Petr Tengler

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: Personální odbor - celý, PKS Plzeňský kraj

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
petr.tengler
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 1
Registrován: 21 dub 2021, 14:30
Dostal poděkování: 4 poděkování

Petr Tengler

Příspěvek od petr.tengler »

Ahoj,

V prvé řadě děkuji za možnost stát se členem Pirátů. Původem jsem z Kladna, nicméně v Plzni jsem vystudoval VŠ a již 10 let zde (s přestávkami) žiji. Je mi 29 let.

Povoláním jsem právník, specializuji se momentálně na pracovní právo na právním oddělení Oblastního inspektorátu práce v Plzni. Dříve jsem pomáhal obětem trestných činů jako právník a dluhový poradce v neziskové organizaci Člověk v Tísni a také jsem působil na obvodním soudu pro Prahu-Východ jako asistent soudce na civilním oddělení. Též jsem rok pracoval rukama na farmě ve Skotsku a nejsem žádný navoněný úředníček, který nepozná kozu od ovce, ale pracant, kterému nevadí se zašpinit.

Pirátská strana mě nadchla jak svým programem, tak i svým zaměřením. Jsem fanouškem moderních technologií a digitalizace veřejné správy, ale zároveň vím, že Piráti nejsou jen "počítačoví maniaci", ale rozumí všem oblastem vedení státu a jejich politika v tomto směru mi přijde jako správný směr v tomto století.

Co mohu nabídnout : Právnické vzdělání a zkušenosti z několika právních odvětví. Perfektní komunikační dovednosti (při práci pro oběti TČ jich bylo zapotřebí). Anglický jazyk na vysoké úrovni písmem i slovem (certifikát CAE mám již přes 10 let a rok jsem pracoval ve Skotsku). Řidičský průkaz sk. B a nadšení pro řízení motorových vozidel. Nejdůležitější je ale podle mne odhodlání a ochota něco změnit!

Ve volném čase se věnuji brakové literatuře (F. Kotleta), či sci-fi a fantasy obecně, miluji řízení, z hudby preferuji rock, blues, metal a jsem velkým "pařanem" pc her (Dark Souls především- zde je vidět mé odhodlání překonávat náročné překážky :D ). Vyučoval jsem lekce tance a společenského chování v Novém Strašecí na Rakovnicku, společně s mým otcem (tanečním mistrem).

Zprvu bych se rád seznámil s Pirátskou komunitou na Plzeňsku, nabídl pomoc pri přípravě kampaně, své řidičské schopnosti a vozítko pro přepravu osob i věcí, ale až se trochu "zaběhnu do dění", rád bych nabídl své právnické služby a pomáhal s legislativními návrhy a časem bych zřejmě chtěl za Piráty i kandidovat, ať už na lokální úrovni, či té vyšší, neboť v obou se toho dá hodně udělat.

Budu se těšit na spolupráci :)

Mgr. Petr Tengler
Tito uživatelé poděkovali autorovi petr.tengler za příspěvky (celkem 4):
Petr.Vileta, Jiri.Rezek, Jiri.Pek, Robert.Magni
Uživatelský avatar
Miroslav.Masek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 561
Registrován: 08 bře 2018, 09:05
Bydliště: Plzeň
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 252 poděkování

Re: Petr Tengler

Příspěvek od Miroslav.Masek »

Ahoj Petře, díky moc za tvé představení a vítáme tě. Je super, že se zabýváš právní agendou. U nás se právním záležitostem věnuje @Milan.Chaloupka , který je i člen krajského předsednictva a pak Ondřej Dostál, který se specializuje na zdravotní právo. Jakmile bychom řešili nějakou právní záležitost, určitě by ses mohl také zapojit.

Co se týká prvních kroků, tak jakmile budeme mít vyhlášenou krajskou schůzi anebo schůzi se zájemci o členství, tak bych ti poslal pozvánku a rádi tě uslyšíme a uvidíme (online).

Zatím se měj hezky,
Míra Mašek
Tito uživatelé poděkovali autorovi Miroslav.Masek za příspěvek:
Jiri.Pek
Uživatelský avatar
Jiri.Pek
Krajský zastupitel
Příspěvky: 334
Registrován: 15 čer 2018, 10:40
Profese: Předseda výboru pro zadávání VZ
Dal poděkování: 482 poděkování
Dostal poděkování: 484 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Petr Tengler

Příspěvek od Jiri.Pek »

Kotleta, Kulhánek a Kopřiva - dobrá volba ;-) už máš plusový bod.

Jiří Pek :idea:
Předseda výboru pro zadávání veřejných zakázek PK
jiri.pek@pirati.cz
tel: 735 890 661

Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Plzeňský kraj“