Kdyby jen JEDNA!Eva Markvartova píše: A je dost možné, že ještě vznikne druhá verze se kterou nebudeme pospíchat a bude méně undergrowndová![]()

Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Kdyby jen JEDNA!Eva Markvartova píše: A je dost možné, že ještě vznikne druhá verze se kterou nebudeme pospíchat a bude méně undergrowndová![]()
To je nejaky unik ze studia behem mixovani? Zpev slabe, bici moc, kytara nekdy chybi.
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
Ne, tomu se říká remix. Někdo vzal video z YT kanálu ČPS, znova ho sestříhal (ty pasáže bez kytary jsou očividně vystřižené z úplného začátku) a přimixoval bubny.Petr Vileta píše:To je nejaky unik ze studia behem mixovani? Zpev slabe, bici moc, kytara nekdy chybi.
Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.
Víceméně sdílím názor ale:Tamara píše:Asi mě teď budete chtít kamenovat, ale musím to napsat. Pokud možno si to neberte osobně, je to jen můj názor. Jak to napsat kulantně? Třeba: i přes velké úsilí všech zúčastněných se to bohužel nedá poslouchat. Pokud to budete přece jen chtít pouštět, bylo by vhodné posluchače předtím upozornit a dát jim čas, aby se mohli dostat z doslechu.
Je problém že ta hudba je fakt nahraná původně jako pracovní, takže zpěv zpívaný napoprvý (já osobně s ním taky nejsem spokojená..) a další problém mix který je taky pouze pracovní... Bohužel jsme v tuto chvíli nic lepšího k dispozici neměli.. Nicméně si stojím za tím, že po světě koluje spoustu daleko horších nahrávek a že svůj účel toto zatím splniloRobert Adamek píše:- z mého pohledu hlas, nicméně neříkám, že je špatný, ale rve mi to hrozně uši. Pokusil jsem se to poslechnout si několikrát, bohužel ani po 6 poslechu jsem to neshledal poslouchatelným
Každopádně je za tím spousta práce, takže díky
Člen s omezenými právy v důsledku neoprávněné realizace volebních výdajů