KS Pak 18/2020 Nominace celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR 2021

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: KoKS Pardubický kraj, PKS Pardubický kraj

Zamčeno
Andrea.Linhartova
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 373
Registrován: 08 bře 2018, 09:11
Profese: metodik EU
Bydliště: Chrast, Reinitzova 92
Dal poděkování: 542 poděkování
Dostal poděkování: 402 poděkování

KS Pak 18/2020 Nominace celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR 2021

Příspěvek od Andrea.Linhartova »

Zahajuji jednaní o nominaci celostátního lídra do voleb do Poslanecké sněmovny 2021.
Dle volebního řádu jsou stanovené podmínky kandidatury v § 10.
§ 10 Podmínky kandidatury
(1) V primárních volbách smí kandidovat pouze člen nebo registrovaný příznivec České pirátské strany, který vystavil ve vyhrazené části webu strany svou prezentaci s fotografií, životopisem, případně osobními prioritami ve stanoveném formátu; prezentaci kandidáta může s jeho souhlasem vystavit i jiný člen nebo registrovaný příznivec.

(2) Ve volbách za Českou pirátskou stranu smí kandidovat pouze její člen nebo registrovaný příznivec, který ke dni podání kandidátní listiny

a) podepsal čestné prohlášení, které obsahuje náležitosti podle volebního zákona a souhlas kandidáta s demokratickým minimem, kodexem pro danou veřejnou funkci, pokud byl schválen a programem pro dané volby, a
b) vystavil ve vyhrazené části webu strany svou prezentaci s fotografií, životopisem, případně osobními prioritami ve stanoveném formátu; prezentaci kandidáta může s jeho souhlasem vystavit i jiný člen nebo registrovaný příznivec, a
c) nekandiduje souběžně do více funkcí, jejichž neslučitelnost stanoví zákon nebo program strany.
(3) Nezpůsobilému kandidátovi poskytne organizátor voleb pomoc se splněním podmínek kandidatury, je-li to možné. Pokud nezpůsobilý kandidát podmínky přesto nesplní nebo pokud mu pomoci nelze, k jeho kandidatuře se nepřihlíží. Proto nebude připuštěn k primárním volbám, nebude zařazen na kandidátní listinu, případně ho volební zmocněnec z kandidátní listiny odvolá.

Na základě JdŘ Pardubického kraje činí lhůta pro navrhování kandidátů 7 dní s možností dalšího prodloužení, nejdéle však do 18.11. 2020, kdy podle harmonogramu voleb bude rozprava ukončena.
Po té nastává doba na rozmyšlenou do 20.11.2020 a od 21.11. 2020 bude zahájeno hlasování.
Kandidáti
Jméno - nominace - přijetí/odmítnutí nominace - kandidátská řeč
Mikuláš Fejenčík - nominace - odmítnutí nominace
Ivan Bartoš - nominace - přijetí nominace+kandidátská řeč

Navrhuji zohlednit podporu kandidátů skupinou členů, což je nyní 6 (5+1), pokud není nikdo proti.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Andrea.Linhartova za příspěvek:
Jiri.Duchacek
Udělat věc, které se bojíme, je první krok k úspěchu. — Mahátma Gándhí
Uživatelský avatar
Vladek.Vacha
Místní předsednictvo
Příspěvky: 324
Registrován: 22 říj 2017, 16:45
Profese: Ředitel výrobního závodu
Bydliště: Mistrovice 35
Dal poděkování: 687 poděkování
Dostal poděkování: 313 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KS Pak 18/2020 Nominace celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR 2021

Příspěvek od Vladek.Vacha »

Tímto bych chtěl nominovat na celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR v roce 2021 @Mikulas.Ferjencik , který dle mého názoru odvádí ve sněmovně v tomto volebním období nadstandardní práci.
Jestli má někdo dotaz nebo se chce o mě více dozvědět není nic jednoduššího než využít můj mobilní telefon: 724333769, e-mail: v.vacha@tiscali.cz , web: http://vhtm.valka.cz/, stejně tak se mnou můžete komunikovat na messengeru či si mě přidat do přátel v rámci FB: https://www.facebook.com/vladek.vacha . Pokud by měl někdo zájem se osobně setkat rád Vás navštívím, případně Vás srdečně zvu do našeho regionu.

