Marihuana

Moderátoři: Administrativní odbor, Mediální odbor, Financni tym, Zahraniční odbor, Rada resortních týmů - členové, Garanti

jzvc
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 2682
Registrován: 20 kvě 2009, 08:06
Profese: Admin
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 1015 poděkování

Re: Marihuana

Příspěvek od jzvc »

2DejfOL : Problem neni ze si nekdo na zahrade vypestuje par kytek a pak je pripadne vykouri. Problem neni ani to, kdyz z konopi vyrabi maste, pripadne to, co se z konopi delalo vzdycky = vlakna, latky ... Problem je, kdyz to de prodavat deckam do skoly. Jenze protoze je PCR naprosto neschopna a nepouzitelna organizace (schvalne, vis o nekom ve tvem okoli, kdo by mohl rict, ze mu pomohli? Nebo ze ho ochranili?), tak je pro ni samozrejme jednodussi jit nekomu poznout tech par kytek na zahradce, proze to je bez prace (praskne ho soused), kdezto stat pred skolou = pracovat.
Je to naprosto totez jako DP, kde si prihodili do zakona drzeni => staci kdyz ti uploadnu na tvuj stroj par obrazku nahych deticek a poslu ti je domu. Budes par let bez zeleza, nejspis prijdes o rozpracovanou praci, budes se roky soudit ... a to si nic nikomu neudelal.
Kdyz to takhle pujde dal, tak za par let misto prodavace chlastu kterej ho prodal deckam zavrou ty decka, sak nezakone uzivaji alkohol, na hranicich ti seberou vsechno, na cem najdou audio/video/sw, protoze nejsi schopen prokazat puvod a skonci to tak, ze budes mit nadrelenej cip do mozku a bude se sledovat neje tvuj pohyb, ale i tvoje myslenky.
147
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 189
Registrován: 30 srp 2009, 10:00
Profese: OSVČ
Dostal poděkování: 26 poděkování

Re: Marihuana

Příspěvek od 147 »

http://zpravy.idnes.cz/video-fanynka-sl ... domaci_taj

Václav Bečica - nebezpečná konkurence.
Nikk
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 1
Registrován: 18 kvě 2010, 20:34
Profese: och. ředitel

Re: Marihuana

Příspěvek od Nikk »

Já mám právě s marihuanou problém - jinak bych jasně volil CPS, protože vše ostatní přesně vyhovuje. Nejsem proti marihuaně a jsem proti kriminalizaci pěstování m. pro vlastní potřebu, ale za člověka, který vystupuje ve spotu (Dvořák) bych se nepostavil i přes jeho údajné úspěchy v léčbě. Spojit svobodu internetu s marihuanou je pro mě nepřijatelné a ke škodě svobody internetu a ostatních opravdu důležitých věcí vás volit nebudu.
Pokud tenhle marihuanový program ale v dalších volbách vynecháte, jsem váš a určitě ne sám.
Uživatelský avatar
Tomas.Fuksa
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 845
Registrován: 21 dub 2009, 15:39
Profese: programátor
Bydliště: Brno
Dal poděkování: 155 poděkování
Dostal poděkování: 225 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Marihuana

Příspěvek od Tomas.Fuksa »

Nikk píše:Já mám právě s marihuanou problém - jinak bych jasně volil CPS, protože vše ostatní přesně vyhovuje. Nejsem proti marihuaně a jsem proti kriminalizaci pěstování m. pro vlastní potřebu, ale za člověka, který vystupuje ve spotu (Dvořák) bych se nepostavil i přes jeho údajné úspěchy v léčbě. Spojit svobodu internetu s marihuanou je pro mě nepřijatelné a ke škodě svobody internetu a ostatních opravdu důležitých věcí vás volit nebudu.
Pokud tenhle marihuanový program ale v dalších volbách vynecháte, jsem váš a určitě ne sám.
Která strana má tedy podle vás lepší součet pro a proti?
Uživatelský avatar
Jan.Prokop
Kontrolní komise
Příspěvky: 2457
Registrován: 22 dub 2009, 08:49
Profese: ITak
Bydliště: Brandýs nad Labem
Dal poděkování: 2011 poděkování
Dostal poděkování: 3230 poděkování

Re: Marihuana

Příspěvek od Jan.Prokop »

