Návrh na zrušení povinného očkování

Moderátoři: Administrativní odbor, Mediální odbor, Financni tym, Zahraniční odbor, Garanti, Rada resortních týmů - členové

Odpovědět
Ondra.kl
Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
Příspěvky: 4107
Registrován: 18 čer 2009, 12:09
Profese: IT administrátor
Dal poděkování: 794 poděkování
Dostal poděkování: 4097 poděkování

Re: Návrh na zrušení povinného očkování

Příspěvek od Ondra.kl »

Nikezeus píše: 19 led 2020, 11:21Zeptam se jinak, dospely odmitac ockovani, ktery onemocni na nemoc, na kterou se povinne ockuje si platit nahradu na svoji lecbu tedy nebude?
Tam trochu hapruje to, že ho nikdo nevyzval, takže on vlastně aktivně neodmítl a tedy není odmítač. Takže by pojišťovny asi nic nevysoudily. Pokud se zprovozní prokazatelná výzva k očkování i pro tyto případy, pak jsem pro aplikaci sankce.
Uživatelský avatar
Anna.Ungerova
Člen KS Královehradecký kraj
Příspěvky: 146
Registrován: 27 říj 2013, 14:22
Profese: veterinární lékařka
Dal poděkování: 469 poděkování
Dostal poděkování: 377 poděkování

Re: Návrh na zrušení povinného očkování

Příspěvek od Anna.Ungerova »

Zkoušela jsem najít nějaké aktuálnější a relevantní údaje k imunitě proti spalničkám v populaci. Pro úvahy o kolektivní imunitě mi to přijde důležité.
V případě zvýšeného výskytu onemocnění v posledních letech si lze všimnout velkého až převažujícího podílu dospělých mezi nemocnými, tak by mě zajímal jejich vakcinační status, ale nedaří se mi tyto informace najít jako veřejně přístupný přehled. Asi toto info jde získat přes 106 od hygienických stanic, protože občas se někdo v diskusi vytasí s nějakým grafem, ale nejde na to odkázat, nakonec ani dokázat, že si to nějak neupravil.

Když vezmu trochu potupně zavděk idnes.cz, asi rok starý článek
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/spal ... omaci_jadv
"Více než jedna třetina lidí se zdokumentovanou vakcinací, ať už jednou, nebo dvěma dávkami, nemá v současné době dostatečnou hladinu protilátek,“ říká Aneta Medonosová z laboratoře Synlab
...
Důvodem stále vyššího výskytu spalniček je podle odborníků nedostatečná proočkovanost dětí a klesající hladina protilátek u očkovaných lidí. Nejvíc případů, přes devadesát onemocnění, eviduje Státní zdravotní ústav podle posledních dat u lidí mezi 35 až 45 lety, přičemž asi polovina z nich v dětství dostala jen jednu dávku.
Dokud v tomhle nebude zcela jasno, argumentace kolektivní imunitou nebude úplně přesvědčivá. Věřím, že v letech po zavedení očkování to fungovalo skvěle, ale je potřeba si uvědomit, že většina populace sestávala z lidí, kteří nemoc prodělali a tím získali takřka celoživotní imunitu. Jak tito stárnou, teprve se ukazuje, že samotná aplikace vakcíny v dětství asi nebude stačit. Asi bych za těchto okolností viděla jako přínosnější snažit se tuto situaci konstruktivně vyřešit navržením schématu revakcinace v dospělosti, ideálně s dostupnou monovakcínou. Jestli třetina očkovaných dospělých je vnímavá, pořád dokola obviňovat odmítající rodiče, že je vše jejich vina a vymýšlet další represe mi přijde jako, hmm, neefektivní.
Ivor.Kollar
Člen KS Praha
Příspěvky: 965
Registrován: 05 bře 2017, 11:57
Profese: IT konzultant
Dal poděkování: 2204 poděkování
Dostal poděkování: 2515 poděkování

Re: Návrh na zrušení povinného očkování

Příspěvek od Ivor.Kollar »

OFFTOPICObrázek :)
P.A.Semi
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 103
Registrován: 05 led 2019, 05:27
Profese: programátor
Dostal poděkování: 22 poděkování

Coronavirus...

Příspěvek od P.A.Semi »

Tohle již mimo souvislost se seriálem, který jsem tu psal minule... OFFTOPIC(Sestavil jsem ten seriál vcelku a mírně okomentoval, SandBox 2020, možná ho ještě okomentuji víc... Asi jsem to přehnal s rozsahem, to se omlouvám... Slíbil nebo plánoval jsem přijet, ale zdržel jsem se zálohováním solar physics dat, podrobněji jsem prozkoumal ty sluneční skvrny z cyklu 25 a napsal o tom článek, včetně videa, což znamenalo si ty série stáhnout podrobněji a k tomu nějaký algoritmus na výřezy z obrázků pro to video, atd... Jak jsem to tu psal a ještě jinde, popletl jsem to minule a je to o trochu složitější, ale i tak to je Dobrá Zpráva... A ovšem zarazil mě poněkud ten Coronavirus, a čekám, jak se to vyvine... Což zmiňuji proto, že o tom možná bude někdo přemýšlet, proč mi to trvalo tak "dlouho"...)

-----
Jenže je tu ta patálie s nově zkonstruovaným virem, Coronavirus 2019-nCoV, a s jeho připravovaným očkováním. Tentokrát se zdá velmi pravděpodobné, že máslo na hlavě mají Číňani, o jejichž čestnosti si tu nikdo nedělá velké iluze, takže to zřejmě bude snáze pochopitelné nebo průchodné... Ale je to takový Modelový Případ, to se lehko může opakovat...

Jeden z typů běžného nachlazení a rýmy dělá právě i Coronavirus, i když běžnější je asi Rhinovirus. A ovšem, jedno takové závažné nachlazení je i SARS, i to je druh Coronavirus... Ale tentokrát je to ještě zvláštnější... Ale dalo by se to s nadsázkou shrnout, že to vypadá, jako by tam v Číně nějak vyšlechtili nějakou novou "smrtelnou rýmu"...

Tak prý se to nastartovalo proto, že Číňani žerou netopýry a různou jinou havěť. Inu, ale to tam dělají už tisíce let, ale tohle je teď nějaká zvláštní novinka, takže jenom na netopýry se to svést nedá...

A ovšem Wuhan OFFTOPIC(ČT to po sovětském vzoru zkomolila jako Wu-chan - proč? Školní atlas z roku 1989 revidované vydání 1991 ho má jako Wuhan, tak jako celý svět včetně těch Číňanů, když to chtějí napsat anglicky, ale třeba cestovní atlas z roku 1958, na obálce má zeměkouli v pěticípé hvězdě, ho má ještě Wu-chan, zřejmě podle ruštiny, která písmeno H nemá...) není jen-tak nějaké město, je zajímavé hned několika věcmi:

Ve Wuhanu nasadili 5G síť, to je záření s velmi krátkou vlnovou délkou, pro které narozdíl od jiných radiových vln nejsme průhlední, takže se zarazí hned o kůži, a ovšem poškozuje to prý tu kůži a obzvlášť zřejmě u malých dětí, které ji mají tenčí, protože se magnetické víry šíří i dovnitř těla (tak nějak jsem to četl a možná trochu zkomolil)... Třeba leckterý užitečný hmyz včetně třeba včel to dost hubí... (To jako jestli chcete, aby vaše děti někdy ještě jedly ovoce, tak neubližujte včelám!) A ovšem, viry jsou také dost malé a možná třeba zmutovaly kvůli tomu 5G záření ? Nebo tam lidé mají oslabený imunitní systém a lépe se to proto šíří ? Nebo tam mají jiné zdravotní problémy a touhle epidemií se to někdo snaží přehlušit ?? (To by bylo ještě relativně triviální vysvětlení, ale ono je to horší...)

A ovšem, ve Wuhanu sídlí maximálně nebezpečná virologická laboratoř, zabývající se mimo jiné i výzkumem imunity právě těch netopýrů (ti totiž mají zvláštní vlastnost, díky které jsou jak zásobník virů, ale nejsou z toho nemocní), Coronavirus uměle kombinovaného s HIV (AIDS, od roku alespoň 2010), a jeho potenciálního šíření z netopýrů na lidi... Prý tam ale podle soudruhů z Číny vůbec nedělají, kromě jiného, třeba biologické zbraně, prý... Věříte jim to? Indové jim to nevěří, a zrovna tahle laboratoř ve Wuhanu je tam zmiňovaná mezi dalšími... (Jenže je spíš pravděpodobné, že jim to z té laboratoře uniklo předčasně a omylem, asi se tam tím někdo nakazil a vynesl to ven... Kdyby třeba strávili ještě pár let vývojem, třeba by to bylo ještě účinější? Hm... Třeba ještě bude... Kdo ví ? )

A ovšem, jak zjistili vědci z Indie, tenhle Coronavirus 2019-nCoV obsahuje geny z HIV, lidově řečený AIDS, tedy je to GMO virus, Rýma zkřížená s AIDS, a to není náhodná mutace... Někdo prý tu Indickou vědeckou práci (publikovanou na biorxiv.org) zpochybňuje jakožto podvod? To PDF jsem četl, je evidentní, že to nepsal žádný troll, ale někdo na úrovni, kdo má přístup k těm genetickým sekvencím, zná jednotlivé software na jejich zpracování a umí i simulovat 3D tvar bílkovin, sestavených podle těch genů. (To PDF tam prý již není, tvrdí nějaký američan, ale z Evropy a z archive.org tam ještě vidět je, ale kdyby tam zmizelo, vím o nejméně dvou nebo třech kopíích, ze kterých to půjde zveřejnit opět, tohle jen-tak nezametou...)

