OVLIVŇOVÁNÍ VOLEB MS KRAJ

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
anonym28341
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: podnikatel
Dostal poděkování: 2 poděkování

OVLIVŇOVÁNÍ VOLEB MS KRAJ

Příspěvek od anonym28341 »

Piráti zdravím Vás všechny , chtěl bych Všem popřát zdraví a pohodu v novém roce. U pirátu jsem cca od 5/2018 a od 11/2019 jsem se stal Pirátem . Bohužel zatím jsem čím dál více rozčarován co se kolem děje. Hlavně zde v Moravskoslezském Kraji a v Opavě. Došel nám všem tento email od našeho předsedy Opavského Slezska :

Ahoj,všem členům MS Opavské Slezsko přeposílám následující žádost krajského předsednictva:
"Setkali jste se osobně v období před volbou do čela krajské kandidátky s neetickým ovlivňováním? (např. volal vám někdo a snažil se ovlivnit váš názor?) Pokud ano prosím, dejte nám vědět, o koho se jednalo a popište situaci. Totéž se týká také nominací do republikového předsednictva."
Pokud jste se s podobným ovlivňováním setkali, kontaktujte prosím krajské předsednictvo.
Děkuji a všem přeji úspěšný nový rok :)
Marian

Chtěl bych znát Váš názor, přijde Vám toto normální?? Nevracíme se do předlistopadové doby? Budeme zapisovat schůzka a dávat reporty, kdo co na koho řekl??? Budeme si šmírovat facebooky a jiná vyjádření??? :o

Toto je zatím jedna věc, další budu mít později a to přijímaní nových členů, o který vlastně může dnes rozhodnout úzká skupina příslušného sdružení , ale to i s popisem co se událo tady u nás v jiném vlákně.
Ondra.kl
Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
Profese: IT administrátor
Dal poděkování: 258 poděkování
Dostal poděkování: 1393 poděkování

Re: OVLIVŇOVÁNÍ VOLEB MS KRAJ

Příspěvek od Ondra.kl »

... nelíbí se ti že se tě zeptali? Tzn. myslíš že se ptát neměli?
anonym28341

Myslíš že ano, není to stupidní. Budeme se ptát na vše?? Budeme si zapisovat schůzky a hlásit vše??? Pokud se něco nelíbí, bylo mi sděleno, že je tady kontrolní komise.
Radek.Simkanic
Krajské předsednictvo
Profese: Computer vision programátor
Dal poděkování: 576 poděkování
Dostal poděkování: 204 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.Simkanic »

@Andreas.Drastik v cem je prosimte problem? Nikdo se te nepta na vse. Mas take pravo rict nic. Zeptat se muze taky kazdy na co chce, to zda odpovis zalezi uz na tobe. Kazdopadne se resi jedna zalezitost, a byly zde urcite nejake pochybnosti a proto jsme se clenu takto zeptali, neni to zadny vyslech. Jinak pripadne ovlivnovani hlasovani temito principy neni eticke tak nevim co se ti na tom nelibi?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Radek.Simkanic za příspěvky (celkem 2):
MarianB, anon539
„Kráčíme v minulostí, naší budoucností je tvořit přítomnost.“
anonym28341

Radek.Simkanic píše: 10 led 2020, 08:53 @Andreas.Drastik v cem je prosimte problem? Nikdo se te nepta na vse. Mas take pravo rict nic. Zeptat se muze taky kazdy na co chce, to zda odpovis zalezi uz na tobe. Kazdopadne se resi jedna zalezitost, a byly zde urcite nejake pochybnosti a proto jsme se clenu takto zeptali, neni to zadny vyslech. Jinak pripadne ovlivnovani hlasovani temito principy neni eticke tak nevim co se ti na tom nelibi?
OK. Já to prostě vnímám jinak.
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“