Návrh na zrušení povinného očkování

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
Marek.Krejpsky
Člen KS Vysočina
Profese: konzultant IT
Dal poděkování: 892 poděkování
Dostal poděkování: 333 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Návrh na zrušení povinného očkování

Příspěvek od Marek.Krejpsky »

P.A.Semi píše: 06 říj 2020, 23:55
Diskuse zde by měla být alespoň trochu o očkování.

Z vašich příspěvků je vidět, že máte těch obecných lidských problémů v hlavě opravdu hodně.

Jaké byste navrhl řešení?

Marek Křejpský
emeritní místopředseda KS Vysočina, zakládající člen MS Žďársko
profil na webu
Instagram profil

LinkedIn profesní web

P.A.Semi
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: programátor
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od P.A.Semi »

Marek.Krejpsky píše: 07 říj 2020, 07:20 Diskuse zde by měla být alespoň trochu o očkování.
Je to o Očkování a nyní především proti podvodnému Očkování proti Coronavirus, které se nám chystají natlačit pod tlakem Okolností...

Obrázek Někdo chápe Racionální Argumenty, a někdo to lépe pochopí jako MEME ...

A ovšem omlouvám se, chápu, že jste mě sem nezvali (leda svým Činem:), ale děkuji za váš Respekt Svobody Slova... OFFTOPIC(A chápu, že jsem tu něco jako Bílá Vrána nebo Černá Labuť, to si vyberte...)

-----

Je to zajímavé, co se včera stalo...

Přesně v době, kdy jsem dělal korektury toho předchozího delšího příspěvku, došlo v Londýně, přesně v té čtvrti, kde je ten Olympijský stadion (Hackney Marshes), k "major pipe burst", praskla tam asi metrová trubka s vodou a celá čtvrť byla bez vody, dostalo se to až do RSS feed RT World News, kde to skončilo hned ob jeden příspěvek vedle Andeje Babiše a Prahy. Příspěvek mezi tím byla exploze nějakého fire-ball v Mexiku, prý meteorite z Draconides (pokud to nebyl nějaký satelit Elona Muska?), k té došlo zřejmě pár hodin potom...

Víte, zřejmě to bude mít určitou Setrvačnost, kterou jsem nepředpokládal...

Můžete si myslet, že to byla náhoda... Nebo to Zednáři sledují, co tu píšu, a udělali to tam schválně? (Protože jsem si všiml, že když něco nahraji do archive.org, tak to tam někdo musí napřed schválit, protože se mi teď opakovaně ihned po nahrání objeví, že prý "server is down", ale za pár hodin to tam pak bylo...) To by bylo poněkud Paranoidní, asi se o mě zatím nestarají...
Já si spíš myslím, že mi ten článek Andělé důrazně podtrhli... (Možná i proto, aby ti Zednáři v London City pochopili, že to nejsou oni, kdo tu má první i poslední Slovo...?)

-----

To si třeba řeknete, že London Olympic Games Openning Ϛeremony 2012 jsou dnes "Old News" a nikoho to nezajímá...?
Koukali jste se letos v TV na nějaký Film nebo třeba Muzikál? (já ne... ale většina lidí asi ano...) A byl letošní? Nebo to byly "Old News"? Jsou věci, které nezastarávají...
Tak tohle byl Muzikál o Covid-19 z roku 2012, a stal se opět Aktuálním, když k tomu došlo...
(To samozřejmě předem těžko vědět a poznat, ale když už to nastane, tak to je evidentní... Já se tehdy normálně díval, až pak jsem si přečetl několik různých článků, kde ti, co tu zednářskou symboliku znali, byli alertovaní, že to bylo velmi Zednářské a "Temné" představení... Ale tehdy jsem neměl level na to, to pochopit lépe (*), a taky to nešlo poznat předem......)

-----
Ještě doplnění k té předchozí části - po těch nočních Hříšnících k té "bílé" části s "Normálními" lidmi, sportovci a ekology, hráli píseň "I Heard Wonders" by Holmes...

Ještě doplnění k těm Internetovým Gigantům - tak dlouho jste kolektivně smilnili s magickým projektem Facebook, až vám Face-mask odebraly Tváře. (A ovšem, souvisí to, protože kvůli tomu, že je většina lidí zavřená v Mediální Bublině a na Cenzurovaném Facebooku a Youtube, tak nevěnují pozornost Varujícím Hlasům Alt-Médií a místo toho si nechali vymýt mozky Propagandou bez názorové Opozice, a zatím není dost těch, kdo by se té Tyranii postavili...)

-----

Další část téhle "Show" by mohla mít název "Eruption of Virus to the World" :

Obrázek

Na začátku byla krátká "predikce" nějakého "meteorite impact" nebo "major volcanic Eruption"... Píše se o ní v Knize Zjevení několikrát, tak si to takhle "tipnuli"... (Já nevím, když jsem to kdysi chtěl psát do jednoho Fóra o Yellowstone, tak mě tu Anděl Strážný upozornil, zřejmě mě upozornil, že to je Chyba, abych to nepsal... Protože sice jsou v USA gangsteři, co terorizují celou planetu, ale tam to není jeden velký Monolit, a zkažená jsou především Pobřeží, ale zrovna pod Yellowstone tam žije spousta dobrých křesťanů, takže to zřejmě nepůjde použít... Což neznamená, že nemůže být v plánu něco podobného... Já nevím...)

