Volba předsedy MS Příbram

Moderátoři: PKS Středočeský kraj, PMS Příbram

Uživatelský avatar
Josef.Bouse
Vedoucí technického odboru
Příspěvky: 975
Registrován: 12 lis 2017, 13:22
Profese: FullStack JS Dev
Dal poděkování: 943 poděkování
Dostal poděkování: 1808 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Volba předsedy MS Příbram

Příspěvek od Josef.Bouse »

Tímto vyhlašuji rozpravu k volbě Předsedy MS Příbram
Rozprava bude trvat do 20. 3. 2019 23:00 Hod Následovat bude doba nezbytná k rozmyšlení (48 hodin) a pak se přistoupí k hlasování.
Zájemce o post prosím do 20. 3. 2018 23:00 Hod o přihlášení a představení své vize působení na tomto postu. Všichni členové MS mohou kandidátům pokládat doplňující otázky

EDIT.: Upravil jsem příspěvek na volbu předsedy, protože, ten jediný nám aktuálně chybí, pokud některý místo předseda přejde na pozici předsedy, bude další rozprava k místopředsedovi.

"Pravda je první obětí války"

Vedoucí Technického odboru | Předseda MS Příbram | Zastupitel obce Narysov
FullStack Web Developer
IT Consultant

Twitter | LinkedIn | Steam

Uživatelský avatar
Antonin.Schejbal
Místní předsednictvo
Příspěvky: 149
Registrován: 04 kvě 2016, 21:46
Profese: student
Dal poděkování: 42 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Re: Volba předsednictva MS Příbram

Příspěvek od Antonin.Schejbal »

Ahoj, rád bych se ucházel o pozici předsedy MS.

V krátkosti se představím (především pro ty, kteří mě vůbec neznají). Je mi 22 let, studuji třetí ročník bakalářského studia managementu sportu na UK FTVS. Dva roky jsem působil v předsednictvu krajského sdružení a v současné době jsem příbramský zastupitel. Kromě toho jsem členem sportovní a kulturní komise.

Uvědomuji si, že budování silného místního sdružení je poměrně složitá a komplexní záležitost. Obstát v konkurenci o dost starších a zkušenějších zástupců ostatních stran doopravdy není jednoduché.

Věřím ale, že můžeme uspět. Pokud budeme naší energii efektivně vynakládat k tomu, abychom byli modernější, otevřenější, vtipnější a inovativnější než ostatní.

Pokud chceme uspět v komunálních volbách 2022, je potřeba máknout už teď, aby za námi byli vidět výsledky.

Rád odpovím na jakékoliv otázky.
Uživatelský avatar
Jan.Trnka
Člen KS Středočeský kraj
Příspěvky: 62
Registrován: 28 led 2018, 15:59
Profese: Doktor letadel :-)
Bydliště: Příbram
Dal poděkování: 46 poděkování
Dostal poděkování: 169 poděkování

Re: Volba předsedy MS Příbram

Příspěvek od Jan.Trnka »

Čau, rád bych se přihlásil na pozici předsedy MS Příbram, protože do všeho furt kecám a vnáším invence, a tak mi přijde fér do toho jenom nekecat a nabídnout i svůj díl odpovědnosti. Obecně o žádné funkce moc nestojím a dlouho jsem se rozmýšlel, jestli se vůbec přihlásit. Mám totiž časově dost náročnou a relativně odpovědnou práci, nemluvě o rodinně 😊. Nicméně jsem nenapravitelný anonymní workoholik :-) Tož to tak na úvod 😊

Stručné info o mé osobě zde:
https://wiki.pirati.cz/lide/jan_trnka

Obecně mám pár idejí, které by bylo fajn zrealizovat:

1)Pořádání schůzí (i akcí) ve městech i mimo PB, které však spadají pod naše MS. Cílem by bylo rozšířit okruh lidí, kteří se aktivně zapojují. Při pořádání schůze mimo PB je totiž velká šance, že tu a tam přijde na schůzi neznámý sympatizant, který by do PB vyloženě nejel. Zároveň uspořádáním takové události, jim dáme možnost se vůbec potkat navzájem. Možná o sobě ani nevědí 😊 Následně bych je zapojil do budoucího uspořádání v jejich městě a tím jim dal možnost seberealizace.

