Rezignace Jana Nováka na členství v Kontrolní komisi
Moderátor: Kontrolní komise
- Rostislav.Reha
- Komunální zastupitel/ka
- Profese: informatik
- Dal poděkování: 2925 poděkování
- Dostal poděkování: 3475 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rezignace Jana Nováka na členství v Kontrolní komisi
@Jakub.Michalek - ty se vazne tady chces vyjadrovat k zive kauze, ktera je aktualne pred RK? Tak kde to jsme? 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Rostislav.Reha za příspěvek:
- anon539
- Georgia.Hejdukova
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: výzkumná asistentka, studentka práv
- Dal poděkování: 269 poděkování
- Dostal poděkování: 1113 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jakube já chápu tvou zášť vůči kontrolní komisi, ale vynášet něco takového na povrch bez předložení jakýchkoliv důkazů je nedůstojnéJakub.Michalek píše: ↑24 čer 2020, 17:43
Celá jeho stížnost pak navíc vycházela z údajných upozornění Honzovy krajské předsedkyně a vedoucí personálního odboru, která mě před tím po osobním konfliktu s mojí partnerkou na podzim očernila v médiích, neúspěšně usilovala o moje odvolání i nyní v rámci budování dobré kultury o mně nadále v poloveřejných diskusích šíří smyšlenky. Po neúspěšném odvolání mé osoby pak bylo logické, aby perzekuce mé osoby a mých blízkých pokračovala jinými prostředky. Na základě informací, které mám k dispozici z důvěrných zdrojů, jsem přesvědčen, že nešlo o pouhou nekompetenci či nedbalost, ale že nezanedbatelnou složkou Honzovy motivace bylo poškodit reputaci mojí partnerky (patrně kvůli tomu, že je zrovna MOJE partnerka), přičemž postupy k tomu zvolené byly nedůvodné a nelegální.
Sám mluvíš o tom jak chceš budovat kulturu ve straně. A pak vypustíš tohle....
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Georgia.Hejdukova za příspěvky (celkem 3):
- anon539, Rostislav.Reha, Karel.Nejedlik
Bývalá členka strany.
- Jan.Novak
- Komunální zastupitel/ka
- Profese: Politolog, Historik
- Dal poděkování: 1171 poděkování
- Dostal poděkování: 962 poděkování
Jakube, nikdy jsem neměl důvod Tebe, ani Míšu nějak ničit, nebo podobně. Oba víme, že jsme spolu vždy vycházeli korektně, bez konfliktů. V zásadě bych vzájemné vztahy označil za dobré - do doby, než jsem podal stížnost ve veřejném zájmu. Narozdíl od Jany Koláříkové, s tou jsem měl konfliktů několik, to je veřejně známé a Ty sám to víš až moc dobře. A i kdyby to bylo obráceně, nikdy jsem nebyl člověk, který by se mstil, s někým si vyřizoval účty, nebo svojí funkci využíval jako zbraň, nebo prostředek. To co tu píšeš není nic jiného než podpásovka. Budu to brát jako přílišnou fixaci na Tvou partnerku a v případě, že se u RK prokáže můj názor, očekávám Tvou veřejnou omluvu.
Nejvíc mě mrzí ta absence sebereflexe.
Jsem přesvědčen, že pokud přestanu být žalobcem, je zcela regulérní v takovém případu svědčit. Uvidíme jaký názor bude mít nezávislá RK.
Politickou zodpovědnost za tento případ si nesu tak jako tak, naopak si myslím, že tou rezignací to budu mít v tomhle ohledu trošku těžší.
Nejvíc mě mrzí ta absence sebereflexe.
Jsem přesvědčen, že pokud přestanu být žalobcem, je zcela regulérní v takovém případu svědčit. Uvidíme jaký názor bude mít nezávislá RK.
Politickou zodpovědnost za tento případ si nesu tak jako tak, naopak si myslím, že tou rezignací to budu mít v tomhle ohledu trošku těžší.
Zastupitel města Týn nad Vltavou
- Jan.Bednarik
- Člen KS Olomoucký kraj
- Profese: vývojář SW
- Dal poděkování: 1768 poděkování
- Dostal poděkování: 2364 poděkování
KK dostala stížnost na pražská výběrka 23.2.2019. Tedy zhruba půl roku před těmi podzimními událostmi. Tolik poznámka k šíření smyšlenek.Jakub.Michalek píše: ↑24 čer 2020, 17:43 Celá jeho stížnost pak navíc vycházela z údajných upozornění Honzovy krajské předsedkyně a vedoucí personálního odboru, která mě před tím po osobním konfliktu s mojí partnerkou na podzim očernila v médiích, neúspěšně usilovala o moje odvolání i nyní v rámci budování dobré kultury o mně nadále v poloveřejných diskusích šíří smyšlenky.
Stížnost kterou podala KK (nikoliv Honza, ale KK) k RK najdete přiloženou ke komentáři #22 v úkolu v Redmine. Názor si udělejte vlastní.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Bednarik za příspěvky (celkem 3):
- anon539, Rostislav.Reha, Jan.Novak
„Vidíš-li, že se člověk mýlí, nehněvej se naň. Pomni, že není možné mýlit se schválně.“ Seneca
člen CF • člen a dělník v TO (vývoj a správa systémů)
RV (11/2019–3/2023) • předseda OLK (6/2018–11/2019) • místopředseda MS Olomouc (12/2017–6/2018)
jan.bednarik@pirati.cz • 603 439 481 • pište mi na Zulip
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10918 poděkování
- Dostal poděkování: 8807 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jakube, k tomuhle jsem ti chtěl napsat něco opravdu velmi jedovatého, ale ono by to víc ublížilo Míše než tobě. Proto raději zvolím formulaci "Nedomnívám se, že by Jan Novák toužil ti přebrat partnerku".Jakub.Michalek píše: ↑24 čer 2020, 17:43 ... že nezanedbatelnou složkou Honzovy motivace bylo poškodit reputaci mojí partnerky (patrně kvůli tomu, že je zrovna MOJE partnerka)
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)