Ale také to odkazuje na Legend of Dark Sun, to je varování nazpátek, že když to tady ti Zlí úplně zkazí, tam jim také mohou Andělé zhasnout Slunce (L1 cloud), tisíc let doby ledové to tu vydesinfikuje, a z Myší, které přežijou všechno, si to tu Bůh a Andělé vypěstují znovu... Já Věřím, že to nenastane, ale je to tu zřejmě jako MAD2 Varování pro Zlé Lordy, že jestli nás Noahides smetou, tak si to tu pak dlouho neužijou... Ten Zlý, kterého nebudu jmenovat, je s tím Noahides Plan podvedl... (Už jsem to psal...)

-----

Tato část dle komentátora znázorňovala "Souboj mezi Životem a Smrtí"...

Těch padesát tanečníků tam tancovalo DNA & Genome replication & Cell...

Větší pán a menší chlapeček tam tancovali Virus recombination & spike protein transfer...

Z pódia k tomu zpívala Černošská Blondýna před Bell Gate píseň "Abide with Me" - "Zůstaň se Mnou", prý to tam je nějaká obvyklá sportovní hymna už dlouho...

Earth's joys grow dim; its glories pass away;
...
Come not to sojourn, but abide with me
...
Come not in terror, as the King of kings,
But kind and good, with healing in Thy wings;
Tears for all woes, a heart for every plea.
Come, Friend of sinners, thus abide with me
...
What but Thy grace can foil the tempter's power?
...
Where is death's sting? Where, grave, thy victory?
...

(Pozn.: Asi jsem ty řádky nevhodně vytrhnul z kontextu... Nenechte si tam ten Chorál Zhořknout, není Špatný...)

A pak spolu zkombinované Viry pronikly do Buňky, a Virus malý chlapeček nad Buňkou Triumfoval, ta zhasla, a pak se začala Rozšiřovat...
Komentátor k tomu říkal: "a zůstává zde Život, i Smrt, která k Životu patří, zůstává propojení Generací..." (zřejmě to překládal z nějakých titulků z Režie?)

Úklona, a okamžitě střih na World, jak šly národy, od Řecka a Afghánistánu až po Zimbabwe a Great Britain...

Hráli k tomu na začátku i na konci Chemical Brothers, píseň Galvanize...

"Chemical Brothers" jsou mimo jiné ty dva uměle zkřížené viry... Galvanizace je pokrytí kovu matnou vrstvou (zinku)...

Ono to ale také prozrazuje jeden z léků na Covid, protože Galvanization je pozinkování, a Zinek posiluje imunitní systém a je i součástí té Terapie Hydroxychloroquine+Zinc+Azithromycin, kterou tisíce Lékařů vyzkoušeli a doporučovali, ale byli umlčeni, protože z toho už nemohou mít Farmaceuti zisky, protože to je Levná a Bezpečná terapie (jen v přiměřeném množství!), používaná už tak dlouho, že jim už vypršel Patent a jsou na seznamu WHO Essentials...
(Příbuzná látka k Hydroxychloroquine je Quina, česky Chinin, prý se to dá také použít, nevím to jistě...)

Ty národy těsně po tom Virovém Rozšíření tedy šly za zvůků písně:

...
Don't hold back, 'cause there's a party over here
...
Don't hold back, world (You're holding back)
The time has come to
...
Galvanize
Come on ...
...
Don't hold back, put apprehension on the back burner
Let it sit, don't even get it lit
...
World, my finger is on the button
My finger is on the button (Push the button)
The time has come to ...

Před každým národem nesly měděný kalich s napsaným jménem toho národa, které pak na konci všechny zapálili... A když šla poslední Británie, tak vypustili sněžení několik miliard lístečků, prý za každého obyvatele planety jeden - byli jsme tam symbolicky také, ani to třeba nevíte...

(Mimochodem - to byla ta Olympiáda, na které šli naši sportovci v Modrých Gumákách, ještě to tam režie nazoomovala...)

-----

Obrázek

Na stadion přišly všechny národy, podle obvyklého Rituálu... Před nimi nesly (většinou dívky) okvětní plátek se Jménem toho Národa...
A uspořádali se na ploše stadionu do tvaru Buňky...
Spolu s posledním národem tam k tomu vypustili Lístky symbolicky s každým člověkem na planetě...
(Střih na Britskou Coronu...)

Hráli tam k tomu Arctic Monkeys, pro ty národy... Hráli asi něco svého (zpívali i o Sa... a píseň končila slovy "from 1984"...), a pak hráli Beatles, Come Together:

Here come old flat top
He come grooving (growing?) up slowly
He got joo joo eyeball (jab??)
He one holy roller
He got hair down to his knee
Got to be a joker he just do what you please.

...
He say I know you, you know me
One thing I can tell you is you got to be free
Come together right now over me
...
He one spinal cracker
...
He roller coaster
He got early warning
...
He one Mojo filter
He say. "One and one and one is three"
Got to be good looking 'cause he so hard to see
Come together right now over me

A na ty národy na ploše stadionu se snesl oheň, a po chvíli Scéna zhasla...