2)Schůze obecně trochu profesionalizovat.

3)Zapojit na schůze i členy komisí a výborů. Chtít od nich pravidelné reporty co se děje a chystá.

4) Spustit webové stránky MS Příbram. Aktuální stav je takový, že stránky mám připravené, čeká se na zaregistrování domény. Hodlám stránky spustit po volbě nového předsedy a tuto informaci tam již zadat.

5) Plně využít potenciál webových stránek a pravidelně informovat co se děje na zastupitelstvu, či výborech. Komentovat aktuální dění a dělat Tonymu pozitivní PR z backstage 😊 Na FB dávat pouze odkaz na webovou stránku.

6)Zprovoznit ukládání videozáznamů ze zastupitelstva PB pod naší hlavičkou. Uděláme si tím PR a zároveň částečně budeme propagovat náš web, jelikož odkaz na videa by byl pouze tam.

7)Účastnit se každého Mumble. Chtěl bych navrhnout systém, ve kterém by se předsednictvo střídalo v účasti na Mumble, tak aby nám nic neuniklo. Účastník by pak krátký výcuc toho, co se nás týká prezentoval třeba na interním FB, plus založil na nějaký cloudový účet.

8)Účastnit se každého krajského fóra. Stejný princip jako u Mumble.

9)Založit interní i veřejný google kalendář, kam si budeme zapisovat všechny události, kdo má na starost, jaký Mumble, krajskou schůzi apod.

11)Rozdělit si konkrétní odpovědnosti min. v rámci předsednictva.

12)Dát na papír plán co bychom chtěli za rok zvládnout a po roce si říct co se povedlo a co ne.

13)Využít plně potenciál poslanecké kanceláře v PB.

14) Pokračovat v tom co děláme, tzn. být výrazným MS v rámci středočeského kraje za kterým bude vidět konkrétní práce a výsledky.

15)Být vrbou celé MS Příbram a řešit problémy.

Obecně funkci předsedy chápu jako teamového člověka bez nijak zvláštní pravomoci, který se stará o to, že všechno šlape, jak má a směřuje správným směrem 😉 Což je v podstatě to co i dělám v rámci mého současného zaměstnání. K tomu je ale potřeba vytvořit větší team aktivních lidí, které to bude bavit. Což je pro mě hlavní výzvou, ať už z pozice předsedy nebo běžného člena. Budu se o to snažit tak jako tak :-)
Žádnej nápad není dost blbej...
Uživatelský avatar
Jan.Korbel
Místní předsednictvo
Příspěvky: 1799
Registrován: 03 úno 2012, 19:04
Profese: IT
Bydliště: Jílové u Prahy
Dal poděkování: 4181 poděkování
Dostal poděkování: 3068 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Volba předsedy MS Příbram

Příspěvek od Jan.Korbel »

Líbí se mi ty vize, jen prosím nezapomeňte, že existují pirátské nástroje. Třeba sdílení souborů a myslím že i kalendářů už se dá realizovat na mraku a má to třeba i tu výhodu, že je možné sdílení nastavit pro celou skupinu najednou (třeba členové a regp MSka).
Středočeský profil | "Systémy, kterých se týká tato dohoda, jsou účty majitelky." -- NDA Pirátů
Uživatelský avatar
Jan.Trnka
Člen KS Středočeský kraj
Příspěvky: 62
Registrován: 28 led 2018, 15:59
Profese: Doktor letadel :-)
Bydliště: Příbram
Dal poděkování: 46 poděkování
Dostal poděkování: 169 poděkování

Re: Volba předsedy MS Příbram

Příspěvek od Jan.Trnka »

Jan.Korbel píše: 17 bře 2019, 14:14 Líbí se mi ty vize, jen prosím nezapomeňte, že existují pirátské nástroje. Třeba sdílení souborů a myslím že i kalendářů už se dá realizovat na mraku a má to třeba i tu výhodu, že je možné sdílení nastavit pro celou skupinu najednou (třeba členové a regp MSka).
Uznávám, že v pirátských nástrojích a procesech mám mezery a musím si to doštudovat a ošahat :-) Nicméně souhlasím, že je rozumnější využívat interní nástroje pokud jsou.
Žádnej nápad není dost blbej...
Odpovědět

Zpět na „Příbram“