Jak se to snaží hystericky zametat pod koberec, třeba při tom suspendovali z twitteru světoznámé seriózní novináře (Zero-Hedge), kvůli článku o doktoru Peng Zhou (Peng Žu), co se tím výzkumem (Coronavirus a imunita netopýrů) zabýval asi nejvíc a má z toho lecjaké vědecké publikace... OFFTOPIC(Já ale v tomto čerpám informace i z jiného zdroje, než je Zero-Hedge, ale ten tu zmiňovat asi nebudu... A ovšem, já tu netvrdím, že by zrovna Zero-Hedge byli nejlepší na světě, ale na druhou stranu je to dost známá značka a mají celkem dobrou úroveň a tohle se novinářům nedělá, zejména když si přečtete ten článek a zdůvodnění, proč je prý suspendovali... Ani nevím jak dopadlo jejich odvolání proti tomu suspendování, možná už je zase oblokovali, to nevím...)

A ovšem, především Západní Média (anglofonní) se zdají, jako kdyby ty závažné informace věděli hned, jak to vypuklo, podle toho, jakou hysterii (přehnaná varování) začali šířit...

Ono to skoro jako vypadá, že to souvisí víc než časově s Trump Impeachment třeba na odvrácení pozornosti OFFTOPIC, a možná ale ne zcela pravděpodobně i s mým textem WPoHC (který také souvisel nejen časově s Trump Impeachment, kvůli tomu jsem s tím musel víc spěchat, a pokud myslíte, že je to "blbost", ten text ale není jen-tak-něco, a (((jim))) už to došlo, narozdíl od leckoho zde...), jako kdyby tuhle připravenou biologickou zbraň někdo omylem nebo spíš předčasně vypustil z laboratoře...?

Skoro jako kdyby si to ta Média dala do souvislosti s tím, že Bill Gates loni na podzim hovořil na nějaké konferenci (Ted talk), jak je kvůli CO2 potřeba redukovat populaci, třeba prý pomocí vakcín, zdravotnictví a "reproductive health"... OFFTOPIC(je tam i zajímavé, že při tom šířil stejnou propagandu jako Greta Thunberg později v Davosu, že prý potřebujeme "Real Zero" CO2, tedy de-facto i "Real Zero" pro život na zemi, který to CO2 potřebuje... Čímž ani neříkám, že to má Greta od Billa Gatese, ale mají to zřejmě ze stejného zdroje klima-propagandy... Akorát že ta Greta už se nedostala jako Bill Gates k tomu to zformulovat tak, že je na tu "Real Zero" potřeba především redukovat lidskou populaci... Bill Gates tam na to měl matematickou rovnici, vlevo chtěl mít "real zero" a v pravo aby toho dosáhl, tak by musel mít buďto perpetuum mobile, nebo v tom součinu na "zero" přivést tu populaci, nebo tu energii a obživu získávat nějakým sci-fi postupem, který tu zatím není k dispozici... To video je ale ustřižené jen přesně po tu redukci populace, tak nevím, co dalšího k tomu navrhoval...)
Nebo s tím, že jím sponzorovaná organizace (John Hopkins - Bloomberg School of Public Health, Center for Health Security) dělala loni na podzim simulaci pandémie Coronavirus, rozšířené z Číny, s desítkami milionů obětí, ale prý prý to bylo jen tak jako na zkoušku, a ten Coronavirus tam byl trochu jiný typ, ale tu simulaci pro jistotu prý všude vymazali a nahradili ji jenom omluvou, že to jako nebylo myšleno vážně nebo jako plánování, ale jen jako pro přípravu "bdělosti"... (výstup z podobné ale asi jiné simulace jsem viděl na Youtube, postupně tam naskakují vlevo dole miliony a mapa se barví červenými tečkami, ale píšou tam o chřipce, asi to byla zase jiná simulace, chřipkou strašili předtím...)

Oni totiž Číňani ten Coronavirus zřejmě ukradli nebo dostali před časem z Kanady (Nebo to byly jiné viry? prý tam zkoumala i Ebolu, než ji za špionáž vyhostili...), tu zatčenou a vyhoštěnou viroložku jsem viděl i na reportáži z tamní MainStream televize CBC news, takže si to Zero-Hedge nevymysleli celé, takže jestli to chcete zpochybňovat, tak na kolik procent se mohou mýlit ?

Jenže naštěstí to prý zmutovalo a není to tak nebezpečné, jak to bylo plánováno, nebo o tom soudruzi z Číny lžou a mají mnohem víc obětí, než tvrdí... (což jsem také někde četl, ale potvrzené to není)... A ovšem pro nás naštěstí je prý tenhle virus specifický víc pro Asiaty než pro Evropany nebo Afričany, protože prý se váže na nějaké buňky v plících, kterých mají Číňani 5x víc než my... Snad... Ale nespoléhal bych se na to, radši...

No a přičinliví vědci z Austrálie již si ten virus namnožili a připravují z něj prý vakcínu, z téhle Rýmy zkřížené s Aids... No doufejme (nedoufejte!), že budou všechny dávky takové vakcíny dobře inaktivované, že to naopak nebude tu nemoc šířit, jako se prý občas děje třeba se spalničkami... A že když ji třeba nařídí pro všechny zdravotníky, aby z toho pak třeba neměli doživotní Alergii na Rýmu? (Nebo třeba něco horšího...) To by bylo fakt nepříjemné...

Protože Očkování způsobuje mimo jiné i některé Alergie, a těch není málo... Když "Alergie" je hyper-senzitivní reakce imunitního systému, a když "Očkování" je senzitivizace imunitního systému, a masivní nárůst alergií se časově shoduje s přehnaným rozšířením očkovacích plánů, to mi řekněte, jak si někdo může myslet, že to spolu nesouvisí ?

Takže ono to sice vypadá, jako že WHO už zase dělá hysterii z "pandemie" při několika málo stovkách úmrtí, kdy to je zatím už skoro jedno procento z obětí třeba chřipkové epidemie v USA za jednu zimu, ale oni možná tu "hysterii" dělají proto, že vědí víc, než kolik řeknou...? (Matematika - OFFTOPICpokud je ve Wuhanu 11e6 lidí s průměrným dožitím 72 let, tak v tom městě průměrně denně zemře 418 lidí, takže jestli k nim přibylo průměrně denně 33 lidí z téhle epidemie (700 za 21 dní?), tak to není zatím katastrofa... Ale ono jich je prý víc, ale "soudruzi" to tají... Nebo naopak lžou tamní zaměstnanci v krematoriích, že je nestíhají spalovat...? Pouhý 8% nárůst nezpůsobí kolaps v krematoriích... Je to ale jen z neověřeného zdroje, zatím...)

Ona totiž ta očkování mívají nežádoucí vedlejší účinky, u některých horší než původní onemocnění, u některých jen zanedbatelné, jen některé jsou podchycené v SPC k tomu očkování a v oficiálních statistikách, ale ne když se třeba projevují až po čase, a takhle spěšně nasazené nevyzkoušené očkování může mít nečekané nežádoucí účinky, které se projeví třeba až za rok, za dva... (To jako budete tvrdit: "ne, to nemůže" ? Ale může... V některých těch očkováních jsou občas vzorky DNA, které tam nepatří, a ty můžou být i karcinogenní ("náhodně" vybrané hledání "vaccine DNA samples carcinogenic", takových je nezávisle víc, co to tvrdí...), a třeba můžou být jenom v batchi pro nějaký "neposlušný" stát...? Třeba v USA obvykle mají očkování horší dopad, než tady v Evropě...)

To mi budete chtít třeba někdo tvrdit, že "to jsou jenom nějaké desinformace z internetu" ? Ne. To jsou Informace z necenzurovaných Zdrojů. Jejich Spojení je Domněnka, že to nějak souvisí, a je otázka, na kolik procent je reálná, protože naprosto zcela Blud to evidentně není... Já chápu, že pro leckoho, kdo by chtěl Lid udržovat v Poslušné Nevědomosti, jsou tyhle zdroje (AltMédia) nežádoucí, a proto se je snaží zpochybňovat... Můžete mi tedy třeba udělat rešerši, kde naše MainStream Média, třeba ČT nebo novinky.cz nebo idnes.cz, zmínili, že ve Wuhanu je Virologická Laboratoř, zabývající se aspoň deset let výzkumem toho Coronavirus, netopýrů, přenosem toho viru na člověka a kombinací Coronavirus s HIV ? (Což zřejmě nezmínilo ani moje oblíbené RT... Zřejmě nechtějí šířit oprávněnou paniku?) Na některé Poznání je vhodné čerpat Informace z více Zdrojů zároveň a podle možností si je ověřovat... Ale je třeba při tom chápat, že leckdo se může mýlit nebo lhát, ale když se jich takhle "mýlí" moc najednou a z různých stran, tak na tom asi něco bude, i když to nemusí být zrovna tak, jak to ten nebo onen tvrdí... (Tak ještě doplním, že na ČT24 jsem to našel také aspoň trochu OFFTOPIC, když se to hledá i za to jejich zkomolené jméno: Uprostřed Wu-chanu je laboratoř na výzkum smrtících virů. Vědci před ní varovali už před třemi roky, je to v sekci "Věda ČT24", takže spíš jen pro úzký okruh zainteresovaných, a jestli to uvedli třeba v pořadu Události se ještě pokusím dohledat... Na novinky.cz ani na idnes.cz jsem to nenašel, na idnes.cz to ale někdo ze čtenářů zmínil v diskusi...)

