KF KHK 15/2020 - sněmovní volby 2021

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: Krajsti predsedajici, KoKS Královéhradecký kraj, PKS Kralovehradecky kraj

Odpovědět
Adam.Valenta
Krajský zastupitel
Profese: analytik, webdesigner
Dal poděkování: 412 poděkování
Dostal poděkování: 543 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF KHK 15/2020 - sněmovní volby 2021

Příspěvek od Adam.Valenta »

Hlasování bylo ukončeno s následujícím výsledkem:
Z následujících kandidátů volím na 6. pozici:

Petr Jeništa 7
Vladislava Knettig 5
Filip Bureš 8
Dušan Kořínek 2

Na 6. pozici kandidátky byl zvolen Filip Bureš, gratuluji!
Adam.Valenta
Krajský zastupitel
Kontaktovat uživatele:

Arnost.Stepanek píše: 01 bře 2021, 22:24 Vážení, podávám tímto návrh na změnu postupu:
Vzhledem k tomu, že bychom jako KF měli asi navolit všech 20 kandidátů a v současné době je kandidátů jen 15 (s@jaroslav.dvorsky na "čekací listině") dovolím si navrhnout vyhlásit ještě jednu lhůtu pro podávání kandidatur na doplnění kandidátní listiny a to do 10.3. 2021.

Pokud vám to přijde jako smysluplný nápad, prosím o palce. Díky

Na základě Arnoštova návrhu otevírám prostor pro přihlášení kandidátů do 10.3. 23:59.
Ales.Dohnal
Vedoucí krajského odboru
Dal poděkování: 342 poděkování
Dostal poděkování: 326 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ales.Dohnal »

Určitě by bylo fajn, kdyby se ještě někdo přihlásil pro větší výběr. Nicméně máme teď dostatek lidí na dovolení zbytku kandidátky...už zbývá pro Piráty jen pět míst plus případné náhradnické místo(a) a máme tedy včetně @jaroslav.dvorsky 9 kandidátů.
Libuse.Verisova
Koordinátor/ka krajského sdružení
Profese: Technik
Dal poděkování: 283 poděkování
Dostal poděkování: 621 poděkování

Příspěvek od Libuse.Verisova »

Vážené krajské fórum,

Vkládám kandidaturu dalšího příznivce - Václava Bartoše.
Vašek čeká na status RegP.
Kandidaturu podávám na jeho žádost, aby stihl vyhlášený termín.
Kam kandiduji a proč
Kandiduji do Poslanecké sněmovny, aby se už neopakovaly situace, kdy vláda zapomněla během krize na dohodáře, podnikatele v insolvenci a celkově se odtrhla od každodenní reality. Díky půl roku každotýdenního působení v rámci pirátských KETů v královéhradeckém kraji jsem si doplnil znalosti z oblasti dopravy, cestovního ruchu a navázal kontakty s lidmi ze samospráv, škol, prohloubil kontakt s kulturní sférou zejména v menších obcích a s lidmi ze sociálních služeb.
Rád bych, aby našli zastání i v Poslanecké sněmovně. Dostat prostor k veřejné debatě mají i Pirátské návrhy zákonů, pro které zatím ve sněmovně nebyla podpora.
Současně se svou kandidaturou jsem požádal o členství v Pirátské straně.
Když do něčeho jdu, tak naplno.

MgA. Václav Bartoš
- ročník 1985, rodák z Hradce Králové
- ženatý, dvě děti
- provozuji službu na reklamní články, kde zejména pracuji na zákaznické podpoře
- zkušenosti: IT, HR, projektové řízení, obchod
- ukončené studium: teorie divadla na DAMU
- průvodce pevnostního muzea na pěchotním srubu Březinka u Náchoda.
- člen Finančního výboru Královéhradeckého kraje
- předeseda Komise Rady Královéhradeckého kraje pro informační technologie

Jmenuji se Václav Bartoš, narodil jsem se v roce 1985 a pocházím z Hradce Králové, kde i bydlím a rád bych byl přínosem pro město a náš kraj. Je pro mě velmi důležité, aby moje práce měla smysl a přinášela druhým užitek. Odmalička vyrůstám u počítače jako důkaz toho, že pokud necháte dítěti neomezený přístup k digitálním technologiím, může se vám přihodit, že odmítne nastoupit do zaměstnání a založí firmu.

