Ahoj, rád bych podpořil krajskou kandidátku Pirátů od 16. místa výše, jakožto registrovaný příznivec. Abych se Vám trochu představil, přikládám svůj medailonek:
Je mi 26 let, pocházím z Broumova, kde jsem vystudoval místní gymnázium. V roce 2020 jsem dokončil inženýrské studium na VŠE v Praze z mezinárodních ekonomických vztahů, konkrétně oboru Evropská integrace (titul Bc. získán tamtéž z oboru Mezinárodní studia - diplomacie).
Během studia jsem absolvoval tříměsíční stáž na Stálé misi ČR při OSN, OBSE a ostatních mezinárodních organizací ve Vídni a půlroční výměnný studijní pobyt v Mexiku na univerzitě Tecnológico de Monterrey.
Momentálně dočasně pracuju jako operátor únikových her, do budoucna plánuju sám podnikat. Plynně mluvím anglicky a španělsky, základy mám i v němčině a francouzštině. Jsem vášnivým cestovatelem (pěšky, stopem, autem...) s aktivním i pasivním zájmem v kultuře a sportu všeho druhu. Mám široký přehled v historii, geografii a celkově se zajímám o světové dění.
Ve své diplomové práci jsem se zabýval využitím evropských strukturálních fondů na Broumovsku. Přestože momentálně žiju především v Praze, svůj rodný region pravidelně navštěvuju, snažím se tam být aktivní (pořádání nebo výpomoc s pořádáním kulturních akcí, organizace charitativního svařáku a v plánu mám další aktivity) a rád bych se v budoucnu angažoval v regionálním rozvoji Broumovska.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Vasak za příspěvky (celkem 7):
Hlasování potrvá do středy 1.7. 10:00 hodin.
Do 2. kola postoupí ti kandidáti, kteří obdrží hlasy od nadpolovičního počtu hlasujících, doporučuje se tedy hlasovat pro VŠECHNY přijatelné kandidáty.
Arnošt Štěpánek
********************************************************** "Dobrý hráč hraje tam, kde je puk právě teď. Výborný hráč hraje tam, kde puk bude za chvíli" Wayne Gretzky
Milí Piráti, rád bych podpořil a rozšířil Vaši kandidátku. Žiju v Trutnově, mám dvě děti a pracuju jako češtinář na Obchodní akademii v Janských Lázních.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal_Dedek za příspěvky (celkem 6):