Marek.Krejpsky píše: ↑07 říj 2020, 07:20
Diskuse zde by měla být alespoň trochu o očkování.
Je to o Očkování a nyní především proti podvodnému Očkování proti Coronavirus, které se nám chystají natlačit pod tlakem Okolností...

Někdo chápe Racionální Argumenty, a někdo to lépe pochopí jako
MEME ...
A ovšem omlouvám se, chápu, že jste mě sem nezvali
(leda svým Činem:), ale děkuji za váš Respekt Svobody Slova...
(A chápu, že jsem tu něco jako Bílá Vrána nebo Černá Labuť, to si vyberte...)
-----
Je to zajímavé, co se včera stalo...
Přesně v době, kdy jsem dělal korektury toho předchozího delšího příspěvku, došlo v Londýně, přesně v té čtvrti, kde je ten Olympijský stadion
(Hackney Marshes), k "
major pipe burst", praskla tam asi metrová trubka s vodou a celá čtvrť byla bez vody, dostalo se to až do
RSS feed RT World News, kde to skončilo hned ob jeden příspěvek vedle Andeje Babiše a Prahy. Příspěvek mezi tím byla exploze nějakého
fire-ball v Mexiku, prý
meteorite z
Draconides (pokud to nebyl nějaký satelit Elona Muska?), k té došlo zřejmě pár hodin potom...
Víte, zřejmě to bude mít určitou Setrvačnost, kterou jsem nepředpokládal...
Můžete si myslet, že to byla náhoda... Nebo to Zednáři sledují, co tu píšu, a udělali to tam schválně?
(Protože jsem si všiml, že když něco nahraji do archive.org, tak to tam někdo musí napřed schválit, protože se mi teď opakovaně ihned po nahrání objeví, že prý "server is down", ale za pár hodin to tam pak bylo...) To by bylo poněkud Paranoidní, asi se o mě zatím nestarají...
Já si spíš myslím, že mi ten článek
Andělé důrazně podtrhli...
(Možná i proto, aby ti Zednáři v London City pochopili, že to nejsou oni, kdo tu má první i poslední Slovo...?)
-----
To si třeba řeknete, že
London Olympic Games Openning Ϛeremony 2012 jsou dnes "
Old News" a nikoho to nezajímá...?
Koukali jste se letos v TV na nějaký Film nebo třeba Muzikál?
(já ne... ale většina lidí asi ano...) A byl letošní? Nebo to byly "Old News"? Jsou věci, které nezastarávají...
Tak tohle byl
Muzikál o Covid-19 z roku 2012, a stal se opět Aktuálním, když k tomu došlo...
(To samozřejmě předem těžko vědět a poznat, ale když už to nastane, tak to je evidentní... Já se tehdy normálně díval, až pak jsem si přečetl několik různých článků, kde ti, co tu zednářskou symboliku znali, byli alertovaní, že to bylo velmi Zednářské a "Temné" představení... Ale tehdy jsem neměl level na to, to pochopit lépe (*), a taky to nešlo poznat předem......)
-----
Ještě doplnění k té předchozí části - po těch nočních Hříšnících k té "bílé" části s "Normálními" lidmi, sportovci a ekology, hráli píseň "
I Heard Wonders" by
Holmes...
Ještě doplnění k těm Internetovým Gigantům - tak dlouho jste kolektivně smilnili s magickým projektem
Facebook, až vám
Face-mask odebraly Tváře.
(A ovšem, souvisí to, protože kvůli tomu, že je většina lidí zavřená v Mediální Bublině a na Cenzurovaném Facebooku a Youtube, tak nevěnují pozornost Varujícím Hlasům Alt-Médií a místo toho si nechali vymýt mozky Propagandou bez názorové Opozice, a zatím není dost těch, kdo by se té Tyranii postavili...)
-----
Další část téhle "Show" by mohla mít název "
Eruption of Virus to the World" :
Na začátku byla krátká "predikce" nějakého "
meteorite impact" nebo "
major volcanic Eruption"... Píše se o ní v Knize Zjevení několikrát, tak si to takhle "tipnuli"...
