KF ÚsK 7/2020 - Dovolba PKS - rozprava

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: Předsedající, Krajsti predsedajici, PKS Ústecký kraj

Zamčeno
Uživatelský avatar
Jan.Bartonicek
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 251
Registrován: 29 kvě 2019, 16:47
Profese: projektový manažer
Bydliště: Ústí nad Labem
Dal poděkování: 288 poděkování
Dostal poděkování: 265 poděkování

Re: KF ÚsK 7/2020 - Dovolba PKS - rozprava

Příspěvek od Jan.Bartonicek »

Projednání podnětu jsem podpořil také z důvodu, aby byla diskutována varianta, že současný stav je sice dle stanov minimálně možný, ale může být v řadě oblastí stavem vhodným a plně funkčním. Prosím tedy o případné další názory na obě varianty.
IMHO:
Varianta 2+1:
(+)
  • větší akceschopnost a rychlejší možnost reakce
  • menší riziko osobních animozit
  • větší osobní odpovědnost každého člena PKS za jeho činnost
(-)
  • větší pracovní nároky na každého člena

Varianta 4+1:
(+)
  • při dobrém rozdělení agendy, může PKS teoreticky vykonávat více činností
  • větší zastoupení různých částí regionů a názorových směrů
  • lepší zastupitelnost v případě nemoci, dovolených atp.
(-)
  • více lidí znamená více názorů, více konfliktů, menší osobní zodpovědnost a další faktory spojené s rozhodováním a činností větší skupiny členů
Kdybych já byl v PKS, tak bych pravděpodobně na základě své zkušenosti upřednostil variantu 2+1, ale podpořím dovolbu členů na variantu 4+1, pokud je to pro činnost krajského sdružení lepší varianta.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Bartonicek za příspěvky (celkem 3):
Miloslava.Karfilatova, Vladimir.Vlach, Frantisek.Navrkal
Jan Bartoníček
Uživatelský avatar
Michal.Ketner
Republikový výbor
Příspěvky: 2894
Registrován: 09 pro 2012, 13:16
Profese: Panda všeho druhu
Dal poděkování: 1909 poděkování
Dostal poděkování: 3389 poděkování

Re: KF ÚsK 7/2020 - Dovolba PKS - rozprava

Příspěvek od Michal.Ketner »

Jan.Bartonicek píše: 25 úno 2020, 09:58 Projednání podnětu jsem podpořil také z důvodu, aby byla diskutována varianta, že současný stav je sice dle stanov minimálně možný, ale může být v řadě oblastí stavem vhodným a plně funkčním. Prosím tedy o případné další názory na obě varianty.
IMHO:
Varianta 2+1:
(+)
  • větší akceschopnost a rychlejší možnost reakce
  • menší riziko osobních animozit
  • větší osobní odpovědnost každého člena PKS za jeho činnost
(-)
  • větší pracovní nároky na každého člena

Varianta 4+1:
(+)
  • při dobrém rozdělení agendy, může PKS teoreticky vykonávat více činností
  • větší zastoupení různých částí regionů a názorových směrů
  • lepší zastupitelnost v případě nemoci, dovolených atp.
(-)
  • více lidí znamená více názorů, více konfliktů, menší osobní zodpovědnost a další faktory spojené s rozhodováním a činností větší skupiny členů
Kdybych já byl v PKS, tak bych pravděpodobně na základě své zkušenosti upřednostil variantu 2+1, ale podpořím dovolbu členů na variantu 4+1, pokud je to pro činnost krajského sdružení lepší varianta.
furt tu muze jeste bejt moznost 3+1 a hlavne to ze se voli neznamena, ze nekdo musi bejt zvolenej
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Ketner za příspěvky (celkem 4):
Miloslava.Karfilatova, Vladimir.Vlach, Jan.Kotas, Frantisek.Navrkal

Nejhorsi je lidska ublíženost :fet:

Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej. :fet:

Uživatelský avatar
Katerina.Stojanova
Místní předsednictvo
Příspěvky: 983
Registrován: 29 říj 2017, 11:54
Profese: studentka práv
Dal poděkování: 873 poděkování
Dostal poděkování: 2189 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF ÚsK 7/2020 - Dovolba PKS - rozprava

Příspěvek od Katerina.Stojanova »

Díky za ten rozbor, Honzo. Uvažuju v obou rovinách a vlastně se dlouhodobě neumím rozhodnout, která z nich je při řízení krajských sdružení lepší (narozdíl od RP, kde jsem celkem silně přesvědčená o tom, že čím jich víc, tím líp).