A přijeli prý Holubi na kolech, ale vypadali jako Svítící Draci, nebo nějaké zvláštní potvory, z dálky vypadali jako bílý sliz na té buňce... Objeli tu Buňku s národy, a jeden přejel nad ní...

Kopec s vlajkami národů, který tam celou dobu symbolizoval Babylon, a obvyklý projev Sportovních Potentátů...

A Corona oficiálně zahájila Olympiádu a znovu se na Národy na ploše snesl Oheň...

19 lidí tam neslo tu Olympijskou vlajku... Osm Mírotvůrců, včetně Tajemníka OSN, k nim se přidal slepý Muhammad Ali s paní, jež ho doprovázela, ale zřejmě mu nedokázala vysvětlit, aby tu vlajku nesl s nimi... A ti Mírotvůrci tu vlajku sjednoceného světa předali Devíti Vojákům...

Do té další Buňky vlajek na Kopci ji také vnesli jak Virus - tentokrát to byl virus Unifikovaného Světa...

Pak přijeli s pochodní, mezi 500 dělníky ji přinesl na stadion, a jeden Bílý ji předal sedmi Černým... Ti si ji předávali, oběhli to, a pak ještě jednou - Sedm Starých Bílých předalo pochodně Sedmi Mladým Černým (různých ras, jedna z nich byla i černoška... podstatná pro tu symboliku byla barva oblečení...), ti ji jako Virus opět vnesli doprostřed té Buňky s Národy na ploše, a tam Zapálili Jména všech těch Národů na těch kalichách...

A opět se snesl na celý stadion oheň...

Ještě jednou zbytek Beatles, tentokrát skutečně PMC, zpíval Hey Jude ... OFFTOPIC(Já vím, že to tak asi Beatles nemysleli, ale ten, kdo to tam zařadil, možná ano: kromě evidentního Jude, také HJ je obráceně JH...)

Hey Jude, don't make it bad
Take a sad song and make it better
Remember to let her into your heart
...
The minute you let her under your skin
Then you begin to make it better
And any time you feel the pain
Hey Jude, refrain
...
Hey, Jude, don't make it bad
Take a sad song
And make it better
Remember to let her under your skin
...

Lidé se radovali, Jména Národů hořela uprostřed, a střih, logo Zion (a ovšem i ten v přechodu hořel!), a konec pořadu...

-----

Takhle nějak si to představují ti Zednáři, co to takhle Výtvarně Ztvárnili v řeči Symbolů...
Pro (((ně))) to je možná Plán, ale pro nás je to především Varování (abychom je nepodceňovali)...

Co s tím? Inu, virus je nepříjemná patálie, to tu chvíli bude...
Ale ohledně těch Národů a nadvlády OSN (včetně WHO), bychom si měli být lépe vědomi své Identity, kdo jsme a kdo nejsme...
Naposledy upravil(a) P.A.Semi dne 08 říj 2020, 11:40, celkem upraveno 3 x.
P.A.Semi

Příspěvek od P.A.Semi »

Tak musím upozornit, že asi něco není Správně...

Jak jsem poslal tohle a pak ještě něco dalšího, už jsem chtěl jít spát ale nešlo to, a zjistil jsem tu Poruchu na Počítači... A když jsem k tomu uložil Readme k záloze před opravou, tak se mi v kuchyni utrhla kuchyňská linka ze zdi (celá ta horní část, asi to také máte doma tak), byl to dost rachot, ohnula při tom páku na vodovodu, a je tam spoušť... OFFTOPIC(Možná to souvisí s tím, že jsem předtím vyvařil půl konvice vody na čaj a byla to zrovna "poslední kapka"? Třeba... Nepřetížil jsem ji najednou, neotvíral jsem to nejmíň pár dní... Utrhlo se to zrovna na Ctrl+S, když jsem byl v druhé části domu... Že bych si to proti sobě našvindloval sám je nepravděpodobné...)
Asi s tím, co nebo jak jsem napsal, tady nebo to potom, Andělé dost výrazně nesouhlasí... Nebo jsem si měl dát víc záležet? Nebo to bylo oko-za-oko za ten Londýnský vodovod? Já nevím...

Tak jen podotýkám v rámci fair-play, že když tu druhou část mi prý "Andělé" podtrhli, tak tu třetí mi možná škrtnuli (nebo to, co jsem psal potom?),
neberte mě moc doslova (třeba je v tom někde (dílčí) Chyba?)
a mějte vlastní Rozum...

Nikdo není Neomylný... OFFTOPIC(A já prostě dělám, co umím, a Andělé se k tomu mohou vyjádřit, nebo je to prostě Karma... Někomu přichází rychle, někomu později... Pokud na "Anděly" (zatím) nevěříte, tak to prostě byla Náhoda... Je to jedno... Víte, ta Chyba je podle mě v tom, že jsem to psal už teď a ne až třeba za týden, protože jsem měl něco jiného včas dokončit... Prostě to byla Chyba...)

