Teambuilding aneb kempujeme

Moderátoři: Mediální tým - KS Vysočina, PKS Vysočina

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Přihlášeným uživatelům se zobrazuje pouze tehdy, pokud jsou členy krajského sdružení nebo jeho registrovanými příznivci. Fóra místních sdružení se zobrazují pouze jejich členům a jejich registrovaným příznivcům.

  • Mezi registrované příznivce se můžete sami zařadit přidáním do příslušné skupiny v nabídce Obrázek Nastavit zobrazovaná fóra.

Uživatelský avatar
Roman.Pasek
Krajský zastupitel
Příspěvky: 946
Registrován: 12 led 2018, 21:12
Profese: web vývojář
Bydliště: Třebíč
Dal poděkování: 3609 poděkování
Dostal poděkování: 1592 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Teambuilding aneb kempujeme

Příspěvek od Roman.Pasek »

Ahoj,

jak mnozí víte, tak 25. 7. bude pirátská posádka soutěžit v závodě dračích lodí na jihlavském rybníku Pávov. Využijme tedy tohoto dne i jako teambuildingovou akci pro všechny naše členy, příznivce, kandidáty a dobrovolníky.

Nikoho samozřejmě nebudeme nutit přespávat, ale v kempu Pávov jsou k dispozici chatky, můžeme si postavit stany nebo stejně jako já můžete přespat v autě. Aktuálně je kemp skoro prázdný a je tedy potřeba jednat včas. Jediné o co vás požádám bude vyplnění formuláře, abych zarezervoval dostatečný počet chatek a při vyšším počtu stanů nám nabízí i nějaký větší prostor pospolu. V kempu je ohniště, tak snad nebude problém si něco opéct. Případně je kilometr a půl od kempu restaurace, takže se dá navečeřet i tam.

Vyplň formulář zde - https://forms.gle/MmhAy7WVdCdq32E79

Ubytování si platí každý sám, ceník najdete na webu - https://www.pavov.com/cenik/

Pokud máte nějaké dotazy, pište je sem do vlákna, pište mi mail nebo volejte.
roman.pasek@pirati.cz
+420 734 507 329

zastupitel Kraje Vysočina
NEpodporuji Rekonstrukci Pirátů

Zamčeno

Zpět na „Vysočina“