KF KHK 15/2020 - sněmovní volby 2021

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: Krajsti predsedajici, KoKS Královéhradecký kraj, PKS Kralovehradecky kraj

Odpovědět
Dan.Lestina
Krajský zastupitel
Profese: aspirující přírodovědec
Dal poděkování: 3670 poděkování
Dostal poděkování: 3787 poděkování

Re: KF KHK 15/2020 - sněmovní volby 2021

Příspěvek od Dan.Lestina »

Dan.Lestina píše: 12 led 2021, 14:16 Ještě se poradím o dalším postupu.
Kromě druhého volebního dohledu Jirky Demela, který mě na situaci vůbec upozornil, jsem to probral ještě s Vojtou Pikalem jako zástupcem "týmu primární volby" pod RP.
Jeden fakt je, že "bezprostředně" po hlasování nebyla podaná žádná námitka, což by bývalo bylo jednodušší. Další ale je, že kdyby to tu chtěl někdo zneplatnit a shodit, tak asi stejně může.
Za sebe si myslím, že nejvhodnější by bylo, kdyby předsedající vyhlásil novou, cca 5 dní dlouhou lhůtu pro podávání námitek ve světle nových informací. Pokud by někdo z krajského fóra přišel s tím, že nestihl hlasovat, protože to nebylo včas oznámené, hlasovalo by se o námitce. A věřím, že členové KF by zohlednili, pokud by námitka zněla věrohodně, např. pokud by se objevili takoví lidi tři, protože přesně tolik by bylo potřeba na prohlasování Filipa Bureše do druhého kola.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dan.Lestina za příspěvky (celkem 2):
Adam.Valenta, Arnost.Stepanek

Nerad se hlásím k nějakým proudům, ale i proto rozhodně podporuji myšlenky Renesance Pirátů. web | forum | zulip

Adam.Valenta
Krajský zastupitel
Profese: analytik, webdesigner
Dal poděkování: 412 poděkování
Dostal poděkování: 543 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adam.Valenta »

Na základě doporučení dalšího postupu, za které děkuji, vyhlašuji lhůtu pro případné podání námitky k hlasování o čele kandidátky.

Prostor pro vznesení námitky dávám do 17.1.2021 18:00., tedy termínu konání krajské schůze, kde můžeme případné námitky ještě společně konzultovat a domluvit se na dalším postupu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Valenta za příspěvky (celkem 7):
Libuse.Verisova, Tomas.Unger, Filip.Jirousek, Pavel.Vrbicky, Pavel.Volk, Michal.Cepelka, Arnost.Stepanek
Pavel.Bulicek
Krajský zastupitel
Profese: 1.nám. Hejtmana - inovace, investice, IT
Dal poděkování: 138 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel.Bulicek »

Ahoj,

rád bych podpořil pirátskou kandidátku od 10. místa dále.
Jedná se o místa, kde není předpoklad, že bych se stal poslancem a proto mluvím o podpoře.

Pirátem jsem už 7 let, za tu dobu jsme se znatelně posunuli dopředu a věřím, že dokážeme dosáhnout nejlepšího výsledku všech dob!
V současnosti zastávám neuvolněného zastupitele Hradce Králové a jsem 1. náměstek hejtmana pro investice, inovace a IT.
Do kampaně, bych se chtěl zapojit jak po kontaktní fázi, tak ze strany mé pozice náměstka a propagovat pirátskou práci na kraji.
Propagaci chci více nakopnout.

Pojďme všichni společně zvládnout tento maraton voleb i tuto těžkou dobu a nasměrujme českou republiku novým směrem!
Pavel Bulíček
Pavel.Vrbicky
Místní předsednictvo
Profese: technický poradce - strojírenství
Dal poděkování: 379 poděkování
Dostal poděkování: 392 poděkování

Příspěvek od Pavel.Vrbicky »

Ahoj,

stejně jako Pavel Bulíček i já rád podpořím kandidátku od 10 místa výše.

Pirátem jsem asi 4 roky. Pro Piráty pracuji jako městský zastupitel v Hradci Králové. Věnuji se hlavně sociální oblasti a ještě konkrétněji - sociálnímu a dostupnému bydlení.
V rámci kampaně jsem připraven dělat, co bude potřeba. Můj aktuálně největší sen je, že se budeme všichni potkávat, jak při přípravě, tak i při samotné kampani. Těším se na to.

Svět patří těm, co se neposerou.
(Charles Bukowski)

Arnost.Stepanek
Krajský zastupitel
Profese: Náměstek hejtmana KHK - školství a sport
Dal poděkování: 520 poděkování
Dostal poděkování: 720 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnost.Stepanek »

Přátelé budete-li chtít, klidně kandidátku podpořím někde na jejím konci taky, ale přijde mi to trochu jako nesmysl. Byl jsem na kandidátce do kraje, teď by mi přišlo zajímavé začít ukazovat nové lidi ... i s ohledem na komunální volby ... dávám to k diskusi.
Arnošt Štěpánek
"Dobrý hráč hraje tam, kde je puk právě teď. Výborný hráč hraje tam, kde puk bude za chvíli"
Wayne Gretzky
Ales.Dohnal
Vedoucí krajského odboru
Dal poděkování: 342 poděkování
Dostal poděkování: 326 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ales.Dohnal »

