Členský podnět - Informování krajského fóra o VŘ KoKS

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: Předsedající, PKS Vysočina

Souhlasíte se zahájením jednání KF ve věci informování o výběrovém řízení na pozici KoKSe?

Pro
12
63%
Proti
6
32%
zdržuji se
1
5%
 
Celkem hlasujících: 19 - Celkem hlasů: 19

Uživatelský avatar
Eva.Novakova
Krajský zastupitel
Příspěvky: 968
Registrován: 29 led 2018, 14:38
Profese: Metodička
Bydliště: Jihlava
Dal poděkování: 4177 poděkování
Dostal poděkování: 1686 poděkování

Re: Členský podnět - Informování krajského fóra o VŘ KoKS

Příspěvek od Eva.Novakova »

Tereza.Maskova píše: 31 črc 2020, 10:57 Jako člen KF jsem také měla nejasnosti jako Vítek, proto jsem byla přítomna jednání PKS 21.7.,kde mi bylo mnohé objesněno a jsem s postojem (většiny) PKS ztotožněna, byť zřejmě z trochu jiných důvodů. Celá situace je opravdu nešťastná a únavná. Obzvláště v době, kdy by se naše síly měly ubírat jiným směrem. Jediné, co mi do celkového obrázku trochu chybí je vyjádření samotné @Eva.Novakova , ráda bych znala její pohled na věc. Jestli se jí do toho bude chtít...
Abych to tedy shrnula, za mě- já ty informace mám. Nemám pocit, že by bylo něco tajeno. Jen si na některé bylo potřeba počkat, což chápu.
Terko, děkuju za vstřícný krok a snahu mě do do celé diskuse zapojit. Velmi ráda se vyjádřím. Teď, když členský podnět získal podporu, mi přijde nejvhodnější to udělat v samotném jednání. Zde jen stručně - má motivace ucházet se o pozici KoKS byla čistě pozitivní, věřila jsem svým kompetencím ji vykonávat a chtěla jsem pečovat o rozvoj našeho krajského sdružení, jeho členy a členky, nováčky a dobrovolníky. S touto myšlenkou jsem dnes i přijala nabídku od Jany Koláříkové, se kterou se domluvím na dalších podmínkách a termínu nástupu a budu vás informovat.

Podporuji myšlenky Renesance Pirátů
web | forum | zulip

Uživatelský avatar
Pavel.Knezik
Předseda/předsedkyně krajského sdružení
Příspěvky: 477
Registrován: 08 lis 2018, 06:37
Profese: IT Administrator
Bydliště: Pelhřimov
Dal poděkování: 576 poděkování
Dostal poděkování: 632 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Členský podnět - Informování krajského fóra o VŘ KoKS

Příspěvek od Pavel.Knezik »

Vit.Zacek píše: 31 črc 2020, 15:03 Myslím, že v situaci, kdy už tady asi měsíc a půl máme jakési vakuum, by předsednictvo mělo ze své vlastní zodpovědnosti informovat členskou základnu proč nastala tahle situace a jak se bude řešit. Většina informací, které mám, jsou spíše takové informace pod rukou a to rozhodně není zdroj informací, kterým by se měli členové krajského fóra řídit při kontrole svého podřízeného orgánu. Ten problém je o něco hlubší než, že by PKS třeba jednou zapomnělo zveřejnit zápis. Myslím, že členský podnět je v této situaci adekvátní reakce k tomu, aby si PKS uvědomilo, že to co dělalo poslední měsíc a půl ohledně výběrového řízení určitě nebylo transparentní, pirátské a ani ohleduplné k zapojeným členům a členkám.

