Krajske volby 2020 - nominace Lukáše Jansy na čelo kandidátky

Moderátoři: KoKS Moravskoslezský kraj, PKS Moravskoslezský kraj

Jsem pro nominaci Lukase Jansy na celo kandidatky do krajskych voleb 2020

Pro.
20
56%
Proti.
9
25%
Zdrzuji se.
7
19%
 
Celkem hlasujících: 36 - Celkem hlasů: 36

Uživatelský avatar
Rostislav.Reha
Republikový výbor
Příspěvky: 5254
Registrován: 15 říj 2013, 12:16
Profese: informatik
Bydliště: Ostrava
Dal poděkování: 7637 poděkování
Dostal poděkování: 8838 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Krajske volby 2020 - nominace Lukáše Jansy na čelo kandidátky

Příspěvek od Rostislav.Reha »

Zdravím všechny,

dovoluji si zalozit nominacni vlakno pro @Lukas.Jansa na celo kandidatky do krajskych voleb 2020. Nekonzultoval jsem to s nim, cinim tak na zaklade jeho kandidatury na lidra, proto necham na nem, zda nominaci prijme a v jake casti cela by chtel kandidovat (zda 2-5, 6-8 ci 9-11). Pripadne v pripade prijeti ho poprosim o kandidatskou rec (zrejme se nebude nijak zvlast lisit od te lidrovske :) ).

Neverim na mensi zlo. Je jen velke zlo a zlo, co zatim nemelo sanci vyrust.
exJunior clen KK.
Podporuji myšlenky Renesance Pirátů. web | forum | zulip

Lukas.Jansa
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 65
Registrován: 07 pro 2017, 22:11
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 120 poděkování

Re: Krajske volby 2020 - nominace Lukáše Jansy na čelo kandidátky

Příspěvek od Lukas.Jansa »

Děkuji za nominaci, kterou přijímám a rád bych se ucházel o místo 2-5 kandidátky a případně i nižší pozice. Kandidátskou řeč dodám v co nejbližší době.
Lukas.Jansa
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 65
Registrován: 07 pro 2017, 22:11
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 120 poděkování

KANDIDÁTSKÁ ŘEČ

Příspěvek od Lukas.Jansa »

Ahoj Pirátky a Piráti,

Je mi ctí ucházet se o čelní pozici na krajské kandidáte 2020 a rád bych se představil všem, kteří mne ještě do této chvíle neměli možnost poznat.

Je mi 42 let, 25 let jsem bydlel v Novém Jičíně a nyní bydlím 17 let v Ostravě, kde se cítím doma. Vystudoval jsem v r. 2000 právnickou fakultu MU v Brně, získal titul JUDr. na UK v Praze. Působil jsem jako vyučující na Právnické fakultě UP v Olomouci, přednášel na konferencích a seminářích, publikoval více než odborných 200 článků. Jsem spoluautorem odborných knih „Softwarové právo“ a „Internetové právo“. Jsem autorem a současně provozovatelem projektu www.chcemepomahat.cz, který umožňuje zviditelnit a zprostředkovat finanční pomoc organizacím pomáhající handicapovaným. Vybudoval jsem s kolegy advokátní kancelář Jansa, Mokrý, Otevřel & partneři, která se stala jednou z nejuznávanějších advokátních kanceláří v ČR na oblast práva IT a také Odpovědnou firmou roku Moravskoslezského kraje a získala 2. místo v soutěži Odpovědná firma ČR. V letech 2016 – 2019 jsem byl členem Pracovní komise Legislativní rady vlády ČR, kde jsem se podílel na připomínkování právních předpisů. Všechny své právnické zkušenosti a komunikační dovednosti z jednání s lidmi bych rád zúročil ve své politické práci na kraji.