Jak jsem psal na úvod, je to takový Modelový Případ... A ještě teprve uvidíme, jak to tentokrát dopadne, a jestli se z toho ponaučíme, nebo nám to bude rychle zapomenuto...?
Michal.Lupecka
Člen KS Olomoucký kraj
Příspěvky: 443
Registrován: 27 dub 2009, 18:10
Profese: webař
Bydliště: City 17
Dal poděkování: 739 poděkování
Dostal poděkování: 579 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Coronavirus...

Příspěvek od Michal.Lupecka »

P.A.Semi píše: 06 úno 2020, 22:22 Tohle již mimo souvislost se seriálem, který jsem tu psal minule…
to je dobrej bizár, to by se mělo někde archivovat pro příští generace :D
@iiic
PGP Key IDs: 0x760CC8FBFF5A6EA7 | 0x8BC4688A2B9556EF

Co znamená mediální vyváženost? "Dnes vám zprostředkujeme rozhovor s předním odborníkem na dané téma a v rámci vyváženosti i s někým kdo nemá ani ponětí o čem mluví, ale cokoliv si vymyslí"
P.A.Semi
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 103
Registrován: 05 led 2019, 05:27
Profese: programátor
Dostal poděkování: 22 poděkování

Re: Coronavirus...

Příspěvek od P.A.Semi »

Michal.Lupecka píše: 07 úno 2020, 13:45 to je dobrej bizár, to by se mělo někde archivovat pro příští generace :D
Já to archivuji, a o to, aby byly nějaké příští generace a aby byly gramotné a nezdeformované, se snažím... OFFTOPIC(A k tomu seriálu, já jsem při zkompletování zjistil, že takhle to ještě končit nemůže, že je tam potřeba dodat, co následovalo... Já to popíšu snad někde podrobněji, ale jen ve zkratce: O den později jsem s tím šel na /pol/, znáte to jako Anonymous, a dostal jsem tam za odměnu asi nejkvalitnější thread z oblasti křesťanské mystiky, to mám zas na půl roku co studovat nebo komentovat. A sice se thread >>240112908 jmenoval "Sunday Biblestudies - Sinners Welcome" , ale nevím proč, ale z těch asi 45 diskutujících jsem tam byl jediný, kdo napřed "Welcome" pozdravil... A ovšem, místo původního dost kompatibilního reCaptcha tam Google nasadil nekompatibilní a velmi tvrdou verzi s trojtým reCaptcha, ale když jsem si s tímhle Kerberem, co mě velmi obtěžoval, začal místo toho hrát, a třeba jim to celé vyplnil a pak zkazil a dal si tu gamesku ještě jednou, nebo jim tam klikal tam a zpátky párkrát dokola, tak mě pak zkusil Google cestou zpátky hryznout nějakým virem nebo přeplnil paměť Firefox až ke kolapsu, tak jsem ten VirtualBox típnul a uložil pro analytiky a už jsem tam další nepsal...
A dále je potřeba zmínit, jak místo těch dlouhých odstavců, kde jsem tu vysvětloval nutnost Lidové archivace Médií, aby nemělo smysl, aby Oligarchové tlačili na Archivy to smazat, mi správnou formulaci řekl asi Anděl ale ústy skoro čtyř-letého chlapečka, co si v magickém plášti vylezl na bedny před krbem, aby byl na chvíli vyšší než já a jeho otec, a řekl bez jakékoliv souvislosti větu: "s Novinama se dělá, že se nechaj na Komodě". Já slyšel "na hromadě", jeho otec slyšel "na komodě". Ale tohle je přesně ten správný postup, že když už ty "noviny" máte doma, tak si je máte uložit, kdyby se za týden nebo za měsíc ukázalo, že to bylo významnější, než to vypadalo...
A jak mi potom, co jsem napsal dopis Antroposofům, vytiskl si ho a okomentoval po straně, tak když jsem ho někam nesl, tak do toho otevřeného cmd, kde z toho byla md5+sha checksum, mi pro ně napsal anglickou větu asi Anděl packama Kočky, co se prošla po klávesnici, a to se správným smyslem a jen s drobným překlepem. To jsem fakt ještě neviděl a hacker tu nebyl a zdejší lidi neumí slangovou angličtinu... v tom cmd bylo napsané "u ju5t .....;", akorát tam ty písmena byly zopakované auto-repeat, jak tam déle stála, a těch teček před středníkem na konci bylo asi tak deset řádek... Znamená to: "vy už to budete jenom dlo:ohou komentovat nebo pokračovat, až do konce věty", v tomhle významu používám ty tři tečky na konci věty, jako "uvažujte dál"... Ale nemusíte tomu věřit, dokázat to nejde, že jsem si to tam nenapsal sám...
A další věci se tu staly, co stojí za popis... Proč to píšu sem? Protože nevím, kam přesně bych to měl napsat...)


Rozhlédl jsem se poněkud, a vidím, že leckde o tom Coronavirus leckdo šíří různé omyly nebo desinformace... A že i já jsem podcenil tu simulaci Bill Gates a John Hopkins Institute, tentokrát byla mnohem důkladnější, a vysvětluje to, proč ta Západní Média od začátku tak šílela o Pandemii, i když to ještě bylo dost triviální, nedosahující ani procento úmrtnosti běžné chřipkové epidemie, podle oficiálních čísel...

Podle jednoho českého videa (na celkem dobré úrovni video-blogu) jsem si to nějak našel, viz třeba hledání Event 201, konkrétně bych asi doporučil jejich vlastní 12-minutové shrnutí Event 201 Pandemic Exercise - Highlights Reel. To, že se takhle trefili časově a zrovna na Coronavirus rozhodně neznamená, že tam všichni panelisté plánovali tu epidemii, i když to může znamenat, že tam někdo, třeba organizátor, měl "Insider Informations", asi jako bylo "Insider Trading" v září 2001, kdy to leckdo věděl předem... (To když si přečtete, byl tam k 911 evidentní Insider Trading, ale žádná souvislost se neprokázala, protože ten Insider Trading nesouvisel s arabskými teroristy, tak se to zametlo pod koberec...). Zejména když v době toho "Pandemic Exercise" zase jinde vysvětloval Bill Gates nutnost té redukce populace (prý kvůli CO2) pomocí zdravotnictví. A ti ostatní v té panelové simulaci se asi zřejmě zodpovědně připravovali a vysvětlovali, co kdyby a co s tím, těm se to nedá vyčítat, že se za svůj obor připravovali na nejhorší a vysvětlovali problémy, i když je otázka, jak moc přeháněli...?

Na tom videu bych podtrhnul jednu jejich zásadně nebezpečnou tezi, je tam kolem minuty 9, že prý na zastavení šíření desinformací je potřeba vypnout Internet a zablokovat nebo zcenzurovat sociální sítě, aby se nešířily ty "Desinformace". To je velmi zlý a nebezpečný blud. My máme právo se mýlit. Poskytovatel Komunikační Technologie není Broadcaster a naopak by se na ně měla vztahovat stejná pravidla Neutrality, jako jsou na Telekomunikační Operátory. A Globalisté nemají právo bez možnosti Lidové Polemiky lhát, šířit polopravdy a lži a zamezit Lidu, aby to rozporoval nebo hledal jiné souvislosti... Protože "Fake News" jsou tu především MSM (Mas-Média), jako zejména CNN bych zmínil na prvním místě a velká část Američanů včetně Trumpa by mi přitakali. OFFTOPIC(A zejména, když v té panelové simulaci si na to udělali virtuální "news agency" s průhlednou zkratkou GNN - mělo to znamenat snad "Global News Network" ? Mohli tím lépe vyjádřit, že to je hlas Globalistů proti Lidu ? K tomu CNN, to neříkám proto, že to tvrdí Trump nebo AltMédia, a ovšem já CNN nesleduji, leda když mě někdo upozorní na nějaké jejich faux-pas, různé zfalšované demonstrace, zcela nevyvážené diskuse nebo hysterické lži a levicová propaganda, a nebylo jich málo... Možná někdo další lže ještě víc, ale na CNN nejčastěji oprávněně žalují...) Problém desinformací se nevyřeší tím, že dají Lidu Roubík a zaslepí jim Oči, ale že se zvýší úroveň Kritického Myšlení a nebudou lidi tolik věřit Bludům, které mají nyní tak velký prostor proto, že západní Mas-Média jsou zcela nedůvěryhodná a leckdy lžou a zamlčují problémy, čímž zvyšují váhu hlasu těch Alt-Médií, která někdy správně varují, a někdy se mýlí... A hned dál v tom videu následuje teze, že je s tím potřeba něco dělat už preventivně. Takže oni chtějí umlčet všechny Varující Hlasy, protože některé z nich se mýlí, a protože ty, co se obvykle nemýlí, významně podrývají autoritu profesionálních Lhářů v Mas-Médiích... To není dobrá teze, umlčovat preventivně varující hlasy, ani pod záminkou vydírání nějakou epidemií...