Já se snažím dodržet pirátské hodnoty, takže předpokládám dobrou vůli. Takže jsem neměl důvod předpokládat, že VŘ neprobíhá standardně. Postupem času se ke mně začaly dostávat informace, že někteří členové nechtějí respektovat výsledky VŘ. Čekal jsem, že při takových problémech o tom PKS řekne KF, aby členové věděli proč je tak důležitá pozice v době vrcholící kampaně neobsazená. Některé informace patrně byly sděleny 21. 7. (dost pozdě) na jednání PKS, ale ne všichni členové se mohli účastnit (třeba já) a zápis byl utajen, takže kdo nebyl neví. Informace takového zásadního rázu by mělo předsednictvo zveřejňovat automaticky všem a ne až o ně někdo požádá.
Ja bych jen uvedl na pravou miru to, ze o nezverejnovani informaci nas pozadala samotna vedouci personalniho odboru @Jana.Kolarikova.
(Dokonce nas vyzvala abychom stahli zapis ze 16.6 coz jsme ucinili.)
Oduvodnila to tim, ze je to s ohledem na vitezku a ostatni ucasniky vyberoveho rizeni.
Dale se cekalo na vyjadreni kontrolni komise, ktera zde byla v roli mediatora.
Kdy jsme rozhodnuti od kontrolni komise - obdrzeli 26. 7. 2020, 23:30

Do teto doby, jsme dodrzovali zadost vedouci PO o nezverejnovani informaci.

@Vit.Zacek - hlasoval jsem pro podporu tohoto clenskeho podnetu a jsem strasne rad, ze vznikl. A osobne se tesim na to nastavajici jednani.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Pavel.Knezik za příspěvky (celkem 4):
Zdenka.Liskova, Ondrej.Tuma, Jan.Posvar, Hana.Hajnova
Uživatelský avatar
Zdenka.Liskova
Místní předsednictvo
Příspěvky: 101
Registrován: 26 led 2019, 17:51
Profese: Technický pracovník
Dal poděkování: 495 poděkování
Dostal poděkování: 156 poděkování

Re: Členský podnět - Informování krajského fóra o VŘ KoKS

Příspěvek od Zdenka.Liskova »

Vítku asi jsem nepochopila proč podáváš tento členský podnět, když vše je vyřešeno a koordinátor může nastoupit a začít pracovat na 100 procent.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Zdenka.Liskova za příspěvky (celkem 2):
Pavel.Knezik, Hana.Hajnova
Uživatelský avatar
Jan.Posvar
Republikový výbor
Příspěvky: 1694
Registrován: 11 čer 2010, 11:33
Profese: Programátor
Bydliště: Havlíčkův Brod
Dal poděkování: 1802 poděkování
Dostal poděkování: 2108 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Členský podnět - Informování krajského fóra o VŘ KoKS

Příspěvek od Jan.Posvar »

Hana.Hajnova píše: 31 črc 2020, 11:31
Jan.Posvar píše: 31 črc 2020, 11:11 To by mě zajímalo, jaké hlasování myslíš. Hlasovalo se o tom, že máme výhrady vůči VŘ jako takovému (nikoliv vůči Evě) a žádáme jeho zrušení, kde jsem byl proti. To je teda součástí zápisu z 21.6., který nebyl dosud zveřejněn.
Není hezký, jakým způsobem řešíš konflikty. Drbat někoho na schůzi MS není úplně ok, nemyslíš? Co třeba problémy nepřenášet na další lidi a řešit je přímo s těmi, se kterými ten problém máš?
Ano, myslím to z 21. 6., za možnou špatnou interpretaci se omlouvám a uvádím na pravou míru, že většina PKS požádala o zrušení VŘ a ty jsi byl proti.
A byla bych ráda, abys nepředjímal a netvrdil, že někoho drbu na schůzi místního sdružení. Konkrétně já osobně s nikým problém nemám. Padl pouze dotaz jednoho z našich členů na aktuální situaci, kterou jsme s Mírou popsali. Zároveň tam otevřeně zaznělo, že Evu nevnímáme jako vhodného člověka na tuto pozici a já nevidím problém to otevřeně říct. Rozhodně se nejedná o žádné drby, ani přenášení problémů na další lidi, jenom prosté konstatování statu quo. Bez jakýchkoliv negativních konotací. Nehledej za tím něco, co za tím není. Já s Evčou vycházím (aspoň myslím) velmi dobře a přijde mi fér být v tomto prostě upřímná. Ale to je tady v tomto vlákně asi off topic, takže si to když tak vyříkejme jinde prosím. Díky
Tak já nevím, jak k tomu přistupovat. Na základě čeho jste se rozhodovali, že někdo není na něco vhodný? Kdo o tom teda přesně rozhodl a jak proběhlo to rozhodování? Co to přesně znamená? Jak to ovlivní budoucí spolupráci členů s KoKS?
Off topic to je, ale argumentuješ tím, tak mám otázky a pochybnosti.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Posvar za příspěvky (celkem 3):
Vit.Zacek, Michaela.Vodova, Dalibor.Zahora