Pokud do toho mohu vnést ještě svůj osobní pocit, který u mě na konec převážil, pak je to to, že v kraji bychom měli být ideálně všichni zastupitelní, čehož nelze dosáhnout jinak, než tím, že každému dáme možnost podílet se na nějaké z vnitrostranických funkcí, na nichž se toho o chodu strany naučí nejvíc. Točit předsednictví pořád na těch samých lidech a spoléhat na jejich samospásnost bych považovala za nešťastný. Každý by si měl vyzkoušet tíhu zodpovědnosti, kterou sebou nese tahle exekutivní funkce, stejně jako spoustu administrativní a "neviditelné" práce, která přichází (nutno dodat, že dost nerovnoměrně - někdy je tím člověk zavalen, jindy je okurková sezóna), hospodaření s poměrně velkým rozpočtem, předsedání schůzí, řízení kampaně i management 60 lidí z různých koutů kraje.

Práce v PKS je fajn, pokud se chce člověk podílet na smysluplný práci a pokud mu není lhostejný, jakým směrem tahle strana směřuje. Není ale fajn v momentě, kdy to člověk vnímá jen jako "unikátní" možnost sedět na schůzích v čele stolu a mít pod jménem na fóru status "místopředseda" pro frajeřinu.

Tu dovolbu jsme si se zbytkem PKS přáli primárně proto, že kromě denodenního řešení marasmu obojích voleb jsme zároveň lidi pracující / studující, mající vedle Pirátů ještě své vlastní osobní zájmy, rodinu a cítili jsme potřebu rozdělit objem práce mezi vícero lidí tak, aby se každému z nás o kus ulevilo. Bylo by krásný, kdyby to měli zájemci na paměti, ať se to v říjnu povede a rostem.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Katerina.Stojanova za příspěvky (celkem 4):
Miloslava.Karfilatova, Vladimir.Vlach, Michaela.Schwarzova, Frantisek.Navrkal

Kateřina Stojanová
-
Předsedkyně Mladého Pirátstva, místopředsedkyně MS Litoměřicko
Zastupitelka Ústeckého kraje

Uživatelský avatar
Jan.Kotas
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 163
Registrován: 01 zář 2010, 18:13
Profese: Vývoj systémů autonomního řízení
Dal poděkování: 87 poděkování
Dostal poděkování: 127 poděkování

Re: KF ÚsK 7/2020 - Dovolba PKS - rozprava

Příspěvek od Jan.Kotas »

Michaela.Schwarzova píše: 25 úno 2020, 09:23 Ahoj, měla bych pár otázek na @Jan.Kotas

1. Jsi týmový hráč?
2. Víš, co PKS dělá?
3. Jsi připraven být kdykoli k dispozici?
4. Znáš aspoň trochu jednací řád?

A víš co? Nemusíš odpovídat, zajímá mě akorát jediné.

Přijde ti normální vyhrožovat, že fyzicky napadneš jiné členy? ?