K těm desinformacím zmíním třeba ten Patent na využití Coronavirus k očkování proti Bronchitidě... To je něco jiného a nesouvisí to. (Jak moc to je bezpečné a jaké by to mělo vedlejší účinky je otázka, a jen doufám, že nám ho nebudou hned nutit dětem povinně...) Napadlo mě jako podobenství, že někdo si dá patent na trénik loveckých psů ke štvaní jelenů, a někde úplně jinde potrhají hyeny stádo ovcí, a pak by to někdo chtěl svalovat na ten lovecký patent... Obecně - OFFTOPICŽe jsou někde videa, jak lidoví Číňani něco říkají, je to možné a je také možné, že je to omyl nebo lež, to nepoznáte... Taky jsem viděl použití technologie VideoMapping, kde nějaký týpek dělal grimasy a něco říkal, a vedle toho z fotky prezidenta (tehdy Obama a Putin) dělal stejné grimasy a daly se mu ty slova odezírat ze rtů... (To je otázka, kdo a proč má zájem na vývoji těchto technologií?) Asi obecně - nevěřte nikomu. Oni se mohou mýlit nebo lhát, mohou mít omezené informace nebo něco schválně přehlížet a zatajovat, a to jak Alt-Média, tak oficiální Mas-Média... Když něco vypadá moc senzačně, tak chvíli počkejte, jak a jestli se to potvrdí... Na druhou stranu, jsou Zdroje, které jsou Důvěryhodnější, a jsou Zdroje, které jsou Pochybné nebo to mají Pokřivené Politicky podle různých Zájmů... Lidová Žurnalistika se častěji Mýlí, ale méně Zatajují "nežádoucí" Informace, a Oficiální Mas-Média jsou zas častěji pod tlakem to Pokřivit podle zájmu Oligarchů nebo Vlád, ale zase mají profesionálnější reportéry... A ovšem, zejména v tomto a v předchozím příspěvku o Coronavirus jsem se snažil odkazovat na relativně hodnověrné zdroje, kromě asi těch klepů o Rumsfeldovi a Cheney, co jsou tady dál... Ale jestli třeba Hlasatelka v Televizi nebo Blogger o tom něco říkají nebo píšou má zcela jinou váhu, než když to vydá jako Vědeckou Práci nějaká Vědecká Instituce... Ty se sice také někdy dají podplatit, ale pokud píšou něco proti Oligarchům, tak není tolik pravděpodobné, že si je na to Oligarchové koupili... Je třeba zvažovat váhu těch informací... Obecně k těm Vědcům - když před něčím Vědci Varují, tak bych to nebral na lehkou váhu, a pokud se naopak snaží ukolébat Důvěru, tak bych o tom spíš pochyboval... Ale viz Climate Crying Wolf CO2, i ta "vědecká" varování se dají koupit a vynutit, to se pak obvykle časem ukáže... Televizní Hlasatelce ani Bloggerovi to nebudu věřit, ale mohou mě upozornit na něco, co jsem předtím přehlédl, tak se pak dojdu podívat, co tam píšou a jestli ta žurnalistická reportáž nebyla zkomolená nebo přehnaná, když to vypadá důležitě... Rozhovor v Televizi s nějakým "Odborníkem" je ideální prostor pro ně šířit nepodložené informace, on tam nemá obvykle prostor dodat nějaký hodnověrný hyper-link na primární zdroj a je to jenom jeho interpretace faktů bez odkazu na zdroj, leckdy jsou takové Názory Odborníků správné a leckdy tam bez kontroly něco podstrčí nebo přehlédne omylem nebo schválně... A pak je k tomu ještě váha toho, když něco podobného říká moc lidí nebo médií najednou, tak na tom asi něco bude, i když se mohou mýlit v detailech nebo v návodech k řešení... ...

-----
Ale zmíním jiný Patent, ten s tím totiž souvisí a je z toho ponaučení... Jak totiž na ten 2019-nCoV prý fungují detekční testy proti AIDS, a jak na něj fungují léky proti AIDS, třeba Lopinavir/Ritonavir nebo Remdesivir, tak už píše celkem seriózní nebo prostě oficiální médium Bloomberg, že na to prý chce firma Gilead spolu s Číňany získat Patent, článek je sice schovaný za pay-wall, ale stačí úvodní věta - "Chinese researchers have applied for a national patent on an experimental Gilead Sciences Inc. drug that they believe might fight the novel coronavirus"... Takže někdo vypustí GMO uměle vytvořenou epidemii, pak si na to udělají Patent na léky a vydělají miliardy a budeme jim ještě jako děkovat...? (Ona je totiž otázka, jestli to vypustili proti svým lidem a ekonomice Číňani schválně nebo omylem ze svého Wuhan Virological Institute, nebo naopak někdo, kdo věděl, že tam ten Institute je a čím se zabývá, tak jim tam tu epidemii přivezli a vypustili na nedalekém tržišti...? To se dnes už těžko pozná, a tvrzení Číňanů, že to tam sami nepřipravovali, se tady věřit nedá - takhle nebezpečný výzkum se musí dělat Transparentně a pod vzájemným dohledem Států, a ovšem je to potenciálně nebezpečnější než jaderné zbraně... A že je ten virus umělý a ne přirozený je podle mě dost evidentní...)

A co že je zač ta firma Gilead Sciences, co nás takhle zachrání před tou epidemií svými patentovanými léky ? Zabývá se kromě jiného nebo možná především tím, co bych označil jako farmaceutický hyenismus a vydírání vlád. A občas dá ze svých miliardových zisků pár set milionů na charitu (na léčbu HIV/AIDS a na léčbu poškození jater, která předtím několik let vědomě způsobovali, dali skoro 2.5% svých ročních profitů v roce 2015), takže jsou opěvováni jako ta nejštědřejší společnost (the most generous company), i když třeba několik let zdrží zavedení nového léku, aby maximalizovali profity z toho starého, přestože se ví, že ten starý lék má významné negativní účinky. A když jim na nějakou předraženou důležitou medicínu chce třeba Taiwan sebrat patent a vyrábět si to sami, tak oni mu přestanou dodávat všechny další své léky a vydírají tím tamní vládu... Na některé léky prý mají $1000 za jednu tabletu, takže těch 84 dní léčby, co jsou potřeba, stojí asi tak jako běžný rodinný dům... Viz sekce "Criticism" v tom článku ve wikipedii.

Gilead Sciences má sice evidentně hebrejské jméno, ale nějakou prokazatelnou nebo evidentní spojitost s Židy jsem nenašel... Založil ji nějaký Michael L. Riordan, jenž je zajímavý tím, že se o něm skoro nikde nic nedočtete... "R jordan" sice také zní hebrejsky, ale možná to je spíš Irské jméno...? Po deseti letech z tohoto miliardového byznysu ale odešel a je dnes Chairman ve firmě Beaufort 12, kde jako první svůj produkt zmiňují nějaký plugin pro Salesforce, oni tam sice neuvádějí slovo Spam, ale zabývají se profesionálním rozesíláním obchodních emailů ve velkém, a chlubí se zákazníky formátu jako gsk, Toyota, Cisco, Google a Yale, takže to asi není žádná malá ryba... Po něm tam byl jako CEO Donald Rumsfeld, než potom odešel znovu na Secretary of Defense za Bushe rozpoutat válku v Iráku. Ten je zajímavý tím, že už v 70-tých letech spolu se svým parťákem Dick Cheney pomáhal CIA zametat vraždu Kennedyho, a že 10. září 2001 jakožto ministr obrany oznámil deficit 2000 miliard dolarů v Pentagonu, který jim tam ale zametlo pak to letadlo, co na to udělalo skoro nemožnou piruetu (ale to manko tam měl spíš na svědomí Rabbi Dov Zakheim, vrchní účetní, co zároveň dělal CEO ve firmě na dálkové ovládání těch Boeingů...). A hned den po 11. září Rumsfeld silně lobboval za válku v Iráku a patří mezi ty, kdo o tom šířili nejvíc lží a jeho podíl na rozpoutání té války patří mezi ty významnější... OFFTOPIC(Spolu s tím Dick Cheney, který dělal za Bushe vice-prezidenta, poté co dělal member of the board of advisors of the Jewish Institute for National Security Affairs, vedli tam tu významně pro-Izraelskou politiku blízkovýchodních válek... Jak s tím Dick Cheney souvisí? Byl velký parťák Rumsfelda už od 70-tých let, ale s tím Gilead to asi nesouvisí...) Sice Rumsfeld pochází z Chicago, stejně jako je sídlo tamní hlavní židovské mafie, která dnes už nestřílí na ulicích a místo toho vlastní části "Millitary-Industrial Complex" a vydělává na válkách, s čímž jim tenhle Rumsfeld významně pomohl, i když zřejmě není Žid ale Ir, a zřejmě jim jenom dělá užitečného poskoka, Sayanim se jim prý říká... (Kdo tam tomu Gilead Sciences šéfuje dnes už nevím, ta jména mi nic neříkají... Ty, co jsem zmínil, to jen aby byla přibližně představa, jaký typ lidí to asi řídí...) Takže tihle teď budou asi mít ten Patent na lék proti Pandemii tohoto typu Coronavirus a vydělají zřejmě další miliardy, nebo to tak zatím vypadá, že se na to chystají... Jak se říká, že "Štěstí přeje Připraveným", byli tihle jenom náhodou připravení na očekávatelné, nebo si to dobře připravili ? Ať tak, nebo onak, tak ale chtít si dávat Patent na Lék v době Pandemie je prostě Hyenismus...

Tedy je tu mimo jiné i evidentní problém s tím Patent a s vydíráním vlád a s placením Vědy ze zisků Farmaceutů... Pokud je něco na seznamu esenciálních léků, tak by to měly vlády jako patent odkoupit (za přiměřenou cenu) a nabídnout k volné Kapitalistické Soutěži výrobců jakožto Generics místo současného Totalitního Monopolu... Nebo úplně ty Patenty na Léky zrušit, jako třeba na IT software tu neplatily žádné Americké patenty a proto se to tak rychle rozvinulo... Patent je brzda Vývoje i volného Obchodu, a brzdit vývoj a výrobu léků v Medicíně je hyenismus, a Monopol má příliš prostoru k Vydírání. Ale Vědecké Ústavy a významné Publikace a Školy by měly především sponzorovat Vlády, a to Globálně, a v žádném případě by neměly být závislé na Profitech Kapitalistů nebo globálních Monopolů, které těží Zisky z Nemocnosti...