Provozuji službu na publikování reklamních článků PlaCla.cz, takže mám znalosti z náboru lidí, vytváření procesů (projektové řízení), obchodu (prodejní techniky a procesy) a také IT (vytváření systémů, které urychlují vše zmíněné - nábor, obchod, procesy...). Jsem něco mezi produktovým a projektovým managerem s trochou znalostí o programování (PHP, MySQL). Mou vášní je vstřícná zákaznická podpora, která je k dispozici včetně sobot a nedělí. Rád bych, aby tak fungovaly doručovací služby, banky i úřady. Navíc mám za sebou zkušenosti v divadelní oblasti, vystudoval jsem na DAMU divadelní teorii. Na hradeckém divadelním festivalu každoročně hraji takovou svou juvenilní hříčku Školní výlet.

Činnost Pirátů sleduji už několik let, kdy se zároveň starám každodenně společně se svou obětavou ženou o naše dvě děti, které už odrůstají a za chvíli budou školou povinné. Tak jsem si řekl, že bych už měl konečně i trochu času se zapojit do veřejného dění a na podzim 2020 se stal příznivcem Pirátů.

Královéhradecké KETy jsou inspirativní tak, že jsem nevynechal jediný, schůze nabité informacemi, mezi zdejšími Piráty a jejich příznivci jsou zajímavé osobnosti, jednání finančního výboru Královéhradeckého kraje jsou také informačně nabité, dává mi to vhled do praktického fungování kraje, škol, nemocnic, sociálních služeb, samospráv. Koncem února jsem byl Radou kraje jmenován předsedou Komise Rady Královéhradeckého kraje pro informační technologie. Takže poznávám fungování kraje i z hlediska digitálních technologií, kde jsem jak ryba ve vodě.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Libuse.Verisova za příspěvky (celkem 6):
Adam.Valenta, jaroslav.dvorsky, Filip.Jirousek, Vaclav.Bartos, Jan.Hoder, Arnost.Stepanek
Líba Věříšová
Nemůžu změnit směr větru, ale můžu nastavit plachty tak, abych vždy doplul, kam chci.
Jimmy Dean
Adam.Valenta
Krajský zastupitel
Kontaktovat uživatele:

Registruji kandidaturu Václava Bartoše a přidávám do úvodního příspěvku.
jaroslav.dvorsky
Příznivec Pirátů – Královehradecký kraj
Profese: učitel
Dal poděkování: 148 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od jaroslav.dvorsky »

Vážené Pirátky, vážení Piráti, vážené Krajské pirátské fórum,

jako váš dlouhodobý příznivec a podporovatel, navíc s upřímnou starostlivostí osobní i profesní (Quo vadis, český národe?), se hlásím mezi adepty na právě doplňovanou kandidátku. Po završeném hlasování o pozicích 4-6 tedy tímto projevuji svůj zájem o další nejbližší možnou pozici v pořadí (a pak případně o ty postupně další).
Tedy hlásím se do služby našemu národu, samozřejmě jen pokud mě v takové sami podpoříte. Jak by totiž dnes znovu mohl pronést Václav Havel, „naše země (dosud či už zase?) nevzkvétá…“ O svém odhodlání kandidovat na poslance Parlamentu ČR jsem vás ostatně na živých fórech po položení takové zjišťovací otázky s dávným předstihem informoval.
Jestliže jsme před třemi lety skrze mou kandidaturu v doplňujících senátních volbách na Trutnovsku společně nabízeli učitele do senátu, dovolím si ve stejném duchu teď navázat a nabídnout se do sněmovní dolní komory. V mnoha ohledech je totiž i zde zapotřebí vychovávat a vzdělávat. Parlament jako zamýšlená kultivovaná výkladní skříň pluralitní demokracie mnohého zákazníka – voliče dnes často svým vystaveným "zbožím" spíše odradí, než přesvědčí, aby se svým, jakkoliv stranicky orientovaným voličským hlasem, vůbec vstoupil... Zatímco senát jako "rada starších" roli své důstojnosti a demokratického étosu ještě zvládá, výstupy a dění v dolní komoře jsou ve svém zastupitelském ohledu často přímým zneuctěním voličských hlasů, či dokonce projevem ideového a mravního šmejdovství. Ano, bohužel. Josef Šmejd – tak by se nejspíš dnes jmenoval věrohodný český "hrdina" zachycený břitkým satirickým perem Jaroslava Haška...

