Debata k Léčení bazénovou dezinfekcí

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Zamčeno
VlasttimilaSpa
Příznivec Pirátů – Jihočeský kraj
Profese: biolog,parasitolog, pedagog volného času
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Re: Debata k Léčení bazénovou dezinfekcí

Příspěvek od VlasttimilaSpa »

Yossi píše: 24 led 2019, 13:46
VlasttimilaSpa píše: 24 led 2019, 13:42 Princip reaktivity chlordioxidu (oxidu chloričitého) lze snadno dohledat na netu, ve zkratce: souvisí s odejmutím(vytržením) elektronu v případě setkání s látkou v jistém stavu elektronegativity.Tyto látky mají jsou obvykle jinou elektronegativitu než je tomu u živých zdravých buněk. Je to velmi hrubá zkratka a chce to se zajímat o princip hlouběji. Zde není prostor.

Jeden z mnoha případů použití:
https://www.myelmhurstdentist.com/Denta ... atters.asp
So what works?
Funny you should ask. After years of looking into this common problem, using many formulations, reading articles in the dental press and hearing from patients, I’ve come to recognize a class of mouthwash containing chlorine dioxide (ClO2) as the most effective (3,4,6). Chlorine dioxide mouthwashes readily oxidize (i.e. destroy) the common odors and bacteria in the mouth. Chlorine dioxide has been used for decades to disinfect and deodorize municipal water supplies worldwide.

The first chlorine dioxide mouthwash was developed in 1992 by a periodontist called Dr. Richter (6). He developed a regimen of twice daily tongue scraping and gargling to almost eliminate halitosis. His patent is unique as it uses an activated chlorine dioxide compared to other more stable (read: less active) formulations. His ‘ProFresh’ formula was also shown to help remove the bacteria on teeth that cause gum disease. It works almost instantly. It’s gentle on the mouth and helps breath and reduces plaque!

Takže co funguje?
Legrační byste se měli zeptat. Po letech, kdy jsem se zabývala tímto běžným problémem, používáním mnoha formulací, čtením článků v stomatologickém tisku a slyšením od pacientů, jsem si uvědomil, že třída ústní vody obsahující oxid chloričitý (ClO2) je nejúčinnější (3,4,6 ). Chlorovodík ústní vody snadno oxiduje (tj. Zničí) běžné pachy a bakterie v ústech. Chlordioxid se používá po desetiletí k dezinfekci a deodorizaci městských zásob vody po celém světě.

První ústní voda obsahující chlorovodík byla vyvinuta v roce 1992 parodontistou Dr. Richterem (6). On vyvinul režim dvakrát denně škrábání jazyka a kloktace téměř vyloučit halitózu. Jeho patent je jedinečný, protože používá aktivovaný oxid chloričitý ve srovnání s jinými stabilnějšími (méně čtenými) formulacemi. Jeho "ProFresh" vzorec byl také ukázal pomoci odstranit bakterie na zubech, které způsobují onemocnění dásní. Pracuje téměř okamžitě. Je to jemné na ústa a pomáhá dýchat a snižuje plak!
Super, takže je to tedy ústní voda, která zabíjí bakterie v puse. Gut, to můžu používat zubní kartáček a bude to lepší. A hlavně není důvod to jako ústní vodu polykat. Nějaký jiný účinek?

"Tyto látky mají jsou obvykle jinou elektronegativitu než je tomu u živých buněk." Tohle ale (i kdyby to byla pravda) popírá to obvyklé nepilovské využití na zabíjení rakoviny či parazitů, protože to jsou taky živé buňky. :)
Ano jsou ale s jinou elektronegativitou :-)))
Naposledy upravil(a) VlasttimilaSpa dne 24 led 2019, 16:53, celkem upraveno 1 x.
Rakinroul
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Příspěvek od Rakinroul »

