Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Je to hlavně hezká ukázka, jak tito šarlatáni nedokážou fungovat mimo svého intelektuálního skleníku. O názorný argument víc, proč by bylo vhodné konečně přijmout ten zákon o léčitelství.ondrej.kalis píše: ↑24 led 2019, 21:05 Zeptat se na podklady k prezentovanému názoru je jasně manipulativní. Hm...Naštěstí jsme na pirátském fóru, kde jsou lidé zvyklí o věcech přemýšlet a udělat si na ně vlastní racionální názor. Vzhledem k tomu, že léčení vrozených odlišností není zrovna v souladu s pirátským programem, řekl bych, že mnoho lidí ocení, když už se tu neobjevíte.
![]()
Můžu se Vás zeptat, jakou máte představu o tom, co vlastně představuje ono ppm? Dle mých znalostí se jedná o zlomek (parts per milion), tedy něco jako procenta.VlasttimilaSpa píše: ↑24 led 2019, 12:57A tak je to maximálně 75ppm na 2hod a pak dle potřeby opakovat během dne2x (nebo max 8x v akut.stavu) tj.600ppm/denJan.Hrubes píše: ↑23 led 2019, 22:37Koncentrace dle jejich protokolů jsou okolo 200 ppm, pije se toho litr denně. Tedy okolo čtvrt gramu čistého ClO2. Tedy tak asi o dva tři řády víc, než jsou limity pro pitnou vodu.Ladislav.Dvorak píše: ↑22 led 2019, 20:54 Ví vůbec někdo jaké jsou toho koncentrace? Já si pamatuju, že jsme na táboře běžně dezinfikovali vodu na pití savem. Bylo toho toho asi 2ml/100l (pokud si to dobře pamatuju). Mi to tu připomíná flame jak na homeopatika![]()
Popisoval jsem to podrobněji o pár stránek hlouběji v diskuzi.
vůbec nechci nabourátvat tvůj point, protože ten mi příjde v pořádku.. jen pozor na ta kategorická prohlášení o možnostech léčby.. v poslední době se totiž dost rozjíždí výzkum kolem autismu a mikrobiomu a tam se můžou objevit nové možnosti.Michaela.Skokanova píše: ↑24 led 2019, 13:10 Autismus se nedá vyléčit. Autismus je vrozená porucha, co ji v prenatálním vývoji způsobí, na to je spousta teorií (relevantnějších než ta stokrát vyvrácená o očkování), ale fakt nejde vyléčit. Vyléčt autismus by bylo jako vyléčit někoho, kdo se narodil bez ruky. V obou případech jde pro toho člověka udělat strašně moc věcí - dát bezrukému protézu, s osobou s PAS pracovat tak, aby se její schopnosti a kvalita života rozvíjely na její osobní maximum, v závislosti na hloubce postižení autistického spektra. Ale stejně jako ruka nenaroste, ani kdyby vypili hektolitr chloru, ten mozek se taky nepřeprogramuje. Stejně jako nevyléčíte člověka, co se narodil s mentální retardací.
Na bojištích v Iráků a Kuvajtu zůstalo po armádě USA 300 tun ochuzeného uranu ve formě prachu. *
Snaha o zákaz zbraní zabíjejících a ohrožujících zdraví ještě dlouho po skončení konfliktu má smysl.
Podpořte snahu, aby se Česko připojilo k 122 členům OSN a řekla ne rozhazování jaderného odpadu.
Když už máme to ministerstvo zahraničí, že jo ;-) **
Vlákno: viewtopic.php?p=588267#p588267