Děkuji
Ahoj Míšo,
děkuji za příjemné otázky na které rád odpovím.
1. Ano z okolí jsem vždy slýchal o týmovosti a udržení týmu po hromadě a neměl jsem nikdy v pracovním životě problém s lidmi v týmu pracovat. Díky pracovním zkušenostem na vedoucích pozicích, jsem toto zjistil, že je nutností a také jsem byl xy krát na různých školení. Dokonce se domnívám, že to je moje nadání od boha být nekonfliktní. Bohužel spory se vyskytují dnes a denně a někdy dochází do extrému, přesto je potřeba umět přejít a situace řešit tak, aby tým fungoval. Bohužel jsem zažil, kdy v týmu jsou červy a v tom jsem zásadový a tyto červy nejdříve maximálně se snažím předělat na týmové hráče, jinak se postupuje klasicky kázeňsky a podle možností tyto červy vyplněnit, dát jim jinou možnost.
Držet tým po hromadě a plnit výsledky byl si myslím vždy můj uspěch a mé podřízené vždy stáli při mě.
Nejvíce jsem toho zažil v AK Krupka při situaci, kdy vedení společnosti najalo Price Watherhhouse auditní spol. a stal jsem se členem týmu příprav auditu celé společnosti a i následné aplikování výsledků do výroby. Velmi cenná zkušenost! Bohužel v té době jsme měli proti sobě mnoho nepřátel (ostatní manažeři, supervisoři, vedoucí i samotní breptaly). Nakonec sice již v AK nejsem, ale společnost je úspěšná a my jsme si myslím splnili potřebné v té době co se od Auditu čekal. Nové nastavení průžných výrobních systémů. Mohu pak více rozvádět, zda budou pod otázky.

2. Kdybych nevěděl tak se do týmu PKS nehlásím. Jednoduše si to vymodeluji jako nezávislý tým, co zná procesy, principi unvitř strany, stará se o život a chod celku. Nenapadá mne jak víc bych mohl popsat jednoduše že vím co to je vést 150 lidí ve společnosti. Takové zkušenosti jsem nabral v Asian Industry. Přímé jsem měl 5 lidí tři oddělení, nepřímo desítky ve skladu, výrobě, na expedici, podle situace té či oné společnosti.

3. Jsem hodně flexibilní. Zmiňoval jsem vůz, zmiňoval jsem svůj opravený zdravotní stav, a také dokonce i finanční zajištění, které mne teď pomůže se dostat na nohy v osobním životě a o to se více mohu soustředit a dát svůj čas Pirátum a fungováni uvnitř strany.

4. Jednací řád. Neumím recitovat z hlavy, Umím si ho otevřít a k dané problematice si ho vyložit. Uznávám že jsem se setkal, že vyložit a vyložit je umění, ale od toho je si myslím tým PKS a tyto věci se otevřeně probírají co je to vlastně to správné a nevyl

...
A to poslední nevím, že bych někomu vyhrožoval, že fyzicky napadnu člena :P Kde si tohle pobrala to nevím? Ale otevřu to, že u nás v MSUL byl konflikt s Lili Beutelovou, která nesmyslně do mne utočila, tak tam je napsáno abych ji neproplesknul. Je ještě možná otázka jakou formou. Bohužel u tekla z chatu, tak jako ty, když jsem se slušně zeptal zda je dobré mít v chatu lidé, kteří nejsou v MSUL. Jelikož ty jsi tam byla a nejsi členem MSUL a jsi navíc členem PKS, jsem se zeptal. Jelikož může nastat situace, kdy se v MSUL můžeme shodnou a jít proti PKS (normální modelová situace k nějaké situaci). Bohužel to vyústilo v tvoji ješitnost a utekla si, A pak to nějak nerozdejchávala Lili, když utočí stylem, že se nudím tak sem zrovna aktivní. Jestli ti to přijde normální nemáš podle mě dělat v PKS ty utečeš ani nevíš jak se dohodneme. Přitom tam vznikali možnosti, kdy můžeme mít nový chat, kdy si mohla zůstat a jen nastavit shodnout se jak s tím pracovat a tak dále a tak dále. Naopak ještě než utekla Lili navrhla zda ti nenavrhnout aby jsi byla s námi v MSUL když sama nemáš své. Vaše fantasmagorie mne překvapili. Mrzí mne jen to, že jste vztahovačný a rozjeli jste obě slušnej hejt. Jestli ti to nějak má pomoc, tak se ti rád i omluvím, ale vlastně se nemám za co. Za to Že jsem své kolegy požádal o podporu palce a nechtěl jsem aby jsi ty jako PKS viděla jak se o tom diskutuje, tak sem se zeptal otevřeně. Doufám, že už ti dochází, co blbého vy dvě jste udělali a ostatním se omlouvám jen za to, že ty to blbosti musí číst. Aspoň se představím, že jsem zkušený lídr a týmový hráč.
Uživatelský avatar
Katerina.Stojanova
Místní předsednictvo
Příspěvky: 983
Registrován: 29 říj 2017, 11:54
Profese: studentka práv
Dal poděkování: 873 poděkování
Dostal poděkování: 2189 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF ÚsK 7/2020 - Dovolba PKS - rozprava