místopředseda KS Vysočina
Facebook

Uživatelský avatar
Jan.Posvar
Republikový výbor
Příspěvky: 1694
Registrován: 11 čer 2010, 11:33
Profese: Programátor
Bydliště: Havlíčkův Brod
Dal poděkování: 1802 poděkování
Dostal poděkování: 2108 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Členský podnět - Informování krajského fóra o VŘ KoKS

Příspěvek od Jan.Posvar »

Jan.Brizdala píše: 31 črc 2020, 12:16
Jan.Posvar píše: 31 črc 2020, 11:11
Hana.Hajnova píše: 31 črc 2020, 10:59

Jasně, nemám čas to teď dohledávat, ale vybavuji si, že proběhlo nějaké hlasování PKS v této věci, kde ty jsi se zdržel, ze kterého vycházím. Stejně tak jsi to byl myslím ty, kdo se na jednání PKS ptal právě po názoru zástupců místních sdružení, která nevyznívala pro Evu úplně dobře. My jsme to např. v rámci MS Telčsko diskutovali a u nás panuje jednoznačná shoda na tom, že Eva není dobrá volba pro pozici KoKS.
To by mě zajímalo, jaké hlasování myslíš. Hlasovalo se o tom, že máme výhrady vůči VŘ jako takovému (nikoliv vůči Evě) a žádáme jeho zrušení, kde jsem byl proti. To je teda součástí zápisu z 21.6., který nebyl dosud zveřejněn.
Není hezký, jakým způsobem řešíš konflikty. Drbat někoho na schůzi MS není úplně ok, nemyslíš? Co třeba problémy nepřenášet na další lidi a řešit je přímo s těmi, se kterými ten problém máš?
Upřímně chci říct, že mě celá situace hodně mrzí. Zvlášť, když už se takto ukazuje, k jakým zcela zbytečným osobním konfliktům dochází.

Velmi často se mluví o tom, že někteří z nás nedokáží respektovat odlišný názor. Ale v této situaci, kdy svůj názor řekli 4 z 5 členů PKS (i v rámci hlasování, ke kterému jsme byli ze strany personálního odboru vyzváni a které bylo stejně ignorováno) a ty za to do nás neustále kopeš, mi přijde, že se často káže voda a pije víno.

Navíc ve chvíli, kdy se zjistilo, že názor členů předsednictva není pro některé vyhovující, začalo se stavět na tom, že by se k výběrovému řízení měla vyjádřit místní sdružení. Pokud Hanka tady napíše výsledek, který opět nevyhovuje, je to označováno za drbání a její práce tak dehonestována.

Pokud mám informace, tak na včerejší schůzce s personálním odborem bylo sděleno, že výběrové řízení bude vyhodnoceno podle původního plánu personálního odboru, ať si o tom v krajském sdružení myslí kdo chce co chce. Celá naše snaha o konstruktivní řešení a hledání kompromisu byla smetena po 1,5 měsíci ze stolu.

Nezlob se na mě, ale ukazuje se, že celé výběrové řízení má 2 roviny - právní a etickou. I když by se potvrdilo, že po předpisové stránce je vše v pořádku, bohužel se projevuje, že právo je jen minimum etiky.
Názor vyjádřili všichni účastníci jednání a 4 z 5 členů podpořili usnesení, které se týkalo průběhu výběrového řízení. Přímo o Evě a její vhodnosti se nijak nikdy nehlasovalo nad rámec výběrové komise, kde získala nejvyšší ohodnocení ze všech účastníků výběrového řízení.

