Hodnocení Eurovoleb, nabídka rezignace, výzva k Pavlovi Šrámkovi

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: Krajsti predsedajici, PKS Plzeňský kraj

Žádám odstoupení Josefa Kubáta z PKS PlK

viewtopic.php?f=415&t=47536&p=625666#p625666
0
Žádná hlasování
viewtopic.php?f=415&t=47536&p=625666#p625666
0
Žádná hlasování

Celkem hlasujících: 0 - Celkem hlasů: 0

Josef.Kubat
Člen KS Praha
Profese: student, asistent radní
Dal poděkování: 199 poděkování
Dostal poděkování: 165 poděkování

Hodnocení Eurovoleb, nabídka rezignace, výzva k Pavlovi Šrámkovi

Příspěvek od Josef.Kubat »

Eurokampaň 2019

Nástup 11. února v 19:13 Do hodiny jsem si vyžádal přístup do všech sdílených dokumentů centrály, ke kterým jsem mohl dostat přístup. Nebyl to problém, protože jsem už předtím byl v kontaktu s centrální manažerkou a probíral její, moje i krajské představy toho co moje nově vytvořená pozice vlastně znamená.

Nové podfórum o volbách
Již v únoru jsem s administrativním odborem sjednal nové podfórum, které bude sloužit pro komunikaci o volbách – má za cíl zpřehlednit vše co s volbami souvisí a vytáhnout to z ostatních témat tak, aby pokud se někdo o volby začne zajímat v prostředku voleb, tak aby tam našel vše na jednom místě.

Doporučení pro další volby
• Přechod od google tabulek k pirátskému cloudu (nevěděl jsem o něm - jsem zvyklí pracovat s tabulkami, ale tohle by bylo lepší)

Newslettery
Od 1. března jsem posílal volební Newslettery – bylo jich několik a několik bylo opravdu obsáhlých – pro přehlednost jsem důležité informace zdůrazňoval, takže stačilo číst headliny a pokud Vás něco zaujalo rozečíst to dopodrobna.

Intenzivní kontakt s členskou základnou

Intenzivně jsem též volal členům, kteří projevili zájem se na kampani podílet i těm, u kterých jsem viděl potenciál. Ne jednou jsem za den vyřídil až 25 hovorů do kraje a některé trvali i 40 minut. Z mé strany jsem vyvinul maximální úsilí oslovit co nejvíc lidí, a to i skrze lídry kandidátek, nebo zastupitele – někde víc a někde míň úspěšně, aby oslovili svoje spolustraníky ve svém okolí a řekli mi, co by v rámci eurovoleb chtěli dělat a já bych je v tom podpořil, jak bych mohl.

Krajská příloha Pirlistů

Měl jsem intenzivní kontakt s členskou základnou od začátku, už během příprav Pirátských listů. Napříč regionálním i názorovým spektrem se mi podařilo oslovit všechny zájemce, kteří měli chuť a téma přispět do regionální přílohy jejíž rozšíření jsem dojednal (byli jsme jediní v republice). Což pro centrální vedení byl z počátku šok, neboť předchozí instrukce z kraje zněli přímo opačně a navrhovali i obětování krajské přílohy, jsem tedy rád, že hned prvními kroky jsem přispěl k lepšímu stavu kampaně v kraji.

K samotnému obsahu Pirátských listů tedy děkuji všem autorům, případně korektorům, v abecedním pořadí: Pavlu Bosákovi, Magdě Daňkové, Pavlu Haisovi, Jirkovi Hanouskovi, Josefu Janochovi, Miluš Kotišové, Jirkovi Pekovi, Olze Richterové, Rudolfu Špotákovi, Pavlovi Šrámkovi, Janě Tomšíkové a Jiřímu Zavřelovi. Doufám, že má obsahová korekce a nutná redukce Vás neurazila – jednalo se o experiment, jakým způsobem se dá skloubit příbuzná témata napříč krajem. Za grafický design zodpovídala centrální redakce, ta si sama vybrala fotky a vzhled podle zkušeností. Na obsahovou stránku jsem se ptal naší mediální spojky, která byla spokojena a zdůraznila, že naše noviny jsou opravdu unikátně pojaté.

