Vážené Pirátstvo,
píšu kandidátskou řeč, protože mám z Mladého Pirátstva radost. Má smysl.
Nicméně vzpomínám si, že jsme už na minulé Flotile zvažovali omezit počet kandidatur do rady, což teda nakonec neprošlo, ale byl jsem jedním z příznivců, proto přijímám jenom kandidaturu na místopředsedu. Navíc jsem na to už fakt docela starej.
Ale protože mám kandidaturu jenom na místopředsedu, můžu bejt obscéní a podivnej. Jako můj volební program vytyčuju tři projekty, na kterých bych chtěl při svém případném zvolení dělat. Určitě nebudu dělat všechny a možná ani dva, ale jeden z nich ano.
Mladé Pirátky)
Strana má problém se zastoupením žen a my v Mladém pirátstvu bohužel nejsme výjimka. Z odhadů a možná i skutečných čísel víme, že lidmi zakliknutými do nalodění je docela dost velké procento žen, ale zastoupení klesá mezi těmi kteří se stanou příznivci a ještě více klesá mezi těmi, kteří se stanou členy. Nevím jak to řešit, ale to zní to jako něco co bychom mohli a možná měli řešit jako Mladé Pirátstvo my.
Máme ve straně odborníky, máme konrtakty, máme skupinu rovné šance, máme existující členky plné zkušeností, poďjme s tím něco udělat a zvednou procento žen v politických stranách
Senioři na palubě)
Mezigenerace byla super, pojďme udělat něco dalšího. Nevím co, ale něco se najde.
Podcast/talkshow)
Jsem ochoten hecnout dělání podcastů/talkshow v PiCe, když se nebudu muset soustředit na moc jiných věcí, a budu to krásný a vtipný.
Tak jo, jestli se dostanu do rady, minimálně jednu z těchto tří věcí udělám. Jakou záleží na zbytku rady.
Volte mě.