Příspěvek od Katerina.Stojanova »

Jan.Kotas píše: 25 úno 2020, 11:15 Bohužel jsem zažil, kdy v týmu jsou červy a v tom jsem zásadový a tyto červy nejdříve maximálně se snažím předělat na týmové hráče, jinak se postupuje klasicky kázeňsky a podle možností tyto červy vyplněnit, dát jim jinou možnost.
Honzo, ještě stále se bavíme o lidských bytostech, zatímco "červy" řadíme do říše zvířat. Můžeme, prosím, vyvíjet alespoň minimální snahu o to, tyhle dva světy v našem slovníku oddělovat? Myslím, že to je úplnej základ pro to, držet "tým pohromadě", jak popisuješ. Dík.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Katerina.Stojanova za příspěvky (celkem 2):
Jan.Kotas, Vojtech.Karban

Kateřina Stojanová
-
Předsedkyně Mladého Pirátstva, místopředsedkyně MS Litoměřicko
Zastupitelka Ústeckého kraje

Uživatelský avatar
Jan.Kotas
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 163
Registrován: 01 zář 2010, 18:13
Profese: Vývoj systémů autonomního řízení
Dal poděkování: 87 poděkování
Dostal poděkování: 127 poděkování

Re: KF ÚsK 7/2020 - Dovolba PKS - rozprava

Příspěvek od Jan.Kotas »

Katerina.Stojanova píše: 25 úno 2020, 11:46
Jan.Kotas píše: 25 úno 2020, 11:15 Bohužel jsem zažil, kdy v týmu jsou červy a v tom jsem zásadový a tyto červy nejdříve maximálně se snažím předělat na týmové hráče, jinak se postupuje klasicky kázeňsky a podle možností tyto červy vyplněnit, dát jim jinou možnost.
Honzo, ještě stále se bavíme o lidských bytostech, zatímco "červy" řadíme do říše zvířat. Můžeme, prosím, vyvíjet alespoň minimální snahu o to, tyhle dva světy v našem slovníku oddělovat? Myslím, že to je úplnej základ pro to, držet "tým pohromadě", jak popisuješ. Dík.
Moc jsem teď neporozumněl. Ty se domníváš, že jsem někoho jako pirátem nazval červem? Já to popisuji obrazně pro pochopení. Červ mne napadl první, jako že máš jablíčko celé zdravé a najednou ho napadnou červíci.
Ty máš taky dneska nějakou zvláštní představivost? Doufám, že jsi to jen nevhodně pochopila a teď jsem ti to ujasnil.
Uživatelský avatar
Michaela.Schwarzova
Člen KS Ústecký kraj
Příspěvky: 786
Registrován: 19 úno 2012, 18:00
Bydliště: Blahuňov
Dal poděkování: 1006 poděkování
Dostal poděkování: 541 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF ÚsK 7/2020 - Dovolba PKS - rozprava

Příspěvek od Michaela.Schwarzova »