Nebo když se tak zamýšlím, třeba byla Chyba, jak jsem ten Chorál vytrhnul jednotlivé řádky z celkového Kontextu... Ten není špatný, ten akorát v tom Kontextu, do kterého ho oni dali k těm Virům, byl nevhodný...
(A možná další, už jsem unavený... Pane Bože, já se Omlouvám, jestli jsem to zkazil... I vám Lidem se Omlouvám...)
Jan.Zavadil
Člen KS Praha
Profese: Product Manager
Dal poděkování: 1616 poděkování
Dostal poděkování: 568 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan.Zavadil »

Tohle vlákno je jednou z nejsurrealističtějších povídek ever.
Twin Peaks hadr.
“There are naive questions, tedious questions, ill-phrased questions, questions put after inadequate self-criticism. But every question is a cry to understand the world. There is no such thing as a dumb question.” Carl Sagan
Jakub.Backa
Profese: advokát a insolvenční správce
Dal poděkování: 1144 poděkování
Dostal poděkování: 1727 poděkování

Příspěvek od Jakub.Backa »

Jan.Zavadil píše: 08 říj 2020, 11:43 Tohle vlákno je jednou z nejsurrealističtějších povídek ever.
Twin Peaks hadr.
Myslím si, že z toho vznikne nejedna diplomová práce v oblasti psychologie. (Té skutečné, ne energetické terapeutiky.)
We are all heroes: You and Boo and I. Hamsters and rangers everywhere! Rejoice!
TomasMikus
Příznivec Pirátů – Praha
Profese: biolog
Dal poděkování: 62 poděkování
Dostal poděkování: 99 poděkování

Příspěvek od TomasMikus »

Nikezeus píše: 12 led 2019, 19:15
Pavel.Moravec píše: 10 led 2019, 20:38 A co očkování proti nemocem, kde musí být v populaci určitá proočkovanost, aby očkování mohlo fungovat? Např. tuším spalničky? A každý, kdo se odmítne očkovat, tak de facto přispívá k obecnému ohrožení? (když to dotáhnu do extrému)? Takový člověk již ohrožuje své okolí. To je jako povolit lidem jezdit v autě bez brzd. Fajn nápad, dokud s autem nevyjedete na veřejnou komunikaci.
Nejsem odbornik pres ockovani, ale jestli se nemylim, tak ockovani proti spalnickam neni dozivotni a kolik dospelych se necha proti spalnickam preockovat? Stejne tak v pripade cerneho kasle. Tam uz princip kolektivni imunity podle me trochu drhne. Presto jsem nezaznamenal, ze by napr.v domovech duchodcu byly epidemie spalnicek ci cerneho kasle.

Ale ockovani jako takove jsem ani resit nechtel, nejsem lekar, v mem predchozim prispevku jsem poukazoval obecnou rovinu svobody volby jednotlivce, zda se necha ockovat ci ne. Direktivni nuceni k lekarskemu zakroku z pozice moci podle me v poradku neni.
když říkáte A musíte říci také B pokud se jedinec vzdá veškerých civilizačních výhod zdravotnictví včetně dosaženého stupně vědomostí a technologie a bude si skutečně sám zodpovídat za své zdraví pak máte jistě pravdu. Pokud chce využívat zdravotní systém založený na solidaritě zdravých s nemocnými mladých se starými, bohatých s chudými musí respektovat pravidla, která tento zdravotnický systém potažmo demokratický konsenzus stanoví, jinak se jedná o čistý parazitismus, vybrat si vždy odevšad jen to co se mi hodí. Očkování je součást tohoto konsenzu, kdy proočkovanost populace chrání všechny jedince tohoto společenství. Pokud se to někomu nelíbí, měl by zajistit na vlastní náklady a vlastním úsilím svému okolí zajistit stejné bezpečí jaké mu toto okolí poskytuje. Tedy jak si svépomocí zajistíte imunitu proti nemocemi, které nás díky očkovaní už neohrožují by mě velice zajímalo? co se Dětí týče nejsou majetkem rodičů a nemohou si s nimi dělat co je napadne. Rodiče nemají žádné právo ohrožovat zdraví vlastních dětí za žádných okolností. To platí o domácích porodech stejně jako o očkování.
Nikezeus
Profese: Logistika
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Příspěvek od Nikezeus »

TomasMikus píše: 08 říj 2020, 14:31 když říkáte A musíte říci také B pokud se jedinec vzdá veškerých civilizačních výhod zdravotnictví včetně dosaženého stupně vědomostí a technologie a bude si skutečně sám zodpovídat za své zdraví pak máte jistě pravdu. Pokud chce využívat zdravotní systém založený na solidaritě zdravých s nemocnými mladých se starými, bohatých s chudými musí respektovat pravidla, která tento zdravotnický systém potažmo demokratický konsenzus stanoví, jinak se jedná o čistý parazitismus, vybrat si vždy odevšad jen to co se mi hodí. Očkování je součást tohoto konsenzu, kdy proočkovanost populace chrání všechny jedince tohoto společenství. Pokud se to někomu nelíbí, měl by zajistit na vlastní náklady a vlastním úsilím svému okolí zajistit stejné bezpečí jaké mu toto okolí poskytuje. Tedy jak si svépomocí zajistíte imunitu proti nemocemi, které nás díky očkovaní už neohrožují by mě velice zajímalo? co se Dětí týče nejsou majetkem rodičů a nemohou si s nimi dělat co je napadne. Rodiče nemají žádné právo ohrožovat zdraví vlastních dětí za žádných okolností. To platí o domácích porodech stejně jako o očkování.
Opomenu argumentacni fauly, typu, ze jedinec, ktery se vzdava vyhod ockovani se automaticky vzdava veskereho pokroku a proste musi automaticky prijimat vse co mu medicina nabidne...
Ale castecne i ocenuji, tenhle zpusob by se vyjimal jinde, napr. pri presvedcovani ekologistu o vyhodach jaderne energie a kroceni klimo-alarmistu.