Ahoj, v případě "potřeby" se na kandidátku taky nechám napsat, ale myslím, že moje úloha je jinde. Rád bych ovšem ke kandidatuře vyzval například @Jana.Patkova, @Katerina.Hulkova, @Dusan.Korinek nebo @Jan.Hoder, ať máme trochu pestrou kandidátku. :) A.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ales.Dohnal za příspěvky (celkem 5):
Petr.Jenista, Arnost.Stepanek, Tomas.Unger, Adam.Valenta, Dusan.Korinek
Arnost.Stepanek
Krajský zastupitel
Profese: Náměstek hejtmana KHK - školství a sport
Dal poděkování: 520 poděkování
Dostal poděkování: 720 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnost.Stepanek »

Dan.Lestina píše: 13 led 2021, 01:17 Pokud by někdo z krajského fóra přišel s tím, že nestihl hlasovat, protože to nebylo včas oznámené, hlasovalo by se o námitce.
Jsem jedním z členů, kteří v 1. kole volby na čelo kandidátky nehlasovali, důvodem nebylo neoznámení, o volbě jsem věděl, jen jsem ji odložil a pak mi to prostě v návalu věcí, které jsem řešil úplně vypadlo z hlavy. Konec roku byl opravdu šílené období. Omlouvám se @Filip.Bures, že mu i můj hlas chyběl k postupu do 2. kola. Omlouvám se i ostatím, že jsem toto hlasování propásl.

Bylo by asi jednoduché to svést na neoznámení, ale nebylo tomu tak. Proto námitku podávat nebudu.

EDIT: překlep
Arnošt Štěpánek
"Dobrý hráč hraje tam, kde je puk právě teď. Výborný hráč hraje tam, kde puk bude za chvíli"
Wayne Gretzky
Anna.Ungerova
Člen KS Královehradecký kraj
Profese: veterinární lékařka
Dal poděkování: 469 poděkování
Dostal poděkování: 377 poděkování

Příspěvek od Anna.Ungerova »

Ahoj,

pokud to bude třeba, také podpořím pirátskou kandidátku od.10. místa dále. Členkou Pirátů jsem od 3/2018, registrovaným příznivcem od r.2013. Jsem členkou finančního výboru obce Kramolna, nově také členkou krajského zdravotního výboru. S mojí prací a účastí v rámci Pirátské strany to bylo poslední dva roky slabé (rodičovská dovolená), ale aspoň nějaký rozvoz pirátských novin po naší vesnici a v Náchodě jsem zvládla a s kampaní do sněmovny se budu snažit pomoci dle svých možností, ať budu na kandidátce nebo ne.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Anna.Ungerova za příspěvky (celkem 5):
Filip.Jirousek, Adam.Valenta, Tomas.Unger, Arnost.Stepanek, Dusan.Plch
Jan.Hoder
Člen KS Královehradecký kraj
Profese: právník
Dal poděkování: 161 poděkování
Dostal poděkování: 120 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan.Hoder »

hola, rád piráty podpořím na kandidátce odkudkoliv bude třeba, klidně jako náhradník. S kampaní pomůžu, jak to půjde.
h
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Hoder za příspěvky (celkem 5):
Tomas.Unger, Adam.Valenta, Arnost.Stepanek, Ales.Dohnal, Anna.Ungerova
Dusan.Korinek
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Profese: Poradce ve výživě hospodářských zvířat
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 36 poděkování

Příspěvek od Dusan.Korinek »

Ahoj Pirátky a Piráti.
Po mé kandidatuře do krajských voleb jsem se rozhodl kandidovat i v rámci sněmovních voleb.

Rád bych se vám nejdříve představil. Jmenuji se Dušan Kořínek, bydlím aktuálně v Jičíně, ale stěhovat se budu do malé vesničky kousek od Jičína.
Studoval jsem vysokou školu zemědělskou v Českých Budějovicích (nyní Jihočeská univerzita, zemědělská fakulta), kde jsem také pokračoval ve doktorském studiu při zaměstnání.
Moje práce mě uvádí do stálého pohybu, takže jsem více na cestách, než doma.
Pracuji téměř celý život v zemědělství a pro zemědělství. Konkrétně dělám poradenství v oblasti chovu a výživy hospodářských zvířat, ať už přímo nebo v pozici obchodního ředitele mezinárodní společnosti.

Je pravda, že Východočechem jsem relativně krátkou dobu, ale už jak řekl Jan Werich: "Doma je tam, kde si pověsím klobouk".
V dospělém věku jsem žil vždy na vesnici, tento způsob života mi vyhovuje a nechci ho měnit.
Prostor kolem mě, příroda a zvířata pro mě znamenají hodně.

Ze soukromí rád prozradím, že mám pět dcer, které mi dělají radost.

Nedělá mi problém komunikovat s lidmi, mám praxi s přednášením a prezentacemi myšlenek na veřejném fóru.
V rámci mé práce nepravidelně vyučuji na vysokých a středních zemědělských školách, takže mám povědomost o stavu současného zemědělského školství a také i o studentech a jejich zájmu o tento obor.

Z toho co jsem napsal je pro mě logické, že bych se chtěl i dál věnovat oblasti zemědělství i na této úrovni.
Místo na kandidátce, o které bych se ucházel je 4-10.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dusan.Korinek za příspěvky (celkem 9):
Libuse.Verisova, Tomas.Unger, Jan.Hoder, Dusan.Plch, Adam.Valenta, Ales.Dohnal, Anna.Ungerova, Jana.Patkova, Jan.Vrana
Odpovědět

Zpět na „Krajské fórum Královéhradecký kraj“