Nikk píše:Já mám právě s marihuanou problém - jinak bych jasně volil CPS, protože vše ostatní přesně vyhovuje. Nejsem proti marihuaně a jsem proti kriminalizaci pěstování m. pro vlastní potřebu, ale za člověka, který vystupuje ve spotu (Dvořák) bych se nepostavil i přes jeho údajné úspěchy v léčbě.
Pokud nejses proti marihuane a kriminalizaci, tak kde je problem? Jestli ti vadi clovek na kandidatce, tak pokud jses z jeho obvodu, tak muzes pouzit preferencni hlas. Jinak pochybuju, ze by si nasel stranu, kde by ti vsichni lidi na kandidatkach sedeli a byli sympaticti :)
Nikk píše: Spojit svobodu internetu s marihuanou je pro mě nepřijatelné a ke škodě svobody internetu a ostatních opravdu důležitých věcí vás volit nebudu.
Pokud tenhle marihuanový program ale v dalších volbách vynecháte, jsem váš a určitě ne sám.
Zadne spojovani neni, jsou to 2 temata a svoboda je jenom jedna, at si svobodne vyhulit brko, stahnout z netu film, nebo na namesti chodit po rukach, pokud clovek nezasahuje do svobody nekoho jineho, tak by to statu melo byt sumafuk :)
Uživatelský avatar
Spirit
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 1005
Registrován: 29 dub 2009, 13:33
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 49 poděkování

Re: Marihuana

Příspěvek od Spirit »

Konopí je opravdu léčivá bylina a současný stav naopak zvýhodňuje ty, kteří ji jen zneužívají jako drogu. Legalizací se daleko více otevře prostor pro výzkum a osvětu, jak s touto blahodárnou rostlinou zacházet. Odmítavý postoj ke konopí je IMHO záležitost předsudků a cca 80letého brainwashingu. V historii bylo totiž konopí vždy jednou z nejdůležitějších a nejpoužívanějších rostlin.
... and the Spirit of God was hovering over the waters. :D
ZklamaliJsteMě
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 11
Registrován: 19 kvě 2010, 11:46
Profese: KKK HII

Re: Marihuana

Příspěvek od ZklamaliJsteMě »

Svoboda hulení - ANO.
Svoboda očkování - NE.

Vy hlasujete jenom pro to, co se vám hodí ! Hulit, to by se vám chtělo, ale na problémy jiných kašlete ! Zhulenci zhulení ! :evil: :evil: :evil:
Uživatelský avatar
Zdenek.Pech
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 716
Registrován: 05 kvě 2009, 14:07
Profese: AV/ICT specialista
Bydliště: Plzeň
Dal poděkování: 73 poděkování
Dostal poděkování: 92 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Marihuana

Příspěvek od Zdenek.Pech »

Já třeba nehulim. Mohl bych. Ale nechci. Kde je problém? Nepodstoupil jsem očkování. Mohl jsem. Ale nemám zájem. Kde je problém?

|| jednatel PPC s.r.o. || Pirát tělem i duší
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uživatelský avatar
Vojtech.Voparil
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 298
Registrován: 06 led 2010, 02:08
Profese: programátor
Bydliště: Beroun
Dal poděkování: 205 poděkování
Dostal poděkování: 408 poděkování

Re: Marihuana

Příspěvek od Vojtech.Voparil »

Svobodu očkování musí rozhodnout nezávislí fundovaní doktoři, kteří dokonale zváží všechna pro a proti. ČPS se samozřejmě v takovýchto věcech bude bavit s odborníky (ČPS je nová malá strana, takže se to musí teprve postupně rozběhnout). Pokud řeknou, že svobodné rozhodnutí o očkování není problém, tak nevidím důvod, proč by ČPS neměla změnu zákona navrhnout a podpořit.
Vpřed Piráte, vpřed, zkus neminout střed.
Plachty musíš plně napnout, kormidlo si silně chňapnout.
Sněmovna je velmi blízko, odpor k tobě hodně nízko.
Ještě trochu vydej snahy a překročíš chtěné prahy. - Mission complete!
rvh
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 725
Registrován: 09 kvě 2010, 19:20
Profese: zdravotnictví
Dal poděkování: 474 poděkování
Dostal poděkování: 528 poděkování

Re: Marihuana

Příspěvek od rvh »

Ja nevim co vidite na povinnem ockovani za zlo. Vsechno dnes ma vedlejsi ucinky. Ale tvrdit, ze ockovani je spatne, je spatne. Diky tomu se podarilo "vymitit" nekolik nemoci, zastavit sireni apod. Takze podle meho nazoru, jestli se nenechate ockovat treba proti zloutence a nasledne ji chytite, co si tak zaplatit celou lecbu sami? Neb, pokd byste meli ockovani za sebou, tak byste byli chraneni. Samozrejme i zde se najdou extremy v pripade praseci chripky, kdy bylo temer od zacatku zcela jasne, ze se firmy snazily jen vyvolat umelou paniku. Tady je treba podchytit situaci

PS: nehulim, neberu...
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“