KF ZlK 22/2019 Volba krajského předsednictva /jednání/

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: Předsedající, PKS Zlínský kraj, KoKS Zlínský kraj, Odbor ZlK - administrativni

Odpovědět
Uživatelský avatar
Petr.Tkadlec
Člen KS Zlínský kraj
Příspěvky: 4746
Registrován: 30 říj 2013, 07:37
Profese: rozpočtář/přípravář/stavbyvedoucí
Bydliště: Štípa
Dal poděkování: 4365 poděkování
Dostal poděkování: 3701 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF ZlK 22/2019 Volba krajského předsednictva /jednání/

Příspěvek od Petr.Tkadlec »

Moje pozice:
Vedoucí jednatel republikového výboru
Vedoucí administrativního odboru zlínského kraje
KETY - transparence, majetek
Expertní tým - teď se budu hlásit do nově vytvořeného "veřejné zakázky"
Moje kandidatury:
Předsednictvo krajského sdružení
Čelo krajské volby
Republikový výbor skrz celostátní fórum (jednatelem ale už být nechci, protože bych se raději zase zpátky zaměřil na kraj, když to tady vidím, co se tu děje)/ Kontrolní komise v případě neúspěchu ve volbě RV (mám totiž dostatečnou kapacitu, abych se mohl věnovat jak kraji, tak i republice)
NEBUDU kandidovat:
předsednictvo místního sdružení
poslanec (volitelné místo)
komunál (volitelné místo)
volební výbor
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Tkadlec za příspěvky (celkem 2):
Vratislav.Krejcir, Jaroslav.Takac
Petr Tkadlec - 724 879 117
jestli něco chcete, tak víte, kde mě naleznete
Uživatelský avatar
Petr.Tkadlec
Člen KS Zlínský kraj
Příspěvky: 4746
Registrován: 30 říj 2013, 07:37
Profese: rozpočtář/přípravář/stavbyvedoucí
Bydliště: Štípa
Dal poděkování: 4365 poděkování
Dostal poděkování: 3701 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF ZlK 22/2019 Volba krajského předsednictva /jednání/

Příspěvek od Petr.Tkadlec »

Jakub.Zach píše: 02 lis 2019, 14:42 No mě jde hlavně o to co si tam vymýšlíš o nějakém navyšování odměn nebo tam... Pokud chceš na něco upozornit, alespoň piš dle skutečnosti pravdu a nepokoušej se tu ovlivňovat jiný nepravdivými informacemi.
Určitě jsem nechtěl desinformovat, jestli je navýšení/ponížení je mi jedno. Jde o finance, tak prosím o nevytahování jednoho slova z kontextu...
Petr Tkadlec - 724 879 117
jestli něco chcete, tak víte, kde mě naleznete
Martin.Latal
Příznivec Pirátů – Zlínský kraj
Příspěvky: 75
Registrován: 01 úno 2018, 19:26
Profese: Autoelektrikář
Dal poděkování: 202 poděkování
Dostal poděkování: 90 poděkování

Re: KF ZlK 22/2019 Volba krajského předsednictva /jednání/

Příspěvek od Martin.Latal »

Do PKS bych rád nominoval Hanku Ančincovou skvělou pirátku s velkým nasazením
Člen komise bytové.. Člen komise pro likvidaci nepotřebného majetku města
Uživatelský avatar
Jaroslav.Takac
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 555
Registrován: 24 pro 2017, 14:15
Profese: Projektový manažer
Bydliště: Přílepy / Holešov
Dal poděkování: 442 poděkování
Dostal poděkování: 619 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF ZlK 22/2019 Volba krajského předsednictva /jednání/

Příspěvek od Jaroslav.Takac »