Jsem členem Pirátské strany (a nikdy jsem s žádnou jinou nespolupracoval), s Piráty spolupracuji od r. 2010, ať už v rámci aktivit za záchranu Ostravice Textilie, v boji proti výstavbě obchodního centra Nové Karoliny v Ostravě, v rámci Pirátských akcích (proti ACTA atd.), v boji za výstavbu Černé kostky atd. Stejně tak jsem pomáhal Pirátské straně formou právních analýz, např. vybírání poplatků z nenahraných nosičů, v boji proti OSA, doporučení v rámci legislativního procesu. Publikuji v Pirátských listech a pracoval jsem jako asistent poslance Ing. Lukáše Černohorského a Ing. Ondřeje Polanského. V rámci komunálních voleb v roce 2018 jsem byl garantem části programu Architektura a veřejný prostor. Nyní jsem za Pirátskou stranu neuvolněným radním městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, a to pro oblast architektury a veřejného prostoru. Pokud bychom uspěli a měl bych zastávat funkci uvolněného zastupitele, pak se vzdám pozice neuvolněného radního a budu se naplno věnovat práci pro kraj.

Rád bych uplatnil i zkušenosti z volební kampaně v komunálních volbách v roce 2018, na jejíž strategii a realizaci jsem se aktivně podílel a kde se nám v obvodu Moravská Ostrava a Přívoz podařilo efektivní cílenou kampaní dosáhnout největšího úspěchu Pirátů na Moravě, a to 14,5 %. Také jsem se podílel na důležitých právních dokumentech jako byly povolební strategie Pirátů v Ostravě, koaliční smlouvy apod... Své zkušenosti z praxe jsem uplatil i jako člen vyjednávacího týmu v rámci povolebních vyjednávání jak na městě Ostrava, tak v obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, kde se nám podařilo dohodnout významné zastoupení Pirátů v radách.

V komunální politice usiluji o řešení problémů veřejného prostoru v Ostravě, podílím se na rozvoji moderní architektury města a na koncepci regulace reklamního smogu, aktivně jsem se účastnil v boji Pirátů proti spalovně nebezpečných odpadů v Ostravě a publikoval na toto téma - https://moravskoslezsky.pirati.cz/aktua ... ani-2.html. Jsem koordinátorem krajského expertního týmu Regionální rozvoj a cestovní ruch a v této oblasti bych se rád profiloval.

Krajský volební program by měl akcentovat pirátská témata jako je transparentní přístup, kontrola hospodaření s veřejnými prostředky, koordinace činností mezi krajem a obcemi, zapojení odborníků a veřejnosti do rozhodování kraje. Mám za to, že Piráti mohou nabídnout nejen svým voličům v každé programové oblasti, ať už se jedná o životní prostředí, vzdělávání a školství, sport, dopravu, regionální rozvoj a cestovní ruch, zdravotnictví a sociální služby či kultura, celou řadu podnětů, opatření a dnes i zkušeností z komunální politiky, které mohou našemu kraji přinést lepší podmínky pro rozvoj.

V krajské volební kampani bych se rád aktivně zapojil do kontaktní kampaně ve všech okresech kraje, do spolupráce s dalšími kandidáty na kraj, členy volebního výboru, členy KETů a Pirátské strany, chci jako dosud pokračovat v publikační činnosti, rád pomohu prezentovat krajský volební program v mediích a na předvolebních debatách. Věřím, že se na čelo kandidátky dostane zajímavý tým lidí a budeme si navzájem pomáhat.

Moravskoslezský kraj má potenciál pro rozvoj, pro zviditelnění a rád bych spolu s ostatními Pirátům pomohl v rámci krajské politiky být viditelnou a úspěšnou stranou a naplňovat krajský program, na jehož tvorbě se budu ve spolupráci s členskou základnou, s KETy a dalšími odborníky rád podílet.
Tímto Vám děkuji za podporu, nominace si velice vážím a beru ji s maximální odpovědností, budu se těšit na úspěšnou spolupráci nejen v rámci kampaně a věřím v úspěch Pirátů v krajských volbách.

