Rezignace Jana Nováka na členství v Kontrolní komisi

Kontrolní komise je kontrolním orgánem strany, dohlíží na hospodaření a dodržování předpisů a vyšetřuje stížnosti na jejich porušení, které předává rozhodčí komisi.

Moderátor: Kontrolní komise

Rostislav.Reha
Komunální zastupitel/ka
Profese: informatik
Dal poděkování: 2925 poděkování
Dostal poděkování: 3475 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rezignace Jana Nováka na členství v Kontrolní komisi

Příspěvek od Rostislav.Reha »

@Jakub.Michalek - ty se vazne tady chces vyjadrovat k zive kauze, ktera je aktualne pred RK? Tak kde to jsme? :?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Rostislav.Reha za příspěvek:
anon539

Neverim na mensi zlo. Je jen velke zlo a zlo, co zatim nemelo sanci vyrust.
exJunior clen KK.
Podporuji myšlenky Renesance Pirátů. web | forum | zulip
"I love democracy. I love the Republic." Senator Palpatine

Georgia.Hejdukova
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: výzkumná asistentka, studentka práv
Dal poděkování: 269 poděkování
Dostal poděkování: 1113 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgia.Hejdukova »

Jakub.Michalek píše: 24 čer 2020, 17:43
Celá jeho stížnost pak navíc vycházela z údajných upozornění Honzovy krajské předsedkyně a vedoucí personálního odboru, která mě před tím po osobním konfliktu s mojí partnerkou na podzim očernila v médiích, neúspěšně usilovala o moje odvolání i nyní v rámci budování dobré kultury o mně nadále v poloveřejných diskusích šíří smyšlenky. Po neúspěšném odvolání mé osoby pak bylo logické, aby perzekuce mé osoby a mých blízkých pokračovala jinými prostředky. Na základě informací, které mám k dispozici z důvěrných zdrojů, jsem přesvědčen, že nešlo o pouhou nekompetenci či nedbalost, ale že nezanedbatelnou složkou Honzovy motivace bylo poškodit reputaci mojí partnerky (patrně kvůli tomu, že je zrovna MOJE partnerka), přičemž postupy k tomu zvolené byly nedůvodné a nelegální.
Jakube já chápu tvou zášť vůči kontrolní komisi, ale vynášet něco takového na povrch bez předložení jakýchkoliv důkazů je nedůstojné
Sám mluvíš o tom jak chceš budovat kulturu ve straně. A pak vypustíš tohle....
Tito uživatelé poděkovali autorovi Georgia.Hejdukova za příspěvky (celkem 3):
anon539, Rostislav.Reha, Karel.Nejedlik

Bývalá členka strany.

Jan.Novak
Komunální zastupitel/ka
Profese: Politolog, Historik
Dal poděkování: 1171 poděkování
Dostal poděkování: 962 poděkování

Příspěvek od Jan.Novak »

Jakube, nikdy jsem neměl důvod Tebe, ani Míšu nějak ničit, nebo podobně. Oba víme, že jsme spolu vždy vycházeli korektně, bez konfliktů. V zásadě bych vzájemné vztahy označil za dobré - do doby, než jsem podal stížnost ve veřejném zájmu. Narozdíl od Jany Koláříkové, s tou jsem měl konfliktů několik, to je veřejně známé a Ty sám to víš až moc dobře. A i kdyby to bylo obráceně, nikdy jsem nebyl člověk, který by se mstil, s někým si vyřizoval účty, nebo svojí funkci využíval jako zbraň, nebo prostředek. To co tu píšeš není nic jiného než podpásovka. Budu to brát jako přílišnou fixaci na Tvou partnerku a v případě, že se u RK prokáže můj názor, očekávám Tvou veřejnou omluvu.

Nejvíc mě mrzí ta absence sebereflexe.

Jsem přesvědčen, že pokud přestanu být žalobcem, je zcela regulérní v takovém případu svědčit. Uvidíme jaký názor bude mít nezávislá RK.

Politickou zodpovědnost za tento případ si nesu tak jako tak, naopak si myslím, že tou rezignací to budu mít v tomhle ohledu trošku těžší.

Zastupitel města Týn nad Vltavou

Jan.Bednarik
Člen KS Olomoucký kraj
Profese: vývojář SW
Dal poděkování: 1768 poděkování
Dostal poděkování: 2364 poděkování

Příspěvek od Jan.Bednarik »

Jakub.Michalek píše: 24 čer 2020, 17:43 Celá jeho stížnost pak navíc vycházela z údajných upozornění Honzovy krajské předsedkyně a vedoucí personálního odboru, která mě před tím po osobním konfliktu s mojí partnerkou na podzim očernila v médiích, neúspěšně usilovala o moje odvolání i nyní v rámci budování dobré kultury o mně nadále v poloveřejných diskusích šíří smyšlenky.
KK dostala stížnost na pražská výběrka 23.2.2019. Tedy zhruba půl roku před těmi podzimními událostmi. Tolik poznámka k šíření smyšlenek.

Stížnost kterou podala KK (nikoliv Honza, ale KK) k RK najdete přiloženou ke komentáři #22 v úkolu v Redmine. Názor si udělejte vlastní.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Bednarik za příspěvky (celkem 3):
anon539, Rostislav.Reha, Jan.Novak

„Vidíš-li, že se člověk mýlí, nehněvej se naň. Pomni, že není možné mýlit se schválně.“ Seneca

člen CF • člen a dělník v TO (vývoj a správa systémů)
RV (11/2019–3/2023) • předseda OLK (6/2018–11/2019) • místopředseda MS Olomouc (12/2017–6/2018)
jan.bednarik@pirati.cz • 603 439 481 • pište mi na Zulip

Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10918 poděkování
Dostal poděkování: 8807 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

Jakub.Michalek píše: 24 čer 2020, 17:43 ... že nezanedbatelnou složkou Honzovy motivace bylo poškodit reputaci mojí partnerky (patrně kvůli tomu, že je zrovna MOJE partnerka)
Jakube, k tomuhle jsem ti chtěl napsat něco opravdu velmi jedovatého, ale ono by to víc ublížilo Míše než tobě. Proto raději zvolím formulaci "Nedomnívám se, že by Jan Novák toužil ti přebrat partnerku".

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Odpovědět

Zpět na „Kontrolní komise“