KF KHK 1/2020 - ukončení činnosti mediální spojky

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: KoKS Královéhradecký kraj, PKS Kralovehradecky kraj, Krajsti predsedajici

Odpovědět
Ales.Dohnal
Vedoucí krajského odboru
Dal poděkování: 341 poděkování
Dostal poděkování: 326 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF KHK 1/2020 - ukončení činnosti mediální spojky

Příspěvek od Ales.Dohnal »

Vůbec jsi to nepochopil.
Petr.Polacek píše: 27 bře 2020, 20:57 Abych to nějak rozčísnul, tak přidám také jeden návrh usnesení. Ten v podstatě vychází částečně z "plánu B". Z prezentovaných věcí mi vyplývá, že je třeba nyní někde ušetřit 10.000,- na příspěvky "profi" externího copywritera, který bude zpracovávat některé články "jinak". Těžko se kromě cca 6 článků za měsíc (Aleš psal o 1500,- za jeden) bude věnovat dalším věcem, kterým jsem se nyní věnoval já. Rozhodl jsem se tedy Vám toto umožnit a nechť čas ukáže, zda-li je to cesta správná a povede k požadované efektivitě. Dobrovolně se tedy vzdám od 1. 5. 2020 (v případě nezbytnosti i od 1. 4. 2020) oněch 10.000,- Kč ve prospěch tohoto záměru. Jen podotýkám, že od PKS jsem dostal úkol (a tak je sestaven i rozpočet na rok 2020), abych polovinu svého času věnoval věcem týkajícím se volební kampaně, komunikaci s centrálním MO, VoKo a pod.

Návrh usnesení: KF snižuje odměnu za služby PR experta pro Královéhradecký kraj od 1.5. 2020 (v případě nezbytnosti i od 1. 4. 2020) na maximální částku 25.000,- Kč / měsíc.

Ahoj a hezký večer. Petr
P.S. Opravdu nechci mít vůči ostatním pocit, že jsem přeplácen. Na druhou stranu není fér věci manipulovat. Rád bych, kdybychom to tímto takto uzavřeli. Mimochodem smlouvu mám platnou do 31. 10. 2020.
Petr.Polacek
Krajský zastupitel
Profese: OSVČ, krajský zastupitel
Dal poděkování: 243 poděkování
Dostal poděkování: 199 poděkování

Příspěvek od Petr.Polacek »

D11: Facebookový post měl dosah více než 1700. Tolik se nepodaří ani na FB HK u běžných příspěvků. V poslední době to překonaly pouze asi 3 z období "šití roušek". FB post vyšel IHNED v návaznosti na Tomášovu zprávu. Je pravda, že TZ šla až na Tvůj nápad a o týden později 10.2.. Možná že kdyby jsi sledoval krajský FB, tak by Tě napadlo mi to doporučit o týden dříve, nevím.
Roušky: Asi sis nevšiml, ale my v Dobrušce udělali vice než 1500 kusů. Ano není to číslo jak v HK, ale ny maloměsto myslím slušný. Celé jsem to tu organizoval, dokonce jsme v tomto směru komunikovali naprosto v pohodě i s vedením města (a to se zrovna nemusíme). Ale vycházeli jsme si velmi dobře vstříc. S rozjezdem jsem pomáhal i Věrce v Rychnově, některé roušky šly i do nemocnice v RK. Vzniklo z toho několik dalších postů jen pro Dobrušku a také fotky pro RK. Vlastní video z Dobrušského šití mělo dosah přes 4000. Takže komunikováno to bylo velmi dobře. Kromě toho jsem ještě zajišťoval pro HK materiál na šňůrky. Video pro HK jsem nezajišťoval, protože to v rámci porady (u které jsi také mimochodem byl) řekl, že zajistí Arnošt. Já dodal v sobotu to, co jsem dodat měl. Ano, video stříhal Luboš - přesně tak, jako to bylo v rámci porady domluvené.
Nechytám se žádných jednotlivostí, jen píšu věci tak, jak se zkrátka staly a nic si nepřibarvuju.