VlasttimilaSpa píše: 24 led 2019, 14:04
Michaela.Skokanova píše: 24 led 2019, 13:10 Autismus se nedá vyléčit. Autismus je vrozená porucha, co ji v prenatálním vývoji způsobí, na to je spousta teorií (relevantnějších než ta stokrát vyvrácená o očkování), ale fakt nejde vyléčit. Vyléčt autismus by bylo jako vyléčit někoho, kdo se narodil bez ruky. V obou případech jde pro toho člověka udělat strašně moc věcí - dát bezrukému protézu, s osobou s PAS pracovat tak, aby se její schopnosti a kvalita života rozvíjely na její osobní maximum, v závislosti na hloubce postižení autistického spektra. Ale stejně jako ruka nenaroste, ani kdyby vypili hektolitr chloru, ten mozek se taky nepřeprogramuje. Stejně jako nevyléčíte člověka, co se narodil s mentální retardací.
Promiňte, autismus je slovo, označení. A pokud se jedná o projevy PAS (poruchu autistic. spektra), ano u každého jsou jiné.
A také jde o pochopení principu proč, kdy, za jakých okolností a jestli je možné zlepšení. A to možné je. Vyloučením kovů z CNS a NS. Zelený koriandr, zelený česnek medvědí, řasa spirulína. Vše Nutno! použít současně. Kovy z mozku uvolní koriandr a česnek... a pak spirulina nachytá na sebe ve střevě a dopomůže odvedení kovů z těla (jinak kovy přes játra znovu doputují zpět).
Další viz.odkaz
https://www.slobodavockovani.sk/news/co ... ta-2-2012/
Víte co mě fascinuje.
Že lidi jsou schopni říkat nepodložené nesmysly, a během vteřiny uvěřit tomu co sami říkají.
Nevíte jestli je pro to nějaká diagnóza ?

Vyloučení kovů z mozku vyřeší Autizmus.
Jasný.
Co ještě všechno takhle vyléčí to vylučování kovů ?
Nemluvila jste před chvílí o nějaké zubní dezinfekci ???

Nějak se v tom ztrácíte.
Jakub.Backa
Profese: advokát a insolvenční správce
Dal poděkování: 1144 poděkování
Dostal poděkování: 1727 poděkování

Příspěvek od Jakub.Backa »

VlasttimilaSpa píše: 24 led 2019, 14:25
VlasttimilaSpa píše: 24 led 2019, 13:42 Princip reaktivity chlordioxidu (oxidu chloričitého) lze snadno dohledat na netu, ve zkratce: souvisí s odejmutím(vytržením) elektronu v případě setkání s látkou v jistém stavu elektronegativity.Tyto látky mají jsou obvykle jinou elektronegativitu než je tomu u živých buněk. Je to velmi hrubá zkratka a chce to se zajímat o princip hlouběji. Zde není prostor.

Jeden z mnoha případů použití:
https://www.myelmhurstdentist.com/Denta ... atters.asp
So what works?
Funny you should ask. After years of looking into this common problem, using many formulations, reading articles in the dental press and hearing from patients, I’ve come to recognize a class of mouthwash containing chlorine dioxide (ClO2) as the most effective (3,4,6). Chlorine dioxide mouthwashes readily oxidize (i.e. destroy) the common odors and bacteria in the mouth. Chlorine dioxide has been used for decades to disinfect and deodorize municipal water supplies worldwide.

The first chlorine dioxide mouthwash was developed in 1992 by a periodontist called Dr. Richter (6). He developed a regimen of twice daily tongue scraping and gargling to almost eliminate halitosis. His patent is unique as it uses an activated chlorine dioxide compared to other more stable (read: less active) formulations. His ‘ProFresh’ formula was also shown to help remove the bacteria on teeth that cause gum disease. It works almost instantly. It’s gentle on the mouth and helps breath and reduces plaque!

Takže co funguje?
Legrační byste se měli zeptat. Po letech, kdy jsem se zabývala tímto běžným problémem, používáním mnoha formulací, čtením článků v stomatologickém tisku a slyšením od pacientů, jsem si uvědomil, že třída ústní vody obsahující oxid chloričitý (ClO2) je nejúčinnější (3,4,6 ). Chlorovodík ústní vody snadno oxiduje (tj. Zničí) běžné pachy a bakterie v ústech. Chlordioxid se používá po desetiletí k dezinfekci a deodorizaci městských zásob vody po celém světě.

První ústní voda obsahující chlorovodík byla vyvinuta v roce 1992 parodontistou Dr. Richterem (6). On vyvinul režim dvakrát denně škrábání jazyka a kloktace téměř vyloučit halitózu. Jeho patent je jedinečný, protože používá aktivovaný oxid chloričitý ve srovnání s jinými stabilnějšími (méně čtenými) formulacemi. Jeho "ProFresh" vzorec byl také ukázal pomoci odstranit bakterie na zubech, které způsobují onemocnění dásní. Pracuje téměř okamžitě. Je to jemné na ústa a pomáhá dýchat a snižuje plak!
Super, takže je to tedy ústní voda, která zabíjí bakterie v puse. Gut, to můžu používat zubní kartáček a bude to lepší. A hlavně není důvod to jako ústní vodu polykat. Nějaký jiný účinek?