• To asi 3 týdenní spoždění ovlivnilo jednu akci s kandidátkou číslo 2 (kde jsme nemohli rozdávat noviny) a na akci s Janou a Mikulášem jsem musel předtím v pátek ve 3 odpoledne (upozorňuji že mám práci na plný úvazek a musel jsem z ní odejít když jsem přes telefon o to byl požádán) jet trasu Praha-Plzeň a z tiskárny si čerstvě vytištěný tisky (za návalu urážek od obsluhy, že jsme neschopní) vzít, aby bylo co rozdávat. Na komunikaci s šéredaktorem nemůžu mít připomínek, naopak jsme si sedli a jeho práce si cenním a proto vím, že za spoždění nemohl on - dál to řešit nechci, protože do toho nevidím, ale bylo by vhodné aby s to neopakovalo.

Rozpočet – nejnižší v republice
Dalším faktorem, který hrál roli byl nejmenší rozpočet v Republice v lednu bylo KS vyčleněno na eurovolby pouze 40 tisíc.
Z těch 40 tisíc mělo jít původně všech 40 centrále a moje práce mohla skončit tam, kde začala a ještě s dluhem, jelikož byl zároveň tuším již z prosince předdomluven zvláštní (s ohledem na velikost rozpočtu) marketingový krok a to zaplatit si v Plzni plakáty na lampách v úrovni hledí, což by nás stálo dalších 40 tisíc a byly by jsme tak 40 tisíc v mínusu. Tento návrh jsem tedy nepřijal a vyjednal, že centrále pošleme pouze 20 tisíc, takže mi všehovšudy na kampaň zbylo 20 tisíc na celý kraj a vyčlenil jsem je na tyto věci (viz můj finanční rámec – zde děkuji za inspiraci kraji Vysočina). V květnu přišla potěšující zpráva z centrály a dostali jsme 25 000 na propagaci (viz dál). Dnes ještě nejsou zadané všechny transakce, ale ve výsledku jsme utratili cca 63 000.

• Kromě koordinátora (placeného) a manažera (neplaceného) by stálo za úvahu na dobu voleb zaplatit další placenou osobu (třeba jako na stáž).
• Lepší příprava rozpočtu (s ohledem na diskuzi o tom, na co prostředky půjdou a nepůjdou)

Výlep a nástřel plakátů

Samotná propagace tedy závisela na roznosu plakátů (viz tabulka), kde je tady nutno vyzdvihnout práci především mimoplzeňským členům a Petrovi Viletovi s Martinem Holzmanem, na nichž roznos po obecních nástěnkách malých vesniček našeho kraje závisel, což z tabulky jasně vyplývá. Na vlastní bannery s Magdou v rozpočtu nezbylo. Čísla možná nejsou přesná, přepočítávat 100 plakátů po jednom se mi nechtělo, takže cca.

50 Jiří Pek Vejprnice a okolní obce při cyklovýletech ;-)
30 Petr Planeta Halže a okolí
30 Věra Rubáková Tachov a okolí - nepotřebuji na to peníze, zaplatím to ze svého
20 Josef Janoch Okolí Chodové Plané
100 Viktor Krutina, Ruda Špoták… Okolí Domažlic
100 Daniela Nová, … Okolí Stříbra
50 Petr Vileta, Martin Holzman a reg. příznivkyně Plzeň jih

Zároveň byl přes firmu Rengl objednán výlep na všech plakátovacích plochách v Domažlicích a Rokycanech, dále na 15 plochách v Plzni (osvědčených z minulých voleb) a přes kulturní středisko KT na všech plochách v Klatovech.

• Přeštice mají svoje vlastní kulturní středisko, s kterým šlo také spolupracovat - dozvěděl jsem se to, až poté, co mě upozornili na náš výlep, ale řešit dál to nechtěli.

Volební průkazy
Akce se nepovedla (přitom byla řádně propagovaná, našli se členové a organizačně se nevyskytl problém, tak nepřišlo moc lidí). Byla 3 denní po vzoru parlamentních voleb. Ve stejné chvíli ale probíhali protesty proti M. Benešové.´

• Zpětně mě napadlo spojit protesty a akci s průkazy - do studentských klubů, kde jsme byli totiž moc studentů nepřišlo - zřejmě byli na protestech.