Navrhl jsem setkání širšího vedení kraje, aby případná rozhodnutí měla silnější mandát a nerozhodovalo jenom PKS, které je ovlivněno konfliktem z nedávné doby a kvůli kterému proběhla mediace vedená Hankou. Tedy to není ekvivalentní s diskuzí na MS. Nenapadám výsledek, ale spíš se pídím, proč se tím vůbec někdo zabývá a podle čeho se rozhoduje. Říct, že je to problém je jedna věc. Vysvětlit, v čem je problém, je druhá věc.

Pokud vnímáš, že jsi jednal konstruktivně a hledal kompromis, tak si přečti to usnesení z 21.6. To je otevřený útok na PO. Poslechni si záznamy z jednání, kde napadáš PO a bývalou KoKS a vymýšlíš hovadiny s proplácením činností atp. Nehledě na ty tvoje příměry s dětmi a granáty nebo cos to všechno vykládal. Mě to konstruktivní rozhodně nepřišlo.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Posvar za příspěvky (celkem 3):
Eva.Novakova, Michaela.Vodova, Dalibor.Zahora

místopředseda KS Vysočina
Facebook

Uživatelský avatar
Hana.Hajnova
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 1085
Registrován: 16 led 2013, 14:38
Profese: projektová manažerka
Bydliště: Telč
Dal poděkování: 1768 poděkování
Dostal poděkování: 1839 poděkování

Re: Členský podnět - Informování krajského fóra o VŘ KoKS

Příspěvek od Hana.Hajnova »

Jan.Posvar píše: 31 črc 2020, 23:39 Tak já nevím, jak k tomu přistupovat. Na základě čeho jste se rozhodovali, že někdo není na něco vhodný? Kdo o tom teda přesně rozhodl a jak proběhlo to rozhodování? Co to přesně znamená? Jak to ovlivní budoucí spolupráci členů s KoKS?
Off topic to je, ale argumentuješ tím, tak mám otázky a pochybnosti.
S Evčou jsme o tom včera mluvily, probraly to docela zevrubně a myslím, že útočný tón a pátrání po nějakých rozhodnutích není na místě. Byla bych ráda, abychom vytvářeli spíš atmosféru, kdy lidé budou podporováni v tom, aby se nebáli být upřímní. Jedině tak s tím můžeme všichni včetně nové koordinátorky pracovat. A cítila jsem opravdu jako důležité, aby Evča věděla, do čeho nastupuje. Nemůžu mluvit za druhé, budu ráda, když to udělají sami a sdělí své důvody. Já vidím zoufalou potřebu nějakého spojujícího prvku, který by nás na Vysočině stmelil a dost mě zamrzelo, že VŘ na KoKSe vzbudilo nemálo rozčarování a nelibosti. Což už Evča ví a může s tím pracovat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Hana.Hajnova za příspěvky (celkem 3):
Jan.Posvar, Roman.Pasek, Milan.Dadourek

místopředsedkyně pirátské posádky
náměstkyně hejtmana Kraje Vysočina
https://vysocina.pirati.cz

Uživatelský avatar
Jan.Posvar
Republikový výbor
Příspěvky: 1694
Registrován: 11 čer 2010, 11:33
Profese: Programátor
Bydliště: Havlíčkův Brod
Dal poděkování: 1802 poděkování
Dostal poděkování: 2108 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Členský podnět - Informování krajského fóra o VŘ KoKS

Příspěvek od Jan.Posvar »

Hana.Hajnova píše: 01 srp 2020, 08:55
Jan.Posvar píše: 31 črc 2020, 23:39 Tak já nevím, jak k tomu přistupovat. Na základě čeho jste se rozhodovali, že někdo není na něco vhodný? Kdo o tom teda přesně rozhodl a jak proběhlo to rozhodování? Co to přesně znamená? Jak to ovlivní budoucí spolupráci členů s KoKS?
Off topic to je, ale argumentuješ tím, tak mám otázky a pochybnosti.
S Evčou jsme o tom včera mluvily, probraly to docela zevrubně a myslím, že útočný tón a pátrání po nějakých rozhodnutích není na místě. Byla bych ráda, abychom vytvářeli spíš atmosféru, kdy lidé budou podporováni v tom, aby se nebáli být upřímní. Jedině tak s tím můžeme všichni včetně nové koordinátorky pracovat. A cítila jsem opravdu jako důležité, aby Evča věděla, do čeho nastupuje. Nemůžu mluvit za druhé, budu ráda, když to udělají sami a sdělí své důvody. Já vidím zoufalou potřebu nějakého spojujícího prvku, který by nás na Vysočině stmelil a dost mě zamrzelo, že VŘ na KoKSe vzbudilo nemálo rozčarování a nelibosti. Což už Evča ví a může s tím pracovat.
Ok, chápu. Souhlas.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Posvar za příspěvek:
Hana.Hajnova