Petr.Tkadlec píše: 02 lis 2019, 11:46


Chápu o čem píšeš. MS Vsetín a následně celý kraj jsem prakticky založil se svými dvěma kamarády, kteří nakonec vyhořeli či neviděli své uplatnění či nevím. Do MS jsem naopak našel/dotáhl k členství další lidi, všech 6 lidí, kteří tam aktuálně jsou. Jelikož ti moji dva kumpáni odešli a dva jiní na mě kuli pikle, které bych tady opravdu nepral na veřejnosti, ale klidně v nějaké uzavřené diskuzi osvětlím. Nerad s někým soutěžím a hlavně nerad s někým bojuji a vzhledem k tomu, že měli i argument, že to tam se mnou nejde rozšiřovat atd., tak jsem jim vyhověl a z MS jsem odešel. Takže prosím mi řekni o jaké destrukci mluvíš a já pak třeba budu mít i nějakou sebereflexi. Zatím tady ale vidím pouze to, že existuje co jsem vytvořil a dál se to nerozšiřuje.

Napsal bych k tomu víc, ale zahajujeme jednání o centrálním rozpočtu na zasedání, tak se když tak vyjádřím později. A jelikož si mě tady nařkl, tak prosím mi tedy řekni, jak jsem ublížil MS Vsetín? Dále mi prosím řekni, kde vidíš nějaké kopance, protože já tu vidím jen kopanec od Vrati na již schválené jednání. Jestli myslíš ten kopanec, že jste nepirátsky schválili navýšení pro členy rady viewtopic.php?f=897&t=47817 , tak to bohužel jsem měl vzato, že když jste takoví odborníci na předpisy, že víte, co děláte, ale toto je fakt trošku úlet. Tak si prosím nejprve začněte dobře řídit vlastní MS a nejen v těch věcí dělání akcí. Zapojení členů by mělo být prioritou.
@Petr.Tkadlec

Je dobře, že víš o čem píšu. Tvé argumenty o vyhoření "kumpánů" ovšem neberu.

Víš, Petře, bylo by dobré, abys si uvědomil, že mezi námi dvěma je zásadní rozdíl ve fungování u Pirátů.

Ty jsi jeden ze zakladatelů Pirátů v ZLK, a to Ti nikdo nemůže upřít. Nicméně Tvá práce u Pirátů začíná, a končí ve vnitrostranických systémech, kdy se pasuješ tak nějak do vševěda Pirátského fóra, i jednacího řádu. Na druhou stranu si ohýbáš stanovená pravidla, a tvá osoba obecně není vnímána jako exekutivní, nýbrž jako trolující na všechny strany. Směrem od tebe ven (myslím k voličům Pirátů), je tvá práce prudce pod bodem mrazu. Možná máš za sebou hodně roznesených PL, možná jsi i udělal mnoho akcí (člověče, deskovky....a další co si pamatuju na Vsetíně, byly spíš právě akce pro tvé "kumpány"), ale pokud si toto vše kdokoli spojí se tvým osobním občanským profilem, tak se není čemu divit, že fungování MS Vsetín, i volební preference Pirátů na Vsetíně je tragická, do MS se lidi nehrnou, a preference Pirátů jsou zde horší, než v jiných městech kde MS fungují lépe. Nemyslím si, že jsi ve skrytu duše špatný člověk, ale navenek se profiluješ jako totální tro*l, a chováš se tak nějak kulantně řečeno pro normální lidi nestandardně.

Já jsem naopak datem vstupu mladší člen Pirátů, ale dlouhodobý podporovatel a volič Pirátů. Nalodil jsem se jen proto, že chci aktivně podpořit Piráty směrem ven, a oslovit voliče ve svém okolí, aby naší stranu volili, zapojili se na fóru do diskuzí, a případně pokud získají podporu, tak ať vstoupí na palubu a jsou přínosem. Jsem ten, co se snaží táhnout za jeden provaz ve skupině, která má podporu voličů, a spolupracuji s členskou základnou tak, abychom si vše ujasnili, a vyhnuli se maximálně všem možným přešlapům. Na druhou stranu jsem člověk staršího data výroby :) a mám svůj vlastní rozum, vlastní přesvědčení a v neposlední řadě morální kredit, kterého se nehodlám vzdát. Takže pokud mne někdo na schůzi nazve ,,užitečným idiotem", tak chytám jak se říká: na drc.... (je už ani né úsměvné, že se snažíš vnitrostranicky zasahovat do věcí, o kterých vůbec nevíš - viz. hlasování o odměnách v komisích KM) Mne na rozdíl od tebe vnitrostranické tahanice a slovíčkaření v jednacích řádech opravdu nebaví. (narozdíl od tebe)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Píšeš, že jsem Tě z něčeho nařkl. :) Ne nenařkl..... Pouze napsal realitu.

