Plat asistenta v EP - DFW

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
David.Wagner
Profese: vykonavatel vůle
Dal poděkování: 344 poděkování
Dostal poděkování: 3845 poděkování

Plat asistenta v EP - DFW

Příspěvek od David.Wagner »

Ahoj,

protože jsem si uvědomil, že zatím jsem to házel jen do Úlevného a facebookové Dobrovolné výměny informací (https://www.facebook.com/groups/5487462 ... 940890362/), tak po poradě s poslanci házím I sem.
Krátce: Momentálně je moje odměna měsíčně plus minus 4 700 eur po zdanění.
Zdlouhavě: loni to bylo byrokraticky dloooouho zaseknuté (měnil jsem rodný list) a díky nějakým administrativním přešlapům jsem začal jakoby až 14.7. a dlouho pobíral řádově méně. Momentálně všechno běží tak nějak standardně.
Protože mám prakticky vždy práci i v Česku tak pokud není Strassburg tak můj pracovní týden vesměs vypadá tak, že v pondělí ve 4 vstávám a jedu na letiště, v kanceláři jsem v Bruselu do 10, 11, plus minus stejně to vychází pak až do přeletu do Česka. Tam většinou stačí nějakých těch osm hodin. Občas práce zasáhne do víkendu, občas urgentní problémy znamenají (jako třeba zrovna dnes), že se prostě musí dělat přes noc. Beru to jako součást té práce a je v pohodě, furt stíhám dávat nějakou energii I do mimopracovních věcí a těší mě to.

Zároveň aby bylo jasno – úplně chápu to, že některý kolegové prostě nechtějí poskytovat svoje údaje ve kterých mají i allowances plus buď hodně brání soukromí jako princip (Patrick) nebo věří, že ta odpovědnost nejde za finálním příjemcem, ale za poslancem a ten má zaštiťovat zaměstnance. Zveřejňuje se velmi nadstandardně všechno co jde, Parlament sám pak zveřejňuje jména a jsou známé kolik jsou rozpočty, takže se nebavíme o tom kdo koho platí, ale jenom o tom, jak se mezi lidi daná částka dělí.
Pokud bude mít někdo zájem o rozpad mých nákladů tak to můžeme probrat, upřímně to ale není něco co chci vyvěšovat zcela veřejně, nedává mi to smysl.

Pokud máte nějaké další dotazy, prosím. Sem to dávám protože zatím není nějaká jasná platforma kam to cpátOFFTOPIC a po konzultaci s Vojtou Pikalem jsem došel k tomu, že Pirátské kauzy jsou nejlepší téma. Zvažoval jsem to pojmout jako anketu s možností navrhovat vyšší či nižší plat, ale na humory čas není, třeba dělat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi David.Wagner za příspěvky (celkem 9):
Tomas.Pastircak, Ladislav.Dvorak, Frantisek.Navrkal, Jan.Novak, Petr.Vileta, anon539, sery.pavel, Karel.Nejedlik, Pavel.Moravec

Podporuji myšlenky.

Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Plat asistenta v EP - DFW

Příspěvek od Petr.Vileta »

David.Wagner píše: 15 led 2020, 15:16 Protože mám prakticky vždy práci i v Česku tak pokud není Strassburg tak můj pracovní týden vesměs vypadá tak, že v pondělí ve 4 vstávám a jedu na letiště, v kanceláři jsem v Bruselu do 10, 11, plus minus stejně to vychází pak až do přeletu do Česka.
https://www.aerotaxik.cz/cz/cena-aerotaxi/lklt nebo si kup vlastní ultralight ;)

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

David.Wagner

Petr.Vileta píše: 15 led 2020, 17:00
David.Wagner píše: 15 led 2020, 15:16 Protože mám prakticky vždy práci i v Česku tak pokud není Strassburg tak můj pracovní týden vesměs vypadá tak, že v pondělí ve 4 vstávám a jedu na letiště, v kanceláři jsem v Bruselu do 10, 11, plus minus stejně to vychází pak až do přeletu do Česka.
https://www.aerotaxik.cz/cz/cena-aerotaxi/lklt nebo si kup vlastní ultralight ;)
To by se mi prosím ani nelíbilo, ani finančně nevychazelo:))

Podporuji myšlenky.

David.Wagner

Ahoj, aktualizace, když máme to CF.

Reálně je můj plat nějakých 4 200 měsíčně teoreticky, poslední korona rok je ale poměrně náhodný, v prosinci mi přišlo 3 537,77, jinak se to drží kolem těch 4 200. V říjnu a listopadu jsem promýšlel změnu zaměstnání, dohodli jsme se s Mikulášem na prodloužení smlouvy do konce mandátu OFFTOPIC(což samozřejmě v případě nespokojenosti můžeme oba nějak vypovědět).

Podporuji myšlenky.

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“