Ales.Dohnal píše: 27 bře 2020, 21:49 Petře, myslím, že je velmi nefér upravovat komentáře zpětně, když už jsem na ně reagoval. Takže ještě k Tvým dodatečným úpravám. Pak si zkontroluju, co ještě dopíšeš, abych přidal případně další post. Je to sice trochu na palici...ale ok.

D11: je to nevyužitá příležitost, to se mělo protočit hned několikrát a různými způsoby. Z hlavy mě napadají čtyři různé scénaře, které by se daly udělat. Taky jsi zapomněl dodat, že tiskovou zprávu jsi na to odeslal až na moji výzvu, kdy už bylo po všem a já se to celé vlastně náhodou (z novin!) dověděl. Mediálně nejzajímavější úspěch Pirátů za posledního čtvrt roku jsi prodal facebookovým postem a pozdě dodanou tiskovou zprávou. Skvělá PR práce!
roušky Ano, vyzval jsem tě k napsaní tiskových zpráv. Jednu jsem z 90% napsal přes noc já sám, druhá je spíše tvým dílem. OFFTOPICMyslím, že sem nemusím rozepisovat okolnosti jejího vzniku.Videa z Dobrušky jsi dodal hezký, to je fakt. Taky jsi za podobné věci placený. Možná spíš než útoky, že bychom to v Hradci nedali dohromady OFFTOPICjá nátáčení vůbec nezařizoval , mohl zamyslet, proč jsi to neudělal i v Hradci. Je docela zvláštní číst, jak nám náš zaměstnanec vyčítá, že netočíme dost hezký videa. Mimochodem to video sestříhal, dobarvil atd. jako dobrovolník Luboš. Bez něj bys to dával horko-těžko dokupy taky.
moje tabulka Ty jsi psal o x FB skupinách v kraji, ne já. Teď z Tebe leze, že Trutnov vlastně nespravuješ (což je v té tabulce zmíněno) a jak třeba Broumov funguje krátce a nemám ho brát tak vlastně vážně. Tak proč jsi zmiňoval ten počet FB stránek!? V tabulce jsou jinak samozřejmě čísla za Kostelec na Orlicí, upsal jsem se a napsal Ústí. Omlouvám se. Pro pořádek dodávám, že FB stránka Piráti Ústi nad Orlicí vůbec neexistuje, tak je jasné, že se jedná o písařský omyl.

Mohl bys nám sem dát třeba za tento týden mediaplan, jak jsi ho naplnil a jaké jsou z toho výstupy? Jak hodnotíš, jestli je komunikace úspěšná? Staráš se o to? Jaký máš metriky? Výkazy práce? Na to vůbec nereaguješ. Chytáš se jednotlivostí, metáš okolo sebe slova, že máme máslo na hlavě. My, na rozdíl od Tebe Petře, to děláme jako dobrovolníci.
Arnost.Stepanek
Krajský zastupitel
Profese: Náměstek hejtmana KHK - školství a sport
Dal poděkování: 520 poděkování
Dostal poděkování: 718 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnost.Stepanek »

Petr.Polacek píše: 27 bře 2020, 22:19 Video pro HK jsem nezajišťoval, protože to v rámci porady (u které jsi také mimochodem byl) řekl, že zajistí Arnošt. Já dodal v sobotu to, co jsem dodat měl. Ano, video stříhal Luboš - přesně tak, jako to bylo v rámci porady domluvené.
Nechytám se žádných jednotlivostí, jen píšu věci tak, jak se zkrátka staly a nic si nepřibarvuju.
Tak pls nepřibarvuj ... to co píšeš zní tak, jako bych nedodal co jsem řekl. Udělal jsem 3 videa a pár fotek OFFTOPICVětšina lidí to odmítla s tím, že svoji pomoc berou jako samozřejnost a na žádnym videu být nechtějí. Celý dopoledne jsem otravoval v krapici s videem každýho, kdo tam došel pro materiál / předával roušky , až se mi @Pavel.Bulicek smál. Luboš z nich použil jen jedno, já jsem s tím úplně v pohodě :-).
Arnošt Štěpánek
"Dobrý hráč hraje tam, kde je puk právě teď. Výborný hráč hraje tam, kde puk bude za chvíli"
Wayne Gretzky
Ales.Dohnal
Vedoucí krajského odboru
Kontaktovat uživatele:

D11 - takže za to, že jsi poslal pozdě tiskovou zprávu můžu tak trochu já, protože nesleduju krajský facebook? Já Ti mám říkat, abys poslal tiskovku!?

V období roušek přes 1700 dosah mělo samozřejmě víc příspěvků a některý dokonce ve vysokých násobcích. Když se Facebooku cílevědomě věnujeme, tak taková čísla nejsou úplně výjimkou. Nepodaří se to úplně každý týden, ale bývá to vlastně každý měsíc a často několikrát. Navíc debata není o mně, já to dělám ve svém volném čase, Ty jsi za to placený.

roušky - Petře, asi jsi si nevšiml, že mě vážně v této debatě nezajímá kolik se v Dobrušce ušilo roušek. Je to skvělé, chvályhodné, ale řešíme komunikaci a ne to, kolik umíš zajistit látky. Až budeš brát desítky tisíc za to, abys objížděl výrobce látek a žádné neseženeš, tak budu řešit to. V Dobrušce jsi to třeba zvládl (můžu si to probrat detailněji), ale věz, že kraj není jen Dobruška. Na krajský FB jsi dal tiskovou zprávu a sdílel Hradec a Trutnov, který nespravuješ.

Petře, už se trochu točíme v kruhu. Myslím, že tyhle přestřelky jsou zbytečný. Ukaž nám to, o co Tě žádáme, a to je media plán na tento týden a jak ho plníš. Ukaž nám metriky, jak hodnotíš, jestli je Tvoje komunikace úspěšná....probíráme Tebe a Tvoji práci, takže nemusíš poučovat, že 1700 dosah v Hradci neumíme (umíme). Opakuju: jde o Tebe a Tvoji práci.

Petr.Polacek píše: 27 bře 2020, 22:19 D11: Facebookový post měl dosah více než 1700. Tolik se nepodaří ani na FB HK u běžných příspěvků. V poslední době to překonaly pouze asi 3 z období "šití roušek". FB post vyšel IHNED v návaznosti na Tomášovu zprávu. Je pravda, že TZ šla až na Tvůj nápad a o týden později 10.2.. Možná že kdyby jsi sledoval krajský FB, tak by Tě napadlo mi to doporučit o týden dříve, nevím.
Roušky: Asi sis nevšiml, ale my v Dobrušce udělali vice než 1500 kusů. Ano není to číslo jak v HK, ale ny maloměsto myslím slušný. Celé jsem to tu organizoval, dokonce jsme v tomto směru komunikovali naprosto v pohodě i s vedením města (a to se zrovna nemusíme). Ale vycházeli jsme si velmi dobře vstříc. S rozjezdem jsem pomáhal i Věrce v Rychnově, některé roušky šly i do nemocnice v RK. Vzniklo z toho několik dalších postů jen pro Dobrušku a také fotky pro RK. Vlastní video z Dobrušského šití mělo dosah přes 4000. Takže komunikováno to bylo velmi dobře. Kromě toho jsem ještě zajišťoval pro HK materiál na šňůrky. Video pro HK jsem nezajišťoval, protože to v rámci porady (u které jsi také mimochodem byl) řekl, že zajistí Arnošt. Já dodal v sobotu to, co jsem dodat měl. Ano, video stříhal Luboš - přesně tak, jako to bylo v rámci porady domluvené.