- MS na Vsetíně bylo tebou založeno jako jedno z prvních, ale dnes de facto nefunguje = realita (né nařčení)

- Jsi občan Vsetína, a lidi co tě náhodou znají, tak o tobě mluví zle (přesto vím, že jsou voliči Pirátů v celostátním formátu-ale v komunální úrovni znají jen tebe, takže Piráty nevolí) = realita (né nařčení)

- volební preference Pirátů na Vsetíně jsou vzhledem k Tvému založení v roce 2012 ke dnešnímu dni daleko horší než kdekoli jinde v kraji, kde vzniklo MS později = realita (né nařčení) /nechci znovu od tebe slyšet, že Vsetín je prostě Čunka..... jen tím uznáš vlastní chybu/

- na FB se profiluješ svými příspěvky tak, že pokud tě někdo spojí s Piráty, tak že ........ (snad víš, nebo si po sobě přečteš a zapojíš právě tu sebereflexi) - jako člen RV, obrazu Pirátů v globálním měřítku škodíš. = realita (né nařčení)

Vše výše napsáno, je pouze můj osobní pohled na tvou osobu, ale domnívám se, že v KS ZLK si toto myslí většina... jen se ti to z nějakého (pro mne neznámého důvodu) bojí říct.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jaroslav.Takac za příspěvky (celkem 6):
Martina.Urbankova, Dusan.Jurcik, Libor.Adamek, Michal.Stepanik, Jakub.Zach, Radek.Strouhal
Nic už nebude takové jako kdysi, ale všechno múže být takové, jako ještě nikdy. :)
Uživatelský avatar
Vratislav.Krejcir
Předseda/předsedkyně krajského sdružení
Příspěvky: 713
Registrován: 21 pro 2010, 20:44
Profese: Markeťák a ajťák
Bydliště: Kroměříž, Na Prasečím kopečku
Dal poděkování: 987 poděkování
Dostal poděkování: 963 poděkování

Re: KF ZlK 22/2019 Volba krajského předsednictva /jednání/

Příspěvek od Vratislav.Krejcir »

Do PKS nominuji také Jiřího Jaroše✌️
„Aby ses vyhnul kritice, nic nedělej, nic neříkej, ničím nebuď.“
Uživatelský avatar
Filip.Matuska
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 95
Registrován: 03 úno 2018, 18:32
Profese: fotograf
Bydliště: Kroměříž
Dal poděkování: 916 poděkování
Dostal poděkování: 82 poděkování

Re: KF ZlK 22/2019 Volba krajského předsednictva /jednání/

Příspěvek od Filip.Matuska »