A ovšem, někde dorazila o dost hodnověrnější informace z Wuhanu než předtím, že je tam situace mnohem horší, než soudruzi z Číny hlásí oficiálně... (A k tomu poznámka - oni jak jsou zavření doma, tak ani hned nezjistí, kolik jejich známých kde zmizelo... Ale tahle "hodnověrnější informace" o stovkách odvezených s pneumonií denně pochází dost pravděpodobně z tamní nemocnice, vypadá pravděpodobně a relativně dost ověřeně to někdo psal z čínské dekontaminační místnosti v nemocnici, tak nevím, proč by to personál tamní nemocnice schválně nafukoval, když je naopak pravděpodobnější, že to tamní vláda zatajuje...? ) (K tomu lingvistická poznámka - když takhle píšu "soudruzi z Číny", myslím to pejorativně, ve smyslu "nevolená a nedotknutelná byrokratická totalita", privilegovaná vrstva udržující Lid v Temnotě... Nebo ve smyslu jednoho starého vtipu: "kde udělali soudruzi z en-dé-er chybu?", asi to bylo ve filmu "Jáchyme hoď ho do stroje", nevím jistě...)
P.A.Semi
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 103
Registrován: 05 led 2019, 05:27
Profese: programátor
Dostal poděkování: 22 poděkování

Re: Návrh na zrušení povinného očkování

Příspěvek od P.A.Semi »

Dvě věci bych chtěl dnes zmínit, a jedna se víc a jedna méně týká očkování...

Jistě si pamatujete kauzu "Microcephaly", co propukla v Brazílii 2015 před Olympijskými hrami v Rio, tehdy to sváděli na Virus Zika. To je stará známá nemoc více než 50 let, rozšířená v Africe i v Jižní Americe, ale nikde nebylo tolik případů Microcefalie, jako poté, co v Brazílii vyzkoušeli Prenatální očkování, povinné očkování těhotných žen. (Myslím, že to byla vakcína Tdap, u nás to známe jako DTP.) Takový komár doletí za život jen na určitou vzdálenost v jednotkách kilometrů, ale administrativní hranice států ho příliš nezajímají. Takže když se vyskytne Microcephalie na určitém dost velkém území těch správných 9 měsíců poté, co se tam zavedlo očkování, na území větším, než přeletí X generací komárů, a zároveň to není v sousedním státě, tak to nedělal Virus Zika, ale to povinné očkování, které pak zase zrušili a přestalo to, i když Virus Zika tam je zřejmě pořád dál...

Farmaceuti se z toho doufám poučili, že čeho je moc, toho je příliš, ale my jsme se z toho zatím nepoučili dost.

Ukázalo se při tom, že:
  • když se něco na očkování pokazí, tak WHO a CDC jsou první mezi těmi, kdo to zalžou do autu. Čím větší je takováhle organizace a centrální autorita, tím spíš ji Farmaceuti zkorumpují nebo vydírají. Viz vyberte si ukázku, co si přečíst o syndromu Revolving Door, jak se management Farmaceutů dostává na pozice v CDC a naopak, oni se ani nemusí korumpovat penězi, prostě tam jsou ti samí lidé... Proto je důležité mít, třeba tady v Evropě, víc menších nezávislých Zdravotních Ústavů a Výzkumných Institucí, protože když jedna něco přehlédne z nedbalosti nebo je k tomu přehlédnutí donucena, tak si toho všimne jiná taková instituce. Compartmentalization se tomu také říká, a Distribuovaná Věda místo velkých Centrálních Institucí... (Boj s Korupcí ve Zdravotnictví mají i zdejší Piráti ve svém Programu. To je sice dobře, ale na ty opravdu velké Lumpy odsud nedosáhneme, ti jsou především v nad-národních centrech... Takže pro Boj s Korupcí ve Zdravotnictví je především potřeba si uhájit náš vlastní nezávislý Státní Zdravotní Ústav vedle 27 dalších v Evropě, a výzkumné instituce různě navzájem nezávislé, a nenechat to delegovat na úroveň EU centrálně, protože tam bychom dopadli tak, jako Američané se svým CDC a FDA...)
  • Našim Médiím nezbývá nic jiného, než citovat to, co jim nějaká takováhle autorita zprostředkuje a těžko mohou šířit "neověřené" zprávy. Naše zdravotnické organizace jsou daleko od ohniska těch případů a neměly možnost to samy nezávisle zkoumat.
  • V cenzurované Wikipedii si to nepřečtete. Mezi 37 možnými příčinami Microcephaly tam sice uvádějí tu lež s virem Zika, ale nenajdete tam "Prenatal Vaccination" (očkování těhotných žen je vlastně i očkování dítěte ještě dřív, než se narodí, v době, kdy se mu vyvíjí tělo) ani nic jiného o očkování.
  • Peer-review je druh Cenzury na potlačování vědeckého disentu. U nás by to bylo proti-ústavní, ale jinde možná Zákaz Cenzury v Ústavě nemají...
Vyplývá z toho, že žádné nevyzkoušené očkování nesmí být povinné. (Očkovat těhotné ženy nebylo dostatečně vyzkoušené předem, než tam tu povinnost zavedli... A teď už to vyzkoušené je, má to významné negativní následky... Třeba jiná vakcína tak špatná nebude, ale to se zjistí až po delším čase...)
Některá očkování jsou asi přínosná, a některá mají statisticky významný výskyt nežádoucích účinků, ale to pak ať k tomu je Informovaný Souhlas a ne Donucení. Některé "nežádoucí účinky" se dají tolerovat, když to pak má nějaký přínos. Ale to by si měl každý zvážit sám... Jak jsem psal, jen některá z těch očkování jsou špatná, a naopak jiná vám třeba někdy později zachrání život, a je potřeba to vyzkoušet statisticky na velkých vzorcích populace různě očkovaných a neočkovaných lidí, které z těch očkování je špatné víc, než nakolik pomáhá...
Kolektivní Imunita není správný Argument. Ti očkovaní jsou snad chránění, na co by byli jinak očkovaní, ti neočkovaní dobrovolně riskují, a kvůli těm pár procentům neočkovatelných postižených (kontra-indikace) není spravedlivé postihnout většinu populace třeba Alergiemi... Nelze říct, že ti neočkovaní riskují nezodpovědně a pak jim tu léčbu naúčtovat k úhradě, protože oni zase třeba méně zatěžují zdravotní systém těmi alergiemi a dalšími nemocemi... Srovnejte si to třeba s Kardiovaskulárními Chorobami (včetně Hypertenze), které jsou většinou důsledkem špatného životního stylu a životosprávy, ti si za to také mohou z velké části sami, ale také jim pak pojištění pomáhá...

