19/2018 Nominační vlákno na předsednictvo MS Zlín

Moderátoři: PKS Zlínský kraj, KoKS Zlínský kraj, PMS Zlín

Martina.Urbankova
Příspěvky: 440
Registrován: 13 říj 2017, 13:02
Profese: asistentka
Dal poděkování: 595 poděkování
Dostal poděkování: 528 poděkování

Re: 19/2018 Nominační vlákno na předsednictvo MS Zlín

Příspěvek od Martina.Urbankova »

Díky Hani za upřesnění.

Začnu tedy. Děkuji Všem za nominace, opravdu si toho velmi vážím a je to pro mě znamení, že jsem za ten rok v předsednictvu přece jen něco udělala dobře :)
Máme za sebou pár hezkých akcí, ohnivé diskuze a procesní porody a zároveň úspěchy, z nichž největší je asi vidět na radničních křeslech. Chtěla bych Vám Všem moc poděkovat za spolupráci za poslední rok, ve dnech světlých i tmavých, za shovívavost ve věcech co jsem se učila, co jsem zapomínala, a za podporu při všem ostatním.

Bez toho, aniž bych chtěla zklamat Vaši důvěru, nominace do předsednictva na jakoukoli pozici nepříjmám.

Budu však nadále (troufám si říct) aktivní členkou a určite v tom nové předsednictvo nenechám. Myslím, že bude dobré když se do řízení dostane někdo nepostižen provozní slepotou a já se docela ráda otřepu některých povinností :)

Ještě jednou díky Všem. Stay pirate :)
Uživatelský avatar
Matej.Krajca
Příspěvky: 75
Registrován: 13 říj 2014, 20:34
Profese: Bankovní specialista
Dal poděkování: 87 poděkování
Dostal poděkování: 106 poděkování

Re: 19/2018 Nominační vlákno na předsednictvo MS Zlín

Příspěvek od Matej.Krajca »

Pěkný adventní čas,

poslední dobou jsem byl na ráně mnohých členů kvůli mé neaktivitě. Ikdyž se to nemusí zdát, tak jsem měl k tomu osobní, rodinné i pracovní důvody a poslední půlrok se mi toho sešlo tolik, že se Vám primárně chci za moji neaktivitu omluvit. Avšak promlémy z většiny zažehnány a dokonce jsem změnil i práci, abych měl na Piráty více času. Chci do pirátění zase spadnou a naplno se do toho vložit. Mám v hlavě a na papíře pár akcí, které chci uskutečnit (nejčerstvější bude rozdávání pirátských perníčků, které osobně upeču a nazdobím spolu s rodinou). Poslední rok v předsednictvu mi toho hodně dalo, udělalo ze mě lepšího Piráta a chci pokračovat. Díky tomu nominace na místopředsedu přijimám a budu rád Vaší oporou. A nakonec chci po vzoru Martiny všem poděkovat za spolupráci a hlavně úspěšně zvládnuté komunální volby, které jsou enormním úspěchem pro zlínské Piráty. Moc si Vaší práce cenním. Děkuji vám za pochopení mojí neaktivity a opětovné důvěry se starat o MS Zlín.
Uživatelský avatar
Jiri.Jaros
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 397
Registrován: 29 lis 2017, 15:51
Profese: IT technik
Dal poděkování: 155 poděkování
Dostal poděkování: 422 poděkování

Re: 19/2018 Nominační vlákno na předsednictvo MS Zlín

Příspěvek od Jiri.Jaros »

Ahojte všichni, děkuji všem za spoustu nominací, cítím se jak Titanic před Oskarama. Nebudu psát co bylo (senátní, komunální, zastupitelstvo, rada...), ale o tom, co doufám v následujícím období bude. Za prvé musíme stabilizovat členskou základnu a nové členy přijímat až po určitém testovacím období, abysme se nespálili. Za druhé společně nastartovat všechny odbory a tvořit si vlastní odborníky. Za třetí nás čekají krajské volby a naše MS by mělo být vůdčí v těchto volbách jak prací, tak i podporou všem kandidátům.
Jelikož toho mám už dost, proto nominaci na předsedu NEPŘIJÍMÁM, ale budu rád, když mě podpoříte na místopředsedu. Budoucí předseda bude mít moji 120% podporu a vždy mu budu nápomocen.
Marek.Jurca
Příspěvky: 44
Registrován: 14 bře 2018, 11:24
Profese: student
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Re: 19/2018 Nominační vlákno na předsednictvo MS Zlín