Jaroslav.Takac píše: 02 lis 2019, 13:43

Nechci, a slibuji, že se nikdy nesnížím na tvou úroveň, kdy bych kopal do všeho, a všech co se mnou nebudou souhlasit. Naopak - vyslechnu si vždy námitky a podněty, které si zhodnotím a pokud jsou opodstatněné, tak je i přijmu... Říká se tomu sebereflexe. Akorát s přihlédnutím ke tvým příspěvkům na FB, nevím jestli chápeš o čem tady píšu.
Nevím kdo tu do koho kope, Petr pouze poukázal na to, že některé věci nejsou u nás v MS Kroměříž úplně košer, minimálně procesně :-) . A tvé příspěvky na fb, zvláště v diskuzi s občany popř. opozicí jsou na pováženou. Tady by nějaká ta sebereflexe též neuškodila ;-) .
Na druhou stranu jsem člověk staršího data výroby :) a mám svůj vlastní rozum, vlastní přesvědčení a v neposlední řadě morální kredit, kterého se nehodlám vzdát. Takže pokud mne někdo na schůzi nazve ,,užitečným idiotem", tak chytám jak se říká: na drc....
To bude asi o mě trošku...pořád si zatím stojím, proto si pro mě do PKS i kamkoliv jinam naprosto nevolitelný, chápu, že mnozí to mají jinak a to, že jsi dříč ti neupírám, bohužel jedna přednost mi na takovou pozici opravdu nestačí. Zkrátka asi máme jiné pojetí i té morálky :-) .
- Vše výše napsáno, je pouze můj osobní pohled na tvou osobu, ale domnívám se, že v KS ZLK si toto myslí většina... jen se ti to z nějakého (pro mne neznámého důvodu) bojí říct.
Super, že mluvíš za většinu :-) . Já si třeba o tobě nemyslím skoro nic dobrého, ale nebudu to cpát na fórum s cílem tě poškodit (ano, teď to trochu dělám).

Omlouvám se všem, ale dnes jsem měl po přečtení fóra chuť si vypíchnout oči. Možná by bylo na čase, začít se bavit trochu pozitivněji a věcněji, a ne si házet klacky pod nohy.
místopředseda MS Kroměříž (zatím :-) ...tak už ne ;-) )
člen Komise sociální a zdravotní, člen Komise pro bezpečnost a prevenci kriminality (Kroměříž) ...zatím :-)

„Kritika není negace.“ — Tomáš Garrigue Masaryk
Uživatelský avatar
Frantisek.Elfmark
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 436
Registrován: 25 led 2017, 08:09
Profese: podnikatel, webdesigner, chalupář
Bydliště: Uherské Hradiště
Dal poděkování: 483 poděkování
Dostal poděkování: 571 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF ZlK 22/2019 Volba krajského předsednictva /jednání/

Příspěvek od Frantisek.Elfmark »

BenjaminPierce píše: 26 říj 2019, 16:31 Uvedu to bez citací protože by to bylo delší než je to už tak dlouhé, ale ukazuje se že opakování i části přiměje rozumné se do ničeho podobného nezapojovat.

A tím že nikde nekandiduju nejsem pod tlakem taktizování(nepodlehl bych nu ani tak) , koho kvůli hodnotě jeho členského hlasu nekritizovat + živím se vlastní činností nenavázanou na veřejnou správu, takže i pokud bych se jednou rozhodl někam a za někoho kandidovat vím, že se uživím i bez VS o kterou se systémově i studijně/odborně zajímám.

1) Že jsi byl 2 roky pro členy neviditelný, nemá souvislost se členstvím, o tvé nečinnosti píšeš teď i ty sám. Nadto to není pouze můj názor, ani jak čtu další členky, ale mnoha dalších.

Pouze jsem to veřejně pojmenoval.

Marra nebude viníkem,že by tě neomluvil nebo za tebe nenapsal omluvu k schůzím a akcím vždy zveřejněným na fóru. Za 2 roky bylo několik akcí v ZLK, na které opakovaně dojel nejvytíženější pirátský politik vůbec Ivan, jemu to z Prahy stálo za to, přestože intenzivně navštěvuje dalších 14 krajů. Osobně jsem za poslední rok v kraji viděl 2x i Olgu, která má malé dítě snad. nejnáročnější sociální agendu.

Z toho co píšeš a činíš vyplývá, že si to moc dobře uvědomuješ a je dobře že to nepopíráš, snad potřebná sebereflexe. Tak jako zjištění, jako krok No. 1 jsou u každých voleb důležité stranické primárky. Kdyby se ty před volbama do PS nedělali ve spěchu a nebylo málo kandidátů byl by to patrně někdo z členů Marra, Denis, nebo Petr kdo by byl poslanec za ZLK a když by jsi se tam nedostal kdo ví zda by bylo o tobě vidu a slechu.To neznamená že by jsi se kavalitní „aktivní" činností neprosadil později, třeba je teď ta chvíle.