místopředseda KS Vysočina
Facebook

Uživatelský avatar
Miroslav.Vacha
Místní předsednictvo
Příspěvky: 194
Registrován: 16 pro 2017, 21:07
Profese: Zdravotnický záchranář
Dal poděkování: 444 poděkování
Dostal poděkování: 367 poděkování

Re: Členský podnět - Informování krajského fóra o VŘ KoKS

Příspěvek od Miroslav.Vacha »

Ahoj Vítku,

chápu, že když tato složitá situace není navenek dostatečně a dobře komunikována, tak nabízí řadu otázek, doměnek a nejasností. Včerejškem pominuly důvody a je mnohem jednodušší celou situaci objasnit. Pokud by jsi chtěl situaci plně pochopit, tím myslím opravdu pochopit a najít jádro pudla, pak budeš potřebovat opravdu hodně času a trpělivosti. Celá věc má řadu protichůdných pohledů. Desítky a desítky emailů, názorů, hodiny a hodiny diskuzí, napětí shod-neshod, osobních útoků a spousty nedorozumění. Pokud by se celé toto vedlo veřejně za pochodu pak se situace nejen přenáší na každého kdo se jí byť pasivně účastní, ale také bychom tím Evu vystavovali mimo jiné hrozné pozici. Každopádně okolnosti proč byly zápisy neveřejné, do pominutí důvodů, vysvětlil Pavel.

Pokud se ptáš z jakých důvodů předsednictvo dopouští trvání této situace, která poškozuje naše krajské sdružení.

Paradoxem je, že to celé martirium bylo právě z obavy poškození krajského sdružení a jeho dalšího fungování a nemožnosti nalézt shodu. To, že taková věc nastala poukazuje na to, že to všichni zúčastnění brali opravdu vážně. Složitost situace vyplývá i z interní historie poškozených vztahů. Což je mimochodem to, na čem musíme pracovat. Mezilidsky i profesně, všichni. Na kvalitě dobrých vztahů. Nejde to mávnutím proutku a je možné, že to je něco co může společné práci PKS a KoKse zatížit. Toto jsme si vyjasňovali společně i s Janou na čtvrtečním (30.7.) mimořádném jednání. Situace po jednání není mezi všemi členy PKS vs PO win win, ale po dlouhé době se nám podařilo dosáhnout nějakého východiska. A to právě i z důvodu společného zájmu - fungování KF.

Společnou práci KoKse a PKS chceme domlouvat s pomocí nezávislého mediátora, což podtrhuje 2 věci.

1. Složitost situace, k nástupu nové pozice a nastoupeni do týmu potřebujeme mediátora. Značí to nedořešené konflikty.
2. Ochotu společně pracovat i přes to všechno a říct si jak to udělat aby to bylo co nejvíce ok.

Tato zkušenost nás naučila mnohému. Minimálně pro tuto písemnou diskuzi to, že písemné diskuze přináší řadu neporozumění i zkreslené interpretace.

Prosím tedy všechny o respektování různých názorových stanovisek bez osobních útoků. Buďme k sobě ohleduplní i trpělivý k protichůdným postojům. Předpokládejme dobrou vůli a poukazujme na naše vzájemné potřeby nikoli chyby druhých. Chyby jsou lidské, dovolme si býti lidmi.

Věřím, že jsem pomohl také trochu osvětlit situaci bez zbytečného balastu.