Roznos novin
Dále propagace závisela na roznosu novin. V Domažlicích a v Sušici investovali do roznosu poštou vlastní osobní prostředky. Nutno též v této souvislosti vypíchnout 14% úspěch v Sušici, ale i slušný výsledek v Domažlicích.
V ostatních městech mimo Plzeň se to řešilo roznosem do schránek vlastní silou. Chci poděkovat každému, kdo opravdu přišel pro noviny do centrály a rozdával je tam, kde nejvíc chybí – v malých a středních městech našeho kraje, ať už to byli lidi z MS Tachova, Miluš z Nepomuka,… (seznam by byl dlouhý).
V Plzni se roznos novin řešil jak roznosem do schránek, tak rozdáváním při akcích. Obzvlášť jsem rád, že na květnové schůzi jsem viděl, že si s sebou domů někteří členové (např. Jana Tomšíková) berou balíky a roznáší je sami – bohužel schůze byla hektická, jelikož jsem přerozděloval listy, plakáty a merch do ostatních měst a skončila nečekaně rychle, takže jsem nemohl všechny evidovat, ale děkuji vám za vaši práci.
Plzeňský rezerva pro celý kraj 4 200
Plzeňský Plzeň 10 000
Plzeňský Tachov 800
Plzeňský Stříbro 600
Plzeňský Nepomuk 600
Plzeňský Chodová Planá 600
Plzeňský Horažďovice 600
Plzeňský Holýšov 600
Plzeňský Klatovy 3 000
Plzeňský Domažlice 3 600
Plzeňský Sušice 4 000
Plzeňský Rokycany 400
Plzeňský Vejprnice 1 000
Plzeňský součet celkem: 30 000

Upgrade webových stránek Plzeňského kraje
Další podstatnou změnou při propagaci byl upgrade webových stránek (úkol měl řešit jiný místopředseda, ale rád jsem vypomohl nad rámec mých povinností). Za značnou pomoc děkuji technickému odboru a hlavně Martinu Rejmanovi za to, že Honzu Poustka (našeho koordinátora) naučil základy ovládání githubu, a že nám poskytl nové webové vnitřnosti. Honza tady odvedl velký kus práce ve svém volném čase. Měli jsme sice zpoždění (to máme vlastně již delší dobu, že ten web nebyl už dřív) s přidáváním článků, ale to co jsme slíbili v Pirátských listech zveřejnit na netu jsme stihli a nakonec jsme web se články stihli i propagovat na facebooku. V současné chvíli je web připraven pro další práci a použití, je jen ve velmi málo zkrášlené podobě a proto děkuji Jitce Novotné, že se nabídla, že našemu novému koordinátorovi, který po Honzovi přijde poskytne rady jak se rychle orientovat další práci s githubem.

FB propagace
Co se týká facebookových stránek bylo propropagováno cca 30 000 korun (díky příspěvku ze začátku května z centrály určených na propagaci akcí - 25 000 korun) a od 1. dubna do konce voleb 25.5. se statistika podaných postů jeví takto (v závorce počet postů): Magda (26), já (15), Lukáš Bartoň (4), Jan Poustka (2), Pavel Šrámek (1) – děkuji přispěvatelům, ale především těm, kdo za tou možností vůbec něco prezentovat stál, ať už to byli přednášky od Niny Špitálníkové, všichni uklízeči Ukliďme Česko, atd. Což nás přivádí k jedné z nejpodstatnějších složek kampaně – AKCE.
Když jsem je sem chtěl vložit, zjistil jsem, že ji je příliš mnoho a za to jejich organizátorům děkuji. Někdy jednotlivci (Honza Poustka, Filip Sequens, Jirka Pek, Jirka Rezek, Nina Špitálníková, Pavel Hais, Magda Daňková, někdy MSka (Plzeň) nebo celé buňky (Domažlic, Klatovy) a hlavně naši eurokandidáti, kteří přijeli (Šimon Barczi, Lukáš Blažej, Mikuláš Peksa, Jana Kolaříková, Nina Špitálníková a Markéta Gregorová).
Zvláštní poděkování patří Jirkovi Pekovi, který byl opravdu aktivním členem v průběhu celé kampaně od novin až po poslední dny. Stejné poděkování si zaslouží i Filip Sequens, který v posledních dnech pozvedl morálku v MS Plzeň. Dále Miroslav Vaněček, František Hagara, Roman Sedláček, kteří byli v průběhu posledních dvou měsíců ochotní přijít na většinu akcí. Pavlu Bosákovi, který obětavě poslední týden poskytoval svoje auto, bez kterého by se stan těžko dostal k brance, a který koupil stůl s lavicemi pod stan. Poděkování ale zkrátka patří úplně všem, kteří se nějak zapojili, nebo alespoň nedemoralizovali ostatní.