-----
Coronavirus
  • Především je potřeba zachovat Opatrný Klid. (Je dost možné, že Panika a nesprávné reakce by mohly být horší, než ta Epidemie.)
  • Je otázka, do jaké míry to je Podvod, a není to tak špatné, jak se zdá, a do jaké míry to je Podvod, že se někdo snaží, aby se co nejvíc lidí nakazilo... V USA v televizi lidem doporučují, aby nenosili roušky a zachovali klid. WHO varuje, že "Stigmatizace" (obviňování těch, co to rozšiřují) je prý horší, než ta Epidemie. Západní Média lžou a obviňují lidi, že Rasismus (zde proti-čínský) je horší, než Epidemie... EU ukázala, že než by ustoupili ze svého neo-komunistického bludu "Volný Pohyb Osob", tak by nás radši nechali vyhubit... Teď to třeba není tak vážné, takže by taková panika byla kontra-produktivní, ale až to třeba příště bude vážnější, tak tenhle postoj je potenciálně nebezpečný, protože Karanténa zde funguje nejlépe a zamezení volného pohybu potenciálně nakažených, zejména když první příznaky nemoci jsou cítit nebo jdou detekovat až pozdě.
  • Bill Gates a spol to loni rozebírali, jaká z toho bude Krize, asi prý bude horší, než to bylo v 2008. Turistika, Letecká Doprava a další budou mít asi vážný problém, a ovšem, pokud Čínská ekonomika nyní nenastartuje, budou mít problém i naše firmy, pokud jsou závislé na surovinách nebo polotovarech z Číny. Zkuste se podívat doma kolem sebe a na své oblečení, na čem není napsáno "Made in China"... To, co se v Číně vyrábí, asi významně zdraží, když toho bude nedostatek... (Nejsem ekonom, abych odhadl, jestli to zdraží na dvoj-násobek nebo deseti-násobek...)
  • Jeden z jejich deklarovaných cílů je vypnout Internet nebo zablokovat různé sociální sítě, aby lidi nešířili Hoaxy a Paniku a nebránili v boji s Epidemií... (Dnes je to ale naopak, to by to leda zablokovali, aby lidi nezačali varovat a nezačali se zajímat o řešení včas... Řešení ale není si nakoupit zásoby a čekat... A rozhodně není správné řešení lynčovat nakažené nebo bránit zdravotníkům v práci, tím v tom Event 201 strašili... Jenže nastal opak, Mediální Cenzura brání udělat nějakou přiměřenou obrannou reakci včas...)
  • Kdyby na to někdo chtěl nutit lidem Očkování, tak na to pozor. (To jsou třeba zdokumentované případy, kdy se Spalničky někde rozšířily kvůli očkování, že tam ten virus nebyl dost deaktivovaný ("attenuated")... Jako by něco šlo udělat se 100% spolehlivostí? A viz zde dále v textu, AIDS byl původně vypěstován a rozšířen očkováním...)
  • Podle Článku v Peer-Review žurnálu "Journal of Medical Virology" od Čínských vědců, "The neuroinvasive potential of SARS-CoV2 may be at least partially responsible for the respiratory failure of COVID-19 patients" to vypadá, že se ten Virus šíří z nosu přes nervové synapse přímo do mozku, takže není detekován v krvi, nejsou příznaky nemoci, protože bílé krvinky o ničem nevědí a nebojují s tím. Takže to nemá smysl proti tomu něco očkovat. Takhle v Mozku to pak sežere "medullary cardiorespiratory center", což je něco, co se stará o to, že automaticky dýcháte, i když na to nemyslíte. Pak sice člověk může dýchat vědomě, ale když na to zapomene nebo třeba usne, tak automaticky nedýchá a udusí se... Asi to nenastává u všech pacientů, ale jen u těch cca 3%, co to nepřežijí ? Pokud ale Číňané ta čísla nefalšují, což se ví, že je falšují a úmrtí zařazují jako Pneumonia a nehlásí to... (Minulý týden v naší televizi říkali něco ve smyslu, že počet nově nakažených v Číně začal zpomalovat, a v druhé větě řekli, že to tam přestali testovat. Přesnou formulaci bych nedohledal, zaslechl jsem to z ČT24...)
    Cituji poslední odstavec: "Since SARS-CoV2 may conceal itself in the neurons from the immune recognition, complete clearance of the virus may not be guaranteed even if the patients have recovered from the acute infection. In support of this, there is evidence that SARS-CoV-2 is still detectable in some patients during the convalescent period. Therefore, given the probable neuroinvasion the risk of SARS-CoV-2 infection may be currently underestimated." (Sice mají na článek Copyright, ale to neznamená, že tím zatají takhle podstatnou informaci. Tohle je zrovna jeden z případů, kdy Copyright může být životu nebezpečný.)
    (Tedy mně to přijde nepravděpodobné, že by se virus mohl šířit v neuronech přes synapse přímo do mozku, ale tak moc tomu nerozumím a když tohle prošlo v žurnálu přes peer-review a když tam mají dost případů, na kterých to mohli ověřovat, tak na tom něco možná bude...)
  • Jenže takhle do nervů se to dostane asi jen někomu. U těch, kterým se to dostane do plic, dlouho není žádná imunitní reakce, protože proti tomu bílé krvinky nebojují, protože to zřejmě dlouho není v krvi, ale jen v plících. Prý se to množí v alveolách a pacienti se udusí hlenem, asi když proti tomu konečně začnou krvinky bojovat? Takže zesílit imunitní reakci by naopak bylo kontra-produktivní a zvyšovalo by to úmrtnost? Nejsem na tohle odborník, jsou to jenom moje odhady... (První pacient s Coronavirus v Anglii se prý vyléčil sám grogem (hot toddy). V podstatě inhalace alkoholových par, možná desinfekce možná i roztahování alveol? Je také možné, že by se vyléčil i tak a je to jenom novinářská kachna, a nemělo to prý vůbec lehký průběh. Ale spíš to znamená, že by se nějaký lék proti tomu měl spíš inhalovat, než podávat ústně nebo injekčně. Když si to přečtete podrobně, tak ten grog mu vůbec nepomohl a vyléčili ho až v nemocnici ve Wuhanu... Takže spíš ta Britská média se to snažila zlehčovat, aby to lidi léčili "grogem", dokud z toho nebudou groggy... Je tam také informace, že měl ten Coronavirus ve Wuhanu už loni v listopadu. Loni v říjnu měl Bill Gates tu konferenci o Epidemii Coronavirus. Pokud to nerozšířili schválně, tak měli Insider informace, že jim to uniklo z té laboratoře, nebo to snad byla Telepatie?) Podle neověřeného zdroje (dobře informovaný žurnalista, ale nedal k tomu hyperlink) prý dieta ovlivňuje průběh virových onemocnění, a rýže a vepřové maso to prý dost zhoršují, což je prý jeden z důvodů, proč to má v Číně vážnější průběh než jinde... (Což by mohl někdo zkusit dohledat a ověřit, byla by to dobrá rada, ať lidi nejedí vepřové, když hrozí virová infekce, kdyby to byla pravda a ne jen omyl nebo kachna... OFFTOPIC(Já chápu, že leckdo z medicíny by mohl zkoušet lidem tvrdit, ať mají jak chtějí nezdravý životní styl a stravu, oni je z toho pak stejně vyléčí chemicky, ale to je poněkud krátkozraké...))
  • Jak v Číně nosí masky, ty vám sice příliš nepomůžou proti té infekci, ale pomůžou, abyste to nešířili na ostatní, takže pokud by někdo mohl být nakažen, i když to ještě neví, tak by měl nosit masku, a preventivně tedy všichni, tím by se to šíření lépe zastavilo... Ale ti, co se bojí paniky a propadu HDP, se to snaží zlehčovat, abyste masky nenosili...
  • Jestli to v Číně zvládnou, bude vidět, že ten Čínský postup nějak funguje - zavřít všechny lidi doma, počkat 14 dní, a pak dojít ve skafandrech spálit ty, co to nepřežili, a disidenty, co držkují, dojít odvézt spálit rovnou... (což jsem viděl na videu, jak ho vláčeli z bytu, nevím kam, ale podle toho, jak se bránil, to vypadalo, že měl "problém"... Ti, co ho takhle vláčeli ven z bytu, to zveřejnili zřejmě i proto, aby další podobné zastrašili? Nevím...) Tohle by u nás ale nefungovalo...
  • V Číně měli každoroční prázdniny kolem jejich nového roku, i když letos byly jen trochu delší... OFFTOPICPodle dopravních statistik leckterá Čínská velkoměsta jako třeba Beijing nastartovala aspoň na 70%, průmyslová města daleko na severu nastartovala dokonce na cca 130%, jak se snaží dohnat výpadek, ale města kolem Wuhanu nenastartovala nijak... Statistiky spotřeby elektřiny z uhelných elektráren v Číně ukazovaly, že až do konce února byli všichni doma a skoro žádná průmyslová spotřeba elektřiny nebyla, pak to začalo stoupat na začátku března, ale neviděl jsem zatím graf, kam až to vystoupalo v porovnání třeba s loňskem.
  • Asi to bude nějaká Karma, že totiž Čínská Republika a zrušení Císařství nastartovalo povstáním ve Wuhanu roku 1911. Tak teď buďto předcházeli podobné tendenci disidentů i kvůli protestům v Hongkongu, nebo je dost možné, že kvůli tomu Coronavirus ve Wuhanu v Číně tzv. "Komunisti" (tedy přesněji to je Byrokratická Totalita, Státní Kapitalismus a Policejní Stát) dojedou...

    A ovšem, ono to ani nemuselo být schválně zkonstruované a rozšířené... Ale když to propukne, prý přenosem z netopýrů na lidi, ve městě, kde je světoznámý Virologický Institut zabývající se mimo jiné šířením Coronavirus z netopýrů na lidi a výzkumem imunity netopýrů a křížením AIDS a Coronavirus (na což mají vědecké publikace), tak je také dost možné, že jim třeba nějaký "aktivista", třeba uklízečka nebo uražený student, "osvobodil" pár těch pokusných netopýrů a vypustil je do přírody, a ten AIDS se s tím prostě zkombinoval sám, když s tím dělali pokusy...
    Pokud to nebyl záměr, tak to byla prostě Karma, jakožto Důsledky Příčin...
  • Je možné, že ten Babylon v Zj18 je míněna China a ne EU, jak jsem si předtím myslel...? Nevím...
    OFFTOPICJen poznámka k překladu Zj18:7 "Sedím Královna a nejsem vdovou" je evidentní odkaz na úchylku ženo-vlády feministek... "a pláče neuzřím" je ženská neschopnost volit Menší Zlo včas...

    (Když jsem dohledával, jestli je někde "koruna" zmíněna v knize Zjevení, tak jsem našel Zj6, které dost možná popisuje, co by mohlo následovat... Píšou tam něco o čtvrtině země a o krizi a hladomoru... (Souvislost s odhalením "podvodu" "Shoah" je nejen časová, ale dost možná i příčinná, napsal jsem to předtím v září 2019 ve fóru v cathinfo.com, už to smazali, link na archiv dodám později, protože to byl důležitý text i z jiných důvodů... Stejně to měli připravené a spustili by to potom, není to o moc horší, že to vytáhli už nyní...)
    Zj6:15, jak se mocní schovávají v jeskyních, jsem četl neověřenou zprávu, že do podzemního komplexu u letiště v Denveru se nedávno (25.2.) ukrývalo asi 4000 lidí z Elity, o tom si v "oficiálním" tisku nepřečtete a nevím, jak to ověřit, prostě někdo tvrdí, že tam někdo viděl najíždět spoustu autobusů do podzemí... Letiště v Denveru je známé svými zednářskými nástěnnými malbami a méně známé svým rozsáhlým komplexem podzemní základny, i na tu je svědectví dost... Viz třeba vysvětlení a ukázky těch nástěnných maleb, jsou tam vojáci v plynových maskách a genocida a možná i náznak aids+ebola a leccos dalšího, co ten článek ani nevysvětluje... To si řeknete "konspirační teorie", ale prostě tam jsou velmi známé nástěnné malby globální genocidy, to těžko popřete, ale můžete to zlehčovat, že to je jenom zvrhlé luciferiánské umění... (Ono je dost možné, že původně bylo v plánu to sprayovat jako chemtrails, jak je tam namalováno, a takhle to vypustili ve spěchu předčasně? Kdo ví...?)