(Já nevím, když jsem to kdysi chtěl psát do jednoho Fóra o Yellowstone, tak mě tu Anděl Strážný upozornil, zřejmě mě upozornil, že to je Chyba, abych to nepsal... Protože sice jsou v USA gangsteři, co terorizují celou planetu, ale tam to není jeden velký Monolit, a zkažená jsou především Pobřeží, ale zrovna pod Yellowstone tam žije spousta dobrých křesťanů, takže to zřejmě nepůjde použít... Což neznamená, že nemůže být v plánu něco podobného... Já nevím...)
Ale také to odkazuje na
Legend of Dark Sun, to je varování nazpátek, že když to tady ti Zlí úplně zkazí, tam jim také mohou Andělé zhasnout Slunce
(L1 cloud), tisíc let doby ledové to tu vydesinfikuje, a z Myší, které přežijou všechno, si to tu Bůh a Andělé vypěstují znovu... Já Věřím, že to nenastane, ale je to tu zřejmě jako MAD2 Varování pro Zlé Lordy, že jestli nás
Noahides smetou, tak si to tu pak dlouho neužijou... Ten Zlý, kterého nebudu jmenovat, je s tím
Noahides Plan podvedl...
(Už jsem to psal...)
-----
Tato část dle komentátora znázorňovala "Souboj mezi Životem a Smrtí"...
Těch padesát tanečníků tam tancovalo DNA &
Genome replication &
Cell...
Větší pán a menší chlapeček tam tancovali
Virus recombination & spike protein transfer...
Z pódia k tomu zpívala Černošská Blondýna před
Bell Gate píseň "
Abide with Me" - "Zůstaň se Mnou", prý to tam je nějaká obvyklá sportovní hymna už dlouho...
Earth's joys grow dim; its glories pass away;
...
Come not to sojourn, but abide with me
...
Come not in terror, as the King of kings,
But kind and good, with healing in Thy wings;
Tears for all woes, a heart for every plea.
Come, Friend of sinners, thus abide with me
...
What but Thy grace can foil the tempter's power?
...
Where is death's sting? Where, grave, thy victory?
...
(Pozn.: Asi jsem ty řádky nevhodně vytrhnul z kontextu... Nenechte si tam ten Chorál Zhořknout, není Špatný...)
A pak spolu zkombinované Viry pronikly do Buňky, a Virus malý chlapeček nad Buňkou Triumfoval, ta zhasla, a pak se začala Rozšiřovat...
Komentátor k tomu říkal: "a zůstává zde Život, i Smrt, která k Životu patří, zůstává propojení Generací..."
(zřejmě to překládal z nějakých titulků z Režie?)
Úklona, a okamžitě střih na
World, jak šly národy, od Řecka a Afghánistánu až po Zimbabwe a Great Britain...
Hráli k tomu na začátku i na konci
Chemical Brothers, píseň
Galvanize...
"Chemical Brothers" jsou mimo jiné ty dva uměle zkřížené viry... Galvanizace je pokrytí kovu matnou vrstvou
(zinku)...
Ono to ale také prozrazuje jeden z léků na Covid, protože
Galvanization je pozinkování, a Zinek posiluje imunitní systém a je i součástí té Terapie
Hydroxychloroquine+Zinc+Azithromycin, kterou tisíce Lékařů vyzkoušeli a doporučovali, ale byli umlčeni, protože z toho už nemohou mít Farmaceuti zisky, protože to je Levná a Bezpečná terapie
(jen v přiměřeném množství!), používaná už tak dlouho, že jim už vypršel Patent a jsou na seznamu WHO
Essentials...
(Příbuzná látka k Hydroxychloroquine je Quina, česky Chinin, prý se to dá také použít, nevím to jistě...)
Ty národy těsně po tom Virovém Rozšíření tedy šly za zvůků písně:
...
Don't hold back, 'cause there's a party over here
...
Don't hold back, world (You're holding back)
The time has come to
...
Galvanize
Come on ...
...
Don't hold back, put apprehension on the back burner
Let it sit, don't even get it lit
...
World, my finger is on the button
My finger is on the button (Push the button)
The time has come to ...
Před každým národem nesly měděný kalich s napsaným jménem toho národa, které pak na konci všechny zapálili... A když šla poslední Británie, tak vypustili sněžení několik miliard lístečků, prý za každého obyvatele planety jeden - byli jsme tam symbolicky také, ani to třeba nevíte...