Lukáš
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Jansa za příspěvky (celkem 3):
Kucera.Pavel, MarianB, Hana.Brnakova
Uživatelský avatar
Daniel.Galuszka
Mediální odbor
Příspěvky: 702
Registrován: 30 lis 2017, 19:52
Profese: social media team
Dal poděkování: 434 poděkování
Dostal poděkování: 790 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Krajske volby 2020 - nominace Lukáše Jansy na čelo kandidátky

Příspěvek od Daniel.Galuszka »

Čau Lukáši. Popiš prosím rok svého mandátu radního. Co se ti povedlo prosadit, co ne, odkaz na nějaké mediální výstupy apod. Zkušenosti máš, to je znát a myslím si, že bys mohl být účinným politikem proti zastupitelům jiných stran. Díky
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel.Galuszka za příspěvky (celkem 4):
Lukas.Jansa, Hana.Brnakova, anonym81499, Romana.Korosi
Lukas.Jansa
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 65
Registrován: 07 pro 2017, 22:11
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 120 poděkování

Re: Krajske volby 2020 - nominace Lukáše Jansy na čelo kandidátky

Příspěvek od Lukas.Jansa »

Ahoj Dane,
děkuji za Tvé dotazy a ocenění. Rok na radnici bych začal asi samotným velmi tvrdým povolebním vyjednáváním, kdy se našemu vyjednávacímu týmu na městě i na obvodu Moravské Ostravy podařilo vyjednat velice dobré pozice pro Piráty. Desítky jednání a náhle změny taktiky všech angažovaných stran (11 variant koalic na MOAPu :D ) byly opravdu zážitkem.
Ač v pozici neuvolněného radního jsem se velmi aktivně zapojil nad rámec svých povinností do činnosti rady (účast na pravidelných pondělních poradách vedení, další jednání zejména v právních věcech) a snažím se prosadit programové body nejen své gesce architektury a veřejného prostoru, ale i ostatní body pirátského programu či koaličního programového prohlášení. Bohužel jsem však svázán tím, že jako neuvolněný radní nemám pod sebou odbor a úředníky k dispozici a snažím se prosadit pouze v rámci porad či jednání rady. Za svou gesci však mohu uvést, že se povedlo (účastí v projektových týmech města či na jednáních obvodu) následující:
- Regulace reklamního smogu nařízením rady
- Vytvoření tzv. MAPPY, tzn. příspěvkové organizace města, která má na starost rozvoj architektury a veřejného prostoru
- Vypsání architektonické soutěže na památník válečných veteránů
- Dokončení architektonické soutěže na koncertní halu
- Posun ve snaze vybudovat architektonicky zajímavou kavárnu v Komenského sadech
- Oživení Masarykova náměstí multifunkčním hřištěm a výstavami pod širým nebem
Současně se řeší
- parkoviště na Kostelním náměstí a naše snaha jeho estetizace.
- Oprava chodníků v sadu Milady Horákové.
- Možnost pěší zóny na Stodolní ulici
- revitalizace Černé louky v souvislosti s výstavbou budov Ostravské univerzity.
- Úprava Masarykova náměstí a jeho zatravněné plochy na moderní oddychovou zónu
- Oprava a oživení cenných budov - Bachner, Ostravica – Textilia
- Nový mobiliář pro centrum města
Zde jsou jen některé mediální výstupy:
https://polar.cz/porady/host-dne/host-d ... 2019-17-14
https://polar.cz/porady/host-dne/host-d ... 2019-17-14
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/ ... -na-prodej
https://www.ceskatelevize.cz/porady/101 ... deo/715556
A co se nepovedlo? Mediálně naši činnost dostatečně v rámci MOAPu propagovat a zvládnout mediálně kauzu dětského ráje.
Nicméně jsou to chyby, z nichž se snažíme všichni poučit.
Uživatelský avatar
Zuzana.Klusova
Krajský zastupitel
Příspěvky: 284
Registrován: 01 lis 2014, 21:31
Profese: Asistentka, PR a média
Bydliště: Petrovice u Karviné
Dal poděkování: 127 poděkování
Dostal poděkování: 625 poděkování

Re: Krajske volby 2020 - nominace Lukáše Jansy na čelo kandidátky

Příspěvek od Zuzana.Klusova »

Ahoj, ráda bych všem nominovaným položila tytéž otázky, ať si usnadníme grilování. Tady jsou:

1) Proč bychom měli na čelo kandidátky zvolit právě tebe?
2) Jaká je tvá motivace kandidovat právě do kraje?
3) Jsi členem strany? Pokud ano, jak dlouho a co tě motivovalo k nalodění? Pokud ne, ztotožňuješ se zcela s programem Pirátů? Případně kde nejsi úplně v souladu.
4) Jakou gesci bys chtěl mít na starost, čemu rozumíš, co tě zajímá?
5) Se kterou z politických stran na kraji si dokážeš představit koalici?
6) Pokud nebudeš zvolen na čelo kandidátky, hodláš se i přesto zapojovat do kampaně?

