Pavel Junek

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.
Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  • Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  • Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  • V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Místní předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
paveljunek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 3
Registrován: 04 říj 2020, 21:25
Dostal poděkování: 6 poděkování

Pavel Junek

Příspěvek od paveljunek »

Ahoj,

jmenuju se Pavel Junek, je mi 38 let, žiji v Tachově. Vystudoval jsem Hotelovou školu v Mariánských Lázních a VŠ Hotelovou v Praze v bakalářském oboru Management destinace cestovního ruchu. V současnosti pracuju ve společnosti TechData na Nové hospodě jako specialista logistiky. O politiku se zajímám od 15 let, nikdy jsem nebyl a v současnosti nejsem členem žádné politické strany, dvakrát jsem kandidoval do obecního zastupitelstva jako nezávislý s podporou TOP09. O Pirátech jsem se více dozvěděl díky pánům Michálkovi a Ferjenčíkovi, vzpomínám si, jak hezky "větrali" na pražském magistrátu, když byli v daném zastupitelstvu. Pro Piráty jsem se rozhodl po delším rozmýšlení, nejspíš to bude první a poslední politická strana, u které se budu hlásit o členství, hodnoty a postoje Pirátů jsou mi blízké, maximální otevřenost a přístup k informacím, nejen při správě věcí veřejných, mám-li jmenovat jednu z mnoha hodnot, by měl být samozřejmou součástí zdravé demokracie, ale bohužel tomu tak není a u nás možná ještě dlouho nebude, hezkým příkladem z poslední doby byla paní hejtmanka Pokorná Jermanová:-) On ten důraz na široký přístup k informacím, alespoň tedy, jak ho také chápu já, bude mít do budoucna stále větší a větší důležitost. To říkám i s přihlédnutím k dnešní čerstvé události - Evropská komise dala povolení Petru Kellnerovi ke koupi vlastníka naší TV Nova. Příklon Čr k Rusku a k Číně je patrný, co se bude dít dál po převzetí Novy P. Kellnerem, si raději ani nepředstavuji. Nerad bych za pár let seděl u zpráv a s vytřeštěnýma očima sledoval, co s u nás děje a věděl, že jsem sám za sebe mohl něco udělat a nepokusil jsem se. Dalším mým cílem je pokusit se spoluvytvořit plnohodnotnou kandidátku 21 lidí do obecních voleb v roce 2022, přilákat zajímavé osobnosti a to jak členy, tak i nezávislé. Volby jsou sice "až" v roce 2022, ale z vlastní zkušenosti vím, že to je dost práce a ony dva roky utečou celkem rychle. Přeju všem pevné zdraví v dnešní covidové době.
Tito uživatelé poděkovali autorovi paveljunek za příspěvky (celkem 4):
Jiri.Rezek, Ales.Jakl, Rudolf.Spotak, Petr.Planeta
Uživatelský avatar
Jiri.Rezek
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 5228
Registrován: 23 čer 2009, 19:35
Profese: výzkumný pracovník
Bydliště: Sokolovská, Plzeň
Dal poděkování: 1997 poděkování
Dostal poděkování: 3078 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pavel Junek

Příspěvek od Jiri.Rezek »

Ahoj Pavle díky za představení. @Ales.Jakl či @Josef.Janoch se tě jistě ujmou a domluví se, co dál. Pro jistotu proím našeho koordinátora @Miroslav.Masek , aby na to dohlédl. Těším se někdy na viděnou, ideálně na nejbližší krajské schůzi.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Rezek za příspěvek:
Miroslav.Masek
  1. místopředseda KS Plzeňský kraj tel.: 72tri 175 03devet
    místostarosta Plzeň 1
Uživatelský avatar
Ales.Jakl
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 1902
Registrován: 24 kvě 2014, 16:20
Profese: Lesník
Bydliště: Tachov
Dal poděkování: 2500 poděkování
Dostal poděkování: 2624 poděkování

Re: Pavel Junek

Příspěvek od Ales.Jakl »

Zdravím

a vítám tě mezi zájemci o členství. Vidím v tobě možnou velkou posilu pro naše místní sdružení. Budu se těšit na setkání na schůzi MS nebo i po domluvě dříve a jinde.

