MZ 1/2019 Jednání MS na rozšíření sítě radarů a následné stanovisko odhlasujeme na MF

Moderátoři: KoKS Zlínský kraj, PKS Zlínský kraj, Krajští zastupitelé, Komunální zastupitelé, Zastupitele - HMP

Denis.Rychtar
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Profese: Chemik-Operátor, Velinář výroby sazí
Dal poděkování: 249 poděkování
Dostal poděkování: 209 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MZ 1/2019 Jednání MS na rozšíření sítě radarů a následné stanovisko odhlasujeme na MF

Příspěvek od Denis.Rychtar »

Zdravím Vás členové a příznivci,

zakládám toto vlákno, abych si udělal obrázek všech možných kladů a záporů v této věci.
zde je tisková zpráva města:
https://www.valasskemezirici.cz/vismo/d ... 25hYthN8Q¨

S radary u škol/školek jsem problém neměl až na špatně umístěný radar na ulici Vsetínská, s kterým mám problém stále.
Další radary mají vyrůst na ulici Rožnovská, Žerotínova a Mikoláše Alše v hodnotě 1,2 mil. Na ulici Rožnovská k vůli jednomu přechodu a na ul. Mikoláše Alše ani není přechod, tak mi chybí odůvodnění. Nejsem si vědom že by to byl úsek častých nehod, tak mi konkrétně tato investice přijde zbytečná.
Ok Krhová, Poličná a Zašová je jejich konkrétní žádost, která nespadá pod naší gesci budiš jsou to samostatné obce, ale ve VM to vnímám negativně.
O plynulosti provozu se nedá říct, že by to bylo pozitivní a to ani z pohledu na živ. prostředí. Ve špičce stojí auta stejně a co já vím, tak rychlost není ani ve VM nejčastější příčinou nehody.
:idea:
Děkuji za vaše názory a připomínky.
„Šampióni nevznikají v posilovnách. Šampióni vznikají z něčeho, co mají hluboko v sobě - z touhy, snu a vize." Muhammad Ali

Denis Rychtar
denis.rychtar@pirati.cz
Kamila.Galikova
Místní předsednictvo
Profese: Studentka
Dal poděkování: 54 poděkování
Dostal poděkování: 74 poděkování

Re: MZ 1/2019 Jednání MS na rozšíření sítě radarů a následné stanovisko odhlasujeme na MF

Příspěvek od Kamila.Galikova »

Jsem pro radary. Alšovka a Rožnovská jsou příšerné. I se Vsetínskou souhlasím, že e z kopce není důvod jet jako prase, a přes přechod z velké části chodí děti. Stejně jako bych dala na křižovatce Sokolské a Královy světelnou křižovatku. Protože stylem jakým lidi odbočují směrem ke kebabu je příšerný, jen aby nemuseli čekat další sekundu než projede auto. Čekám kdy tam někdo někoho srazí každým dnem. Přiznávám na ul. Křižná dát radar tam, kde je 20 km/h, to už je jasný důkaz toho, že město bere radary, nikoli jako prevenci, ale jako kašičku.
"Že nedostanete v životě vždy, co chcete, je někdy obrovské štěstí." - Dalajláma
Návštěvník
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Re: MZ 1/2019 Jednání MS na rozšíření sítě radarů a následné stanovisko odhlasujeme na MF

Příspěvek od Návštěvník »

Bolševická buzerace :P Šikanovat a kasírovat :mrgreen: Hezky se nám tu ti noví mladí komunisti vybarvujou :fet: Ale krást filmy na internetu je v pořádku, žejo :lol:
Denis.Rychtar
Kontaktovat uživatele:

Milí pane anonyme, toto rozhodnutí není rozhodnutí pirátů, ale je to v kompetenyci rady města. Jsme středová-liberální strana a pokud jste tedy nečetl,že s komunistickou KSČM a ani s fašistickou SPD nikdy spolupracovat nebudeme, tak teď to víte :!:
Hezký den a příště zkuste číst pozorněji, po případě pište k věci a né vaše mylné dojmy.
Děkuji :mrgreen:
Návštěvník píše: 05 zář 2019, 07:28 Bolševická buzerace :P Šikanovat a kasírovat :mrgreen: Hezky se nám tu ti noví mladí komunisti vybarvujou :fet: Ale krást filmy na internetu je v pořádku, žejo :lol:
„Šampióni nevznikají v posilovnách. Šampióni vznikají z něčeho, co mají hluboko v sobě - z touhy, snu a vize." Muhammad Ali

Denis Rychtar
denis.rychtar@pirati.cz
Libor.Adamek
Vedoucí krajského odboru
Profese: prodejce kancelářské techniky
Dal poděkování: 519 poděkování
Dostal poděkování: 182 poděkování

Příspěvek od Libor.Adamek »

Pokud radary městu pořád vynášejí, tak je to pro mě důkaz, že argument o jejich významném podílu na zlepšení bezpečnosti dopravy není pravdivý.
Spíše bych zvažoval podporu úsekovému měření, kde vidím ten potenciál zvýšení bezpečnosti dopravy větší.
Denis.Rychtar
Kontaktovat uživatele:

No právě oni se odkazují na statistiku, která si myslím není ofiko, jinak by byla dávno předložena.

Denis Rychtar
denis.rychtar@pirati.cz
Odpovědět

Zpět na „Zastupitelstvo - Valašské Meziříčí“