Problem je, ze zdravotni pojisteni je povinne, ne dobrovolne, clovek nema na vyber.
Parazitismem muzete onalepkovat cokoliv, napr. individualni motorismus, ktery poskozuje zdravi ostatnich obcanu a zabira verejny prostor.
Deti nejsou ani majetkem statu, a za zdravi, vychovu by meli byt zodpovedni predevsim rodice. Sankcemi tlacit rodice do zakroku na jejich detech, protoze maji rodice obavu napr. z vedlejsich ucinku ockovani, je v rozporu s hodnotami svobodne spolecnosti.
Tu manipulaci , ze jedinec je povinen zajistit bezpeci. No to je hodne iluzorni.stejne tak nkdo nezaruci ,ze vakcina je 100% bezpecna, a nemuze vam zmrzacit dite do konce zivota. Ale ztraty asi patri ke hre,ze....
V podstate jakekoliv nuceni obyvatelstva k lekarskym zakrokum ma mnohem blize k diktature nez ke svobodne spolecnosti. Jedinec v tomto ohledu neni majetkem statu.
Solidarita je zalozena na dobrovolnosti, to co oslavujete je kolektivismus.
Nemluve o samotnem kreditu zdravotnictvi, kdyz zijeme ve spolecnosti, kde se toleruje sarlatanstvi typu homeopatie a lidi si v lekarnach mohou koupit predrazenou vodu. To fakt nebudi duveru v system. Uz jen z tohoto titulu by mel mit obcan moznost volby.
Michal.Lupecka
Člen KS Olomoucký kraj
Profese: webař
Dal poděkování: 315 poděkování
Dostal poděkování: 214 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal.Lupecka »

Nikezeus píše: 08 říj 2020, 16:14
Solidarita je zalozena na dobrovolnosti, to co oslavujete je kolektivismus.
Nebo je tu solidarita už tak zažitá že jí lidé nevnímají. A ano, většina solidarity je nucená, ale tak prostě funguje naše společnost.

Stejně jak se nemůžu odhlásit ze systému zdravotního pojištění (vlastně můžu, ale je to složité, nechci odbočovat). Nemůžu se odhlásit ze systému ochrany majetku a zdraví.
Když by si člověk řekl že nechce platit daně, protože neočekává že mu policie/armáda bude chránit majetek a zdraví a případně pokud mu někdo něco ukradne tak neočekává vyšetřování nebo dokonce navrácení dané věci složkami státu.

Člověk nemůže odhlásit svou rodinu ze solidarity s nezaopatřenými dětmi. Když člověk (a jeho členové rodiny) zemřou a zůstane po nich malý sirotek stát se o něj postará.

A takhle by se dalo pokračovat hodiny. Solidarita prostupuje každým prvkem státu, je nucená a je asi už tak běžná že ji lidé nevnímají, ale je tu. Platíme za ni a využíváme ji a nedá se z toho vystoupit.
@iiic
PGP Key IDs: 0x760CC8FBFF5A6EA7 | 0x8BC4688A2B9556EF

Co znamená mediální vyváženost? "Dnes vám zprostředkujeme rozhovor s předním odborníkem na dané téma a v rámci vyváženosti i s někým kdo nemá ani ponětí o čem mluví, ale cokoliv si vymyslí"
Nikezeus
Profese: Logistika
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Příspěvek od Nikezeus »

"Solidarita znamená obvykle dobrovolnou společenskou soudržnost mezi rovnými, ochotu ke vzájemné pomoci a podpoře v rámci nějaké skupiny"
https://cs.wikipedia.org/wiki/Solidarita

"Kolektivismus (z lat. collectivus, sebraný, shromážděný) je moderní označení pro postoje, postupy a ideologie, které vidí jednotlivého člověka především jako součást nějakého celku a jeho zájmy tedy zásadně podřizují zájmům tohoto celku. Ten může mít rozsah rodiny až velkých sociálních skupin typu národu nebo etnika.[1] "
https://cs.wikipedia.org/wiki/Kolektivismus

Jen pro vysvetleni, dohadovat se jaka mira kolektivismu je jeste ve spolecnosti v ruznych oblastech rozumna patri do prislusnych tematickych vlaken.
P.A.Semi

Příspěvek od P.A.Semi »

Jan.Zavadil píše: 08 říj 2020, 11:43 Tohle vlákno je jednou z nejsurrealističtějších povídek ever.
Twin Peaks hadr.
Jo, díky... Jako začínající Spisovatel tohle ocenění beru...
(Zrovna "Twin Peaks"? OFFTOPICJako Dvě Věže? Ještě jsem ten článek ráno trochu, ale spíš minimálně, vykrátil... Ale kromě jiného má tohle místo, odkud to píšu, ve znaku i Dvě Věže... To asi používá leckdo... Jen na okraj, vím, co myslíte, že zrovna oni mysleli těmi "twin peaks", ale má to víc významů... A ještě podotýkám, že jsem to neviděl, tak nevím přesně, znal jsem z toho jen hudbu, i když ani tu bych si už nevybavil...)

