představy o směřování ČPS? Na poznámky o přisvojování si strany nebo o alfa-samcích a jejich nohsledech se totiž dost špatně reaguje.
... and the Spirit of God was hovering over the waters. :D
Petr.Bajgar

Spirit píše:Možná opravdu nemáš v úmyslu nikoho napadat, bohužel tak ale tvůj písemný projev na ostatní nezřídka působí. Nechceš raději konkrétně rozepsat své představy o směřování ČPS? Na poznámky o přisvojování si strany nebo o alfa-samcích a jejich nohsledech se totiž dost špatně reaguje.
V dnešní době kdy na každého člověka denně působí okolo pěti tisíc reklamních sdělení denně. Je velký problém jak se vrátit ke skutečné komunikaci bez reklamamy zkomolenými pojmy vznikajících nedorozumění.
Svoje představy jsem se pokoušel několikrát formulovat, ale zjistil jsem, že záměrem naprosto nebylo o nich komunikovat.

Proto jsem taky mnoho z pracně sepsaných podnětů smazal.

O programu a směřování je totiž v ČPS už od UF zatím stále ve skutečnosti diskuze zapovězena.

Něco tak základního jako programové směřování demokratické strany, by mělo být předmětem široké diskuze na fóru a následného osobního projednávání na Celostátní programovém sjezdu, na kterém se dohodnou členové na dalším směřování.

Potom by snad mělo smysl předkládat návrhy a podněty.
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

next_ghost píše:
Petr Vileta píše:Pred casem jsem zacal tohle http://www.ceskapiratskastrana.cz/wiki/ ... leni:start
Tohle je sice super projekt a při nejbližší příležitosti zkusím sepsat něco málo do přednáškových materiálů, ale já měl na mysli něco, co bude víc vidět pro širokou veřejnost. Ideálně by ten projekt měl předvádět nevýhody současného kopírovacího monopolu a proprietárního modelu tvorby.
Další duchu OFFTOPICnebo příští strašidlo? ;), jak ty sám překládáš svůj nick? vždyť se to navzájem nevylučuje. Jeden projekt bude šířit osvětu o používání internetu, jiný bude vysvětlovat kopírovací monopol a ještě další bude o opensource. Dokonce bych myslel, že je lepší to rozdělit do více projektů, aby příjemce informace nebyl zahlcen příliš komplexními informacemi.

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

anon126
Dal poděkování: 1768 poděkování
Dostal poděkování: 2399 poděkování

Příspěvek od anon126 »

Ahoj!
Gee píše:Pouč mě - sice pátým rokem studuju IT a momentálně jsem na stáži jako project manager v jedné velké IT firmě a zároveň jako procesní analytik v jedné menší a přesto mi tyhle věci nějak utíkají. A to je možná poslední překážkou v tom, aby k pirátům u mně začaly převládat sympatie
Zkus začít zde:

http://www.ceskapiratskastrana.cz/wiki/ ... _copyright

Zdraví
Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Petr Bajgar píše:Tohle obvinení by si pisatel mohl nechat od cesty, nebo ho doložit koho a čím, že to mám podle jeho tvrzení napadat.
Prestoze jsi tuto vyzvu formuloval velice nezdvorilym zpusobem (aniz bych ti k tomu dal duvod), chtel jsem ti odpovedet. Bohuzel muj napsany a odeslany prispevek se nekam ztratil (mozna chyba browseru) a znovu se mi ho psat nechce. Nicmene klidne bych podepsal tento.

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Petr.Bajgar

Martin Kucera píše: .. jsi tuto vyzvu formuloval velice nezdvorilym zpusobem (aniz bych ti k tomu dal duvod), chtel jsem ti odpovedet ...

Toto je podle mého názoru očividně jen další pokus vyprovokovat osobní spor.
Jestli měl být avizovaný "prispevek" v podobném duchu je jen dobře že, jsi ho raději smazal.

Přidej si mě s klidem k lidem jejichž příspěvky nebudeš číst a dej mi prosím svátek :!:
Miroku4chan
Profese: ~de geso
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 19 poděkování

Příspěvek od Miroku4chan »

MartinPolák: Citaci tweetu RH o ČPS máš v podpisu proto, že s ním souhlasíš? ;)
Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Petr Bajgar píše:Jestli měl být avizovaný "prispevek" v podobném duchu je jen dobře že, jsi ho raději smazal.
Avizovany prispevek byl v duchu toho, na ktery odkazuji, tj. tohoto.
Ale opravdu mi neni jasne, proc se nedokazes/nechces chovat slusne aspon vuci tem, s nimiz zatim zadny osobni spor nemas.

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

next_ghost
Profese: programátor
Dal poděkování: 465 poděkování
Dostal poděkování: 1741 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od next_ghost »

Gee píše:Pouč mě - sice pátým rokem studuju IT a momentálně jsem na stáži jako project manager v jedné velké IT firmě a zároveň jako procesní analytik v jedné menší a přesto mi tyhle věci nějak utíkají. A to je možná poslední překážkou v tom, aby k pirátům u mně začaly převládat sympatie
Teď si nejsem jistý, co přesně bych měl vysvětlovat.
Petr Vileta píše:vždyť se to navzájem nevylučuje. Jeden projekt bude šířit osvětu o používání internetu, jiný bude vysvětlovat kopírovací monopol a ještě další bude o opensource. Dokonce bych myslel, že je lepší to rozdělit do více projektů, aby příjemce informace nebyl zahlcen příliš komplexními informacemi.
Samozřejmě, že se to nevylučuje. Proto taky říkám, že se budu snažit při nejbližší příležitosti do něj aspoň trochu přispět. Jen poznamenávám, že tenhle konkrétní projekt nebude dost viditelný na to, aby kromě primárního cíle (vyškolení úředníků) fungoval zároveň jako plošná propagace strany.

OFFTOPIC[quote]Další duchu nebo příští strašidlo? ;), jak ty sám překládáš svůj nick?[/quote]

Nepřekládám. A uvítal bych, kdyby se ho nesnažili překládat ani ostatní.

Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.

Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“