Michael Roj

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: Personální odbor - celý, KoKS Moravskoslezský kraj, PKS Moravskoslezský kraj, PMS Karvinsko

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  • Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  • Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  • V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Místní předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
Michael.Roj
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 4
Registrován: 18 úno 2020, 08:00
Profese: obchodník
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Michael Roj

Příspěvek od Michael.Roj »

Ahoj posádko, představuje se vám nový vysílač. :)

Je mi 28 let, žiju a pracuju momentálně v Bohumíně. Tamtéž jsem i maturoval na všeobecném gymnáziu, kde jsem se seznámil mj. s Danem Galuszkou, Honzou Jaroněm a dalšími. Třídní spolužák byl mj. Honza Nevyjel. (Aby toho nebylo málo, paní ředitelka na ZŠ byla maminka Kuby Ježíška.)
Po maturitě jsem se jal studovat do Olomouce, kde jsem nakoenc vydržel jen půl roku, podrobnosti nejsou důležité, nicméně během svého členství ve studentské organizaci AIESEC jsem přišel poprvé do styku s Vojtou Pikalem (na CFku to popřel, ale je to tak, jsme i na společných fotkách :mrgreen: ). S VŠ jsem to nevzdal, šel na na VŠB studovat týž obor (geoinformatika), ale ani tam jsem nedokončil. Při studiu na VŠB jsem byl zapojen do Stavovské unie studentů (pořádá Ostravský majáles a různé menší akce).
Zhruba půl roku jsem působil v Partners (jo, finanční poradentství jinak), taky zajímavá zkušenost a rozhodně ne jen negativní, spíše naopak.
Jako nedostudovaný intelektuál jsem pak nějakou dobu vydělával jako korektor českých textů přeložených z angličtiny, tato práce z domova byla dobrá maximálně tak na půl roku.
Momentálně pracuji jako obchodník s ocelovým lanem pro bohumínské drátovny, jsem v denním kontaktu s Beneluxem, Balkánem a ex-sovětskými zeměmi.

Mám rád tvrdou muziku, dále i měkkou muziku, no prostě jakoukoliv dobrou muziku s duší. 11 let jsem hrál na klavír. Mluvím plynně anglicky, obstojně polsky, méně obstojně rusky a primitivně se domluvím se Srbem. Moje francouzština je rezavá, ale 6 let jsem ji na gymplu měl. Neumím malovat ani zpívat, ale o to raději se poslouchám mluvit. Jsem vášnivý Chachar (či Baníkovec) a obecně sportovní fanoušek. Buďte na mě milí a slibuju, že i já takový budu na vás (vlastně mi stačí férovost).

Doufám, že nebudu odmítnut a opatrně se těším na plodnou spolupráci. :) Arrr!
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michael.Roj za příspěvky (celkem 3):
Daniel.Galuszka, Jakub.Vontroba, Jakub.Jezisek
Uživatelský avatar
Daniel.Galuszka
Mediální odbor
Příspěvky: 702
Registrován: 30 lis 2017, 19:52
Profese: social media team
Dal poděkování: 434 poděkování
Dostal poděkování: 790 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Michael Roj

Příspěvek od Daniel.Galuszka »

Ano, potvrzuji Michalova slova. Bohumínský gympl je líheň Pirátů (ještě musíme zpiratizovat toho Honzu konečně taky :D).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel.Galuszka za příspěvek:
Michael.Roj
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Karvinsko“