Děkuji za odpovědi.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Zuzana.Klusova za příspěvky (celkem 2):
Lukas.Jansa, Radek.Simkanic
Lukas.Jansa
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 65
Registrován: 07 pro 2017, 22:11
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 120 poděkování

Re: Krajske volby 2020 - nominace Lukáše Jansy na čelo kandidátky

Příspěvek od Lukas.Jansa »

Ahoj Zuzko i ostatní,
Postupně rád odpovím na Tvé dotazy:
1) Proč bychom měli na čelo kandidátky zvolit právě tebe?

Zkusím mou odpověď rozdělit do několika rovin.
ROVINA ZKUŠENOSTÍ
Téměř dvacet let se pohybuji na poli advokacie, a to v oblasti zejména smluvního vyjednávání. Je to pro mě každodenní činnost, která mě za tu dobu naučila vést smluvní a často sporné strany ke kompromisům, dělat mediátora a dosahovat výsledků. Politika je uměním kompromisů a myslím, že své zkušenosti velice dobře se snažím ve prospěch naplňování pirátského programu využívat již nyní v komunální politice.
Kromě kompromisu je ovšem nutné mít v politice o ostré lokty. Jako právník jsem absolvoval desítky složitých soudních sporů a v převážné většině jsem byl úspěšný. Úspěšný politik by měl podle mého umět argumentovat věcně se znalostí věcí, reagovat na měnící se situace rychle avšak s nadhledem.
Stejně tak za rok působení v komunální politice jsem získal celou řadu dobrých i špatných zkušeností, které mě posunuly dopředu. Z těch dobrých je to utvrzení se v tom, že ačkoliv člověk naráží na celou řadu překážek jak na straně hledání kompromisu v koalici, tak překážky kladené opozicí, tak pokud je dostatečně vytrvalý, tak se dostaví konkrétní pozitivní výsledky, které jej motivují dál pokračovat v práci. Z těch špatných zkušeností se naopak snažím velmi rychle poučit, myslím, že mám dostatek sebereflexe k tomu, abych chyby dále neopakoval a dál se posouval.
ROVINA ODBORNOSTI
Jsem povahou i znamením lev a pokud se začnu věnovat tématu, které mě zajímá, pak jsem v tom precizní a vytrvalý. Celý život usilovně studuji a mé znalosti pramení nejen absolvovaných univerzit, ale hlavě dalšího sebevzdělávání. Odbornost v oblasti práva jsem si prohloubil také aktivním působením v pracovní skupině Legislativní rady vlády, kde jsem se podílel na připomínkování právních předpisů. Svou právní odbornost jsem zúročil také při povolebním vyjednávání v rámci tvorby koaličních smluv. Odbornost, které bych se chtěl věnovat v kraji, tj. cestovní ruch a regionální rozvoj uplatňuji jako koordinátor KETu. V těchto oblastech jsem se účastnil za posledních 15 let desítek konferencí, seminářů a workshopů a studiem strategických dokumentů nejen našeho kraje jsem svůj odborný přehled dále rozšiřoval, což se projevilo při přípravě návrhu celostátního programu Pirátů v oblasti regionálního rozvoje a cestovního ruchu.
ROVINA SCHOPNOSTÍ
Schopnosti člověk musí mít k tomu, aby dosáhl vytýčených cílů. Našim společným cílem je určitě maximální úspěch Pirátů nejen v kraji. Považuji se za velmi pracovitého (možná až extrémně) člověka, který má rád výzvy a snaží se s nimi poprat jako lev. Před komunálními volbami pro mě byla v našem obvodu výzva dosažení 15 %, což bylo pro nejen naše politické soupeře těžko uvěřitelné. Povedlo se nám získat 14,5 % a jsem rád, že jsem mohl aktivně přispět k tomuto úspěchu. Jsem týmový hráč, který se aktivně zapojil do týmu podílejícího se právě na úspěšné komunální kampani. Současně již skoro 20 let pracuji v pracovním týmu advokátní kanceláře, který tvoří stejní lidé a spolupráce probíhá bezproblémově. Týmovou práci věřím, že se snažím dobře uplatňovat i jako koordinátor KETu a rád bych v týmové spolupráci pokračoval i s ostatními zvolenými kandidáty a dalšími lidi podílející se na činnosti Pirátů, ale i v náročné předvolební kampani, která nás čeká.
Pokud by se podařilo dosáhnout dobrého volebního výsledku, pak nás bude jistě čekat velmi tvrdý boj v rámci povolebních vyjednávání. Zde bych rád uplatnil i své schopnosti taktického a strategického myšlení, které budou určitě neprosto klíčové pro získání dostatečně silné pozice Pirátů.
Zároveň si velmi dobře uvědomuji, co může obnášet uvolněná pozice na kraji. V tomto směru bude potřeba jmít organizační schopnosti při řízení odborů, úředníků, pracovních týmů atd. Věřím, že tyto schopnosti mám, což se snad projevuje jak v mé pozici koordinátora KETU, tak dosud v mé právní firmě, která se stala jednou z nejvíce respektovaných v obrovské konkurenci.