Inu, to je tak, když Racionální Argumenty proti Fanatikům a Zaslepeným nefungují... OFFTOPIC(V tomto případě Fanatici nekriticky a slepě Věří na to Očkování, je to jejich Kult, a každou Informaci, která je v rozporu s jejich Vírou, prostě ignorují... A Zaslepení nebo spíš Hluší, to buď ignorují, není to jejich problém, nebo si třeba i ve Wikipedii přečtou různé lži, jak třeba to o Autismu a očkování MMR (*) je "False claims about autism" & "MMR-autism myth" s placenými pomluvami proti jedné úvodní Studii, a už se dál nezajímají... (Ale zkuste tam třeba dostat odkaz na oponentní názor třeba na "Children Health Defense" nebo "Natural News" a uvidíte, jak je to jednostranně cenzurované...) A nenapadne je třeba se zeptat, jestli ta vakcína, na které to možná v testech vyvrátili, pokud to vůbec testovali, je skutečně stejná, jako ty, které mají v ordinacích? Víte, ten váš Kult "Double-Blind Studies" má jednu vadu, že není "Tripple-Blind", že totiž Farmaceut zřejmě obvykle ví, které vakcíny jsou použity k tomu testování... A že kromě něj je vhodné použít i Statistiku a Kazuistiky, pokud jsou častější než vyjímečné... "Autism rate" je v USA podstatně vyšší, než ve zbytku světa, něco tam mají zásadně špatně, co jinde je lepší... A případů, kdy to přímo souviselo s vakcinací, je víc než málo... U nás to ani tak není problém s Autismem, ale nárůst Alergií se dost přesně kryl s podstatným rozšířením Očkovacích plánů, a kromě toho i s rozšířením EMF radiace, to je pak těžké přesně určit, co z toho za to může víc a co méně, a ani na jednom není "zájem" "shora" to zjišťovat... A třeba Ministr Zdravotnictví se obhajoval nějakou úřední tabulkou nahlášených komplikací do týdne po očkování, ale tam se Alergie samozřejmě nedostane... Ta se projeví až časem, jakožto hyper-senzitivita imunitního systému... A děti trpí, a Farmaceuti těží zisky z chronicky nemocných... Jestli máte Dojem, že to tak není, tak ho prokažte na dostatečném kontrolním vzorku neočkované nebo částečně očkované reálné populace, a ne jen na pečlivě vybraném malém kontrolním vzorku více-méně zdravých dobrovolníků...)
(A ještě to upřesním - já nejsem pro zrušení Očkování, ale pro zrušení Povinnosti, pro Zmírnění těch Kombinací, a pro zjištění, které jsou v souhrnu horší, než získaná imunita... Osobně jsem třeba rád, že jsem byl očkován proti TBC, když jsem pak znenadání potkal někoho a strávil s ním určitý čas v uzavřeném prostoru, kdo to sem přinesl třeba z blízkého východu... Přiměřené očkování je asi lepší, než žádné očkování... Já nevím, a je vhodné mít víc Možností k Výběru, a pak je statisticky porovnávat... Ale ovšem, když na jednu misku vah dáte pár jednotek zesnulých zdravotně deficitních na spalničky, a na druhou misku vah milion alergiků a tisíce autistů, pokud to má souvislost, tak se nevyplatí si kazit plošně populaci kvůli ochraně pár zdravotních invalidů... A ovšem Spalničky nejsou Tetanus nebo Tubera, je v tom podstatný rozdíl... (A ovšem oni vám třeba ve Wikipedii ukáží statistiku, jak počet případů spalniček významně klesl po zavedení očkování, ale už vám neukážou statistiku, že úmrtnost na spalničky klesla skoro na nulu dávno před zavedením očkování, tak asi někdy od vynálezu aspirinu...)
A ovšem, nebýt očkován je risk, který se může dost nevyplatit, ale mohou nám tihle dobrovolně riskující posloužit jako testovací a kontrolní vzorky... Ať je to jejich volba... A na spolehlivou statistiku jich nestačí pár jednotek nebo pouhých pár tisíc...)

---
Ještě k tomu včerejšímu příspěvku (05:25) doplním, že to začínalo Sluncem... Slunce je číslo 19 v Tarotu, který ti Zednáři jako Symboliku obvykle používají... (Podle mě vám tu 19 chtěli důkladně zošklivit tím Covidem... Je to jen můj názor na jednu z více funkcí...)

A také tam celou dobu bylo Zářící Kolo, které pokud to nebyla 10 z Tarotu, jako je i to slavné Londýnské "ruské kolo", tak to podle někoho znázorňovalo 5G radiaci... Já nevím...