Ales.Dohnal píše: 27 bře 2020, 21:49 Petře, myslím, že je velmi nefér upravovat komentáře zpětně, když už jsem na ně reagoval. Takže ještě k Tvým dodatečným úpravám. Pak si zkontroluju, co ještě dopíšeš, abych přidal případně další post. Je to sice trochu na palici...ale ok.

D11: je to nevyužitá příležitost, to se mělo protočit hned několikrát a různými způsoby. Z hlavy mě napadají čtyři různé scénaře, které by se daly udělat. Taky jsi zapomněl dodat, že tiskovou zprávu jsi na to odeslal až na moji výzvu, kdy už bylo po všem a já se to celé vlastně náhodou (z novin!) dověděl. Mediálně nejzajímavější úspěch Pirátů za posledního čtvrt roku jsi prodal facebookovým postem a pozdě dodanou tiskovou zprávou. Skvělá PR práce!
roušky Ano, vyzval jsem tě k napsaní tiskových zpráv. Jednu jsem z 90% napsal přes noc já sám, druhá je spíše tvým dílem. OFFTOPICMyslím, že sem nemusím rozepisovat okolnosti jejího vzniku.Videa z Dobrušky jsi dodal hezký, to je fakt. Taky jsi za podobné věci placený. Možná spíš než útoky, že bychom to v Hradci nedali dohromady OFFTOPICjá nátáčení vůbec nezařizoval , mohl zamyslet, proč jsi to neudělal i v Hradci. Je docela zvláštní číst, jak nám náš zaměstnanec vyčítá, že netočíme dost hezký videa. Mimochodem to video sestříhal, dobarvil atd. jako dobrovolník Luboš. Bez něj bys to dával horko-těžko dokupy taky.
moje tabulka Ty jsi psal o x FB skupinách v kraji, ne já. Teď z Tebe leze, že Trutnov vlastně nespravuješ (což je v té tabulce zmíněno) a jak třeba Broumov funguje krátce a nemám ho brát tak vlastně vážně. Tak proč jsi zmiňoval ten počet FB stránek!? V tabulce jsou jinak samozřejmě čísla za Kostelec na Orlicí, upsal jsem se a napsal Ústí. Omlouvám se. Pro pořádek dodávám, že FB stránka Piráti Ústi nad Orlicí vůbec neexistuje, tak je jasné, že se jedná o písařský omyl.

Mohl bys nám sem dát třeba za tento týden mediaplan, jak jsi ho naplnil a jaké jsou z toho výstupy? Jak hodnotíš, jestli je komunikace úspěšná? Staráš se o to? Jaký máš metriky? Výkazy práce? Na to vůbec nereaguješ. Chytáš se jednotlivostí, metáš okolo sebe slova, že máme máslo na hlavě. My, na rozdíl od Tebe Petře, to děláme jako dobrovolníci.
Petr.Polacek
Krajský zastupitel

Už ani nevím, kdo to byl, ale chtěl seznam mediálních výstupů. Zde tedy od 1. 1. 2020:

7.1. Jakub Michálek zvolen předsedou poslaneckého klubu (krajský FB)
15.1. Vystříhaná videa Pavla Bulíčka a Pavla Vacka z CF v Ostravě (krajský FB)
20.1. Kontejnerová stání (tisková zpráva + hradecký FB)
20.1. Autokemp Stříbrný rybník + Městské lesy HK (tisková zpráva + hradecký FB)
26.1. Report ze zastupitelstva (hradecký FB)
26.1. krátká pozvánka na krajskou schůzi (krajský FB)
27.1. Investice do bytů (hradecký FB)
3.2. D11 (krajský FB)
4.2. krátký úvod k článku Martina Jiránka o konopí
5.2. Výběrové řízení na tajemníka ve Dvoře Králové (FB Dvůr Králové + to klici použili i do dalších místních medíí)
6.2. Strachy z vlastních strachů (FB Dobruška - dosah mimochodem 5800)
6.2. Komentář zastupitele k přípravě dopravních staveb (tisková zpráva + hradecký FB) - zde má vyšší podíl Aleš
10.2. Dálnice D11 úsek 1109 Trutnov - státní hranice (tisková zpráva)
11.2. Kultura - dotace (hradecký FB) - Aleš si celé přepsal nakonec jinak
13.2. Přípravné práce ke stavbě stadionu se postupně posunují správným směrem (tisková zpráva + hradecký web)
14.2. Piráti míří do Broumova (krajský FB)
20.2. článek o Královéhradecké lékárne a.s. (téměř hotov - zbrzdil koronavirus - nutno konzultovat před zveřejněním s předsedou představenstva)
24.2. krátká - Piráti pracují (krajský FB)
27.2. Nová lávka přes Labe (tisková zpráva, později jinak Alešem upraveno 13.3. pro hradecký FB)
29.2. PitátEcon - převzatá TZ z akce v Pardubicích (krajský FB)
2.3. Usnesení RP - Tožička (krajský FB)
4.3. Parky v Kuklenách (hradecký FB)
10.3. Opravy Třídy Edvarda Beneše (tisková zpráva + hradecký FB)
10.3. Piráti pomohli získat klíčové souhlasy potřebné k rekonstrukci hradecké "Benešovky" (tisková zpráva + hradecký FB)
15.3. krátká - začínají se šít roušky (krajský FB)
17.3. První výzva k šití roušek v Dobrušce (FB Co nového v Dobrušce + FB Piráti Dobruška - tady se ví, že CNvDKA je to můj další profil a že jsme propojení s Piráty - dosah 8000)
17.3. Koronavirus spustil vlnu dobrovolnictví. Pomáhají desítky lidí (tisková zpráva + hradecký FB)
18.3. První předání roušek v Dobrušce (FB Co nového v Dobrušce + FB Piráti Dobruška - dosah 2250)
18.3. Druhá výzva šití roušek v Dobrušce (FB Co nového v Dobrušce + FB Piráti Dobruška - dosah 1200)
19.3. Iniciativa Hradec šije roušky: Zájem předčil očekávání (tisková zpráva + hradecký FB)
20.3. Kdo nešije, není Čech aneb šije celé Česko (tisková zpráva + krajský FB)
20.3. Ušito prvních 1000 roušek v Dobrušce (FB Co nového v Dobrušce + FB Piráti Dobruška - dosah 3400)
22.3. Video + komentář + poděkování Dobruška (FB Co nového v Dobrušce + FB Piráti Dobruška - dosah 4000)
24.3. Co Piráti připravili v době sněmovní přestávky
26.3. Pomozte hradecké univerzitě s 3D tiskem ochranných štítů (tisková zpráva + krajský FB)

Jsou to "jen" mediální výstupy. Tedy ne veškerá práce, kterou jsem dělal a dělám a kterou jsem popsal už ve svém úvodním postu.
Dobrou noc, Petr
Ales.Dohnal
Vedoucí krajského odboru
Kontaktovat uživatele:

Petře, takhle to vypadá hrozně dlouze a vlastně impozantně. Ve skutečnosti naprostá většina z těch bodů žádná práce není a už vůbec to není mediální výstup, jak píšeš. Některý jsou vyloženě komický. Třeba:

6.2. Komentář zastupitele k přípravě dopravních staveb (tisková zpráva + hradecký FB) - zde má vyšší podíl Aleš - tak ten komentář jsem napsal celý sám bez tvé pomoci (teda, abys mě zase nechytl za slovíčko, po přečtení jsi přišel na lepší název), na FB to šlo výjimečně ve stejné podobě a grafiku udělal Luboš. Ty jsi poslal e-mail novinářům..OFFTOPIC.aspoň ale vím, co znamená "zde má vyšší podíl Aleš"

2.3. Usnesení RP - Tožička (krajský FB) to je přesdílený komentář Ivana Bartoše, ke kterému jsi přidal nadpis celostátní tiskové zprávy. OFFTOPICFakt Ti není blbý takové věci prezentovat jako práci PR manežara, který bere 35 tisíc z veřejného?