Rád bych uplatnil své zkušenosti, odbornost a schopnosti jak v předvolební kampani, tak při naplňování pirátského programu.

Hezký večer všem Lukáš
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Jansa za příspěvek:
Hana.Brnakova
Lukas.Jansa
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 65
Registrován: 07 pro 2017, 22:11
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 120 poděkování

Re: Krajske volby 2020 - nominace Lukáše Jansy na čelo kandidátky

Příspěvek od Lukas.Jansa »

Ahoj Zuzko i ostatní,
K druhému dotazu:

2) Jaká je tvá motivace kandidovat právě do kraje?

bych rád řekl následující:
Těch motivací kandidovat do kraje je více. Opět se pokusím je rozepsat v několika bodech.
MORAVSKOSLEZKÝ KRAJ – PATRIOT
Mohu říct, že jsem opravdu patriot tohoto kraje. Narodil jsem se v Novém Jičíně, kde jsem žil 27 let a je mým druhým domovem po Ostravě. Znám dobře Opavu, kde jsem bydlel nějakou dobu v Kateřinkách a pamatuji dobu, kdy se rekonstruovala Ostrožná a chodil jsem na festival do pivovaru, znám dobře Český Těšín, kde jsem trávil dva a půl roku v Masarykových sadech, když se stavěla kavárna Avion a chodil každý pátek do Verdi a zažil skvělé koncerty Trabantu. Znám dobře Frýdek-Místek, kde ve Stounu jsem nevynechal žádný koncert Horkýže Slíže a najdu si občas cestu na Pavlač. Pak nemůžu zapomenout na Bohumín, kde jsme s kolegy založili první pobočku naší advokátní kanceláře a jezdili vlakem celý rok v našich začátcích podnikání a dodnes tam jezdím se synem do aquaparku. Do Karviné jezdím pravidelně na přednášky mého kamaráda a spolucestovatele Ivo Petra a nikdy nevynecháme podnik Kriváň :-). V neposlední řadě musím vzpomenout na Krnov, kde miluji radniční kavárnu a kde se přesně třemi lety narodil můj syn. A to, co je mi vůbec nejbližší v tomto kraji jsou určitě Beskydy, kde se snažím trávit svůj volný čas, kde jsem absolvoval několik přechodů a závodů jako je 5BV, kde znám téměř každý kopec a chatu. Rozvíjet tento kraj je pro mě obrovskou motivací a jako patriot nikdy nemám ambice se přestěhovat do Prahy, do Brna či jinam ačkoliv těch nabídek bylo hodně. Můj domov je prostě v tomto kraji a tak tomu bude navždy.
MORAVSKOSLEZKÝ KRAJ – KRAJ S POTENCIÁLEM
Potenciál tohoto kraje v gesci regionálního rozvoje a cestovního ruchu, ve které se chci a snažím profilovat je daleko větší, než byl dosud využíván. Nejedná se jen o rozvoj regionu Ostravska, kde přirozeně se soustředí největší pozornost investorů, ale o regiony Těšínska, Karvinska, Opavského Slezska, Bruntálska atd. Ačkoliv strategické dokumenty kraje s těmito regiony počítají pro rozvoj, přesto výsledky nejsou tolik dostatečné a věřím, že lze dosáhnout daleko většího rozvoje. Potenciál kraje lze využít také v přeshraniční spolupráci s městy jako jsou Katovice, Bialsko Biala či Žilina. Stejně tak s našimi sousedními kraji, tzn. Olomouckým a Zlínským krajem.
MORAVSKOSLEZKÝ KRAJ – KROK O STUPEŇ VÝŠ
Dosud jsem rok fungoval jako neuvolněný radní a zastupitel městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz. Politické zkušenosti a schopnost být schopen z pozice neuvolněného člena rady prosazovat politický program Pirátů mi dala dostatek zkušeností pro uplatnění v kraji. Jsem přesvědčen, že své zkušenosti budu schopen uplatnit ať už v pozici opozičního zastupitele, tak případně v pozici člena rady. Musím přiznat, že v současné pozici radního nejsem schopen využít vzhledem k celé řadě okolností svůj potenciál ve prospěch dobrého jména Pirátů a rád bych byl prospěšný tomuto kraji právě v jakékoliv roli.

