Vládě se nelíbí navrhovaná míra regulace online videa
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Michael.Polak
- Profese: programátor, poskytovatel Internetu
- Dal poděkování: 1022 poděkování
- Dostal poděkování: 2432 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vládě se nelíbí navrhovaná míra regulace online videa
http://www.lupa.cz/zpravicky/vlade-se-n ... ine-videa/
... Implementace směrnice vládním odmítnutím zmíněného zákona samozřejmě nepadá. Česká republika musí dotyčnou směrnici do svého právního řádu zakomponovat do letošního prosince.
... Implementace směrnice vládním odmítnutím zmíněného zákona samozřejmě nepadá. Česká republika musí dotyčnou směrnici do svého právního řádu zakomponovat do letošního prosince.
⁂ Mastodon/Fediverse @xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | spolupracovnk TO, zájmy: informatika/doprava/energetika | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Student / IT
- Dostal poděkování: 5 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vládě se nelíbí navrhovaná míra regulace online videa
Cituji: Internetové video by totiž podle nového zákona spadalo do kompetencí Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV)
A kde se ten zákon tady z ničeo nic vzal? Z nebe asi nespadl. Z dílny ministerstva kultury na základě evropských směrnic? Existuje již nějakou dobu pár důvodů, proč EU moc nemusím a mám strach, že od chvíle kdy žačala vyrábět návrhy a směrnice na drastické omezování stahování z internetu mi nepadne do oka ještě více.
A kde se ten zákon tady z ničeo nic vzal? Z nebe asi nespadl. Z dílny ministerstva kultury na základě evropských směrnic? Existuje již nějakou dobu pár důvodů, proč EU moc nemusím a mám strach, že od chvíle kdy žačala vyrábět návrhy a směrnice na drastické omezování stahování z internetu mi nepadne do oka ještě více.
....vlastní rukou