V Marrovi, který má pravděpodobně logické ambice do PS, tvá neaktivita nevězí a překvapuje mně, že ho označuješ za hlavního viníka a je otázkou zda je sebereflexe kompletní a upřímná.

2) Zmínka o sociálních sítích, je částečně, asi hlavně ke mně a beru ji spíše jako ocenění.

Je to tak trochu podřezávání si vlastní větve.Dobře placené zaměstnání v podobě poslaneckého mandátu, jsi nezískal díky rozhození deky v parku a na ní pár plechovek piv během filmovky v UH, když v létě 2017 z těch 300km dojel Ivan, což bylo díky aktivitě jiného Radka. Právě díky letitému ťukaní na socialních sítích, posílání 106tek a bušení do veřejné správy jiných Pirátů a aktivitě opozičních zastupitelů na magistrátu v Praze(Jakub rezignoval téměř ihned po získání mandátu) . Ostatně kdyby jsi se před volbama nevezl, mohl jsi s tim jiným Radkem jet v létě 2017 na Piratecon do Prahy a tam by jsi slyšel že právě tehdejší marketingový guru Pirátů, dal na začátku spolupráce radu naopak ťukaní na socialních sítích zintentivnit, tuším říkal na 2 příspěvky denně. A právě díky intenzitě ťukání jiných máš práci, kde můžeš něco změnit a netvrdím, že absolutně nic neděláš. Jen ze to děláš pro členy v ZLK v ilegalitě, což jsi poslední týden dva začal měnit.

Neskromně mezi ty co vymezovali a vymezují mantinely fungování VS, i pomocí ťukaní, považuju taky. Podobné obecné označování ťukaní na socialních sítích, za neproduktivní, jinými za kverulantví a pod, bývá oblíbená rétorika a obranná reakce těch, kterým není pochuti, že to ťukaní na soc. sítě má výsledky, aniž by to mohli ovlivňovat. Nebo se vyrovná a mnohdy předčí mediální možnostem co využívá za veřejné prostředky protistrana. Podobné označování zažil každý z nás co mimo jiné i ťuká a jsou vidět výsledky.

Např. pouhé ťukaní =mnou zveřejnění na FB, aniž by mi starosta (senátor) Kunčar v rozporu se zák. 128/2000Sb.o obcích i rozhodovací činnosti ÚS, udělil slovo, mělo za výsledek ochranu majetku města cca 6-8mil, kdy zhruba o takovou částku méně chtělo vedení UB, na základě zfalšovaného posudku, za 4mil prodat budovu 10m od mého trvalého bydliště. Lekli se a nakojec to (sice chybně) stáhli z bodu programu posledního zastupitelstva z 9/2018.Taky mi bylo slibovano, že si to se mnou znalec(právně) vyřídí. Tak jsem pro jistotu do hlasového záznamu ještě 2x zřetelně uvedl že posudek byl zfalšovaný. Do jaké míry zprostředkováná rada ve věci stavebního řízení má spojitost na prozatím zmaření poškození finančních zájmů EU v hodnotě cca 38mil, v souvislosti se stejnou budovou by se hůře prokazovala, i kdyby nulovou je dobře že se ty peníze zatím nevyplatili a snad ten podvod neproběhne.


3) Můj názor na, pro členy ze ZLK neexistujícího poslance, nemá těžiště v opakované trestné činnosti aquaparku UH 2. 7.2012 a 2.3.2013 + další desítky zranění hlavně dětí , v souvislosti s AQ UH, nejen se dvěma nezletilymi oběťmi a jedním mladistvím poškozeným. Pokud to jako kartu mého zajmu o veřejnou správu chceš používat užívej dle libosti. Zvláště když si myslím že by jsme se ze 100% shodli. Neexistuje aktivní politik se kterým by se ve věci tresné činnosti vůči dětem veřejně nedalo shodnout. Díky tomu jsem pouze více prohlédl od PČR, OSZ, soudy, ČOI, OIP, kancelář ochránce atd.