(Mimochodem - to byla ta Olympiáda, na které šli naši sportovci v Modrých Gumákách, ještě to tam režie nazoomovala...)
-----
Na stadion přišly všechny národy, podle obvyklého Rituálu... Před nimi nesly
(většinou dívky) okvětní plátek se Jménem toho Národa...
A uspořádali se na ploše stadionu do tvaru Buňky...
Spolu s posledním národem tam k tomu vypustili Lístky symbolicky s každým člověkem na planetě...
(Střih na Britskou Coronu...)
Hráli tam k tomu Arctic
Monkeys, pro ty národy... Hráli asi něco svého
(zpívali i o Sa... a píseň končila slovy "from 1984"...), a pak hráli Beatles,
Come Together:
Here come old flat top
He come grooving (growing?) up slowly
He got joo joo eyeball (jab??)
He one holy roller
He got hair down to his knee
Got to be a joker he just do what you please.
...
He say I know you, you know me
One thing I can tell you is you got to be free
Come together right now over me
...
He one spinal cracker
...
He roller coaster
He got early warning
...
He one Mojo filter
He say. "One and one and one is three"
Got to be good looking 'cause he so hard to see
Come together right now over me
A na ty národy na ploše stadionu se snesl oheň, a po chvíli Scéna zhasla...
A přijeli prý Holubi na kolech, ale vypadali jako Svítící Draci, nebo nějaké zvláštní potvory, z dálky vypadali jako bílý sliz na té buňce... Objeli tu Buňku s národy, a jeden přejel nad ní...
Kopec s vlajkami národů, který tam celou dobu symbolizoval Babylon, a obvyklý projev Sportovních Potentátů...
A Corona oficiálně zahájila Olympiádu a znovu se na Národy na ploše snesl Oheň...
19 lidí tam neslo tu Olympijskou vlajku... Osm Mírotvůrců, včetně Tajemníka OSN, k nim se přidal slepý Muhammad Ali s paní, jež ho doprovázela, ale zřejmě mu nedokázala vysvětlit, aby tu vlajku nesl s nimi... A ti Mírotvůrci tu vlajku sjednoceného světa předali Devíti Vojákům...
Do té další Buňky vlajek na Kopci ji také vnesli jak Virus - tentokrát to byl virus Unifikovaného Světa...
Pak přijeli s pochodní, mezi 500 dělníky ji přinesl na stadion, a jeden Bílý ji předal sedmi Černým... Ti si ji předávali, oběhli to, a pak ještě jednou - Sedm Starých Bílých předalo pochodně Sedmi Mladým Černým
(různých ras, jedna z nich byla i černoška... podstatná pro tu symboliku byla barva oblečení...), ti ji jako Virus opět vnesli doprostřed té Buňky s Národy na ploše, a tam Zapálili Jména všech těch Národů na těch kalichách...
A opět se snesl na celý stadion oheň...
Ještě jednou zbytek Beatles, tentokrát skutečně PMC, zpíval
Hey Jude ...
(Já vím, že to tak asi Beatles nemysleli, ale ten, kdo to tam zařadil, možná ano: kromě evidentního Jude, také HJ je obráceně JH...)
Hey Jude, don't make it bad
Take a sad song and make it better
Remember to let her into your heart
...
The minute you let her under your skin
Then you begin to make it better
And any time you feel the pain
Hey Jude, refrain
...
Hey, Jude, don't make it bad
Take a sad song
And make it better
Remember to let her under your skin
...
Lidé se radovali, Jména Národů hořela uprostřed, a střih, logo Zion
(a ovšem i ten v přechodu hořel!), a konec pořadu...
-----
Takhle nějak si to představují ti Zednáři, co to takhle Výtvarně Ztvárnili v řeči Symbolů...
Pro (((ně))) to je možná Plán, ale pro nás je to především Varování
(abychom je nepodceňovali)...
Co s tím? Inu, virus je nepříjemná patálie, to tu chvíli bude...
Ale ohledně těch Národů a nadvlády OSN
(včetně WHO), bychom si měli být lépe vědomi své Identity, kdo jsme a kdo nejsme...