Zbynek.Janoska píše: ↑25 srp 2021, 22:43Problém Marka Ebena je, že ho sice zná celé Česko, ale nikdo neví, co si myslí. Je skoro neuvěřitelné, jak někdo může být desítky let společensky aktivní a přitom o sobě nedat znát, co si myslí o světě. Rozhodně to není plus. I ty jeho písničky jsou takové roztomilé hříčky, které nikoho neurazí a nemají žádný obsah, jenom formu.
Takže za mě Marka Ebena opravdu ne.
Tak říkáš, že slušnost, poctivost a vzdělanost na prezidentskou funkci nestačí?
Pokud jsi někdy koukal na seriál Na plovárně, tak ono se hodně dá poznat z výběru hostů i otázek jim položených.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/109 ... arne/dily/
Já si právě myslím, že prezident si nemá co myslet, má reprezentativně vykonávat vůli vlády a obou komor parlamentu.
Univerzita dospěla k závěru, že pan XY by měl být profesorem. Prezident bez keců a otálení jmenuje, potřese packou, předá lejstro.
Vláda dospěla k názoru, že ten či onen policajt, hasič, voják nebo tajný agent by měl být generálem. Prezident bez keců a otálení jmenuje, potřese packou, předá lejstro.
Sněmovna a posléze i Senát dospěli k názoru, že by měl začít platit nějaký nový zákon. Prezident bez keců a otálení podepíše to lejstro.
Konec konců, funkce prezidenta by se, pro mě za mně, mohla klidně zrušit.