Informace RP ke krajskému programu pro volby v roce 2020 

Moderátoři: PKS Jihomoravský kraj, KoKS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Přihlášeným uživatelům se zobrazuje pouze tehdy, pokud jsou členy krajského sdružení nebo jeho registrovanými příznivci. Fóra místních sdružení se zobrazují pouze jejich členům a jejich registrovaným příznivcům.
  • Mezi registrované příznivce se můžete sami zařadit přidáním do příslušné skupiny v nabídce Obrázek Nastavit zobrazovaná fóra.
Uživatelský avatar
Radek.Holomcik
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 899
Registrován: 07 srp 2014, 16:47
Profese: Člověk
Dal poděkování: 433 poděkování
Dostal poděkování: 2020 poděkování

Informace RP ke krajskému programu pro volby v roce 2020 

Příspěvek od Radek.Holomcik »

Ahoj Pirátky a Piráti,

na základě usnesení Republikového předsednictva (bod 2 jednání 12.11.2019) k dalšímu postupu při přípravě volebních program si vás dovoluji informovat o následujícím postupu.

Republikové předsednictvo nebude předkládat Republikovému výboru kompletní návrh programu, ale cca 20-25 společných celostátních priorit. Momentálně probíhá jejich dopracovávání a proces prioritizace, předpokládáme předložení RV v prosinci (do konce roku bude předloženo).

Souběžně s touto informací krajským sdružením kontaktuji i resortní týmy s žádostí o revizi a případné doplnění dokumentu, který byl výstupem editorského týmu pod vedením Franty Navrkala. A s žádostí o provedení úprav do 31. 12. 2019. Výstupem nebude návrh závazného programu, ale interní doprovodný dokument, který bude možno použít jako inspiraci pro doplnění a rozšíření vašeho krajského programu. Tento dokument budete mít k dispozici hned po Novém roce.

Tento postup jsme zvolili po delší debatě, protože jsou témata, která má smysl řešit celorepublikově a skrze celorepublikovou komunikační linku zajistit podporu krajských kampaní, nicméně každý kraj je specifický se specifickými problémy. Proto ze strany RP nebyla vůle zasahovat krajským sdružením direktivně ve větším rozsahu do přípravy jednotlivých programů. Přeci jen, svůj kraj znáte nejlépe vy sami.

V případě jakýchkoliv dotazů rád zodpovím.

Radek Holomčík

Někdo z JmK

tel.: 728 034 460, mail: radek.holomcik@pirati.cz

"Na počátku byl stvořen vesmír. Spoustu lidí to naštvalo a většinou se to považovalo za chybný krok." Douglas Adams

Odpovědět

Zpět na „Jihomoravský kraj“