Hlasovací maraton PKS z 19 října

Moderátoři: KoKS Zlínský kraj, PKS Zlínský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

  • Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Uživatelský avatar
Linda.Matuskova
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 295
Registrován: 04 úno 2018, 10:49
Profese: fotografka, máma
Dal poděkování: 432 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Hlasovací maraton PKS z 19 října

Příspěvek od Linda.Matuskova »

Radku, ty máš takový zázračný dar. Jednak poměrně trefně pojmenovat věci pravými pojmy. Druhak... jakmile se ve ZLK vyjádříš ve více či méně bouřlivé diskusi, nastává zpravidla hrobové ticho :D

Osobně by i mě zajímalo, o jaké krajské interní materiály, které měl Jarda tehdy předávat Richardovi, šlo. Byl kolem těch materlálů k nemocnici nejasný šum i ve fb podpalubí Kroměříže.

Jako daleko větší problém tady ale vnímám politickou kulturu a celkový obraz Pirátů, který členové MS Kroměříž vyslali vytvořením anonymního blogu pomlouvajícím kroměřížského zastupitele, současného krajského koaličního partnera. Ten, ačkoliv Vraťu vyzval za jednání zastupitelstva města, aby se k blogu vyjádřil a napravil situaci prostou omluvou, Vraťa jakoukoliv spojitost blogu a Pirátů popřel. Netrvalo to ani rok a půl a už se nám tady formuje hned několik potenciálních autorů z řad MS Kroměříž.

A ano, souhlasím s tebou, na základě své osobní zkušenosti, že osobnostní vlastnosti a hodnoty, které s sebou Jarda nese, nejsou vhodným mustrem na piedestalu PKS pro praktikující Piráty, natož třeba začínající nováčky. Jardovi však na druhou stranu nejde upřít, že je jedním z nejpracovitějších členů KS. Na akcích jeden z prvních, odjíždí poslední, zajišťuje průběh a má ten potřebný drajv, který občas strhne i ty laxnější či pasivnější členy.
MS Kroměříž, za Piráty předsedkyně Komise pro školství, výchovu a vzdělávání (Kroměříž)
kontakt www.lindamatuska.cz, www.go-ed.cz, fb: https://www.facebook.com/linda.matuskova.pirati, tel.: 774410116
Odpovědět

Zpět na „Zlínský kraj“