Vážené Pirátky, vážení Piráti,
jsem si dobře vědom, že o podobné i další starosti se nově chystáte dělit se Starosty, a zůstávám vaším příznivcem a podporovatelem právě i v takovém rozumném spojení sil. Nicméně kdyby podle vašeho mínění společně chystaná kandidátka unesla i mou zatím bezpartijní vizitku, ale (doufám) občanský kredit s ní spojený, s nadšením se hlásím do služby. Nechci, aby to nakonec vyznělo odevzdaně (opak je pravdou, znáte mě), ale je to tedy teď na vás. Z našeho více jak tříletého potkávání se a též skrze mé angažmá v našich nedávných krajských volbách ale věřím, že sami víte, koho ve mně máte, či ještě více mít můžete... Ke kandidatuře nabízím svou dlouholetou učitelskou praxi na většině typů škol ČR, více jak povědomí o řadě bolestí českého školství, znalost strastí i tužeb současné mladé generace a – ve snaze o nápravu vážných zaškobrtnutí ve jménu tzv. inkluze i optimalizace – především svůj kontinuální individuální přístup k mladému člověku a k jeho individuálním potřebám i přednostem, včetně vedení mladých talentovaných tvůrců. V mém životopise zavěšeném i na pirátských stránkách se dočtete více i o mých mediálních výstupech a aktivitách kulturně-uměleckých. Vedle pole pedagogického je mi totiž právě kultura a umění stejně vlastní živnou půdou. Dovoluji se tedy zde připomenout aspoň svými blogy na trutnovských web. stránkách ŽIJU TU: zijutu.cz/stitky/jaroslav-dvorsky

A závěrem? S odchodem Miroslava Kalouska do politického (před)důchodu přichází i česká parlamentní scéna o svého pohotového a zdatného glosátora i básníka. Pod pirátsko-starostenským praporem se tímto hlásím i na tuto uvolněnou pozici... :-)

Vážené Pirátky, vážení Piráti,
děkuji vám za váš čas, popřemýšlení a případnou projevenou důvěru k mé kandidatuře.
Pokud by ta byla voličsky úspěšná, před složením poslaneckého slibu jsem připraven vyměnit svůj status vašeho příznivce a podporovatele za status vašeho právoplatného kolegy, tj. člena Pirátské strany.

S úctou
Mgr. Jaroslav Dvorský
https://wiki.pirati.cz/lide/jaroslav_dvorsky
https://lide.pirati.cz/personProfile/464/#

V Malých Svatoňovicích, 9. 3. 2021 (30 dnů po dovršení 40 let od mé plnoletosti)
Naposledy upravil(a) jaroslav.dvorsky dne 09 bře 2021, 21:38, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi jaroslav.dvorsky za příspěvky (celkem 8):
Pavel.Volk, Adam.Valenta, Filip.Jirousek, Jan.Hoder, Arnost.Stepanek, Petr.Polacek, Dusan.Plch, Vera.Kralova
Adam.Valenta
Krajský zastupitel
Kontaktovat uživatele:

Registruji kandidaturu Jaroslava Dvorského a přidávám do úvodního příspěvku.
Adam.Valenta
Krajský zastupitel
Kontaktovat uživatele:

1. kolo hlasování o pozicích 7-20 bude zahájeno v pátek 19.3. v 8:00 a poběží do neděle 21.3. 23:59
Adam.Valenta
Krajský zastupitel
Kontaktovat uživatele:

Hlasovat můžete od pátečního rána zde.
Bude vytvořeno nové hlasování, původní odkaz nebude platný.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Valenta za příspěvek:
Vera.Kralova
Pavel.Bulicek
Krajský zastupitel
Profese: 1.nám. Hejtmana - inovace, investice, IT
Dal poděkování: 138 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel.Bulicek »

Ahoj, vzhledem k počtu kandidátů a kvalitnímu obsazení, bych rád stáhnul svojí kandidaturu do PS.
Děkuji všem co četli moji řeč nebo uvažovali že mě zvolí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Pavel.Bulicek za příspěvky (celkem 7):
Petr.Jenista, Vera.Kralova, Adam.Valenta, Ales.Dohnal, jaroslav.dvorsky, Arnost.Stepanek, Filip.Jirousek
Pavel Bulíček
Odpovědět

Zpět na „Krajské fórum Královéhradecký kraj“