• Nedělat akci v neděli v 9 ráno - k tomuto kroku jsem přistoupil, jelikož to byl volný termín kandidátů, kteří byl jinak (na celý měsíc) zabraný, vhodnější - a to se poté stalo - by bylo domluvit se radši o měsíc dýl a naplánovat všechno dlouho dopředu (to že přijede autobus s kandidáty a ne auto jsem se dozvěděl několik dní předem (zábor pro autobus, se tak stal komplikací), dvakrát se změnil seznam lidí, kteří nakonec přijedou - což se nedalo nijak ovlivnit - nepovedla se mi ani propagace s ohledem na šok, že potřebuji odeslat svůj řidičák na facebook, abych mohl propagovat politické události a spustil se dlouhý proces s facebookem aby mi ji uznali)

Náš koordinátor

Přestože se naše cesty hned po volbách rozešli a Honza Poustka na pozici skončil, musím říct, že za mě to byl člověk, který pokaždé když jsem mu zavolal udělal, co jsem chtěl (třeba že jsem věděl, že se občas budu muset připomenout). Děkuji mu za hezké grafiky, protože ty moje jednu z kandidátek příliš nenadchly (oprávněně) :D takže nebýt jeho naše facebookové propagace, na kterých to tentokrát stálo by příliš nezaujali. Doufám, že nadále zůstane s krajem v kontaktu jako grafik.

Naše kandidátka

Obrovské díky patří naší krajské kandidátce Magdě Daňkové, která kampaň opravdu oddřela a nejen v našem kraji.

• Členové samotní volby neviděli jako tak podstatné - mám zpětnou vazbu (od některý, někteří by možná dali vazbu přesně opačnou), že jsem si vedl v jejich zvyšování morálky dobře - především zapojením jich do vytváření krajské přílohy - kde mohl mít článek každý a tím pádem i motivaci je rozdat. Do budoucna se tedy především v první řadě zaměřit na přesvědčení členů o důležitosti eurovoleb, než voličů, protože jedno bez druhého nejde.
• Někteří členové mě po volbách upozornili, že moje propagace naší regionální kandidátky je pro ně problematická - chápu, že si nesedne každý s každým, ale kampaň by mi ulehčilo, kdyby mi to řekli do face to face, když jsem kampaň plánoval, a ne když je po kampani. Doporučuji tedy členům hledat dost odvahy, aby říkali svoje názory, když je to třeba a ne když je to pasé.

Poznámky na závěr – co se nemělo stát a stalo se
1. Zbytečně nám zbylo 13 balíků nerozdaných novin.
A to proto, že někdy v průběhu kampaně si někdo (z těch 8 lidí, kdo má klíče od kanceláře), když v PiCe nikdo nebyl, nejprve odvezl 20 balíků novin, aby je pak mohl poslední týden v úterý večer, když v PiCe nikdo není, zase vrátit (tedy ve chvíli, kdy už nejdou stihnout dát na poštu na roznos). Ani o tom nikomu neřekl a nepřiznal se, kdo to byl.

2. Podivná propagace na FB
Pavel Šrámek, kterého jsem v souvislosti s propagací požádal o pomoc, jelikož měl mít od facebooku povolené propagovat politické aktivity (facebook teď požaduje zdlouhavou administrativu a já ji neměl ještě vyřízenou) z nepochopitelného důvodu nedodržel naši domluvu a instrukce ode mne. Poslal jsem Pavlovi „zcela konkrétní instrukce“l, avšak bez mého vědomí, naprosto nečekaně aniž by to jakkoliv avizoval použil diametrálně odlišné instrukce (místo „okruhu Plzeň plus 10 km“ – „pouze Plzeň“, místo „160 000 oslovitelných lidí na facebooku“ – pouze „3 000 lidí“ – čehož docílil nastavením okruhu uživatelů zajímající se o 7 vlastností typu „Karel Swarzenberg, nebo anarchie“). Tvorbu tohoto filtru jsem zaregistroval až poté, co mu jeho propagaci facebook zamítl a udělal jsem si ji sám. Tento fakt, že o filtru vím se poté ukázalo, že Pavel nevěděl a proto ho překvapilo, že jsem filtr odhalil. Na předsednictvu jsem se ho na něj zeptal (nečekaně) a Pavel ho přiznal s tím, že to myslel dobře, že měl úspěšný propagace v minulosti.
Jan Vrobel, člověk který facebookovou propagaci dělá na pirátské celostátní úrovni, jeho filtr taktéž považuje za slušně řečeno prostě nevyhovující, podobně jako naše mediální spojka Jindra Čermák, který ho považuje za malý s ohledem na to, že na 2 reklamy bylo vyhrazeno 10 000. Na zásadní otázky, proč tak zásadně změnil filtr, aniž by mě informoval, a proč vlastně chtěl instrukce, které pak nerespektoval, mi doteď neodpověděl.