Příspěvek od Marek.Jurca »

Zdravím pirátky i piráty!
V posledním roce jsem se aktivně účastnil téměř všech akcí (po tom, co jsem zjistil, že nějací Piráti ve Zlíně jsou!) i schůzi, baví mě to s Vámi a vidím v tom smysl. Chtěl bych tedy v práci s/pro Piráty pokračovat i nadále a rád v nové pozici, jakožto místopředseda - děkuji tímto za nominaci, kterou přijímám. Osobně bych se chtěl v budoucnu více zapojit do organizování akcí. Souhlasím s tím, že bychom měli rozšířit členskou základnu ve Zlíně, ale jak říká Jiří, měli bychom si členy více prověřovat.
Uživatelský avatar
Martin.Kucera
Kontrolní komise
Příspěvky: 18655
Registrován: 23 dub 2009, 16:41
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 2165 poděkování
Dostal poděkování: 33837 poděkování

Re: 19/2018 Nominační vlákno na předsednictvo MS Zlín

Příspěvek od Martin.Kucera »

Petr.Tkadlec píše: 03 pro 2018, 09:47Podpory se získávají "lajkem". (Asi to jde dělat i takto písemně, ale je to docela nepřehledné.)
K tomu bych ovšem doplnil, že na rozdíl od voleb na úrovni CF není v případě oblastních sdružení povinná podpora skupiny členů. Je klidně možné mít dlouhodobou zvyklost, že stačí navržení i jedním členem (a i sama sebe) - takhle to máme třeba v MSK a nikdo nám v jednáních netrollí s nesmyslnými návrhy.
Nicméně pokud s podporou pracovat chcete, aktuálně činí dva hlasy (MS Zlín má 20 členů, odmocnina zaokrouhlená nahoru je 5, ovšem to je více než pětina, takže velikost skupiny členů pro zahájení jednání je 4 a velikost skupiny pro zařazení do jednání, tedy i pro nominace, je 2.)
Nominovat se můžete i sami. (Nominace od ostatních nejsou tak důležité! Vy tu nominaci hlavně musíte přijmout.)
Ano, podstatné je nominaci přijmout, toho, kdo kandidaturu nepotvrdí, nelze zařadit do hlasování.
Volí se zvlášť předseda a zvlášť místopředsedové a vždy dvojkolově. (V případě, že po prvním kole bude jen jeden přijatelný kandidát, tak se druhé kolo nekoná).
Zde doplním, že pokud by kandidát na předsedu byl jen jeden, tak se rovněž koná jen jedno kolo (protože po prvním kole by byl nanejvýš jeden přijatelný kandidát).

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Uživatelský avatar
Miroslav.Sirina
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 104
Registrován: 03 črc 2018, 13:15
Profese: Živnostník
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 111 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 19/2018 Nominační vlákno na předsednictvo MS Zlín

Příspěvek od Miroslav.Sirina »

Děkuji za vaši podporu, vážím si ji. Věřím, že většina z vás mě zná a ví co ode mě může očekávat. Vy ostatní pak věřte, že mám hluboký smysl pro spravedlnost a hodnoty Pirátské strany. Nebojím se žádných překážek a jestli mi pomůžete, tak je spolu hravě zvádneme.

Chci aktivně pracovat pro naši místní oragnizaci a neváhám jí obětovat svůj čas. Chci vylepšit komunikaci dovnitř sdružení tak, aby žádný z jeho členů neměl pocit, že stojí mimo. Chci profesionalizovat naši vlastní prezentaci a administrativu. Poslední, ale tou nejdůležitější věcí na kterou se chci zaměřit, je nábor nových členů.

Nic z toho však nezvládnu bez vás. Jestli chcete jen tak sedět a nic nedělat tak mě nevolte. Nebudu pro vás dobrým předsedou. Pokud, ale chcete pracovat na rozvoji místního sdružení a vykonávat pirátskou politiku, tak jsem pro vás ten pravý.

Nebojím se poprosit ani poděkovat. Nebojím se přiznat, že jsem něco udělal špatně. Nebojím se říct si o pomoc. Jsem ochoten vzdát se osobních ambicí pokud nebudou v souladu s cíly většiny.