Běžné se hlasování Rady města, nezveřejňují, ale jistě víš o schválených částkách,(0kč->7.2tis->RM50tis - >RM110tis) které měli do chvíle než AQUH vyměnil právníka za toho co tzv. umí okr. soud UH, od pokračování v tehdy naivní snaze o spravedlivý proces. Ti co mají vědět kolik zranění dětí se v UH stalo to ví, včetně dvou soudních senátů. Včetně důkazů o znacích trestných činů pana soudce, který jednak na 2 žádosti nechtěl PČR zpřístupnit aquaparkem žalované důkazy ze spisu a jednak si neprozřetelně zapomněl své poznámky ve spise.

Ve vší upřímnosti, napsal jsem ten původní dotaz jen abych si potvrdil, nebo vyvrátil očekávánou reakci.Na toto téma se z tebou nechci sejít.

4)Zájem o veřejnou správu jsem po navratu se zahraničí započal první návštěvou zastupitelstva z tuším října/1011 kdy město vydalo rozporu s Ústavou a LSZP diskriminační nařízení o parkovacích kartách mající dopad na desítky až stovky občanů města. Nařízení se mi později podařilo změnit,opět díky ťukaní do klávesnice = podání na krajský úřad, aniž by to krajský úřad věčně řešil, zjevně si to zavolali a Brod řekl že to najednou změnil sám do sebe.

5a) Pak přišel 5/2012 Petice Olšava,kdy jsem se městu výrazněji správným způsobem a za správným cílem postavil a podařila se částečná náprava a ukázali jsme svali a odkryli další úskoky.

5b) Ve stejný měsíc mé seznámení jak s odborem správním.
a gangem kolem DI PČR UH, jejichž společná organizovaná trestná činnost se táhne do dnešních dnů a tady se to začíná propojovat s AQUH. Nejen v podobě zatím 2 neúspěšných snah o mé křivé obvinění z TČ pomluvy, ale i 555 čj. k fiktivním přestupkům. Kdy se báli že budou muset řešit trestnou činnost nejen kriminalisty J. Mikesky (jeden z mnoha) mařící vyšetřování TČ AQ UH, následně mě v 2015 společně s bývalým policistou z MP UB vydírali snahou o pokutovaní za včera, dnes i zítra běžné parkování u posledního domu ve slepé ulici (celkem to jen MPUB zkusila 5x včetně návrhu na přezkum zrušujího rozhodnutí).

Osobně si myslim, že se kromě pomsty npor. Rampáčka (za zjevně neoprávněné pokutovaní jeho podřízenými v 5/2015 v UB (nikoli mne) a jeho následný nesprávný úřední postup) a kamaráda por. Mikesky, ved. odb. správního, v jiné věci =napadení a křivé obvinění, nepravomocně odsouzeného JUDr. Kubiše, báli že od ťukaní přejdu ke kandidatuře a poslali mým jménem stovky lidí do správních řízení, tam kde jsem měl údajně z prestupku udat sám sebe, správní řízení raději zmařili, u dalšího mi řekli a i napsali, že tam jako svědek nefiguruju a pak jsem dostal pokutu 500kč, že jsem se jako svědek nedostavil a KÚ to potvrdil.Správní soudnictví má dosti obsáhlé důkazní prostředky a uvidíme zda to ťukaní u správní žaloby bude mít efekt v podobě naplnění čl. 1. odst. 1 Ústavy ČR.

A mohl bych pokračovat v podstatě donekonečna, i tak jak průběžně chodí anonymi na živnosťák, finančák, ve spojitosti s AQ UH mi ČOI cestou celní správy nechtěla 8 měsíci propustit na společném trhu i v obchodní síti ČR běžné zboží a jsem nucen se orientovat v dalších a dalších právních odvětvích.

Ti slušní z podobného vydírání upustili, někde stačilo na stůl pouze položit komentovaná znění příslušných zákonů, jindy pomohlo tuknout na display a jednání si nahrát, někde bylo třeba opakovaně tvrdit 1+2=3. Tak jak je variabilita šikany různorodá.