Výsledkem:

Nabízím svoje místo místopředsedy KS PlK k dispozici na základě celokrajské ankety (kterou nechám běžet 20 dní), jelikož necítím podporu pro změnu zaběhlých postupů v kraji a cítím, že mě oddaná práce pro kraj paradoxně poškozuje pověst. Pokud o mě kraj nemá zájem vyvodím z toho důsledky a půjdeme všichni vlastní cestou.

Taktéž vyzývám Pavla Šrámka, aby učinil to samé, v souvislosti s výše uvedeným problémem a ověřil si zda má stále podporu.

"Kolem mě se děje hodně věcí, ale listí nepadá..."

Pavel.Sramek
Místní předsednictvo
Profese: 1.místostarosta MO Plzeň 3, manager v IT
Dal poděkování: 1385 poděkování
Dostal poděkování: 1222 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nabídka rezignace, výzva k Pavlovi Šrámkovi a Hodnocení Eurovoleb

Příspěvek od Pavel.Sramek »

Reaguji pouze na poslední odstavec. Navíc jsem uveden v předmětu tématu.
Pepo, mě se s tebou nechce hádat. Kampaň jsi dělal ve svém volném čase a já nemám potřebu Tě nějak kritizovat.
Nechápu, proč ty máš potřebu mě takto dehonestovat.
Navíc jsi se mi sám přiznal a napsal mi to, že si o mě prohlásil, něco ve smyslu: ,,Úmyslně sabotoval kampaň!” ještě před tím, než jsi kontaktoval Vrobela a Čermáka.
Navíc podsouváš informace, o kterých se domníváš, že jsou pravdivé.
Pokud si věc konzultoval s Vrobelem a Čermákem a zatáhl jsi je do toho, požádám je odpovězení dvou otázek.
Pokud ti dají za pravdu, dopředně se Ti moc omlouvám.
@Jan.Vrobel Je reklámní kampaň na Facebooku na událost, kde se platí 84,- na uživatele za proklik/like/iniciaci k události, podle tebe úspěšná? Pokud víš o filtrech pro region plzeňsko; které cílují na pirátské voliče, měl si možnost je vícekrát ověřit a které tě v minulosti u pirátských události vycházeli na proklik 1,50,- až 14,-; použil bys je?
@Jindrich.Cermak Je reklámní kampaň na Facebooku na událost, kde se platí 84,- na uživatele za proklik/like/iniciaci k události, podle tebe úspěšná? Pokud víš o filtrech pro region plzeňsko; které cílují na pirátské voliče, měl si možnost je vícekrát ověřit a které tě v minulosti u pirátských události vycházeli na proklik 1,50,- až 14,-; použil bys je?

Jinak ti Pepo děkuji, že jsi se hrdině ujal vedení kampaně. Je to vždycky odříkání a těžká dřina. Moc dobře to znám.