Schůze MS Tachovska bude 25.10.2020 v Tachově

viewtopic.php?f=646&t=44560&start=40

Informace o nalodění

https://nalodeni.pirati.cz/
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ales.Jakl za příspěvky (celkem 3):
Jiri.Rezek, Miroslav.Masek, Petr.Planeta

D.Taxis Tramway

Strakovka a veverka

..a nic na tom nemění ani to zúžení.

paveljunek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 3
Registrován: 04 říj 2020, 21:25
Dostal poděkování: 6 poděkování

Re: Pavel Junek

Příspěvek od paveljunek »

Ahoj všem, děkuji za odpovědi. Uvidíme se tedy, pokud to situace umožní, toho 25. v PopArtu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi paveljunek za příspěvek:
Jiri.Rezek
paveljunek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 3
Registrován: 04 říj 2020, 21:25
Dostal poděkování: 6 poděkování

Re: Pavel Junek

Příspěvek od paveljunek »

Ahoj, dovolte mi stručnou reakci na na proběhlou online schůzi místního sdružení Tachovsko. Ano, program jsem detailně nastudovaný neměl, pokud mělo být prokázání znalostí, pak jsem ideálně připraven nebyl. Asi by bylo jednodušší se ho naučit jako básničku a pak ho odrecitovat, ale to samo o sobě dle mého nezaručuje, že je s ním pak člověk vnitřně ztotožněn a že ho bude bezvýhradně zastávat a podporovat. Já se v politice rozhoduji více podle hodnot, které dané uskupení zastává a které jsou vyjadřovány mimo jiné jejich hlavními představiteli. Politiku sleduji opravdu každý den, a věřte mi, že přehled mám. Mluvím-li o hodnotách, tak jedna, která je mi na Pirátech opravdu sympatická, a v podstatě ona byla jedním z nejvyšších motivů ucházet se o členství, je ona maximální snaha o transparentnost a otevřenost. Pokud mám spolurozhodovat o směřování státu a o tom, jak se nám jako společnosti bude žít, nelze jinak, než být prostě otevřený a transparentní. A netýká se to jen veřejné správy co do přerozdělování peněz. Přijímaje a vyznávaje tuto hodnotu, nemohl jsem jinak, než otevřeně sdělit, že jsem se ucházel jako nezávislý kandidát na společné kandidátce s TOP09. Mohl jsem to taktně přejít a asi by se nic nestalo. Ale jak už jsem uvedl, není možné zastávat nějaké hodnoty a pak se podle nich nechovat. Vycítil jsem, že s tou kandidaturou by možná mohl být problém. Že jsme nakonec šli pod hlavičku Topky, kde snad straničtí kandidáti byli dva, tři, a zbytek byli nezávislí, nám velmi ulehčilo administrativní podmínky, pokud si dobře pamatuji, nemuseli jsme pod nezávislou kandidátku shánět snad tisíc podpisů, tím číslem si nejsem jistý, proto to neberte úplně doslova. Podtrženo a sečteno, po zralé vícedenní úvaze, asi nejsem ten správný člověk pro Piráty, alespoň co se členství týče. Myšlenky a východiska mi nadále zůstanou blízká, ale nebudu je tedy prosazovat jako člen, nýbrž "jen" jako volič. Tímto tedy vyjadřuji svou vůli více se neucházet o členství v České pirátské straně. Přeju hodně úspěchů a hodně štěstí a pevné zdraví všem v této nelehké době. Pavel Junek
Tito uživatelé poděkovali autorovi paveljunek za příspěvek:
Petr.Planeta
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Tachovsko“