Jan.Kotas píše: 25 úno 2020, 11:15 ...
A to poslední nevím, že bych někomu vyhrožoval, že fyzicky napadnu člena :P Kde si tohle pobrala to nevím? Ale otevřu to, že u nás v MSUL byl konflikt s Lili Beutelovou, která nesmyslně do mne utočila, tak tam je napsáno abych ji neproplesknul. Je ještě možná otázka jakou formou. Bohužel u tekla z chatu, tak jako ty, když jsem se slušně zeptal zda je dobré mít v chatu lidé, kteří nejsou v MSUL. Jelikož ty jsi tam byla a nejsi členem MSUL a jsi navíc členem PKS, jsem se zeptal. Jelikož může nastat situace, kdy se v MSUL můžeme shodnou a jít proti PKS (normální modelová situace k nějaké situaci). Bohužel to vyústilo v tvoji ješitnost a utekla si, A pak to nějak nerozdejchávala Lili, když utočí stylem, že se nudím tak sem zrovna aktivní. Jestli ti to přijde normální nemáš podle mě dělat v PKS ty utečeš ani nevíš jak se dohodneme. Přitom tam vznikali možnosti, kdy můžeme mít nový chat, kdy si mohla zůstat a jen nastavit shodnout se jak s tím pracovat a tak dále a tak dále. Naopak ještě než utekla Lili navrhla zda ti nenavrhnout aby jsi byla s námi v MSUL když sama nemáš své. Vaše fantasmagorie mne překvapili. Mrzí mne jen to, že jste vztahovačný a rozjeli jste obě slušnej hejt. Jestli ti to nějak má pomoc, tak se ti rád i omluvím, ale vlastně se nemám za co. Za to Že jsem své kolegy požádal o podporu palce a nechtěl jsem aby jsi ty jako PKS viděla jak se o tom diskutuje, tak sem se zeptal otevřeně. Doufám, že už ti dochází, co blbého vy dvě jste udělali a ostatním se omlouvám jen za to, že ty to blbosti musí číst. Aspoň se představím, že jsem zkušený lídr a týmový hráč.

Myslím, že není vhodné se tu smát a také si myslím, že už vůbec není vhodné psát někomu, že ho propleskneš. Jsem docela nekonfliktní člověk, ale tohle mě po ránu nadzvedlo ze židle.
Jak si tohle můžeš dovolit? Ještě k ženě a k tomu těhotné.
To, že se vždy probudíš před nějakou volbou necháme stranou, že ti najednou začala vadit má přítomnost v chatu MSÚl je mi taky jedno. Ano, radši jsem z něj odešla, abych předešla konfliktu. Číst věty typu: "Co když tu budeme chtít jít proti PKS" nemusím a to pominu, že do něj chceš vstoupit. Ale, že se pak utrhneš na Lili, která si jen dovolila napsat svůj názor a to takovým nevybíravým způsobem, je prostě moc.
Tohle tedy není týmová spolupráce, vážně ne a už vůbec ne chování lídra.

Jestli máš problém s mým působením v PKS, tak máš možnosti, jak to řešit.
Uživatelský avatar
Jan.Kotas
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 163
Registrován: 01 zář 2010, 18:13
Profese: Vývoj systémů autonomního řízení
Dal poděkování: 87 poděkování
Dostal poděkování: 127 poděkování

Re: KF ÚsK 7/2020 - Dovolba PKS - rozprava

Příspěvek od Jan.Kotas »

Michaela.Schwarzova píše: 25 úno 2020, 12:20
Jan.Kotas píše: 25 úno 2020, 11:15 ...
A to poslední nevím, že bych někomu vyhrožoval, že fyzicky napadnu člena :P Kde si tohle pobrala to nevím? Ale otevřu to, že u nás v MSUL byl konflikt s Lili Beutelovou, která nesmyslně do mne utočila, tak tam je napsáno abych ji neproplesknul. Je ještě možná otázka jakou formou. Bohužel u tekla z chatu, tak jako ty, když jsem se slušně zeptal zda je dobré mít v chatu lidé, kteří nejsou v MSUL. Jelikož ty jsi tam byla a nejsi členem MSUL a jsi navíc členem PKS, jsem se zeptal. Jelikož může nastat situace, kdy se v MSUL můžeme shodnou a jít proti PKS (normální modelová situace k nějaké situaci). Bohužel to vyústilo v tvoji ješitnost a utekla si, A pak to nějak nerozdejchávala Lili, když utočí stylem, že se nudím tak sem zrovna aktivní. Jestli ti to přijde normální nemáš podle mě dělat v PKS ty utečeš ani nevíš jak se dohodneme. Přitom tam vznikali možnosti, kdy můžeme mít nový chat, kdy si mohla zůstat a jen nastavit shodnout se jak s tím pracovat a tak dále a tak dále. Naopak ještě než utekla Lili navrhla zda ti nenavrhnout aby jsi byla s námi v MSUL když sama nemáš své. Vaše fantasmagorie mne překvapili. Mrzí mne jen to, že jste vztahovačný a rozjeli jste obě slušnej hejt. Jestli ti to nějak má pomoc, tak se ti rád i omluvím, ale vlastně se nemám za co. Za to Že jsem své kolegy požádal o podporu palce a nechtěl jsem aby jsi ty jako PKS viděla jak se o tom diskutuje, tak sem se zeptal otevřeně. Doufám, že už ti dochází, co blbého vy dvě jste udělali a ostatním se omlouvám jen za to, že ty to blbosti musí číst. Aspoň se představím, že jsem zkušený lídr a týmový hráč.