Pirátský zastupitel města Plzně
Tel: 777 300 508
Email: pavel.sramek@pirati.cz
FB: https://www.facebook.com/Pavel.Sram3k
TW/X: @PiratSramek
Promluvme si: https://calendly.com/pavelsramek

Josef.Kubat
Člen KS Praha

Pavel.Sramek píše: 12 čer 2019, 13:05
@Jan.Vrobel Je reklámní kampaň na Facebooku na událost, kde se platí 84,- na uživatele za proklik/like/iniciaci k události, podle tebe úspěšná? Pokud víš o filtrech pro region plzeňsko; které cílují na pirátské voliče, měl si možnost je vícekrát ověřit a které tě v minulosti u pirátských události vycházeli na proklik 1,50,- až 14,-; použil bys je?
@Jindrich.Cermak Je reklámní kampaň na Facebooku na událost, kde se platí 84,- na uživatele za proklik/like/iniciaci k události, podle tebe úspěšná? Pokud víš o filtrech pro region plzeňsko; které cílují na pirátské voliče, měl si možnost je vícekrát ověřit a které tě v minulosti u pirátských události vycházeli na proklik 1,50,- až 14,-; použil bys je?
Pokud se podíváme na vývoj mých korunových propagací tak je vidět klesající křivka - 84, 52, 4, 84, 6, 2, 6 - zaokrouhleno na celé a chronologicky v řadě. Měl jsem daný obnos peněz a cílem bylo oslovit co nejvíc lidí, ano pak jsem okruh zužil na naší věkovou kategorii, případně jiné změny (na základě získaných zkušeností), abych omezil zvyšování cen, což se nakonec jak je vidět promítlo.

Ovšem filtr, o kterém tu mluvíme se prostě vymyká všemu o čem jsem slyšel já, i lidi, s kterýma jsem o tom mluvil. Když si se k němu přiznal, tak nebyl důvod to nijak tajit, prostě jsem se ostatních zeptal, co si o tom myslí- - oslovovat skuoiny typu anarchie a Karel Schwarzenberg je divné. Prostě nechápu proč si mě alespoň neinformoval, nebo neřekl "hele Pepo, ty propagace podle mě děláš moc nákladně, dal bych tam jinej filtr, s kterým mám dobrý zkušenosti". Pominu to, že jsem měl obnos peněz a bylo jich na FB nakonec tolik, že jsem je ani nevyčerpal, takže plýtvat se samozřejmě nemá, ale oslovoval jsem tak hodně lidí a plošně. Není to jako když prodáváš produkty - tady prodáváš politické myšlenky, takže se předpokládá, že se chceš prodat i tam, kde zatím není poptávka a ty ji tím vytváříš - to něco stojí.

Já před touhle kampaní dělal menší propagace pro Klatovy - zakončené těsně před kampaní jednou velkou kampaní (na místní poměry). Ale z mého pohledu to spíš funguje tak, že čím více peněz, tím větší by filtr měl být a obráceně. Tohle všecchno byly propagace v řádech tisícovek korun.

Josef.Kubat
Člen KS Praha

Pavel.Sramek píše: 12 čer 2019, 13:05
Nechápu, proč ty máš potřebu mě takto dehonestovat.

Jinak ti Pepo děkuji, že jsi se hrdině ujal vedení kampaně. Je to vždycky odříkání a těžká dřina. Moc dobře to znám.
Děkuju. Já rozhodně nemám potřebu kohokoliv dehonestovat. Já kritizoval tvůj postup a ty si to nazval pomluvama a tím si mě vlastně pomluvil.

Možná bych byl býval umírněnější kdyby si se na předsednictvu potom co jsi mi svůj postup vysvětloval netvářil, jako že ti mám ještě poděkovat. To mě samozřejmě vytáčí - nikdy bych se nedozvěděl, že jsi ten filtr použil, nebýt obrovský náhody. Kdy jsi mi chtěl třeba teda upozornit na to, že podle tvého názoru dělám něco s facebookovou kampaní špatně?

To je jako s tím kalendářem - pokud jste opravdu tolik stály o to, aby jsem ho měl a při kampani se opakovaně stávalo, že jsem ho neměl a dělalo to problémy - mohl mi prostě nekdo do zprávy poslat odkaz - jestli jsme to probírali na prvním předsednictvu, který i s výběrky trvalo snad 3 hodiny, tak se omlouvám jestli mi to uteklo, už od první schůze jsem se věnoval kampani. A pak mě ještě víc naštve, když mi třeba řekneš, že si mi říkal abych ten kalendář používal - nepamatuji si na to, ale praktičtější by bylo poslat odkaz do zprávy.

Je tam spoustu otázek, ale ty to vždycky odbiješ slovy, že jsi to myslel dobře, tak se přece nemůžeš divit, že mi to nestačí.