"Tyto látky mají jsou obvykle jinou elektronegativitu než je tomu u živých buněk." Tohle ale (i kdyby to byla pravda) popírá to obvyklé nepilovské využití na zabíjení rakoviny či parazitů, protože to jsou taky živé buňky. :)
Zajímavý názor. Prosím, rozveďte to. Mám matfyz gympl, tak se nemusíte bát mi odborně popsat, co je dle Vás ta "elektronegativita", v jakých veličinách se to měří, čím se to měří a jak se liší elektronegativita zdravé buňky, rakovinové buňky, prospěšné bakterie v zažívacím traktu a škodlivé bakterie v zažívacím traktu?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Backa za příspěvky (celkem 9):
Vojtech.Pikal, Jan.Hrubes, Josef.Spak, anon539, Pavel.Moravec, Adam.Jaros, Vit.Fux, Martin.Elias, V__
We are all heroes: You and Boo and I. Hamsters and rangers everywhere! Rejoice!
Jakub.Backa

VlasttimilaSpa píše: 24 led 2019, 14:19 No tohle je pár minut hledání na netu a jak vidíte zkratka u Vás a vašeho uchopení tématu prostě nefunguje.
Mnoho informací za mnoho hodin studia tohoto tématu (od roku 2010) kdy se tomu věnuji se nedají popsat zkratkou.
Já bych připomněl, že stále čekám na popsání fungování toho MMS a pod., které by popisovalo něco jiného, než že je to desinfekce ústní dutiny (To je i agricole rum a chutná líp.). Jste toho schopen nebo ne?

Pokud zase začnete, že to je složité a věnujete se tomu dlouho a elektrony a blablabla, tak beru, že vůbec nedokážete uchopit, jak by mělo pití těchto chemikálií komukoli pomoct a hodím vás do ignore listu, jak snad i ostatní zde.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Backa za příspěvky (celkem 2):
Jan.Hrubes, Michal.Lupecka
Rakinroul

Příspěvek od Rakinroul »

VlastimilaSpa

Pokud tady chcete linkovat a plodit moudra jak MOŽNÁ něco vzniká...
Tak to se omlouvám , to já nebaštím.

Zatím jsem pochopil že slobodaockovani je Váš oblíbený web.. .

Zkratka funguje, ale měla by obsahovat smysluplné informace, případně SMYSLUPLNÉ odkazy.

Nějaký výkřik na pochybném webu, či irelevantní článek o očkování, ke kterému ani nevysvětlíte, co tam dle Vás má člověk hledat.
Pardon, to asi nebude vhodný způsob komunikace, či vysvětlení pro mě.
Ondrej.Kalis
Profese: dopravní inženýr
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 563 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondrej.Kalis »

Lidi, fakt můžeme brát vážně někoho, kdo zcela vážně tvrdí, že autismus je možné vyléčit, nebo že se to dokonce stalo? Pokud ten člověk vyloženě vědomě nelže, tak pravděpodobně vůbec neví, co to vlastně jsou PAS. Ještě bych dokázal přijmout teorii, že ten, kdo se údajně vyléčil, ve skutečnosti nikdy PAS neměl, a proto mohlo dojít zcela zdánlivě ke změně.

Jistě existují možnosti, jak některé projevy autismu zvládnout nebo potlačit a řada lidí s PAS může žít zcela běžný život, třeba ne moc odlišný od většinové společnosti (pokud o to ale oni stojí), ale o nějakém vyléčení nemůže být ani řeč, stejně jako nelze na základě žádného racionálního podkladu vyvozovat, že by mohl autismus vzniknout během života, ať už působením čehokoliv.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondrej.Kalis za příspěvek:
anon539
VlasttimilaSpa

Yossi píše: 24 led 2019, 14:31 Vážení pirátí příznivci i nečlenové pokud budete chtít tuto nekonečnou debatu protahovat,
tak vězte, že každý kousek toho co zde ode mne čtete je tvrdě odpracován. A nejde předložit bez přednášky něco co druhý ani nechce "slyšet". Chápu Vaše kritické připomínky mám ráda lidi co jsou naklonění poznání a férové diskusi. A myslím, že pokud někdo chce tak si vědomosti najde. Takže končím diskusi z mé strany, zodpověděla jsem zde vše v krátkosti i s odkazy, zbytek "Vývoje je na Vás". :) :) :)