„Bohužel/ naštěstí" se organizovaná trestná činnost opozdila za mou tehdejší přihláškou ke studiu pravni specializace a následně veřejné správy a tak mohu to ťukaní spojovat do právních vět.

Díky tomu všemu a dalšímu aktivnímu zájmu pozoruji co se ve Zlínském kraji ve veřejné správě děje a to nejen v souvislosti s Metylem a Vrběticemi.

Kdyby nebylo v třetí kroku trestné činnosti AG UH, přivedlo by mě k zájmu a rozkrytí systémové nefunkčnost veřejné správy něco jiného.

Jak říká BIS, v ČR nedochází k pronikání organizovaného zločinu do veřejné správy, ale veřejná správa je sama organizovaným zločinem.

Napsal jsem zlomek aby jsi věděl ze ťukaní ma smyl a nemělo by se z vyhřáté kanceláře s kafem v ruce od asistentky podceňovat.

Zároveň jsem si vědom, že budeš aktivní a doufám i můžeš pro občany udělat i něco pozitivního a tak nelámu hůl, pouze hned zkraje dávám najevo, pokud bys uhnul tak budeš pod kontrolou. Rád se s tebou o oběhovém hospodářství pobavím a něco nového se dozvím, ale to si necháme napotom.

Tak jak některým složkám státu stálo za to přijet do Brodu a vyslechnout si okolnosti a sdělit mi svůj názor, který je stejný jako má můj otec, pokud chcete vyřešit tak zásadní systémové chyby, musíte jít do politiky.

U Pirátů zatím tolerují zapojení se i bez členství.
Mé vlastní chyby a poučení z aktivního zapojení do veřejné správy by byli na další referát,kterého zatím čtenáře ušetřím a budoucí diskuzi o tomto tématu se nebráním. 😉

Radek.
Radku, i přes tvůj dlouhý komentář, který často (a tak mluvíš i při osobní mluvě) pleteš mnoho věcí dohromady, tak a i díky neinformacím, ti za něho moc děkuji. Kéž by bylo víc lidí, kteří by mi to takto napsali hned, nebo řekli osobně. Sebereflexe mohla dojít mnohem dřív, sem na ni zvyklí a je součástí mého života, stejně jako pokora a skromnost. Bohužel nikdo nic neřekl. O dalších věcech tipu: že Ivan je předseda strany, je jeho povinnost jezdit po ČR, že Olga je v hlavním orgánu strany a garantka určitých témat, za kterou bere a nese zodpovědnost. Že můj kalendář ač pracovní či osobní je dost plný, že se dodnes potýkame se zasíláním anonymů a vyhrožování, které řeší PČR, že mi umřel otec a byli a jdou stale starosti. Že agenda mé kanceláře nebyla zvladnutá, jak měla apod, se rozepisovat nebudu. Klidně povim všem, kdo budete chtít osobně a velmi rád.

Hezkou neděli. Jdu ji trávit s rodinou a především s dětma, které mě vidi díky mě práci (kterou jsem dle Radka získal díky zmateným a urychlenym primárkách) v Praze velmi málo.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Frantisek.Elfmark za příspěvky (celkem 4):
Martin.Latal, Petr.Stoklasa, Jaroslav.Sevcik, Tomas.Cabla

Jednatel reklamní agentury FOOE s.r.o. Webdesigner a grafik. Zkusme se spolu víc otevřeně bavit, než se hned zrovna hádat.
E-mail: frantisek.elfmark@pirati.cz | Blog :arrow: www.frantisekelfmark.cz :arrow: | Twitter: https://www.twitter.com/ElfmarkF | FB: https://www.facebook.com/felfmark | LinkedIn https://www.linkedin.com/in/frantisek-elfmark | Instagram https://www.instagram.com/frantisekelfmark

Jaroslav.Sevcik
Místní předsednictvo
Příspěvky: 94
Registrován: 10 bře 2017, 11:32
Profese: starosta T. J. Sokol Uherské Hradiště
Bydliště: Uherské Hradiště
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 133 poděkování