Jiri.Rezek
Krajské předsednictvo
Profese: výzkumný pracovník
Dal poděkování: 1451 poděkování
Dostal poděkování: 2227 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri.Rezek »

jen, jaký význam má tato anketa? je nastavena až do 1.7.----
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Rezek za příspěvek:
Michal.Ertl
  1. místopředseda KS Plzeňský kraj tel.: 72tri 175 03devet
    místostarosta Plzeň 1
Josef.Kubat
Člen KS Praha

Jiri.Rezek píše: 12 čer 2019, 15:21 jen, jaký význam má tato anketa? je nastavena až do 1.7.----
Z čistě praktických důvodů je až do 1.7. - je jich víc, ale ten hlavní je abych případně dodělal co mám rozdělané (především web, možná stihnu i to streamování, rád bych se sešel ještě s mimoplzeňskými zastupiteli na nějaký workshop - to už ale spíš nestihnu :( ) a nezačínal o prázninách případně další práci

Jinak výsledek anktety je pro mě závazný

Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 19459 poděkování
Dostal poděkování: 4014 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Hodnocení Eurovoleb, nabídka rezignace, výzva k Pavlovi Šrámkovi

Příspěvek od Robert.Magni »

Nuda.
Bud odstup,nebo zůstaň - ale neotravuj s tím masochismem lidi.
Kdyby tě někdo chtěl odvolat,tak at to spustí sám.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Robert.Magni za příspěvek:
Michal.Ertl

Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

Josef.Kubat
Člen KS Praha

Robert.Magni píše: 14 čer 2019, 08:55 Nuda.
Bud odstup,nebo zůstaň - ale neotravuj s tím masochismem lidi.
Kdyby tě někdo chtěl odvolat,tak at to spustí sám.
Sorry ale nejsem ten typ co by nechával věci týkající se jeho v rukou ostatních. Byl bych rád kdyby se takhle proaktivně chovali všichni - snažím se jít pouze příkladem.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Kubat za příspěvek:
Robert.Magni

Jindrich.Cermak
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Profese: politický analytik, zastupitel
Dal poděkování: 177 poděkování
Dostal poděkování: 344 poděkování

Příspěvek od Jindrich.Cermak »

Částka 84 korun za proklik samozřejmě vysoká je, vzhledem k tendenci bych to bral jako učení se s reklamami. Jen jsem podotkl, že okruh 3.000 na Plzeň není velký a že osobně bych udělal okruh větší. Zase chápu, že pokud se něco osvědčilo v minulosti, a pokud bylo hlavním cílem aktivizovat naše voliče, je to věc akceptovatelná.

Při pozorování kampaně ve třech krajích musím říci, že v Plzeňském byla pojata nejlépe, včetně aktivizace všech členů a dobrovolníků.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jindrich.Cermak za příspěvky (celkem 3):
Robert.Magni, Josef.Kubat, Michal.Ertl

Jindřich Čermák

zastupitel města Karlovy Vary
předseda MS Karlovy Vary

Josef.Kubat
Člen KS Praha

Jindrich.Cermak píše: 17 čer 2019, 09:45 Částka 84 korun za proklik samozřejmě vysoká je, vzhledem k tendenci bych to bral jako učení se s reklamami. Jen jsem podotkl, že okruh 3.000 na Plzeň není velký a že osobně bych udělal okruh větší. Zase chápu, že pokud se něco osvědčilo v minulosti, a pokud bylo hlavním cílem aktivizovat naše voliče, je to věc akceptovatelná.
Jestliže ale cílem bylo aktivizovat naše voliče, proč byl okruh vybrán na základě skupin tak bizárních okruhů. Proč také chtěl instrukce, o které si sám požádal, aby je pak neposlechl a ani mi neřekl, že dělám něco špatně, a že chce použít jiný filtr? To jsou otázky, které mě vedli k Pavlovo kritice.
Jindrich.Cermak píše: 17 čer 2019, 09:45 Při pozorování kampaně ve třech krajích musím říci, že v Plzeňském byla pojata nejlépe, včetně aktivizace všech členů a dobrovolníků.
Jako kompliment k vedení kampaně děkuji :oops: :) - ale bez lidí jako Filip Sequens, který šel příkladem, by těch aktivních dobrovolníků bylo míň.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Kubat za příspěvek:
Robert.Magni

Odpovědět

Zpět na „Krajské fórum Plzeňský kraj“