Hezký večer všem
Lukáš
Lukas.Jansa
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 65
Registrován: 07 pro 2017, 22:11
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 120 poděkování

Re: Krajske volby 2020 - nominace Lukáše Jansy na čelo kandidátky

Příspěvek od Lukas.Jansa »

Ahoj Zuzko i ostatní,
Tentokrát k třetímu dotazu:

3) Jsi členem strany? Pokud ano, jak dlouho a co tě motivovalo k nalodění? Pokud ne, ztotožňuješ se zcela s programem Pirátů? Případně kde nejsi úplně v souladu.

Jsem členem Pirátské strany (a nikdy jsem s žádnou jinou nespolupracoval a doufám, že už nebudu, neb věřím v dlouhodobý úspěch Prátů). S Piráty spolupracuji od r. 2010, ať už v rámci aktivit za záchranu Ostravice Textilie, v boji proti výstavbě obchodního centra Nové Karoliny v Ostravě, v rámci Pirátských akcích (proti ACTA atd.), v boji za výstavbu Černé kostky atd. Stejně tak jsem pomáhal Pirátské straně od počátku formou právních analýz, např. vybírání poplatků z nenahraných nosičů, v boji proti OSA, doporučení v rámci legislativního procesu. Publikuji v Pirátských listech a pracoval jsem jako asistent Lukáše Černohorského a Ondry Polanského. V rámci komunálních voleb v roce 2018 jsem byl garantem části programu Architektura a veřejný prostor a aktivně jsem se podílel na kampani v rámci komunálních voleb. Nyní jsem za Pirátskou stranu neuvolněným radním městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz. Všechny tyto aktivity mě vedly k tomu, abych se stál Pirátem, což byl zcela přirozený vývoj a vůbec toho nelituji. S programem se zcela ztotožňuji a taky jsem se na něm podílel a rád i nadále podílet budu. Nesoulad jsem zatím nepoznal.
Přeji opět hezký zbytek večera
Lukáš
anonym81499
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 164
Registrován: 05 lis 2017, 04:45
Profese: Již nejsem členem České pirátské strany
Dal poděkování: 388 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování

Re: Krajske volby 2020 - nominace Lukáše Jansy na čelo kandidátky

Příspěvek od anonym81499 »

Lukáši, pro mne jsi jednoznačně horkým favoritem na místo na stupních kolem Zuzky a plně tě podporuji, jelikož věřím, že utvoříte silný tým. Vzhledem k tomu, že jsem byl účasten tvého grilování na lídra, další otázky nemám, protože to co jsem chtěl vědět, jsi zodpověděl. Držím palce.
Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym81499 za příspěvek:
Lukas.Jansa
Odpovědět

Zpět na „Členské podněty a nominace“