Re: KF ZlK 22/2019 Volba krajského předsednictva /jednání/

Příspěvek od Jaroslav.Sevcik »

Hej, musím se Franty zastat. Je komunikativní, práci má podchycenou a díky němu jsme nastavili funkční spolupráci v zastupitelstvu.
Co se týče nařčení, že 2 roky nebyl vidět, opět musím říct, že si mi několikrát stěžoval, že je termín stanovený tak, že to nemůže dát. Je k zamyšlení, proč se krajské schůze dělají tak, aby tam Franta nemohl být a pak se tu řeší, že tam nebyl. Také udělal par akcí Na pivo s poslancem. Byl asi u všech z vás. Osobně jsem byl tuším v UH a ve Zlíně. Byl taky na akci v Rožnově, kde jsem s ním taky byl. Netuším jestli jste se ho někdo snažili získat na nějakou akci a on vám to odřekl, ale že zkušenosti vím, že se snaží vyjít všem vstříc. Teď tu neřeším jestli je dobré nebo ne aby kandidoval, ale cítím určitou křivdu a proto sem si řekl, že to sem napíšu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jaroslav.Sevcik za příspěvky (celkem 7):
Vratislav.Krejcir, Jakub.Zach, Linda.Matuskova, Martin.Latal, Michal.Stepanik, Lubomir.Dolezal, Dusan.Jurcik
Uživatelský avatar
Petr.Tkadlec
Člen KS Zlínský kraj
Příspěvky: 4746
Registrován: 30 říj 2013, 07:37
Profese: rozpočtář/přípravář/stavbyvedoucí
Bydliště: Štípa
Dal poděkování: 4365 poděkování
Dostal poděkování: 3701 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF ZlK 22/2019 Volba krajského předsednictva /jednání/

Příspěvek od Petr.Tkadlec »

Za řádnou nomininaci je návrh člena KF a následné potvrzení nominace (přihlášení) - Pro zařazení do hlasování musí kandidát získat podporu 7 členů KF (tj. navrhovatel + dalších 6 členů krajského fóra)
Jelikož jde o osobnostní hlasování, tak chci tajnou volbu i v této věci. Je někdo proti během 24 hodin?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Tkadlec za příspěvky (celkem 2):
Vratislav.Krejcir, Hana.Ancincova
Petr Tkadlec - 724 879 117
jestli něco chcete, tak víte, kde mě naleznete
Uživatelský avatar
Petr.Tkadlec
Člen KS Zlínský kraj
Příspěvky: 4746
Registrován: 30 říj 2013, 07:37
Profese: rozpočtář/přípravář/stavbyvedoucí
Bydliště: Štípa
Dal poděkování: 4365 poděkování
Dostal poděkování: 3701 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF ZlK 22/2019 Volba krajského předsednictva /jednání/

Příspěvek od Petr.Tkadlec »

@Jaroslav.Takac pravidla jednacího řádu jsem neporušil, ani je neohýbám, jednám striktně podle nich. Jestli máš na mysli nominaci do RK, tak jsem podle mě v souladu byl a s výkladem Martina Kučery úplně tak nesouhlasím, každopádně, jestli tady budeme slovíčkařit, tak je nutné ty řády nabobtnávat, aby byli specifičtější.

Stále zasedám na republikovém výboru, takže k ostatním útokům se vyjádřím později. Za mě si do PKS jinak taky nevolitelný, protože sám si mě volal a ovlivňoval, dokonce si i jiných členech říkal, že jsou OFFTOPICpyče, na jiné členy zase hážeš svou neschopnost, ale ke všemu se dostaneme. Člověk, který šikanuje jiné členy je pro mě nevolitelný, dokonce nekorespondující se členstvím u Pirátů.
Petr Tkadlec - 724 879 117
jestli něco chcete, tak víte, kde mě naleznete
Odpovědět

Zpět na „Krajské fórum Zlínský kraj“