Vladek Vácha
Uživatelský avatar
Andrej.Ramaseuski
Jednatel/ka republikového výboru
Příspěvky: 3445
Registrován: 28 srp 2016, 20:49
Profese: programátor
Bydliště: Sedlíšťka (Radhošť)
Dal poděkování: 2615 poděkování
Dostal poděkování: 5063 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KS Pak 18/2020 Nominace celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR 2021

Příspěvek od Andrej.Ramaseuski »

Navrhuji k nominaci na celostatniho lidra pro volby do PS ČR @Ivan.Bartos. Predpokladam, ze to je kandidat, ktery nepotrebuje dlouheho predstavovani, a jako celostatni lidr by, po vitezstvi ve volbach, bude schopny sestavit vladu.

0x8DE5F4739D2A2F0B | Ceterum censeo Facebook esse delendam

Uživatelský avatar
Mikulas.Ferjencik
Kontrolní komise
Příspěvky: 14655
Registrován: 24 dub 2009, 00:25
Profese: lektor kroužků zábavné logiky
Bydliště: Choltice, okres Pardubice
Dal poděkování: 12031 poděkování
Dostal poděkování: 20484 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KS Pak 18/2020 Nominace celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR 2021

Příspěvek od Mikulas.Ferjencik »

Vladek.Vacha píše: 06 lis 2020, 19:50 Tímto bych chtěl nominovat na celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR v roce 2021 @Mikulas.Ferjencik , který dle mého názoru odvádí ve sněmovně v tomto volebním období nadstandardní práci.
Děkuju za důvěru, ale na pozici premiéra se necítím, takže odmítám. Kandidoval jsem na předsedu strany, protože jsem chtěl zvednout nějaká programová témata, ale v této volbě je podle mě spíš na místě usilovat o jednotu a plně podporuju Ivana. Co se pardubického kraje týče, bude mi ctí pokud mi dáte šanci obhájit mandát, zde se na lídra přihlásím, jak jsem avizoval na poslední krajské schůzi.

Garant pro oblast veřejných rozpočtů, mikulas.ferjencik@pirati.cz, 737 943 770

Podporuji Rekonstrukci Pirátů www.rekonstrukcepiratu.cz

Ivan.Bartos
Republikové předsednictvo
Příspěvky: 10309
Registrován: 11 čer 2009, 09:44
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 4200 poděkování
Dostal poděkování: 18246 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KS Pak 18/2020 Nominace celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR 2021

Příspěvek od Ivan.Bartos »

Andrej.Ramaseuski píše: 06 lis 2020, 21:23 Navrhuji k nominaci na celostatniho lidra pro volby do PS ČR @Ivan.Bartos. Predpokladam, ze to je kandidat, ktery nepotrebuje dlouheho predstavovani, a jako celostatni lidr by, po vitezstvi ve volbach, bude schopny sestavit vladu.

Ahoj Pirátky a Pirátky Pardubického kraje!

Díky Andrejovi, za návrh na nominaci do krajské volby. Podobně jako minule, žádám aktivně (nebo v reakci) o podporu do volby celostátního leadera pro rok 2021 jednotlivé kraje, a to v postupně tak, jak startují jednotlivé procesy krajských nominací.

Je to pro mě nesmírně důležité, neboť oproti volbám 2017 je případná udělená důvěra, krom toho, co bude před volbami, výrazněji nakloněna směrem k období po samotných volbách. Toto si uvědomuji a spolu s žádostí zároveň přenáším tuto myšlenku i na naše členy a členky v jednotlivých krajích.

Náš budoucí celostátní leader, a bylo tomu tak samozřejmě i ve 2017, je zároveň kandidát strany na budoucího premiéra České republiky v době, kdy tato faktická možnost má reálné kontury, i když před námi je další rok a předvídat vývoj v dnešní turbulentní době je trochu „věštění z kůstek“. Ale shodněme se, že je to náš společný cíl, Každopádně s touto ambicí i v souladu se strategií do toho jdeme a takto tu výzvu chápu i já.
Se vší pokoru, respektem, ale i odvahou.

Pirátská strana není o jednotlivcích ve vzduchoprázdnu, ale je založena na týmové práci, postupu v synergii a delegaci důvěry na skupinu lidí, kteří mají podle členů největší šanci spolu uspět a realizovat naši politiku.

Tak je tomu ve městech, tak je tomu v krajích a tak tomu musí být nejen v nadcházející kampani pro volby 2021, při konstrukci budoucího sněmovního týmu, ale i v otázce povolebního vyjednávání a budoucích rolí, kteří lidé z našeho vládního týmu, o kterém budeme teprve jednat a rozhodovat, spolu s celostátním leaderem mohou převzít tak, abychom nároky na nás kladeny byli připraveni naplnit.