Myslím, že není vhodné se tu smát a také si myslím, že už vůbec není vhodné psát někomu, že ho propleskneš. Jsem docela nekonfliktní člověk, ale tohle mě po ránu nadzvedlo ze židle.
Jak si tohle můžeš dovolit? Ještě k ženě a k tomu těhotné.
To, že se vždy probudíš před nějakou volbou necháme stranou, že ti najednou začala vadit má přítomnost v chatu MSÚl je mi taky jedno. Ano, radši jsem z něj odešla, abych předešla konfliktu. Číst věty typu: "Co když tu budeme chtít jít proti PKS" nemusím a to pominu, že do něj chceš vstoupit. Ale, že se pak utrhneš na Lili, která si jen dovolila napsat svůj názor a to takovým nevybíravým způsobem, je prostě moc.
Tohle tedy není týmová spolupráce, vážně ne a už vůbec ne chování lídra.

Jestli máš problém s mým působením v PKS, tak máš možnosti, jak to řešit.
Už se nechci vyjadřovat k situaci "propleknutí", Jestli jsem zapusobil na Lili, že jsem ji vyhrozil, tj že bych udělal fyzicky na ulici nebo někde něco takového, tak to mne nenapadlo nikdy a do teď jsem ani neuvažoval co za tím vlastně vidíš. Tak to se ji jdu omluvit soukromě. Nečekal jsem, že jste schpopný takové věci vymyslet. To proplesknutí bylo rozhodně myšleno, aby zabrzdila hodnotit mne vždy když napíšu. Tak jako že jsem upozornil na dotaz k materiálum pro ustecké zastupko, kde jsem věděl o nějakých informacích a jen je napsal cca 21:00 a dostal pomalu vynadáno, že jí budím a navrhovala tam nějaký doby, kdy se bude do chatu psát. Myslím, že mnoho členů by se této komické situaci opravdu zasmálo a nepochpilo co se všechno děje v UL za blbosti. Pardon, že chci pracovat pro Piráty a pardon že jsem od volby do posl. sněmovny, kdy jsem makal jako každý jiný dostal první bolesti do nohou a odrovnalo mne to na dva roky. Přestaň hodnotit, že se někdy probudím, urážíš mě stím. Naopak jsme konkrétně tobě jako assistence poslance nějkolikrát snad pomohl, nebo ne? Mám tady taky začít vytahovat soukromé diskuze? Ne takovej nejsem, jen tě upozorňuji, že už zacházíš sama někam, kam se mi to nelíbí a nehodlám mlčet, nejsi žádná hvězda aby jsi tady na mě mohla vyskakovat a jsem si 100% že nejsem sám, kdo má stebou problémy. V tom větru to je cítit. Tak tě poprosím uzavři to! Zdar a sílu.
Uživatelský avatar
Michaela.Schwarzova
Člen KS Ústecký kraj
Příspěvky: 786
Registrován: 19 úno 2012, 18:00
Bydliště: Blahuňov
Dal poděkování: 1006 poděkování
Dostal poděkování: 541 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF ÚsK 7/2020 - Dovolba PKS - rozprava