    Taky se v tom článku píše skoro na konci "hepatitis B vaccine was used to trigger the HIV/AIDS pandemic" s odkazem na knihu "Dr. Horowitz’s, Emerging Viruses: AIDS & Ebola – Nature, Accident or Intentional?", viz článek "Early Hepatitis B Vaccines and the Man-Made Origin of HIV/AIDS", kde si přečtete podrobně, kde a jak vypěstovali AIDS při tvorbě vakcíny pro gaye... Ten autor má tři nebo čtyři medicínské tituly a není to jen tak nějaký žurnalista... Že je AIDS umělá nemoc je dost pravděpodobné, ale že to souvisí s "australian antigen" a s vakcinací jsem zatím nevěděl... K tomu už jen můj odhad, že třeba vysoké procento AIDS v Rusku je dost možná způsobené tím, že jim to někdo škodolibě přidal občas do vakcín, třeba proti Polio nebo HBV, obě v té příčinné souvislosti vzniku AIDS Dr. Horowitz zmiňuje...)

  • Nedávno jsem narazil na důkaz (tam viz i další texty s ID nQzQS2i3, a ovšem titulní obrázek tam je jen tak a nemá s tím příliš souvislost, nebo tu souvislost má dost pod povrchem, kdybyste znali detaily... Nějaký obrázek tam být musí, tak proč ne zrovna tenhle...), že to rozšíření Coronavirus do Itálie bylo plánováno předem... Je jedno, jestli ten, co to na 4chan psal, je skutečně Investor, nebo je to inteligentní člověk, který si hraje na Investora. (Že je to inteligentní muž ve věku 35-50 let se pozná z textu, kdyby si naivní hlupák hrál na inteligentního, tak se to pozná, a pisatele ve věku 20-něco let lze také obvykle poznat z textu...)
    Když koncem ledna napíše, že se to bude zkoušet v Itálii, a ono to pak v únoru propukne v Itálii, tak je buďto Prorok, nebo to věděl předem... Zatím prosím Klid, jde jim především o Zkoušku, jaká bude Panika a Krach Ekonomiky, mimo jiné to i Bill Gates a spol takhle rozebírali loni na podzim...
    (Také tím možná přes 4chan naháněl jiné Investory, aby zbrkle prodali Akcie Průmyslu a Dopravy, aby je Někdo všechny levně skoupil, jak teď klesají Burzy, a aby místo toho nakoupili Akcie Zdravotnictví, poté, co jsem tu psal to, co jsem tu v lednu psal... Někdo se možná těch Zdravotnických Akcí chtěl rychle zbavit...)
  • A ovšem, oni nezkoumali jenom zkřížení Coronavirus a HIV (jak nedávno potvrdili i Číňani, že to je zkřížené s HIV, čímž se ještě neříká, kdo to takhle zkřížil, a viz tam jejich PDF na ChinaXiv.org (je Čínsky, ale koukají z toho anglické zkratky a termíny v závorkách), a viz poslední odstavec toho článku v RT, že totéž předtím psali Indové o měsíc dřív, na což jsem tu poukazoval, ale "peer-review" Cenzura by je utloukla a museli se omlouvat, ale o měsíc později jim dali Číňané i Francouzi zapravdu... Je to jedno, že to píše RT, které třeba nemáte rádi, ale tohle jsou fakta (v mém přetlumočení), která oni jenom věrně přinášejí, když to zdejší média zatím přehlédla...), ale oni zkoumali i zkřížení třeba Ebola a HIV a možná i další a dost možná se zabývali i rasově-specifickými epidemiemi, když si na to před časem koupili genetickou databanku... To ani nevíme, co v té jejich Pandořině Skříňce ještě čeká za překvapení... Je také možné, že vytáhnou nějaké očkování, které bude v důsledku horší, než ta epidemie... A nemyslím tím Číňany, ti tam jsou jen jako Užitečný Idiot nebo Fackovací Panák...
  • A ovšem Číňani mohli mít zájem na redukci své přemnožené populace a vraždění disidentů (jak je někdo podezíral, myslím, že je jen otázka, do jaké míry také odstraňovali disidenty a do jaké míry jenom odstraňovali disidenty a důchodce), ale rozhodně nemají důvod kopat do odběratelů svého zboží, když jim díky naší hlouposti šlapala ekonomika jak hodinky s relativně stabilním 7% ročním růstem...
  • Zajímalo by mě srovnání, jestli ten Italský Coronavirus je identický s tím Čínským... Zrovna jsem narazil na informaci, že jsou i v Číně dva druhy tohoto Coronavirus... (kromě toho, že spousta jiných druhů Coronavirus je běžných) Že to prý zmutovalo? Nebo jim tam unikly nebo vypustili víc druhů a nepřiznají to...
  • V Iránu (který štve víte-koho) mají také data s 3% úmrtností, ale to je zavádějící číslo. Také tam mají 19% uzdravených. Takže 78% to ještě nemá jisté, a z těch, co nemocnice opouštějí, jich 14% opouští "nohama napřed"... (* - 2922 potvrzených případů, 92 úmrtí, 552 "vyléčených" odešlo z nemocnic, v Iránu je cca 80 milionů lidí...)...
  • Ale tady to zatím nedosahuje závažnosti každoroční chřipkové epidemie a je to především test naší Paniky, takže doporučuji Opatrný Klid... (tím tempem, jak se to rozjíždí, a jestli se to v létě nezastaví samo, tak problém bude někdy v létě nebo na podzim nebo i napřesrok... Lidi třeba někde v USA zběsile nakupují zásoby a toaletní papír a tak, ale na kolik let dopředu si nakoupíte zásoby?)
  • Je dost možné, že to souvisí i s Trumpovou kampaní OFFTOPIC, jak se postupně ukazuje, že proti němu nemají moc férových šancí, je to načasované akorát proti jeho rallies, krysy mezi americkými komunisty (říkají si "Democrats" ale jsou to "demos-rats" a tam jim ne zcela neprávem říkají "communists", když jsou far-left a otevřeně lobbují za špatnou verzi Socialismu...) už plánují, jak tam nakažení půjdou nakazit ostatní, když to fašistické bojůvky anti-fa nemohli rozbíjet s různými tyčemi a sprayi... Nebo se ty rallies nebudou konat vůbec, když minule měly větší úspěch, než propaganda v kontrolovaných Médiích...?
    OFFTOPIC(Je také možné, že to souvisí s tím, co jsem psal loni a už by to bývalo mohlo brzy začít rašit, ale oni tu Epidemii měli připravenou stejně a jen to spustili o trochu dříve, když viděli, že budou mít problém... To ale jen o kus odložili, nebo spíš vytáhli příliš brzy svou odvetu, kterou si měli nechat jako trumf k vyjednávání...)
  • Asi z toho bude Hospodářská Krize, je spíš otázka, jak závažná a na kolik let. (Bill Gates a spol to v "Event 201" vysvětlovali... OFFTOPICJe to "201" jako "20-1" ve smyslu "2020-01" ?? V lednu 2020 to proniklo do Médií... (Víte, mám tu na stěně ruskou ikonu s živým Ježíšem, nedávno jsem ji koupil ale ono je to vidět i na starších, a na prstech ukazuje něco, co by šlo chápat jako 2,0,1... Spíš to je ale 2 a Kruh, částečně možno chápat i jako 20... Ten Kruh má samozřejmě víc významů... Na druhé ruce s knihou ukazuje také 2, ale čtyřmi prsty... Výrobek je to nový, ale je za tím stará řečtina a pod tím raně-středověká azbuka, kde začátek té věty nepřečtu, je to nějaká zkratka z divných písmen...)) A ovšem, hlavní racionální Argument proti Rozpadu EU je, že by nastala Krize. OFFTOPIC(Ten argument s Krizí v tom Filmu "Pryč z EU" ale nezmiňují... Tvrdit, že "to zvládnem", je krátkozraké, oni by nám k té Krizi schválně pomohli, na to jsme tu moc malí páni a bezvýznamná tržní síla...) Když ale už ta Krize stejně bude, tak to bude o důvod méně v té EU zůstávat (když je významně jiná po Lisabonské smlouvě než to, kam jsme souhlasili vstoupit)... Aspoň si lidi zvyknou a konečně pochopí, že Blahobyt není to hlavní... (K tomu ale nutno dodat, že takhle malá země jako Česko z toho nemůže vystoupit sama, to leda by se to rozpadlo celé... My tu nejsme Švýcarsko, abychom mohli vedle takového Molocha existovat nezávisle proti němu, kdybychom nebyli s ním... Bojkotovali by nás... To leda by vystoupilo aspoň celé V4+Rakousko, když máme podstatně jinou mentalitu než zvrhlý Západ, ale jinak to nejde, sami pryč nemůžeme...)
Uživatelský avatar
Jan.Zavadil
Člen KS Praha
Příspěvky: 771
Registrován: 04 lis 2017, 17:54
Profese: Product Manager
Bydliště: Praha 10
Dal poděkování: 5127 poděkování
Dostal poděkování: 1669 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Návrh na zrušení povinného očkování

Příspěvek od Jan.Zavadil »

P.A.Semi píše: 07 bře 2020, 22:22 ...
TLDR

Nepřemýšlel jsi někdy o nějakém kurzu stručného a jasného vyjadřování? Tyhle litanie nikdo nečte.

Musím ti dát zapravdu ale ve dvou věcech:

1) Wuhan se skutečně čte a vyslovuje v čínštině Wuhan. Nevím, kde se vzal nesmyslný Wu-chan, možná v té ruštině, o které mluvíš.
2) Na data z Číny se nelze spolehnout. Soudruzi v Pekingu prezentují vždy jen to a pouze to, co prezentovat chtějí. Režim musí vypadat co nejlépe, ostatně proto postavili za týden nemocnice pro tisíce lidí a ty zejí prázdnotou, klasické Potěmkinovy vesnice.
“There are naive questions, tedious questions, ill-phrased questions, questions put after inadequate self-criticism. But every question is a cry to understand the world. There is no such thing as a dumb question.” Carl Sagan
P.A.Semi
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 103
Registrován: 05 led 2019, 05:27
Profese: programátor
Dostal poděkování: 22 poděkování

Re: Návrh na zrušení povinného očkování

Příspěvek od P.A.Semi »

Jenda píše: 07 bře 2020, 22:51 TLDR

Nepřemýšlel jsi někdy o nějakém kurzu stručného a jasného vyjadřování? Tyhle litanie nikdo nečte.