Nominaci na předsedu přijímám.
silence is violence
Kamil.Podlas
Člen KS Zlínský kraj
Příspěvky: 53
Registrován: 08 lis 2017, 15:30
Profese: kontrolor kvality
Dal poděkování: 60 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Re: 19/2018 Nominační vlákno na předsednictvo MS Zlín

Příspěvek od Kamil.Podlas »

Ahojte,

Děkuji za důvěru, nominaci tímto přijímám. Myslím si, že jsem si postupně získal své místo v kolektivu a znáte tak už mě i mé schopnosti a nedostatky. Více se rozepisovat nebudu, kdo mě chtít bude mi to tam hodí, kde nebude, nehodí.

PS: když už teda něco píšu veřejně, přidávám sem ještě příslib, že do konce roku dokončím a představím jízdní řád.
Uživatelský avatar
Milan.Klajn
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 130
Registrován: 24 zář 2014, 17:54
Dal poděkování: 663 poděkování
Dostal poděkování: 126 poděkování

Re: 19/2018 Nominační vlákno na předsednictvo MS Zlín

Příspěvek od Milan.Klajn »

Zdravím všechny Piráty,

velmi si vážím Vaší podpory a důvěry. Tímto nominaci na funkci místopředsedy přijímám.

Rád bych všem poděkoval za dosavadní práci a angažovanost. Bylo třeba mnoho úsilí, trpělivosti v růstu MS Zlín. Vím, že mnohdy byla práce na úkor osobního volna a závazků v jiné oblasti Vašeho života. To se doufám do budoucna zlepší. Například kvalitnější práce odborů nám může ubrat spoustu starostí a ušetří čas i energii.
Osobně mě velmi mrzí, že nominaci nepřijala Martina a Lucka, ale jejich důvody chápu a respektuji. Ženy asi mít v předsednictvu nebudeme, ale slyšet a vidět jistě budou :-) Sám jsem kvůli své zaneprázdněnosti přijetí/nepřijetí dlouho zvažoval. Ocitli jsme se jako MS Zlín opět v nové situaci a čelíme novým výzvám. Máme tři zastupitele v ZMZ a je to pro nás nejen nová role, možnosti, ale také závazky vůči našim voličům. Osobně bych se rád zaměřil na kvalitní nastavení informačního toku mezi MS a ZMZ. Představovat se doufám nemusím :-)
„Je obtížné říci něco, co by bylo
aspoň tak dobré, jako neříci nic.“
(Ludwig Wittgenstein)
Uživatelský avatar
Jaromir.Slezak
Člen KS Zlínský kraj
Příspěvky: 53
Registrován: 10 lis 2017, 10:42
Profese: Disponent zahraniční dopravy
Dal poděkování: 260 poděkování
Dostal poděkování: 150 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 19/2018 Nominační vlákno na předsednictvo MS Zlín

Příspěvek od Jaromir.Slezak »

Zdravím Všechny zlínské piráty,

Chtěl jsem na předsedkyni nominovat Martinku Urbánkovou, protože by byla skvělá předsedkyně zlínského MS, jednak s manažerských, komunikačních a hlavně s největší znalostí pirátského fóra, co se hlasování týče, událostí atd., ale bohužel nominace odmítla. Takže ať to stihnu nominuju na předsedu Mirka Šiřinu a do místopředsednictva nominuji: Milana Klajna, Jiřího Jaroše, Kamila Podlase, Marka Jurču a sebe.Mám toho hodně, ale chci nabídnout nadhled, zkušenosti z úspěšné kampaně ve Vizovicích, že lze za málo peněž udělat úspěšnou kampaň a snažit se o zlepšení komunikace a chodu MS Zlín.

Toť vše Jerry ;)

Jaromír Slezák
732 559 610
jaromir.slezak@pirati.cz

Pirátský ex-zastupitel a ex-člen kontrolního výboru ve Vizovicích.

Martina.Urbankova
Příspěvky: 440
Registrován: 13 říj 2017, 13:02
Profese: asistentka
Dal poděkování: 595 poděkování
Dostal poděkování: 528 poděkování

Re: 19/2018 Nominační vlákno na předsednictvo MS Zlín

Příspěvek od Martina.Urbankova »

Diky Všem za nominace a kandidatum za nominacni proslovy. Ted pobezi lhuta na rozmysleni 24 hodin a pp te zahajim hlasovani o predsedovi.

EDIT hlasovani zde viewtopic.php?f=874&t=44964

vlakno uzamykam
Zamčeno

Zpět na „Zlín“