Žádost o členství - MS Karlovy Vary

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: PKS Karlovarský kraj, KoKS Karlovarský kraj, Personální odbor - celý

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
Lukas.Vojtech.Vodenka
Profese: Sociální pracovník
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Žádost o členství - MS Karlovy Vary

Příspěvek od Lukas.Vojtech.Vodenka »

Žádost o členství - Bc. Lukáš Vojtěch Vodenka, DiS.

Vážené kolegyně, vážení kolegové,
rád bych se tímto představil. Jmenuji se Lukáš Vojtěch Vodenka a jsem zájemce o členství v Pirátské straně, vystudoval jsem bakalářské studium v oboru sociální antropologie a poté vyšší odborné studium v oboru sociální pedagogika. Několik let jsem působil na různých pozicích v projektech EU, především v sociální oblasti.

Nyní působím jako sociální pracovník v neziskové organizaci, zabývající se péčí o seniory a osoby se zdravotním postižením, především v oblasti prevence.

O politiku Pirátů se zajímám již několik let. Líbí se mi otevřenost strany a její liberální přístupy. Taktéž je pro mě důležitá sociální politika, především odstraňování ústavní péče v ČR, problematika stejnopohlavního manželství a otázka spravedlnosti.

S pozdravem

L. V. Vodenka

Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Vojtech.Vodenka za příspěvek:
Daniela.Bila

Bc. Lukáš Vojtěch Vodenka, DiS.
člen MS Karlovy Vary

email: lukas.vojtech.vodenka@pirati.cz
tel: +420 735 170 410

Můj Pirátský profil
If you can't love yourself, how in the hell you gonna love somebody else? by RuPaul

Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Karlovarský kraj“