Musím ti dát zapravdu ale ve dvou věcech:

1) Wuhan se skutečně čte a vyslovuje v čínštině Wuhan. Nevím, kde se vzal nesmyslný Wu-chan, možná v té ruštině, o které mluvíš.
2) Na data z Číny se nelze spolehnout. Soudruzi v Pekingu prezentují vždy jen to a pouze to, co prezentovat chtějí. Režim musí vypadat co nejlépe, ostatně proto postavili za týden nemocnice pro tisíce lidí a ty zejí prázdnotou, klasické Potěmkinovy vesnice.
Omlouvám se, ale ...

Víte, já třeba když prohlížím dlouhé thready s různým štěbetáním, tak se naopak zastavím u postů, které jsou dlouhé, protože ten člověk měl co říct...
(Něco tu schovávám do off-topic, pokud to někoho zajímá podrobněji, něco aspoň barvím šedě do závorky, aby to šlo při čtění přeskakovat. Taky je v tom občas něco podtržené, aby když to v rychlosti přeskakujete, tak abyste zvážili, jestli se u toho odstavce chcete zastavit podrobněji...)

Jenže zrovna v tom předchozím příspěvku je tolik informací dost závažných na to, aby nebylo správné je schovávat do off-topic...

Ad 2 - ano, tu slavnou nemocnici, co postavili za týden, nedávno zase zavřeli, že už prý jako není potřeba... Akorát že z dopravních statistik vyplývá, že tam nikdo nejezdí do práce, ve městě s 11 miliony obyvatel... Oni ji spíš zavřeli proto, že už tam na to nemají zdravotní personál... Soudruhům v Pekingu se věřit nedá... Ale jejich cílem není vyhubit nás, takoví tu jsou jiní...

K té délce: Víte, kdysi bývaly takové tlusté papírové Knihy, a v nich byly takové dlouhé šedé odstavce zformátované do obdélníku bez zvýraznění a ještě se v tom nedalo hledat Ctrl+F ani grepem. Spousta textu, občas i několik set stran. A víte, lidé se tím bavili, oni tehdy ještě uměli a chtěli číst... OFFTOPICKdyž mi vyčítáte dlouhé texty, někdy se zastavte u výlohy Knihkupectví, jestli ho ještě někde ve městě máte, a tam chvíli meditujte, kolik je v těch vystavených knihách stran a písmen... Zatím jsem napsal textu dohromady tak cca 1000 stran, to je tak asi jako dvě tlusté knihy... (Z toho je asi třetina Studijní Překlad Bible, ten je spíš myšlen jako podklad pro další překlady nebo citace, než aby se to sekvenčně četlo...)

Takže tady máte k tomu mému předchozímu příspěvku stručnou osnovu:
  • WHO je zkorumpovaná nebo vydíraná a nelze jí věřit. Ani Americké CDC. (A pokud u nás dovolíme delegovat Státní Zdravotní Ústavy sjednoceně na úroveň EU, dopadneme stejně jako v USA...)
  • Microcephalie (kauza "Virus Zika" 2015) byla způsobena povinným Prenatálním Očkováním.
  • U Coronavirus zachovejte Opatrný Klid. Snažte se minimalizovat možnosti nakažení, ale žádnou Paniku...
  • Bude z toho Hospodářská Krize.
  • Plánovali kvůli tomu zablokovat Sociální Sítě a zrušit svobodu Internetu. (Bill Gates a spol, Event 201)
  • Očkování proti Coronavirus může být Podvod.
  • Podle Čínských Vědců je to ještě o dost horší, než se říká, viz odkaz "Neuroinvasive Potential", prošlo to přes peer-review ve virologickém žurnálu...
  • Rýže a Vepřové prý obecně zhoršují průběh virových onemocnění... (je třeba, aby to někdo ověřil... tohle mám zase jenom informaci od žurnalisty, který k tomu nedodal vědecký odkaz...)
  • Tenhle Coronavirus vypěstovali schválně nebo omylem, a vypustili ho schválně nebo omylem z nebo kvůli tomu Virologickému Institutu ve Wuhanu. Když si někdo hraje s ohněm, tak se občas spálí...
  • Kde se to začne šířit víc než málo, pomohlo by, aby všichni nosili masky, protože nikdo neví, jestli už není také nakažen, tak aby to nešířili. Taková maska vás ale moc neochrání, ta spíš chrání druhé před vámi a všechny navzájem...
  • Pokud to China zvládne, tak ale oni na to použili velmi drsné metody, které u nás nelze použít, a mají k dispozici excelentní zdravotnictví a výzkum (srovnatelné s naším nebo i lepší), které v jiných regionech nemají.
  • Viz Zj6, co nás možná čeká...
  • Viz Denver Airport Murals, kde tu Epidemii a plánované následky máte od zednářů namalované... OFFTOPIC(ten článek je z doby dlouho před Coronavirus, a nebo si to najděte jinde... Tenhle jsem vybral namátkou a je to celkem dobře popsané... Jestli to není o téhle Epidemii, tak tam mají namalovanou ještě další...)
  • AIDS pochází z Očkování proti Hepatitis B (tzv. "žloutenka typu B"), vypěstovali to sice nechtěně ale uměle, na opice to rozšířili, když v nich pěstovali v 70-tých letech tu vakcínu nasbíranou z gayů, do Afriky to rozšířili, když tam tu vakcínu testovali. OFFTOPIC(Je to dobře doložené a psal to odborník... A ovšem zainteresovaní to rozporují, ale to rozporování je tam dost kvalitně vyvrácené... Nevím, jestli ta dnešní vakcína proti žloutence je ještě ta samá, nebo třeba mezitím udělali nějakou bezpečnější...? )
  • Rozšíření Coronavirus do Itálie bylo plánováno. Někdo to věděl předem už koncem ledna.
  • Sankce proti Iránu jsou War Crime. Útočit proti Civilnímu Obyvatelstvu je Hyenismus.
  • Zatím ten Coronavirus není horší než každoroční Chřipková Epidemie, ale mohlo by to být brzy horší, než byla Španělská Chřipka... Viz necelých 12 minut video Event 201, Highlights Reel, zkratka toho, co o tom povídali Bill Gates a spol... (Celé to má asi 5 hodin v několika dílech, tohle je z toho minimální zkratka...) OFFTOPIC(Čímž neříkám, že to naplánovali, možná ano možná ne, ale spíš to věděli předem, třeba měli informace od Číňanů, že jim utekli nakažení pokusní netopýři?? (ale asi spíš ne...) Ať tak nebo jinak, stojí za to si to poslechnout, co o tom říkali... Leccos je v tom krátkém videu špatně, třeba to zdůvodňování cenzury Internetu... Leccos je v tom ale realistická předpověď, třeba ty možné hospodářské dopady... A ovšem taky ten Bill Gates loni v říjnu vysvětloval zas jinde, jak je prý kvůli CO2 potřeba zredukovat světovou populaci pomocí Očkování a Zdravotnictví prý asi o 15%, to je asi o miliardu. A jedna Americká epidemioložka Karola Pekařka, taková husa hloupá, se v 2017 prořekla, že by nejradši kvůli odmítání očkování vyhubila White People... "Husa hloupá", protože když už dělá Epidemioložku a myslí při tom na takovéhle věci, tak to aspoň neměla žoviálně ventilovat, když se to natáčí...)
  • Takové Epidemie mohou mít připravené i horší. Pandořina Skříňka, možná to znáte...
Jenže když to napíšu takhle stručně a přehledně, není z toho zřejmé, jak kvalitně jsou ty informace podložené (něco lépe a něco méně) a snadno by se to smetlo všechno jako "pověry" nebo "hoax" nebo "desinformace" nebo nevím jaké curse-word (klení) by na to nalepili, abyste se dívali jinam...
Uživatelský avatar
Milus.Kotisova
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 566
Registrován: 22 kvě 2014, 15:52
Profese: překladatelka, lektorka, publicistka
Dal poděkování: 733 poděkování
Dostal poděkování: 838 poděkování

Re: Návrh na zrušení povinného očkování

Příspěvek od Milus.Kotisova »

Soudní rozhodnutí ve věci žádosti o zveřejnění informací - na základě zákonu FOIA (Svoboda přístupu k informacím) - o povinných pravidelných zprávách farmaceutických firem ohledně bezpečnosti a řádném testování očkovacích vakcín.

Strany sporu: Informed Consent Action Network (právní zastoupení Robert F. Kennedy jr.) vs. United States Department of Health and Human Services).

Shrnutí v angličtině:
viewtopic.php?f=353&t=5043&p=685329#p685329
"Jednej, jako by svobodný a plný rozvoj kteréhokoli člověka závisel na tvém jednání." (Agnes Hellerová)

* * *
milus.kotisova@volny.cz, 773 219 196
zakladatelka, ex-1. kurátorka Pirátské putovní univerzity
nových 5 kurátorů viz web PPU
* * *
O PPU: https://otazky.github.io/ (dočasné umístění webu)
Akce PPU: viewtopic.php?f=75&t=48598
FB skupina: https://www.facebook.com/groups/Piratsk ... Univerzita
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“