---
Pokud si myslíte, že je to "Blbost", tak zatím vklidu spěte dál... Povíme si to, až to pochopí prvních pár milionů naštvaných lidí...
(Leckdo třeba neumí na první pohled docenit Váhu Informace a jejího případného Dopadu...)

-------

Inu, ono jak mi to postupně dochází...

Až tahle Informace (log2012) dopadne s Vahou Covidu (na Čarodejnice?), tak to někdo může vzít s Horkou Hlavou a namířit to špatným směrem...

To je potřeba upřesnit:

Naše a vaše místní Vláda a Lékaři se vás většinou nechystají Vyhubit... Ti to dostali jemně nebo důrazně doporučené "z vyšších pater", a kdyby se nepodvolili a nedrželi "Party Line", tak je vyhodí a na jejich místo přijde jiný, ochotnější... To je také především otázka, jak moc za nimi stojí Váha Lidu...
To když se takhle někdo vzepřel, třeba Lukašenko, a zrovna vyhodit nejde, tak mu tam zorganizují Color Revolution, Evropský Svaz na něj uvalí Sankce a bude se vměšovat podplácením tamní Opozice... (Jo, ještě nám tu zkuste něco o "ruských trollech", většinou nefér, když zas na východě mají placené "pro-evropské trolly" a ani se tu tím netajíme... Dvojí metr není fér...)

A leckdo té Víře v Očkování prostě věří, leckdo až Fanaticky, že by i Upalovali všechny Heretiky od téhle Očkovací Víry...

Jestli a jaký vliv třeba na Fertilitu, nebo na Neurologické problémy, to bude mít, se teprve ukáže...

Ale ovšem je potřeba přibrzdit, a pro případ, že by to byla Past, tak je třeba se do ní nehrnout naivně a moc rychle...

A opatrně říct Farmaceutům, že máme Obavy, že to nemusí být dobře vyzkoušené z dlouhodobého hlediska... (Není to dobře vyzkoušené... A Slepá Důvěra tu není na místě... Moudřejší je Pochybovat, než Slepě Věřit...)

My tu na to Očkování potřebujeme vlastní Kontrolní Vzorek populace... A chvíli to sledovat... (Třeba to není Past a třeba bude až potom další...? To nikdo předem neví...)

-----
A ovšem, asi jsem těm Lumpům Farmaceutům rozbil Hračku... To je mi líto... Nebo asi není, je to tak potřeba...

-------
Marek.Krejpsky píše: 07 říj 2020, 07:20 Diskuse zde by měla být alespoň trochu o očkování.

Z vašich příspěvků je vidět, že máte těch obecných lidských problémů v hlavě opravdu hodně.

Jaké byste navrhl řešení?
Už jsem to tu občas mezi texty psal...

Ohledně Očkování - zrušit tu povinnost. Některá očkování jsou potřebná, ale je jich moc najednou. A některé z nich je vadné a způsobuje Autismus a Alergie, což je hyper-senzitivní reakce imunitního systému, a očkování je senzitivizace imunitního systému, zhruba ve stejné době to šlo ve významném vzestupu najednou, tak ať nám netvrdí, že to nesouvisí, ať to dokážou...
Je potřeba Kontrolní Vzorek neočkované a různě očkované populace, aby se to dalo statisticky vyhodnotit. Nejsou na to potřeba dvojtě-zaslepené studie, Statistika (velkého vzorku) vyřeší Vyjímky a jestli Placebo Efekt statisticky významně pomáhá proti Alergiím, tak by byl i ten Placebo Efekt výhodný...
A je potřeba kontrolovat Vzorky těch Vakcín v terénu v Ordinacích. Protože tam mohou být nečistoty, třeba těžké kovy, což už takhle našli, a pak to u někoho třeba způsobí Autismus, když se mu dostane Wolfram a Olovo do mozku, a u jiných nic... A na své Studie si Farmaceuti dodávají dobré vzorky a žádné problémy se neprokážou... Prostě je potřeba to víc kontrolovat a oni si pak budou dávat víc pozor...

(Víte, psal jsem to tu, ale do vlákna jsem to tehdy asi neodeslal...)
Je potřeba zavést Trojí Systém ve Zdravotnictví:
Socialismus pro Lidi, jako už máme u nás, že si platíme Pojištění a Základní Péče je Zdarma, i když nad-standardní péči si lze připlatit...
Kapitalismus pro Farmaceuty místo Totality Monopolů, jsou to Průmyslníci a mají spolu Soutěžit v Kvalitě a v Ceně. A je potřeba jim odebrat Patent (jakožto Instrument, vede to k Monopolizaci a vylučuje to Svobodnou Soutěž)...
(Odebrat Farmaceutům Patent a Kontrolu Publikací) - protože Vědci mají mít Komunismus, výsledky prací jsou volně přístupné, spolupracují celosvětově, jsou placeni přiměřeně a nedělají to pro Zisk, ale pro Vědu a pro Lidstvo... A pro nás všechny je výhodnější, když se Vědec nemusí hnát za Ziskem, a když se nemusí bát Farmaceuta (a jeho Kontroly Odborných Médií a Univerzit atd)...