Příspěvek od Michaela.Schwarzova »

Jan.Kotas píše: 25 úno 2020, 12:57
Už se nechci vyjadřovat k situaci "propleknutí", Jestli jsem zapusobil na Lili, že jsem ji vyhrozil, tj že bych udělal fyzicky na ulici nebo někde něco takového, tak to mne nenapadlo nikdy a do teď jsem ani neuvažoval co za tím vlastně vidíš. Tak to se ji jdu omluvit soukromě. Nečekal jsem, že jste schpopný takové věci vymyslet. To proplesknutí bylo rozhodně myšleno, aby zabrzdila hodnotit mne vždy když napíšu. Tak jako že jsem upozornil na dotaz k materiálum pro ustecké zastupko, kde jsem věděl o nějakých informacích a jen je napsal cca 21:00 a dostal pomalu vynadáno, že jí budím a navrhovala tam nějaký doby, kdy se bude do chatu psát. Myslím, že mnoho členů by se této komické situaci opravdu zasmálo a nepochpilo co se všechno děje v UL za blbosti. Pardon, že chci pracovat pro Piráty a pardon že jsem od volby do posl. sněmovny, kdy jsem makal jako každý jiný dostal první bolesti do nohou a odrovnalo mne to na dva roky. Přestaň hodnotit, že se někdy probudím, urážíš mě stím. Naopak jsme konkrétně tobě jako assistence poslance nějkolikrát snad pomohl, nebo ne? Mám tady taky začít vytahovat soukromé diskuze? Ne takovej nejsem, jen tě upozorňuji, že už zacházíš sama někam, kam se mi to nelíbí a nehodlám mlčet, nejsi žádná hvězda aby jsi tady na mě mohla vyskakovat a jsem si 100% že nejsem sám, kdo má stebou problémy. V tom větru to je cítit. Tak tě poprosím uzavři to! Zdar a sílu.
Budu velmi ráda, když se Lili omluvíš, protože se ji to velmi dotklo (a koho ne?). Nikdo nemůže vědět, jak co myslíš. Proto važ slova, než někomu napíšeš o proplesknutí.
A i kdyby jsi to nemyslel, že ji ublížíš fyzicky, tak je normální takhle s někým mluvit? Lili má snad nárok na svůj názor, ne? Tlumí tě taky někdo tímhle stylem?

Jinak ti samozřejmě za všechnu tvou pomoc děkuji, ačkoli nechápu, proč to sem vytahuješ, když to není předmětem naší diskuze.
A ano, nejsem žádná hvězda, ale taky ji ze sebe nedělám a moc dobře vím, kdo má se mnou jaký problém. Ale není možné se zalíbit všem. S tím, už jsem se naučila žít.
Přijmout kritiku a uznat chybu taky umím. Zkus to, je to osvobozující.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michaela.Schwarzova za příspěvek:
Jan.Kotas
Uživatelský avatar
Miloslava.Karfilatova
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 339
Registrován: 13 črc 2018, 08:53
Profese: Personalistka
Bydliště: Kadaň
Dal poděkování: 1055 poděkování
Dostal poděkování: 605 poděkování

Re: KF ÚsK 7/2020 - Dovolba PKS - rozprava

Příspěvek od Miloslava.Karfilatova »

Přátelé, přátelé, myslela jsem, že jsme rozumní dospělí lidé, ale to, co se tady vždycky objeví při dovolbe PKS, mi hlava nebere. Je tohle vážně nutné?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Miloslava.Karfilatova za příspěvky (celkem 6):
Vladimir.Vlach, Jan.Kotas, Frantisek.Kindl, Jana.Hladova, Hana.Vodrazkova, Daniel.Komenda

Míla Karfilátová
Místopředsedkyně PKS ULK * Místopředsedkyně MS Kadaň * členka KET Doprava a infrastruktura ULK

Zamčeno

Zpět na „Krajské fórum Ústecký kraj“