A takhle by se dalo pokračovat. Nenuť mě do toho. Už po několikáté tě žádám, abys nám ukázal media plán a jak ho plníš. Znovu Tě žádám o metriky.

P.S. Od kdy je FB Co nového v Dobrušce? kanál České pirátské strany?
Petr.Polacek píše: 27 bře 2020, 23:22 Už ani nevím, kdo to byl, ale chtěl seznam mediálních výstupů. Zde tedy od 1. 1. 2020:

3.2. D11 (krajský FB)
5.2. Výběrové řízení na tajemníka ve Dvoře Králové (FB Dvůr Králové + to klici použili i do dalších místních medíí)
6.2. Komentář zastupitele k přípravě dopravních staveb (tisková zpráva + hradecký FB) - zde má vyšší podíl Aleš
13.2. Přípravné práce ke stavbě stadionu se postupně posunují správným směrem (tisková zpráva + hradecký web)
20.2. článek o Královéhradecké lékárne a.s. (téměř hotov - zbrzdil koronavirus - nutno konzultovat před zveřejněním s předsedou představenstva)
27.2. Nová lávka přes Labe (tisková zpráva, později jinak Alešem upraveno 13.3. pro hradecký FB)
10.3. Piráti pomohli získat klíčové souhlasy potřebné k rekonstrukci hradecké "Benešovky" (tisková zpráva + hradecký FB)
17.3. První výzva k šití roušek v Dobrušce (FB Co nového v Dobrušce + FB Piráti Dobruška - tady se ví, že CNvDKA je to můj další profil a že jsme propojení s Piráty - dosah 8000)
17.3. Koronavirus spustil vlnu dobrovolnictví. Pomáhají desítky lidí (tisková zpráva + hradecký FB)
18.3. První předání roušek v Dobrušce (FB Co nového v Dobrušce + FB Piráti Dobruška - dosah 2250)
18.3. Druhá výzva šití roušek v Dobrušce (FB Co nového v Dobrušce + FB Piráti Dobruška - dosah 1200)
19.3. Iniciativa Hradec šije roušky: Zájem předčil očekávání (tisková zpráva + hradecký FB)
20.3. Ušito prvních 1000 roušek v Dobrušce (FB Co nového v Dobrušce + FB Piráti Dobruška - dosah 3400)
22.3. Video + komentář + poděkování Dobruška (FB Co nového v Dobrušce + FB Piráti Dobruška - dosah 4000)
26.3. Pomozte hradecké univerzitě s 3D tiskem ochranných štítů (tisková zpráva + krajský FB)

Jsou to "jen" mediální výstupy. Tedy ne veškerá práce, kterou jsem dělal a dělám a kterou jsem popsal už ve svém úvodním postu.
Dobrou noc, Petr
Petr.Polacek
Krajský zastupitel

Nevím, jak bych to napsal slušně. Teď už jsi doslova trapný Aleši... Dobrou noc.

Ales.Dohnal píše: 27 bře 2020, 23:44 Petře, takhle to vypadá hrozně dlouze a vlastně impozantně. Ve skutečnosti naprostá většina z těch bodů žádná práce není a už vůbec to není mediální výstup, jak píšeš. Některý jsou vyloženě komický. Třeba:

6.2. Komentář zastupitele k přípravě dopravních staveb (tisková zpráva + hradecký FB) - zde má vyšší podíl Aleš - tak ten komentář jsem napsal celý sám bez tvé pomoci (teda, abys mě zase nechytl za slovíčko, po přečtení jsi přišel na lepší název), na FB to šlo výjimečně ve stejné podobě a grafiku udělal Luboš. Ty jsi poslal e-mail novinářům..OFFTOPIC.aspoň ale vím, co znamená "zde má vyšší podíl Aleš"

2.3. Usnesení RP - Tožička (krajský FB) to je přesdílený komentář Ivana Bartoše, ke kterému jsi přidal nadpis celostátní tiskové zprávy. OFFTOPICFakt Ti není blbý takové věci prezentovat jako práci PR manežara, který bere 35 tisíc z veřejného?