Věřím, že z případně na krajské i celostátní úrovni potvrzené pozice celostátního leadera dokážu výzvám s pomocí dalších lidí v budoucnu dostát.

S tímto vědomím, ale i s vědomím toho, že postavíme silný tým nejen pro volby 2021, ale skrze budoucí nominace i tzv. "vládní tým", se proto o vaši nominaci a podporu ucházím.

Poznámka: Zároveň je důležité říci, že s udělenou krajskou nominací, pokud celostátní forum hlasováním tuto roli celostátního leadera potvrdí, vyvstává leaderovi i možnost případně kandidovat jako jednička kandidátky krajské. Takové případné rozhodnutí je však strategické a podřizuje se celkové situaci a potřebám strany s ohledem na největší přínos umístění leadera vzhledem k situaci na politické scéně. Účast celostátního leadera na kandidátce kraje pak je také pozitivním faktorem pro zvýšení šancí na zisk dalšího mandátu. Kampaň v příslušném kraji je pak výrazně intenzivnější.

Mnou preferovaná varianta je opět vést Středočeský kraj. Případná jiná volba by byla samozřejmě založena na strategické diskusi na patřičné platformě s účastí příslušného kraje. V tuto chvíli není Pardubický kraj ve hře a nic nenaznačuje tomu, že bychom o něm museli ve strategickém rozhodnutí v budoucnu uvažovat.


Díky za váš čas a za příapdnou podporu jak v nominaci krajské, tak v možné budoucí volbě celostátní.

Ivan
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
Andrea.Linhartova
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 373
Registrován: 08 bře 2018, 09:11
Profese: metodik EU
Bydliště: Chrast, Reinitzova 92
Dal poděkování: 542 poděkování
Dostal poděkování: 402 poděkování

Re: KS Pak 18/2020 Nominace celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR 2021

Příspěvek od Andrea.Linhartova »

Není žádný návrh na prodloužení nominací, tudíž nastává doba na rozmyšlenou.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Andrea.Linhartova za příspěvek:
Andrej.Ramaseuski
Udělat věc, které se bojíme, je první krok k úspěchu. — Mahátma Gándhí
Andrea.Linhartova
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 373
Registrován: 08 bře 2018, 09:11
Profese: metodik EU
Bydliště: Chrast, Reinitzova 92
Dal poděkování: 542 poděkování
Dostal poděkování: 402 poděkování

Re: KS Pak 18/2020 Nominace celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR 2021

Příspěvek od Andrea.Linhartova »

Doba na rozmyšlenou skončila.
Zítra ve 12:00 bude spuštěno hlasování
Udělat věc, které se bojíme, je první krok k úspěchu. — Mahátma Gándhí
Andrea.Linhartova
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 373
Registrován: 08 bře 2018, 09:11
Profese: metodik EU
Bydliště: Chrast, Reinitzova 92
Dal poděkování: 542 poděkování
Dostal poděkování: 402 poděkování

Re: KS Pak 18/2020 Nominace celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR 2021

Příspěvek od Andrea.Linhartova »

Proběhlo hlasování, Pardubický kraj nominuje na lídra do poslanecké sněmovny Ivana Bartoše
Tito uživatelé poděkovali autorovi Andrea.Linhartova za příspěvky (celkem 2):
Vladek.Vacha, Mikulas.Ferjencik
Udělat věc, které se bojíme, je první krok k úspěchu. — Mahátma Gándhí
Ivan.Bartos
Republikové předsednictvo
Příspěvky: 10309
Registrován: 11 čer 2009, 09:44
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 4200 poděkování
Dostal poděkování: 18246 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KS Pak 18/2020 Nominace celostátního lídra pro volby do Poslanecké sněmovny ČR 2021

Příspěvek od Ivan.Bartos »

Chtěl bych poděkovat krajském sdružení Pardubického kraje za udělení nominace na leadera Pirátů ve volných 2021 do celostátní volby.
Díky také za zporcesování mé žádosti o nominaci a následující hlasování.
Keep the good work.
Ivan
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivan.Bartos za příspěvky (celkem 2):
Vladek.Vacha, Andrea.Linhartova
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
Zamčeno

Zpět na „Krajské fórum Pardubický kraj“