Zajímavý názor. Prosím, rozveďte to. Mám matfyz gympl, tak se nemusíte bát mi odborně popsat, co je dle Vás ta "elektronegativita", v jakých veličinách se to měří, čím se to měří a jak se liší elektronegativita zdravé buňky, rakovinové buňky, prospěšné bakterie v zažívacím traktu a škodlivé bakterie v zažívacím traktu?
Tito uživatelé poděkovali autorovi VlasttimilaSpa za příspěvek:
Jakub.Backa
VlasttimilaSpa

Možná že je to pro někoho novinka ale je mnoho studií,
že např. hliníkové soli mohou poškodit přímo řečová centra, pokud se do organismu dostanou. Např. kolem r. cca 1983 v USA u lidí používali k ředění roztoků v umělé ledvině sterilní kohoutkovou vodu - teď už je voda bez této zátěže(síran hlinitý - přidává se k vyčeření pitné vody). Lze najít přístupné na netu.
Rakinroul píše: 24 led 2019, 14:29
VlasttimilaSpa píše: 24 led 2019, 14:04
Michaela.Skokanova píše: 24 led 2019, 13:10 Autismus se nedá vyléčit. Autismus je vrozená porucha, co ji v prenatálním vývoji způsobí, na to je spousta teorií (relevantnějších než ta stokrát vyvrácená o očkování), ale fakt nejde vyléčit. Vyléčt autismus by bylo jako vyléčit někoho, kdo se narodil bez ruky. V obou případech jde pro toho člověka udělat strašně moc věcí - dát bezrukému protézu, s osobou s PAS pracovat tak, aby se její schopnosti a kvalita života rozvíjely na její osobní maximum, v závislosti na hloubce postižení autistického spektra. Ale stejně jako ruka nenaroste, ani kdyby vypili hektolitr chloru, ten mozek se taky nepřeprogramuje. Stejně jako nevyléčíte člověka, co se narodil s mentální retardací.
Promiňte, autismus je slovo, označení. A pokud se jedná o projevy PAS (poruchu autistic. spektra), ano u každého jsou jiné.
A také jde o pochopení principu proč, kdy, za jakých okolností a jestli je možné zlepšení. A to možné je. Vyloučením kovů z CNS a NS. Zelený koriandr, zelený česnek medvědí, řasa spirulína. Vše Nutno! použít současně. Kovy z mozku uvolní koriandr a česnek... a pak spirulina nachytá na sebe ve střevě a dopomůže odvedení kovů z těla (jinak kovy přes játra znovu doputují zpět).
Další viz.odkaz
https://www.slobodavockovani.sk/news/co ... ta-2-2012/
Víte co mě fascinuje.
Že lidi jsou schopni říkat nepodložené nesmysly, a během vteřiny uvěřit tomu co sami říkají.
Nevíte jestli je pro to nějaká diagnóza ?

Vyloučení kovů z mozku vyřeší Autizmus.
Jasný.
Co ještě všechno takhle vyléčí to vylučování kovů ?
Nemluvila jste před chvílí o nějaké zubní dezinfekci ???

Nějak se v tom ztrácíte.
Tito uživatelé poděkovali autorovi VlasttimilaSpa za příspěvek:
V__
Jakub.Backa

VlasttimilaSpa píše: 24 led 2019, 16:51
Yossi píše: 24 led 2019, 14:31 Vážení pirátí příznivci i nečlenové pokud budete chtít tuto nekonečnou debatu protahovat,
tak vězte, že každý kousek toho co zde ode mne čtete je tvrdě odpracován. A nejde předložit bez přednášky něco co druhý ani nechce "slyšet". Chápu Vaše kritické připomínky mám ráda lidi co jsou naklonění poznání a férové diskusi. A myslím, že pokud někdo chce tak si vědomosti najde. Takže končím diskusi z mé strany, zodpověděla jsem zde vše v krátkosti i s odkazy, zbytek "Vývoje je na Vás". :) :) :)

Sbohem a snad dodržíte slib a už tu nebudete blábolit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Backa za příspěvek:
Ondrej.Kalis
VlasttimilaSpa

Ahoj nevím jak vy ale já s vámi fakt doblábolila doufám že vaši klienti z vašeho jasného manipulativního doptávání mají radost a ta jim i zůstane.:-)))
Zamčeno

Zpět na „Veřejná diskuse“