Hezký den všem.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Miroslav.Vacha za příspěvky (celkem 5):
Hana.Hajnova, Roman.Pasek, Vit.Zacek, Jan.Posvar, Tereza.Maskova
"Jednej, mluv a mysli ustavičně tak, jako by ses už měl rozloučit se životem."
Marcus Aurelius

Jsem li sháněn, k dispozici zde: miroslav.vacha@pirati.cz
Uživatelský avatar
Miroslav.Vacha
Místní předsednictvo
Příspěvky: 194
Registrován: 16 pro 2017, 21:07
Profese: Zdravotnický záchranář
Dal poděkování: 444 poděkování
Dostal poděkování: 367 poděkování

Re: Členský podnět - Informování krajského fóra o VŘ KoKS

Příspěvek od Miroslav.Vacha »

@Eva.Novakova gratuluji ke zvolení a zároveň obdivuji, že jsi celou tu klikatou cestu plnou zatáček a výmolů ustála.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Miroslav.Vacha za příspěvky (celkem 3):
Hana.Hajnova, Roman.Pasek, Vit.Zacek
"Jednej, mluv a mysli ustavičně tak, jako by ses už měl rozloučit se životem."
Marcus Aurelius

Jsem li sháněn, k dispozici zde: miroslav.vacha@pirati.cz
Uživatelský avatar
Jan.Brizdala
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 875
Registrován: 29 kvě 2018, 21:03
Profese: Radní Kraje Vysočina
Bydliště: Třebíč
Dal poděkování: 779 poděkování
Dostal poděkování: 1582 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Členský podnět - Informování krajského fóra o VŘ KoKS

Příspěvek od Jan.Brizdala »

Jan.Posvar píše: 01 srp 2020, 00:06 Názor vyjádřili všichni účastníci jednání a 4 z 5 členů podpořili usnesení, které se týkalo průběhu výběrového řízení. Přímo o Evě a její vhodnosti se nijak nikdy nehlasovalo nad rámec výběrové komise, kde získala nejvyšší ohodnocení ze všech účastníků výběrového řízení.

Navrhl jsem setkání širšího vedení kraje, aby případná rozhodnutí měla silnější mandát a nerozhodovalo jenom PKS, které je ovlivněno konfliktem z nedávné doby a kvůli kterému proběhla mediace vedená Hankou. Tedy to není ekvivalentní s diskuzí na MS. Nenapadám výsledek, ale spíš se pídím, proč se tím vůbec někdo zabývá a podle čeho se rozhoduje. Říct, že je to problém je jedna věc. Vysvětlit, v čem je problém, je druhá věc.

Pokud vnímáš, že jsi jednal konstruktivně a hledal kompromis, tak si přečti to usnesení z 21.6. To je otevřený útok na PO. Poslechni si záznamy z jednání, kde napadáš PO a bývalou KoKS a vymýšlíš hovadiny s proplácením činností atp. Nehledě na ty tvoje příměry s dětmi a granáty nebo cos to všechno vykládal. Mě to konstruktivní rozhodně nepřišlo.
- námitky, které byly vůči výběrové řízení vzneseny, si měl zakomponované i v tebou předloženém protinávrhu usnesení. Jediný rozdíl mezi schváleným usnesením a tvým protinávrhem bylo, že ty si chtěl vzít výběrové řízení na vědomí, zatímco ostatní 4 z 5 členů ho požadovaly zrušit,
- na jednáních PKS se vyjadřovaly zástupci širšího vedení kraje, namátkou Hanka, Milan, Terka apod.,
- ze strany PKS byly dávány opakovaně nabídky k diskuzi a nadhazovány návrhy řešení. To, že na to nebylo slyšelo a jak se vše dále odvíjelo, jen potvrdilo mé obavy o regulérnosti tohoto výběrového řízení,
- proplácení činností není hovadina, ale rozpočtová odpovědnost. Jestliže všem krajům jsou určité činnosti financované zcela ze zdrojů personálního odboru a my si to musíme platit sami, něco není v pořádku. Jako hospodář bys o tom mohl taky víc uvažovat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Brizdala za příspěvek:
Zdenka.Liskova
Jan Břížďala
místopředseda KS Vysočina, člen MS Třebíč
Radní Kraje Vysočina pro oblast školství, mládeže a sportu, informatiky a komunikačních technologií
Profil na wiki.pirati.cz
Zamčeno

Zpět na „Krajské fórum Vysočina“