A takhle by se dalo pokračovat. Nenuť mě do toho. Už po několikáté tě žádám, abys nám ukázal media plán a jak ho plníš. Znovu Tě žádám o metriky.

P.S. Od kdy je FB Co nového v Dobrušce? kanál České pirátské strany?
Petr.Polacek píše: 27 bře 2020, 23:22 Už ani nevím, kdo to byl, ale chtěl seznam mediálních výstupů. Zde tedy od 1. 1. 2020:

3.2. D11 (krajský FB)

Dobrou noc, Petr
Ales.Dohnal
Vedoucí krajského odboru
Kontaktovat uživatele:

Odpovím obrázkem. Slovo od slova jsi vzal komentář Ivana Bartoše, přesdílel ho na krajský facebook a teď ho vydáváš za svůj mediální výstup. Skutečně mě nenuť takhle rozebírat těch takzvaných "mediálních výstupů" víc. A místo invektiv zkus odpovídat k věci.

Tožička.jpg
Pavel.Vrbicky
Místní předsednictvo
Profese: technický poradce - strojírenství
Dal poděkování: 379 poděkování
Dostal poděkování: 392 poděkování

Příspěvek od Pavel.Vrbicky »

Přátelé,
přípomínám vám (a v případě nutnosti dohledám), co jsme chtěli od mediální spojky:

- 3 články denně
- aktivní objíždění kraje, vyhledávání a komunikace témat směrem k veřejnosti
- rozepíše aktivní nepsavce
- bude mít kolegiální až kamarádské vztahy s novináři
- bude pořádat tiskovky
- zpřístupní Krapici a udělá ji sexy pro veřejnost (větší využití Krapice přes den)
- bude v Krapici pořádat večerní akce pro veřejnost (několik do měsíce)

Názor si udělejte sami. Já svůj mám a nebojím se ho použít :-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Pavel.Vrbicky za příspěvky (celkem 2):
Tomas.Unger, Pavel.Bulicek

Svět patří těm, co se neposerou.
(Charles Bukowski)

Ales.Dohnal
Vedoucí krajského odboru
Kontaktovat uživatele:

Tři články denně je strašně moc, i jeden denně je moc. Myslím, že nám bohatě stačí jedna vybroušená věc týdně, kdy bude na sebe navazovat TZ, komunikace na sociálních sítí, protočí se to klidně z různých pohledů víckrát. A až se tohle zajede, tak připravovat větší projekty, který mají potenciál jet třeba týden, dva nebo i déle a zajistit nám u velkých témat to, že budeme jedni z prvních, kterým novináři zavolají. V HK je to třeba tangenta.
Pavel.Vrbicky píše: 28 bře 2020, 11:17 Přátelé,
přípomínám vám (a v případě nutnosti dohledám), co jsme chtěli od mediální spojky:

- 3 články denně
- aktivní objíždění kraje, vyhledávání a komunikace témat směrem k veřejnosti
- rozepíše aktivní nepsavce
- bude mít kolegiální až kamarádské vztahy s novináři
- bude pořádat tiskovky
- zpřístupní Krapici a udělá ji sexy pro veřejnost (větší využití Krapice přes den)
- bude v Krapici pořádat večerní akce pro veřejnost (několik do měsíce)

Názor si udělejte sami. Já svůj mám a nebojím se ho použít :-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ales.Dohnal za příspěvek:
Adam.Valenta
Odpovědět

Zpět na „Krajské fórum Královéhradecký kraj“