---

Ohledně Covid - opatrnost, a zdravý životní styl a stravu, třeba vitamín C a Zinek na posílení imunitního systému, pohyb na čerstvém vzduchu... (To jako bez masky, ale zato třeba dál od ostatních lidí...) Já na tohle nejsem Odborník, ani Dobrý Příklad...

Lékaři na to už mají léky, jestli drahý Remdesivir pomáhá, tak asi také možno, nebo je levná a účinná alternativa HCQ+AZ+Zinek... Neměli by nám ji zakazovat a lhát špatně provedenými studiemi... A zejména by neměli potlačovat Lékařský Disent...

Ale k Lékaři se chodí, až když jste Nemocní... Ale to byste se měli nejdřív zeptat nějakého odborníka na Zdravý Životní Styl, co dělat Preventivně... Když ten Covid někoho sklátí a někoho ne, tak to není Loterie, to je Karma, tedy Důsledky Příčin. Tak dlouho se o své Tělo nestaráte, až pak není dost Vitální na překonání Problémů, které ti Vitálnější zvládnou...
K Lékaři se chodí pro radu, jak zase nebýt Nemocný, když už Nemocný jste. Ale měli byste se už předem zajímat o to, jak být Zdravější a Vitálnější, což není totéž, jako méně Nemocný, i když to má kauzální souvislost...

(A někdo se třeba ptal - a co dětská rakovina? Jak ty děti za to můžou? To je Kolektivní Karma... Kolektivně pykáte za Chyby, které Kolektivně děláte... Třeba přemíra EMF radiace, nebo karcinogenní látky v prostředí, namátkou třeba Benzen... (*) A třeba ne zrovna to dítě, ale jeho matka v průběhu těhotenství, ono to chvíli trvá, než to vypučí...)

(Masky na ulici jsou asi nesmysl a prý moc nepomáhají, možná Masky v Metru a v Dopravě nebo v uzavřených prostorách mají smysl... Ale nemůžeme se takhle nechat zavřít napořád... A nemůžeme se nechat vydírat na neotestované očkování všichni najednou... Ty PCR testy mají prý spoustu false-positives, protože to je Diagnostický test a ne Screeningový, a nezanedbatelná část té Epidemie je jenom Propaganda... A zrovna Covid-19 většina lidí snese asi jako Chřipku... Ale možná na nás vypustí něco účinnějšího? Tohle byl prý zatím "Test Naživo", občas to někomu z nich takhle uklouzne...)

Víte, a to Očkování na Covid a možný problém s Fertilitou (nebo s rakovinou nebo neurologické problémy?), třeba když se to rozkřikne včas, tak ten plán stáhnou a dodají nezávadné očkování...? A Past bude až v tom Příštím... (Už se zrovna vyskytla nějaká nová forma Scarlet Fever, prý infikované bakterie streptokoku... To jako že prý bakterie byly napadeny nějakým virem a došlo k "horizontálnímu přenosu genomu"... Nebo to někdo zkombinoval v laboratoři a předem už má připravenou pohádku o infikovaných bakteriích... Tohle prý zase postihuje spíš děti... A ihned to šlo s informací, že se budou snažit hledat na to Očkování... (*) Nevím, je to čerstvá informace a třeba to nebude tak ožehavé... (A mimochodem, bylo to ve stejném RSS feedu vedle toho Londýnského Vodovodu, na druhou stranu ob jeden od "Babiše", a mezi tím informace o Nobelově ceně za CRISPR...) -- My se ale nemůžeme nechat očkovat na všechno, co si dokážou v laboratořích sestrojit... Pak zas přijdou s další a s další...)
To by mělo být obecné Pravidlo Předběžné Opatrnosti, že se nenecháme do něčeho natlačit Kvapně a Neuváženě... A je potřeba Prokazovat Nezávadnost předem, není potřeba Prokazovat Škodlivost předem... I to je obecné pravidlo už nyní...

---

Co s vymýváním mozků Propagandou? - Především by se měli Lidé za sebe rozhodnout, že na Cenzurovaných Sítích se nenechají krmit jednostranně vybranou záplavou jalových zpráviček...

Dlouhodobě - je třeba začít uplatňovat již existující pravidlo, že Komunikační Operátor, jako je Google nebo Twitter nebo Facebook & Others, musí podléhat stejným pravidlům nestrannosti, jako Telekomunikační Operátoři...

A že nejsou Vydavatel a nenesou zodpovědnost za Obsah. A že ho nemají ani nesmí mazat, pokud se nejedná o Pornografii a Terorismus, nebo třeba zjevné Vulgarity...
Můžou si přes to dávat v rohu Overlay, že to Fact-Checker zpochybňuje, ale Uživatel by měl mít možnost si ten Fact-check vypnout, nebo třeba vybrat jiný zdroj... Protože některé ty "fact-checker", jako třeba Snopes a další, jsou spíš najatí lháři...

A nebo ty Komunikační Operátory znárodnit nebo zmezinárodnit...

---
K jiným věcem jsem se vyjádřil, a dá-li Bůh i vyjádřím, třeba zase jinde...
(A na další příspěvky v diskusi se podívám, až tohle odešlu...)
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“